31.8.2015 1.jpeg
Blogi

Iloisesti lauleskellen takaisin töihin + viikonlopun puuhastelua

Loma on ohi ja taas oli aika aloittaa arkinen aherrus. Mä palasin iloisella mielellä töihin, kuten aina ennenkin. Pikkaisen aamusti teki vaikeaa nousta sängystä ylös kun nukuin viime yönä todella huonosti. Muistan tuijottaneeni kännykkääni vielä kolmen aikaan yöllä. Ärsyttävää tuollainen kun on väsy mutta et saa unenpäästä kiinni. Onneksi tuo ei vaikuttanut millään tapaa jaksamiseen ja maistuupahan uni ensi yönä paremmalta. Huomenna on onneksi lyhyempi työpäivä mutta ei kuitenkaan lyhyt päivä sillä menen töiden jälkeen Hennan korupajalle katsomaan korujen valmistusta ja myöhemmin saan valmistaa itselleni jonkun korun – luultavasti sormuksen. Tuosta tulee jossain vaiheessa postaus. Mulla olisi nyt jo vaikka mitä postauksia mutta en ole saanut aikaiseksi tehdä niitä loppuun saakka – kuvat niistä olen jo laittanut kuntoon mutta se tekstiosuus uupuu.

Viikonloppu menikin sen verran hehktisesti etten ehtinyt tekemään puoliakaan mitä suunnittelin, esimerkiksi se Pirkon värityskuva on jäänyt värittämättä mutta onneksi sillä ei ole kiire. Käytiin lauantaina päivällä ystäväni kuopuksen 1-vuotissynttäreillä eikä sekään kommelluksitta sujunut mutta siitä sitten paremmin omassa postauksessaan. Samana päivänä mutta illemmalla meillä oli kaveripariskunta kylässä ja miehet siinä sitten
päätti lähteä yhdessä kalaan ja me naiset jäätiin tänne höpisemään ja
tuijottamaan Yoursin valikoimaa josta tehdään yhteistilaus tässä
kohtapuolin. Itse teen pienen mukavuusalueeni ulkopuolelta olevan
vaatetilauksen, aion nimittäin tilata hameen ja lyhyemmän topin sen
kanssa. Ajattelin että voisi toimia syksymmälläkin neuletakin ja
tiukempien legginssien tai sukkahousujen kanssa. Sitten käytiin katsomassa Porin etelärannassa Venetsialaisten ilotulitukset ja voi että miten nätit olikaan. Mä tykkään ilotulituksista! Tällä kertaa jätin kameratkin kotiin ja keskityin nauttimaan näystä.

Olemme taas innostuneet käymään kalassa ja postaukset kuvat onkin kolmelta eri reissulta otettuja missä nyt viikonloppuna kävimme. Mä kun olen ollut vain seurailaisen roolissa joten olen ehtinyt katselemaan maisemia. Olen nämä kuvat ottanut puhelimellani enkä voisi olla tyytyväisempi. Tämä viimeinen kuva on eiliseltä kun piti niin ukkostaa ja sataa, mutta
se meni just ohitse tosta meidän kalapaikasta. Kauempana kyllä jyrisi ja
salamoi, tuossa taisikin olla tämän kesän ukkoset. Seuraavalla kerralla voisi ottaa mato-ongen mukaan että mäkin saisin kalastaa. Mieheni kun hommasi kunnon kalastusvehkeet lupineen kaikkineen niin en ole itse voinut niillä kalastaa koska mulla ei ole vielä lupia. Ja halusin pitää pientä taukoa mato-ongintaankin mutta ehkä seuraavalla kerralla olen itsekin jännityksessä mukana. Saatiin me pari pikkuhaukea jotka tosin päästettin takaisin kasvamaan sekä yhden hyvänkokoisen ahvenen joka sitten päätyi iltapalaksi. 

14 kommenttia

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Piipahdin pitkästä aikaa blogissasi ja hyvänen aika sentään mikä muutos sinussa on tapahtunut! Olet laihtunut ihan valtavasti! Olit kaunis jo aikaisemminkin, mutta nyt oikein hehkut 🙂 Toinen muutos ei sitten tuntunutkaan hyvältä. Olet näemmä haksahtanut tähän blogiskenen merkkifiksaatioon eli Louis Vuittoniiin ja Furlaan. Ne ovat ihan kivoja merkkejä ja itsekin omistan erilaisia LV juttuja parisenkymmentä, mutta jotenkin niiden tunkeminen joka kuvaan antaa ihmisestä hieman erikoisen käsityksen. Seuraavaksi tietysti kuvioon tulevat mukaan Chanelit, Hermeksen korut ja muut bloggareiden rakastamat jutut. Sinänsä ihan ok sekin, mutta jotenkin en vaan näe tätä uutta tyyliä sinun juttunasi. Ihan kuin yrittäisit olla samanlainen kuin ne bloggarit, joita mahtuu 13 tusinaan, aikaisemmin olit aito oma itsesi.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Kiitos, kyllähän sitä on mukavasti muututtu. 🙂 Mutta en minä suinkaan LV ja Furlaan (?) ole blogien takia haksahtanut ja onhan tuo syykin tälle merkkilaukkujen osteluun kerrottukin. 🙂 Furlan en tiennyt olevan edes blogien juttu, en ole niitä blogeissa nähnyt. Itse olen työkaverin kautta tutustunut Furlaan ja vaikutti kivalta. Tottakai aina aluksi niitä tulee tungettua joka kuvaan, mutta ei suinkaan ihan jokaiseen. 🙂 Se on sitä uutuudenviehätystä vielä. Mut sen voin sanoa että Hermestä mulle ei tule, enkä usko että Chaneliakaan vaikka semmosta olenkin katsonut – niiden mitat eivät toimi mun tarkoituksiin. Enkä mä kyllä yritä olla kukaan muu kuin minä itse, että miten se merkkilaukku siihen nyt vaikuttaisi? En voi sille mitään jos se luo tällaisen vääristyneen kuvan.

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Hame olisikin tosi kivaa vaihtelua! Joku lyhyt kynämalli, farkkuhame tai sitten vaihtoehtoisesti hippityylinen pitempi frillahame, joka olisi syksyllä ja talvella kiva nahkasaappaiden kanssa.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Ei oo valitettavasti mikään noista malleista. 🙂 Ja unohdat taas sen asian että mä en käytä saappaita. 🙂

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Mun mielestä noin LV:t ja Furlat ei jotenkin sovi sun tyyliin. Tää on tietenkin vaan mun mielipide mutta ne on ristiriidassa sun vaatteiden, kenkien ja hiusten yms. kanssa. Vaatteet on sulle ok mutta kun yhdistät niihin merkkilaukkuja jne. niin ei toimi 🙁 Voisinpa myös veikata että jos/kun joskus oot sellaisissa mitoissa että mahdut merkkivaatteisiin niin näinköhän sulla tullaan sellaisiakin näkemään.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   No mä taas sanon että makuasioita. 🙂 Ite tykkään näin. 🙂 Onhan mulla jo yksi merkkivaate, Nanso. 🙂 Vai eikö se nyt taas ollutkaan merkkivaate? Joskus ainakin oli. Mut voi olla et mulla nähdään joskus vuonna 2020 suoraan Ranskan muotiviikoilta joku topmuodikas lateksipuku, eihän sitä koskaan tiedä. 😉

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Olen edellisen kanssa ihan samaa mieltä. Sulle sopisi paremmin jotkut hauskat ja persoonalliset laukut tai vaikka Marimekon laukut kuin merkkiveskat, jotka mielestäni vaativat myös pukeutumiselta samaa tasoa. Älä matki muita blogeja, vaan pidä oma värikäs tyylisi.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Ne voisi sopia mut mä en sit taas tykkää. Aika hassua, eikös?

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Aijaa, enpä tiennytkään. Mut ihan vapaasti, ei oo tavaramerkitty. 🙂

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Mä oon kyllä sitä mieltä, et kukin kantakoot just niitä laukkuja joista itse pitää, muiden mielipiteillä siinä ei ole väliä. Toki laukuista ja vaatteista voi sanoa mielipiteensä, mutta aika julmaa tommonen arvostelu, et tää ja toi laukku ei sovi sulle, koska sun hiukset on tommoset ja koska käytät tommosia vaatteita.

 • Lumina Scargall

  Lumina Scargall

  Ohi, menipä se aika nopeasti. No munkin loma meni silmänräpäyksessä. Joskin onhan se jees olla välil duunissakin 🙂

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Juu, aika menee nopeasti. Se on kyl huomattu mut ihan jees olla taas duunissa. 🙂

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *