Keltaneule1pieni.jpeg
Blogi

Joskus on hyvä käydä mukavuusalueen ulkopuolellakin

Neuletunika saatu yhteistyöllä Sheinin kanssa – Neuletunikan löydät tästä linkistä

Mä oon pienestä pitäen inhonnut, suorastaan vihannut turtleneck-kauluksisia vaatteita. Jotenkin koen sen liian tiiviin vaatteen kaulalla ahdistavaksi. Mukamas kiristi ja puristi. 
Tämän keltaisen neuletunikan kanssa oli vähän sama tilanne ja kun sen alunperin itselleni valitsin, ajattelin tai paremminkin toivoin, että tässä oleva kaulus olisi löysä ja sen voisi taittaa. No, kauluksen saattaa taittaa mutta ei se siinä pysy. Ei vaikka kuinka noituisit ja toivoisit että pysyisi. 

Jossain vaiheessa mietin että pistän tämän pois, mutta sitten ajattelin että kun se nyt tuossa on niin annetaan mahdollisuus. Yhtenä päivänä siis otin tunikan henkarilta pois ja iskin päälleni. Pikkuisen se kaulus ahdisti mutta unohtui päivän aikana touhutessa ja lopulta tykkäsin siitä kun toi pientä suojaa kaulalle.  
Nyt tää keltainen neuletunika on ollut käytössäni jo useampana päivänä ja on ollut hauska toimia tällaisena väripläikkänä muuten niin harmaina päivinä. Itselle ainakin on tärkeää pilvisenä ja harmaana päivänä pukeutua väriin, koska itseäni sellainen piristää. 
Oletko itse alkanut käyttämään vaatetta joka on ollut mukavuusalueesi ulkopuolella? 

29 kommenttia

 • Anonyymi

  Anonyymi

  En mene vaatteiden enkä kenkien suhteen mukavuusalueen ulkopuolelle. Vaatteiden ja kenkien pitää olla sopivan kokoisia ja materiaaleiltaan mukavia. Kengät ei saa puristaa ja niiden kanssa pitää voida kävellä pitkiäkin matkoja. Juhlakengätkin pitää olla mukavat. En enää koskaan kiusaa jalkojani liian ahtaissa kengissä. Menen mukavuusalueen ulkopuolelle ihan toisenlaisissa asioissa esim. en pidä lentämisestä, mutta menen lentokoneeseen, jos tarve vaatii.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Teknisesti tää on siis mekko, mutta miellän sen enemmän tunikaksi.

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Etkö sä saa itse päättää, mitä vaatteita sulle tulee… Kun on vääriä kokoja, vääränlaisia kauluksia? No, ethän sä tätäkään julkaise, joten…

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   En aina. Toki siis tässä nyt tiesin tuon kauluksen mut otin riskin 😀

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Käytin lähes 10 vuoden ajan vain legginssejä. Venyviä ja paukkuvia ja muodottomia. Niissä oli hyvä olla ja mikään ei puristanut. Yks kerta löysin pehmeät joustavat farkut jotka istui kuin toinen iho päällä. Kuroi nämä läskit kokoon ja antoi muotoa ja kaikki ei hyllynyt lyllynyt. Sen jälkeen en ole leggareita jalkaan laittanut!

 • Leena

  Leena

  Mä koen myös ärsyttävintä nuo kaulukset, jos ne on liian lähellä kaulaa tai sen ympärillä.
  En ole päässyt siitä irti, enkä osta sellaisia.
  >Leena

 • IlonaK

  IlonaK

  Aivan mahtavan värinen paita – miun lempiväri! Juu, mukavuusalueen ulkopuolelta on tämän hetkinen talvitakkini: jotain violetin ja viininpunaisen väliltä. Tosin värillä ei ollut niin väliä, vaan halvalla hinnalla ja lämpimyydellä : ).

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   No hei sulla on värikäs takki ja se varmasti piristää. 🙂

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Otsikosta luulin että vihdoin olet oikein repäissyt ja tehnyt jotain hurjaa… ja sitten se olikin vaan uusi paita. Pettymys.

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Tuo pusero ei ole sun päällä tunikaa nähnytkään. Sä olet sellanen tynnyri/tankki, että mikään ei näytä miltään😂

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Onpa taas inhottavia kommentteja, en yleensä kommentoi mutta pakko laittaa tänne jotain sellaistakin, mitä pyysit. En ole ikuisuuksiin käyttänyt poolokauluksia, en tykkää että mikään koskee/puristaa kaulaa. Keltaisia vaatteita tuskin koskaan tullaan päälläni näkemään, mutta just ostin pinkin/magentan lenkkeilytakin reippaita vaunulenkkejä varten! Minä, joka ihmisten ilmoilla pukeudun vain mustaan, joskus joku yksityiskohta voi olla violetti, sininen tai valkoinen. Kotona käytän paljon vaaleanpunaista.
  Saas nähdä, kuinka pitkälle kehtaan siinä väriläiskässä mennä, kauppaan olen jo uskaltautunut.

 • Minttu / MAMI GO GO

  Minttu / MAMI GO GO

  Siis herranjumala mitä kommentteja?! Kauheaa! Mulla pisti etusivulla silmään tämä piristävä keltainen väri ja klikkasin heti hakemaan aurinkoernergiaa täältäkin 🙂 Kirkkaat värit näinä harmaina päiinä piristää kummasti! 🙂

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Olen tästä samaa mieltä eli kirkkaat värit piristää muuten harmaana päivänä. 🙂

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *