Blogi

JOULUKALENTERI 2018 | LUUKKU 23

             

Suuret pahoittelut tämän luukun myöhäisestä julkaisusta. Mulla oli pieniä teknisiä ongelmia editointiohjelman kanssa, mutta sain kuin sainkin tämän luukun oikean vuorokauden puolella julkaisuun. Mutta kas tässä, luultavasti blogihistorian pisin video. 1h ja 44min. Suosittelen ehdottomasti katsomaan tämän osissa, päivä kerrallaan, pienissä erissä, jotain samalla puuhastellen. Tässä siis joulun pyhiksi jotain katsottavaa. ^_^ 

18 kommenttia

 • Anonyymi

  Katsoin koko videon putkeen vaikka varoitit että on pitkä 🙂 Öiseen aikaan minulla on hyvin aikaa ja oli niin kiva katsella tekemisiäsi.

  Voi sinun äitiäsi! Toivottavasti hän toipuu pian! Kuulostaa kauhealta tuollainen kaatuminen 🙁

  Ihastelin miten Sulo käveli nätisti valjaissa! Hän on kyllä taitava. Ihana kun meni haistelemaan pensasta niin tarkasti! Ja lumi kimalsi tännekin asti tosi kauniisti.

  Nauratti niin kun Siiri ei haluaiai katsoa kameraan, hän ei selvästi halua esiintyä blogissa vaan tahtoo olla anonyymi kissaneiti 😀 Ja sitten kun vahingossa katsoi kameraan, se järkyttynyt ilme 😀

  Piparit ja tortut näytti niin herkullisilta!
  Mitähän en nyt muistanut sanoa… Oli niin pitkä video ja tapahtui paljon 🙂

  Mutta kiitos ihanasta videosta ja kiitos kun teit tämän joulukalenterin! Siitä on ollut paljon iloa minulle ja varmasti todella monelle seuraajalle.
  Hyvää joulua!

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Hatunnosto sinulle että katsoit putkeen. 🙂 Toivottavasti oli mukavaa. 🙂

   No vielä on kai aikaista sanoa, että toipuu, mutta päivä kerrallaan mennään ja toistaiseksi näyttää hyvältä. Pian hän siirtyykin Poriin. Eikä se kaatuminen ollut todellakaan hyvä, näitä on pelätty jo kauan tapahtuvaksi. 🙁

   Sulo ja muutkin kisut kulkee valjaissa nätisti. Sulo vaan alkaa märisemään kun tajuaa että pääsee ulos. 🙂 Ja Sulo haisteli sitä pensasta tosi tarkkaan, koska oli mielenkiintoisia hajuja toiselta kissalta.

   Joo, mua kans nauratti tuo Siirin ei katso kameraa ja kun katsoo, ni järkytyyyyys! 😀 Mut joo, hän kääntää pään pois jos liikaa kuvailee tai tajuaa et kuvaan. Ei tykkää.

   Ole hyvä vain, se on kiva kuulla että oot tykännyt. 🙂

 • Anja

  Taas kaikkea ihanaa jouluista tarjolla siellä myyntikojuissa 😍. Toivottavasti äitisi jalka parantuu hyvin, kurjaa kun jouluksi joutui sairaalaan, tai kurjaa se on kyllä milloin tahansa. Piparinleivonta vieraiden kanssa onkin kiva idea, yhdessä mukava touhuilla. Tortutkin näytti niin hyviltä. Hyvää Joulua!

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Niin oli, enkä päässy ostamatta. 🙂 Ikävä oli joo, et tuli tälleen jouluksi, mut vaikuttaa ainakn nyt ihan hyvältä. Et tietää taas mulle sairaalareissuja, kun käyn moikkaamassa.

 • Anonyymi

  Mukava video!

  Kävin illalla useaan otteeseen katsomassa koska uusi joulukalenteriluukku avataan, ja olin vähän huolissani. Sairastuin pari päivää sitten flunssaan, se on yhä päällä, ja mietin oletko sinäkin sairastunut?

  Voi kun olen pahoillani äitisi tähden! Viettää nyt joulu sairaalassa, ei ole kivaa! Olin edellisellä viikolla pari päivää Porissa sairaalassa ja kyllä siellä on yksinäistä olla, vaikka ei olosuhteille mitään voi, ja onneksi äitisikin saa apua, mutta silti, tosi harmillista!

  Aika lailla putkeen katsoin minäkin tämän luukun, paitsi kerran kävin pissalla ja muutaman kerran jollakin oli jotain asiaa, niin tuli raotettua kuulokkeita ja pistettyä video hetkeksi paussille.

  <3 <3 Kissat! <3 <3

  Maitoa ja pipareita, nam, ainoa tapa nauttia pipareista! No, ehkä joskus teetä tai kahvia, mutta maito on paras!

  Katsoin netistä heti tietoa siitä palashampoosta, kun en ollut kuullutkaan simmoisesta, ja alkoi kiinnostamaan! Olisi kiva kuulla jatkossa miltä se tuntui? (mulla on yhä yksi pesuainepussi käyttämättä, mutta viimeistään kesällä käytän)

  -Leila

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Kiva että pidit. Tää tosiaan tuli myöhässä kun oli teknisiä ongelmia editointiohjelman kanssa ja kun iso tiedosto oli, niin siinä kesti ja kesti. Harmillista että oot flunssassa. Itse oon pysynyt onneksi terveenä.

   Kiitoksia, ei ole tosiaan kiva että äiti tuli just jouluksi tähän kuntoon. Voi ei, ei kivaa joutua sairaalaan. Oothan itse jo kunnossa? Onneksi äitini saapuu pian Poriin niin voi pomppia vakka joka päivä siellä.

   En ole vielä ostanut palashampoota, kun oon yrittänyt etsiä käyttökokemuksia.

 • Anonyymi

  Pahoittelut äitisi tapaturmasta, ja juuri näin joulun alla. Mistään puolen vuoden sairaalassaolosta tuskin tulee olemaan kyse, vaan kuntoutus aloitetaan hyvin pian leikkauksen jälkeen, ja todennäköisesti äitisi on kotikuntoinen jo muutaman viikon kuluttua.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Kiitoksia. Ei äiti ole missään tapauksessa kotikuntoinen parin viikon kuluttua, kun sääriluu on poikki ja luutumisessa kestää paljon kauemmin kuin pari viikkoa. Aiemminkin joutui olemaan 3kk liikuttamatta jalkaa, niin nyt on sama edessä. Että ainakin sen 3kk on sairaalassa, mutta lopuista en tiedä miten menee, mutta muistelisin ettei äiti viimeksikään heti kotiin päässyt.

 • Anonyymi

  Ei varmaan kinkku montaa viikkoa säily, ettette saa ruokamyrkytystä,jos kaksi viikkoa syötte?😳

 • Anonyymi

  Flown palashampoot on hyvä tuoksuisia, mutt apesivät mulla liikaa. Marseille saippuaa voi käyttää myös hiusten pesuun. Mulla pesuväli harveni kertaan tai kahteen viikossa, kun rupesin käyttämään Sokokselta löytyvää organic shop in moroccan Princess shampoota. Kannattaa aloitta lomalla, sillä kestää pari viikko pöänahalöa tottua uuteen tahtiin… Voi olla likaisella tukalla alussa…

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   No höh, en sitten alottanut lomalla. 😀 No pipo päähän, eiköhän sillä siitä selviä, paitsi asukuvissa. Hmm… 😀

 • Anonyymi

  Hei,

  Sitten kun äitisi kotiin pääsy on ajankohtaista, tutustu turvarannekkeseen. Sen saa ranteeseen tai kaulaan roikkumaan, ja jos käy jotain eikä puhelin olekaan käden ulottuvilla siitä kun painaa antaa hälytyksen. Vaihtoehtoja on erilaisia.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Pitää tosiaan perehtyä, mut oon siinä luulossa että pitäisi olla kuitenkin jossain jonkinlaisena asiakkaana, niinku jonkun kotipalvelun piirissä.

  • Anonyymi

   Ei ainakaan Espoossa tarvitse olla minkään asiakas esim.kotihoidon. Isälläni on kaupungin kautta, vaikka kotihoito ei hänellä käy. Palvelun tarjoaa yksityinen ja maksaa n.40€/kk. Googlettele, koska vaihtoehtoja on erilaisia.

   Täällä myös sairaalasta ennen kotiuttamista, voi saada kotihoidon tarkistamaan kodin tilanteen he katsovat täytyykö esim.kynnyksiä poistaa ym.

   Äidillesi pikaista toipumista.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Okei, kiitoksia. Kiva tietää ettei oo tolleen. Sitä voidaan sitten harkita. Ku aikoinaan piti olla jossain kotipalvelussa tai semmosessa.

 • Anonyymi

  Ikävä tuo äitisi kaatuminen, ja pitkä toipilasaika on kyllä edessä. Luutuminen ja toipuminen on varmasti hitaampaa vanhemmilla ihmisillä.

  Turvaranneke ehdottomasti, kun kotiinpaluun aika koittaa. Tai olisiko mahdollisuus miettiä myös jotain palveluasuntoa, jos kotona yksinasuminen alkaa olla jo vaikeaa?

  Makoisia pipareita teitte ja toiv oli joka tapauksessa mukava joulu ❤️

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Joo, hidasta se on ja äiti muistelee että hänelle olisi puhuttu 3kk ajasta. Tosin kaipa tuossa jo jotain kuntoutusta tehdään kun saa jo tammikuun lopulla kaiketi osavarauksen jalkaan. Kyllähän äti siellä kotona pärjää, mutta kenties kaikki korotukset pitäisi katsoa pois. Oli nyt siis kompastunut vessan ovessa olevaan korotukseen.