Sininenmekko1b.jpeg
Blogi

IHANA PISTÄÄ LEMPIFARKKUTAKKI TAAS PÄÄLLE

 

On tuntunut taas kivalta kaivaa kesäisemmät asut takaisin vaikka lämpötilat taas laskikin helteisemmistä lukemista, mutta vain hetkelliseksi. Joten se on ollut hyvä syy heittää lyhythihaisen mekon seuraksi lämpimämpien ilmojen lempparitakkini eli Elloksen farkkutakin Voin oikeasti suosistella noita Elloksen farkkutakkeja ovat oikeasti tosi hyviä. Vielä en ole mustaa farkkutakkia ostanut, mutta luulen että tilaan sen ensi kuussa. 

Toinen suositeltava on Elloksen ekologiset legginssit. Nää kestää hyvin esim. reisien hankausta eikä oo heti ekan käytön jälkeen puhki hankattu. Samoin myös vinkki vitosena kaikille muille mekkokäyttäjille, että nämä – nämä Elloksen pyöräilyshortsit on the best valinta mekon alle estämään reisien hankausta. Itse tykkään näistä kun nämä ei itellä ainakaan rullaa haaruksiin vaan pysyy paikoillaan. 

Mekko – Yours
Farkkutakki – Ellos
Legginssit – Ellos
Kengät – Ratsula
Laukku – Mulberry

Ja sekin on mukavaa kun on muistanut taas käyttää noita hienoja laukkuja mitä mulla on pilvin pimein. Oon kyllä miettinyt että pitäisikö niistä osa laittaa myyntiin kun käytän loppupeleissä niin vähän. Repusta on tullut mulle lempparein kun saan sen kanssa kannettua paljon enemmän. Jopa kamerankin jos innostun kiertelemään ja kuvailemaan. Ja voin sanoa, että kesällä tulee varmasti kuvailtua kunhan jalkani alkaa taas sietämään pitempiä lenkkejä. 

Mut olo on kuin kukalla joka herännyt auringon kutsuun. Säteilen kukkaenergiaa!

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *