Wp 000548 .jpeg
Blogi

Ja taas mennään – alkaa siis lennokkien aikakausi

Ei ollakaan hetkeen aikaa katseltu näitä maisemia mutta nyt se taas alkaa – nimittäin lennokkien lennättelyt!

Pilotin asukokonaisuus
Pörrötakki – Ellos
Neuletakki – Ellos
Tunika – Yours
Legginssit – NetAnttila
Kaulahuivi – NetAnttila
Kengät – Ecco

   

Maisemaa…
(Tuolla oli lintuja sitten ihan älyttömästi – joka paikasta kuulu ties mitä sirkutusta
esimerkiksi tuossa videollakin kuuluu kun joku sirkkunen sirkuttelee melko äänekkäästikin)

Kukkulan kuningatar!
(piti vähän hupsuilla)

Ja tänään ehkä uudelleen lennättelemään…

41 kommenttia

 • Anonyymi

  Anonyymi

  On sulla aika erikoiset nuo asuyhdistelmät… Hanki itsellesi joku ulkoilupuku, niin näytät uskottavammalta! Noilla vaatteillako teet niitä pitkiä kävelylenkkejäkin?

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   No en mä tuolla nyt urheilemassa ollutkaan enkä siis ihan tuolla tavoin pukeudu kun lähden ulkoilemaan – takki kyllä on hyvä siinä touhussa sekä kengät.

  • Anonyymi

   Anonyymi

   Nyt et Pipsa ole kunnon suomalainen! Tuulipuku päälle ja heti! Ei täällä sovi muilla vaatteilla ulkoilla!

   Vaihtoehtoisesti edelliselle anonyymille voisi lainata pedigreen mainosta; et oo tosissas…

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Joo, ei kiitos tuulipukua. 🙂 Pörrötakki on oikein loistava valinta ulkoilutakiksi. 🙂

  • Anonyymi

   Anonyymi

   Eri ano: liukuvärjätty paita polviin asti, reikäkuvioinen neuletakki, pörrötakki. Todella tyylikästä ja hienoa pukeutumista. Kyllä oon varsinainen plus koon muotibloggaaja. Harvoin näkee noin tyylitöntä ihmistä kuin mitä sulla on päällä. Kuluneet, risat ja miesmäiset Eccot kyllä sopii sun junttimaiseen lookkiin kuin nenä päähän!

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Mää haluaisin kyl oikeasti nähdä sen ihmisen joka vetää viimeiset muotivermeet päälle, korkokengät jalkaan ja suuntaa pellolle lennätelee lennokkeja. Että sepäs siitä miun junttiluukista – katsoisin pukeutuneeni ihan tilanteen vaatimalla tavalla.

   Ps. en ole mikään muotibloggaaja vaikka vaatteista pidänkin ja niitä esittelen. 🙂

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   No siis määhän en edelleenkään juokse, mutta kyllä. Sori nyt että mun ulkoilupukeutumiset on sooooo last season 😉 😉

  • Anonyymi

   Anonyymi

   Pääasia että ulkoilee ja liikkuu..tekstiiliurheilijat on erikseen. Tukehtukoot teknisiin asuihinsa, kuoritakkeihinsa ym kansanasuihin 🙂
   Mie ainakin lähden kävelylle enkä näyttäytymään!
   Nim. kumpparit 😀

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Jep jep. 🙂 Ja mun mielestä jokainen menee sellaisissa tamineissa ku tykkää. 🙂

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Hahahah! Tämä on parasta. Oon ehkä kerran kaks maininnut ottaneeni juoksuspurtit niin tästä ilmeisesti päätellään että mä juoksen aina. Asiahan on siis niin, että mä olen HÖLKÄNNYT – joka tietääkseni on ihan eri asia kuin juokseminen. Tätä sekä ihan tavallista reipasta kävelyä tykkään harrastella. 🙂

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   On kyllä. Ihanan rauhaista paikka (jos nyt ei huomioida lintujen metelöintiä)

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Kokemuksesta voin kyllä kertoa, että kun ostaa mieleisen ulkoilupuvun ja jaloille armeliaat lenkkarit, tulee ulkoiltuakin herkemmin. On niin mukava pukeutua hyvännäköiseen asuun ja kun jaloissa on maailman parhaat kengät, lenkin pituudella ei ole mitään rajaa 😀 Varsinainen ulkoiluasu on hyvä olla myös sen takia, että jos vähän vaikka hikoaakin, ei haittaa. T-paita takin alle ja lenkin jälkeen suoraan pesuun!

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Oon kyllä samaa mieltä, mutta tääki on vähän makuasia että miten kukin tykkää mennä. Mää en pistä mitään ihmeempiä vaatteita päälle ku lähden samoilemaan. Mut kuitenkin et itellä on miellyttävä olla. 🙂

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Voi noita tylsiä kommentteja. Kivat vaatteet sulla! 🙂 Ja sua on mukava katsella kun olet niin iloinen oma ittes!

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Tavallaan ymmärrän sua Pipsa… eihän meidän kokoisia ulkoilupukuja edes tehdä! Olen jo kauan sitten ymmärtänyt, ettei Pipsa ole MUOTIbloggaaja. Ei ole kysymys muodikkaiden tai tyylikkäiden vaatteiden esittelystä, vaan yleensä tarpeeksi isojen vaatteitten. Pipsa esittelee, mistä voi ostaa tarpeeksi isoja vaatteita, jotka ylipäätään mahtuu isoille tytöille. Usein siitä on tyylikkyys kaukana. Valitettavasti.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Siis kyllähän tuolla on vaikka kuinka paljon erilaisia ja ihan kivojakin ulkoilupukuja, mutta siltikin tykkään mennä tuolla pörrötakilla. 🙂 Ja ulkoilupuvn EI tartte -ainakaan mun mielestä- olla mitenkään muodikas taikka tyylikäs. Ois sekin kun tarttis vielä miettii et onko mulla nyt varmasti tarpeeks tyylikäs puku ULKOILUUN. 🙂 Mutta en silti tuomitse ketään, jokainen menee katsokaas tyylillään – toiset tyylikkäästi ja toiset rennommin.

   Mutta tuossa oon eri mieltä, pluskoossa on myös tyylikkyyttä. Itse en tätä osaa, enkä niinkään edes kaipaa. Mutta onhan tuolla plusblogeja joiden käyttäjät ovat tyylikkäitä – ainakin omalla mittapuullani.

  • Anonyymi

   Anonyymi

   Joo ei Pipsan kokoa olevia urheiluvaatteita kyllä löydy. Urheilukauppojen kokovalikoimat päättyvät AINA suurinpiirtein 46-kokoon, joskus voi löytää 50, mutta sitä suurempaa oikeaa urheiluvaatetta ei kyllä löydy, joten tuo pörrötakin käyttö onkin varmasti ihan pakkorako. Ellokselta tms voi kyllä löytyä lököhousuja mitkä kelpaavat urheiluun, mutta jos kunnollisista teknisistä vaatteista puhutaan, niin niitä ei suurissa kooissa ole. Sikäli todella ristiriitaista, että lihavia kehoitetaan liikkumaan, mutta liikkumiseen ei ole sopivia varusteita tarjolla enää siinä koossa kun laihduttaminen liikkumalla olisi välttämätöntä…

  • Anonyymi

   Anonyymi

   Pluskokoiset bloggaajat ja heidän tyylikkäät vaatteensa ovat täysin eri sarjaa kuin Pipsa sinun vaatteesi. En kategoroisi sinua missään tapauksessa samaan kategoriaan näiden plus-kokoisten bloggaajien kanssa. He voivat ostaa kuitenkin kaikkia tahtomiaan vaatteita, sinun täytyy ostaa niitä mihin mahdut. Useilla kaupoilla ei ole sinulle mitään tarjottavaa, kun heidänkin pluskokoiset vaatteensa ovat sinun kokoasi pienemmille suunniteltuja. Tiedän ja ymmärrän tilanteen kohtalotoverinasi. Siksi ihmetyttää tuo sinun rinnastamisesi itseäsi pluskokoisiin bloggaajiin, kun pelkkiin normaalimallistojen pluskokoihin ei mahdu.

  • Anonyymi

   Anonyymi

   Cellbesiltä ja Ellokselta löytyy urheiluvaatteita kokoon 64 saakka.

   Mikäs Pipsa sitten on jos ei pluskokoinen? Google auttoi ja antoi minulle vastaukseksi että pluskoko sisältää koot 44-60. Pipsa käyttää kokoa 54-56. Ja mitä nyt olen blogia lueskellut niin ainakin minun silmiin näyttäisi siltä että Pipsa pystyy ostamaan kaikkia tahtomia vaatteita.

   -N-

 • Möllikkä

  Möllikkä

  Pöh vain ikäville kommenteille! Nykyään on muodikasta olla oma itsensä ja mahdollisimman originelli 😉

 • viv

  viv

  Toi vois olla mukava mielentyhjennysharrastus – rauhallisessa, avarassa ympäristössä lintujen laulua kuunnellen ja keskittyen vain siihen lennokkiin. 🙂

  Ulkoilupukeutumiseen on pakko myös kommentoida; mä ostin jossain vaiheessa ulkoiluvermeet vimpan päälle eri tarkoituksiin; juoksemista varten juoksutakin (!!!), kaikenlaisia teknisiä vaatteita ja jotkut hemmetin kalliit kuorivaatteetkin – ja silti ulkoilen vanhoissa mukavissa lökäreissäni. Kun ne vaan on mulle niiiiin paljon mukavammat kuin ne erikseen just ulkoilua varten tuotekehitellyt systeemit!

  Musta nuo sun vaatteet on kivat ja voisin hyvin kuvitella laittavani itte samanlaiset päälleni ostosreissulle, kävelylle – tai vaikka pellolle lennokkia lennättämään jos sellainen tilaisuus tulisi! 🙂 (Enkä tosiaan kaivaisi kaapista sitä kammottavaa kuoripukua tai muuta "virallista ulkoiluvaatetta", heh!)

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Siis tuolla pellolla ku seisot ja kattelet vaan ympärilles, ni siinä kyllä mieli lepää. Varsinkin kun jättää kaikki kännykät autoon taikka jopa kotiin (No okei, yks känny on aina oltava mukana jos vaikka sattuu jotain)

   No en mä noita samaisia vaatteita nyt ihan lenkille laittaisi – housut ja paita olisivat eri, neuletakin jättäisin pois. Että siis takin ja kengät huolisin lenkille mukaan tuosta yhdistelmästä. 🙂 Mahdollisimman kevyt ja mukava asu kun on, niin on mukava liikkua. Ja tuo pörrötakki on ollut erinomainen, varsinkin kun sitä nyt voikin pestä tuossa pesukoneessa. 🙂 Tarttis vaa hommata toinen varasijalle, et ku toinen on pesus ni on sit toinen mitä käyttää. 🙂

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Hei Pipsa! Olen outo ja utelias ihminen ja minulla olisi 50 todella RANDOMIA kysymystä, olen sen monille bloggaajille tehnyt. Siis kysymykset eivät ole mitenkään loogisia (Esim. ensimmäinen internet muistosi). Haluaisitko vastata niihin videolla tai postauksella? 🙂

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   No heipä hei! En mie mittää luppaa mut voit sie ne 50 randomia kysymystä heittää. 🙂 Mut kumpi ois sitten kivempi, video ja postaus? 🙂

  • Anonyymi

   Anonyymi

   No mutta hei mahtavaa! Videohan ois siinä mielessä kivempi et voit vastata vähän laajemmin, mutta sinähän sen loppujen lopuksi päätät! 🙂 Laitanko kysymykset sähköpostiisi?

 • Svanhild

  Svanhild

  Jokainen pukeutuu liikuntaan ja ulkoiluun niin kuin parhaaksi näkee. Mä liikuin aiemmin sen mitä liikuin lähinnä vanhoissa, muusta käytöstä poistetuissa vermeissä. Enkä varmasti ollut tyylikäs:)

  Nyt kun olen alkanut liikkua enemmän, olen alkanut arvostaa varta vasten liikuntaan kehitettyjä vaatteita. Esim. teknisissä vaatteissa on oma pointtinsa, ja juoksutrikoot ovat ihan ehdottomat. Vauhtia ne eivät lisää, mutta kuntoilusta tulee miellyttävämpää.

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Meillä isäntä kavereinen lennättää talvetkin läpeensä omaa lennokki/kopteriarsenaaliaan 🙂 Hrrrrr… jopa likemmäs 30 asteen pakkasessa, huh.

  Hyvät pellot kyllä lennätellä teillä siellä!

  – Emppu

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Muistot tulee mieleen kun näytät lennokkien lentämistä, kiitos siitä…. edesmennyt ystäväni lennätti niitä paljon, itse kuvasin ja kattelin. 🙁 rip!

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Siis nyt on Pipsa sillälailla asiat, että menette heti aamulla vaatekauppaan ja ostatte isännän kanssa molemmille samanlaiset tuulipuvut. Eihän nyt tollasilla vaatteilla kukaan ulkoile. Niitä käytetään vaan sisällä… Vissiin 🙂

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *