Ellosasu1huhtikuu1
Blogi

IHANIA KESÄMEKKOJA ELLOKSELLA

Kaupallinen yhteistyö Ellos + sisältää mainoslinkkejä

Kevät on täällä ja Ellokselle* on tullut paljon ihania mekkoja, joista oon ollut erityisen innoissani, koska kuten tiedätte niin rakastan mekkoja. Tällä kerralla valitsin itselleni kaksi midipituista mekkoa, joista toinen on tuollainen retrotyylinen ja väriltä oranssinpinkki*. Mekko on tehty 100% viskoosista, siinä on joustavat hihansuut ja myös rinnanalta kulkee joustava kuminauha. Miellyttävä päällä ja tää on näistä itseasiassa suosikkini.

Ja kuten kuvista näkyy, niin molemmissa mekoissa on myös pitkät hihat ja ne on ihanan ilmavat eli eivät tule ihonmyötäisesti käsivarteen kiinni. Mulla on molemmista mekoista kokona 54/56 ja tämä on yleisin vaatekokoni Ellokselta. Yhdistin mekkojen kanssa tennarit sekä farkkutakin. Jos etsit itsellesi kivaa vaaleansinistä farkkutakkia, niin voin suositella tätä Ellokselta löytyvää*. Tuosta löytyy koot 44-60. Näissä kuvissa näkyvät farkkutakit on tuota samaa mallia, mutta esim. pinkin olen itse värjännyt eli sitä ei suoraan Ellokselta saa tuonvärisenä. Ostin takin Ellokselta vaaleanpunaisessa värissä ja myöhemmin sitten värjäsin tummemmaksi. Vaaleansininen farkkutakkini on käytännössä sama mitä Elloksen nettisivuilta löytyy, mutta omassani on brodeeraus selässä.

EllosAsu1Huhtikuu7-1
EllosAsu1Huhtikuu5

Toisena mekkona mulla on tämmöinen ”hempeenvärinen”, missä pohja on haalean vaaleanpunertava ja kukkaset taas sinioranssisia*. Tästä on saatavilla tummemmalla pohjalla ja oranssisilla kukilla oleva mekko. Tämä ”hempee” mekko on 100% polyesteria, mutta hyvin miellyttävä pitää. Tästä löytyy vuori/alusmekko eli ei näy läpi. Ihanan kevyt mekko tähän kevääseen.

Mikäli suunnittelet tilausta Ellokselta*, niin käytä ihmeessä koodia PIPSA83APRIL23 koska sillä saa alennusta 33% ostoskorin kalleimmasta tuotteesta ja lisäksi 5% pois ale- ja kampanjahintaisista tuotteista. Koodi on voimassa tämän kuun loppuun eli 30.4. asti ja sen voi käyttää vain kerran.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *