016.jpg.jpeg
Blogi

Jaksaa jaksaa… No ei vit** välttämättä jaksa ja mitä sit, jossei jaksaskaan?

Nyt se pieni joululoma sitten alkoi. Ja voin sanoa, että otan sen hyvin tyytyväisenä vastaan. Tänään saankin hieman hengähtää, kun taas huomenna ja perjantaina on päivät täynnä touhuilua.

Töissä mua odotti uus yllätys. Siellä odotti nimittäin paketti minulle – kun niin oletin ettei sieltä tule mitään, enkä toisaalta ees odottanutkaan. Joten yllätys oli erittäin positiivinen. Paketista paljastui jonkinsortin havupuu tai sellainen… Ja sitten vielä esimies yllättää mua joulupaketilla – jonka siis avasin myöskin heti (hyihyi) ja sieltä paljastui muumimuki. 🙂

Meillä sitten taas on isäntä ollut huonolla tuulella, johtuen niin monesta asiasta. Ikävin niistä on varmaan tuo kauhean päänsärky jonka aiheutuu hartioista. Siellä on joku jännitystila päällä luultavasti. Mietinkin, että uskaltaisikohan niihin laittaa jotain voltarenia? Jos se hieman sais sitä lihasjännitystä laukeamaan.

Vähiin käy nuo postipäivät. Musta alkaa kyllä vahvasti tuntumaan siltä, että saan joululahjani vasta joulun jälkeen. Eihän se minua nyt haittane, mutta kieltämättä olisin jo jouluksi ne halunnut. 😉

Oon nauranu masuni kipeäksi katsellessani tuota Sami Hedbergeri kokovartalomiestä.

Täällä on muuten Tuomaan markkinat. Tuli siellä kierähdettyä ja jotain olkikoristetta olisin halunnut ostaa, mutta seuranani ollut äiti piti niitä pölynkerääjinä niin annoin niiden sitten olla. Toistaiseksi. Ja näin mä siellä hienon nahka(?)laukunkin ja se jäi kyllä sen verran kans nakertamaan, niin voipi olla että käväisen huomenna sielläkin. Eiku voi ny helv***….. nehän loppuu jo tänään! Enkä mää sinne nyt enää tänään ehdi/jaksa/viitsi (valitse joku) lähteä. No säästyypä rahat!

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *