Keltfarkkutakki1.jpeg
Blogi

Ihan pyörällä päästä

Huh, mä oon vieläkin ihan pyörällä päästäni. Alkuviikko on ollut melkoista, sillä äitini pääsi 6kk sairaalassaolon jälkeen kotiin – uuteen kotiin ja tuosta alkoi sopetuminen uuteen. Olin ekan yön ja päivän auttamassa tässä siirtymisessä, ja ihan hyvin on mennyt. Ihan kaikesta en tässä voi kirjoitella, kun enemmän on tulossa sitten Porinoissa jahka ehdin editointiohjelman ääreen. 
Kyselin instassakin että haluatteko nuo päivät yhdessä vai erikseen, niin suurinosa vastaajista halusi päivät yhdessä, joten tiedossa on pitkä video vaikka miten sitä lyhentäisin. Voi myös olla, ettei Porinat ehdi ihan perjantaina ulos, koska juhannus mutta uskaltaisin luvata videon viimeistään maanantaina julki. Joskus on todella vaikea kirjotella ettei vain kertoisi samoja asioita täällä mitä videoilla, vaikka nyt on tullut huomattua että ehkä tietyistä pitäisi sanoa, koska muutama oli säikähtänyt yhtä instastooriani että olenko eronnut kun muuttoa tehnyt. Mutta siis ei, en ole eronnut vaan muuttanut äidin toiseen asuntoon jossa pärjää paremmin kuin aiemmassa. 

Se tunne, kun menet ulos miehesi seuraksi ja törmäät säkkituoliisi sellaisin seurauksin että taisit just murtaa nimettömän varpaasi. En ole 100% varma onko varvas murtunut vai vaan kokenut kovia, mutta mustelma siihen on jo kovaa vauhtia nousemassa. Ei ole suinkaan ensimmäinen kerta kun olen varpaitani kolhinut, mutta ikinä ennen en ole säkkituolilla tällaista saanut aikaan. Täytyy vain toivoa, ettei enää tapahtuisi yhtään mitään, koska tällä viikolla on ehtinyt sattumaan ja tapahtumaan jo ihan riittävästi. Löytyykö teiltä erikoisia paikkoja tai tilanteita, missä olette murtaneet jotakin? 
Se olis juhannuskin, siis ihan oven takana. Huomenna! Meillä ei ole mitään isompia suunnitelmia – ei mökkeilyä, ei festareilla hillumista. No ainakin yksi päivä menee äidin asunnolla taas puuhastellen ja toinen Hennan kanssa tallilla touhuten, niin ettei voi sanoa että juhannus menisi ihan paikoillaan ollessa. Se kyllä kelpaisi, mutta kun ajattelee että pitkä loma alkaa muutaman viikon kuluttua, niin se auttaa jaksamaan. Mitenkäs siellä juhannusta vietetään?

Nää kuvat on napattu aikoja sitten. Tässä mulla pääs vihdoin käyttöön Sheiniltä saatu keltainen farkkutakki jonka hihoja piti sittenkin kivertää. Silloin sovituksessa ne tuntui sopivilta mutta ei sitten enää käytössä. Tää on materiaaliltaan paljon ohuempaa kuin nuo toiset farkkutakit, mut ei muuten häpeä niille. Tosi hyvä takki! Muutenkin tää kokonaisuus on just kivan pirteä! Mulle onkin saapunut kaksi vaatelähetystä, miltäs siis kuulostaisi vaate-esittelyt kunnon höpöttelyn kera? 
Tällä hetkellä mietiskelen ostelevani Kainolta hellemekon, jonka pitäisi juhannuksen jälkeen tulla verkkokauppaan myyntiin. Kainolla on muuten nyt joistakin vaatteista alennuksia, jos kiinnostelee. Lisäksi odottelen Palmiinalta keltaista Kesä-Alma mekkoa. Muuten mulla on tämä mekkojen shoppailut olleet suhteellisen maltillista, että itsekin vähän ihmetyttää. Yleensä ihastun joka toinen päivä johonkin kauniiseen mekkoon.

Kuvissa olevat vaatteet: 
Mekko – Pont Neuf (FineFactory), Takki – Shein (saatu), Legginssit – Ellos, Tennarit – Zalando

24 kommenttia

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Minä vietän juhannuksen kotona, kaupungissa. Meillä Tampereella ei taida olla kovin monessakaan paikkaa edes kokkoja, jos on metsäpalovaroitus. Paljon onnea äidillesi uuteen kotiin ja hyviä vointeja! Hyvää juhannusta sinulle ja kaikille läheisillesi 🙂 – Siru

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Joo, nyt ei kokkoja tullut nähtyä. Toivottavasti oli silti mukava juhannus?

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Postaus ehdotus : Kokeilet jotain sellaisia vaatteita mitä et muuten ikinä laittaisi. Esim; Jakku, kauluspaita, lyhyt hame. Miltä kuulostaisi?

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Me ollaan mökillä isolla porukalla, savustetaan kalaa, pystytetään juhannussalko, nautitaan yhdessäolosta ja keskikesästä. Alkoholi kuuluu kuvaan mukaan vain pienissä määrin…

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Harvinainen kaupunkijuhannus tulossa. Murun kanssa löhöillään tänään raskaan työviikon jälkeen, huomenna piknikki ja mitä nyt mieleen juolahtaa. Hyvää Juhannusta Pipsa ja perhe!

  -AI

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Mulla töitä koko juhannus. Kaverit perheidensä kanssa jussia viettämässä. Itse meinasin ensin mököttää illan sohvalla, mutta lähdenkin kuntoilemaan ja ehkäpä voisi käydä uimassaki ajan kuluksi.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Kiitos. En nyt tiedä ovatko lempikukkia, mutta ei mitään inhokkejakaan ole. 🙂

 • Anja

  Anja

  Kiva että äitisi pääsi sairaalasta, toivottavasti alkaa sujua hyvin uudessa kodissa. Paranemista varpaallesi ja hyvää juhannusviikonloppua 🌼.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Kiitoksia. 🙂 Kyllä se tästä on lähtenyt sujumaan. 🙂

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Jussi menee kotona, niin kun yleensä. Ruokaa, juomaa, seuraa ja synttärikakkua (yksi lapsistamme on syntynyt juhannuksena).

  Onko teillä juhannus kotosalla poikkeava? Oletteko yleensä reissussa, mökillä, festareilla? Itse en piiiiiiiiiitkään aikaan ole ollut festareilla… 🙈 Mikn on sun viimeinen festarikeikka?

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Kotijuhannus kuulostaa kivalta. Minkäslainen synttärikakku oli? Perinteinen mansikkakakku? 🙂 Ei meillä juhannus mitenkään poikkeava ollut. 🙂

  • Anonyymi

   Anonyymi

   Mansikkakakkua sekä juhannuspojat uutta lempparia eli mutakakkua 😋
   Sain tekstistäsi vaan sellaisen kuvan, että poikkeuksellisesti ette tänä vuonna ole möksällä taikka festareilla. Milloin olit viimeksi festareilla?

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *