Pinkkiasu2.jpeg
Blogi

Ihan vaaleanpunaista hattaraa

POSTAUS SIS. KAUPALLISELLA YHTEISTYÖLLÄ SAADUN HAMEEN
& KAUPALLISIA LINKKEJÄ JOTKA MERKITTY *-MERKILLÄ

Taas on yksi viikko lähes takana ja viikonloppu tekee tuloaan. Mulla on luvassa pidennetty viikonloppu kun perjantai on vapaa, joten saan olla kotosalla ja pitää pientä lepoa. Oon vähän suunnitellu että kuvaisin jotain videota mutta en oikein tiedä millaisen haluaisin toteuttaa. Ehkä kyselen instan puolelta että mikä teitä kiinnostaisi. Voitte tännekin kertoa mikä video kiinnostaisi silleen että sen voisi kotona toteuttaa. Mä myös toivon että kun oon huomenna kotona, niin tuo yksi kauan matkannut paketti saapuisi ovelle. 
Multa pyydetään tosi usein laihdutusaiheisia videoita tai postauksia, mutta en vieläkään koe hyväksi kertoa ainakaan omassa postauksessa sen isommin mitään. Ehkä jotain voisi kirjoitella facebookin tai instan puolelle, kun noihin ei tule niitä ikävämpiä kommentteja. Sen voin kuitenkin kertoa että tää viikko on mennyt syömisten kanssa tosi hyvin eli oon saanut pidettyä ruokailujen välit tasaisina. Tämän kun oon kokenut nyt isompana ongelmana. Lisäksi ihmettelen miksi tää nyt on niin kamalan haastavaa kun sillon v. 2015 tää meni niin leikiten. 

Me ollaan taas lähdetty Sulon kans lenkille enkä oo muuten ainut. Oon nimittäin muutamaan otteeseen nähnyt muutaman muunkin omistajan kissansa kanssa lenkillä. Tämä aiheuttaa pientä hämmennystä aina kun kerron että käyn kissan kanssa lenkillä. Eihän se ole sama asia kuin koiran kanssa, kun kissan kanssa se on vähän hitaampaa. Sulo tosin liikkuu aika reippaasti valjaiden kanssa. Me käydään siksi lenkillä, että saan Sulon valtavan energian kulutettua pois, koska muuten hän kiusaisi Seviä ja Pirpanaa. Pieni tihkusadekaan ei Suloa haittaa, vaan ulos mennään ihan innoissaan. Pitäisi varmaan testata kunnon vesisadekin, että lähtisikö poika silloinkin innolla ulos. Sulolla on hyvin valaistut varusteet että varmasti näkee ja itselläkin on heijastimia, mutta haluaisin itselleni sellaisen led-valolla varustetun mutta en ole löytänyt sopivaa. 

TAKANANI ON KISSA!

Ajattelin hemmotella itseäni hyvin alkaneesta syksystä ja uusista kivoista asioista. Sen takia olenkin tässä tuijotellut Kainon sivuilta tätä voimaeläin mekkoa siitä lähtien kun se sinne myyntiin laitettiin ja nyt koettanut päättää minkä värisenä ottaisin sen. Vaihtoehtoina on sininen ja punainen. Alunperin olen tuijotellut tuota sinistä, mutta nyt tykästyin myös punaiseen. En viitsisi molempia ottaa vaikkei sekään nyt mahdoton idea olisi. Kumman sä valitsisit mulle? Kumpaakaan värisävyä ei juurikaan kaapista löydy ja mä tykkään tosi paljon Kainon neulemekoista. Viime syksyn tunikatkin on edelleen uudenveroisessa kunnossa, vaikka talven aikana tuli käytettyä reippaanlaisesti. Kiinnostuin nytkin yhdestä tunikasta, mutta jätin sen vielä mietintähyllylle. Palaan ostamaan jos se tuntuu jäävän kutkuttamaan. Tämä onkin ollut mulla käytössä pidemmän aikaa eli oon pyrkinyt odottelemaan jonkin aikaa ja jos innostus jotain vaatetta kohtaan on säilynyt, niin olen sen sitten ostanut.  

Farkkutakki – Ellos / T-paita – KappAhl / Hame – SHEIN (*saatu) / 
Tennarit – Zalando / Laukku – Furla

Pakko hehkuttaa että tämä Elloksen vaaleanpunainen farkkutakki* (sekä se vaaleansininen) ovat mitä ihanammat. Ollut viileämpinä loppukesän päivinä käytössä (kuten kuvan iltana) sekä nyt syksyn tullen olleet kovassakin käytössä. Nuo farkkutakit on molemmat puuvillaa (vain yksi prosentti elastaania) ja ihanan pehmosia. Vaaleanpunainen takki sointuu aika kivasti tuon saadun hameen kanssa. Keksin myös nostaa hameen todella ylös enkä laittanut paidan helmaa hameen sisälle, niin asusta sai todella kivan. Nyt ei tuo valkoinen paidan helma hohda hameen alta, vaikka ei se itseäni silleen haitannut mut kiva kokeilla erilaisia asettelutapoja. Täytyisi kehitellä hameen ympärille syysversio ettei tarvitsisi ensi kevääseen odotella taas käyttöönottoa. 
Tulikin mieleen että mulla on yksi Elloksen paketti kaapissa – avaamattomana. Tilasin sieltä keväällä puuvillaisia legginssejä* vinotpinot kun sai kivalla alennuksella ja oon nuo legginssit todennut erittäin hyviksi ja kestäviksi. Kaiken lisäksi mun ei tarvitse lyhentää niitä, vaan 70cm lahjepituus on just sopiva. Täytyisikin avata paketti ja ottaa sieltä yhdet käyttöön. Alkaa nimittäin olemaan sen verran kylmä, että viskoosilegginssit tuntuu vilposilta. Tuntuu kyllä haikealta jättää kauniit mekot taas kaappiin, vaikka toki joitakin pystyy käyttämään talvellakin. 

24 kommenttia

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *