Blogi Reposaari1
Blogi

HYVÄÄ YSTÄVÄNPÄIVÄÄ

Blogi Reposaari1

Mikäs sen kivempi ystävänpäivänä kuin maratoonipuhelut ystävien kanssa. Toki nuo pitkät puhelut on aina mukavia, ettei suinkaan vain ja ainoastaan tänä tiettynä päivänä. Muistan myös kun vuosia sitten tein ystävänpäiväkortit itse ja lähetin sen ison korttipinon postitse. Tämä oli sitä aikaa kun postimerkki maksoi tyyliin 0,60€/kpl. Nykyään postimerkin hinta on 2,30€/kpl, niin luulen ettei monikaan enää postittele ystävänpäiväkortteja. Harmillista. Itsekin olen siirtynyt sähköiseen tai ihan livenä muistamiseen. Tosin olen sitä mieltä että ystävänpäivä on liian kaupallistunut (kuin niin moni muukin erikoispäivä) ja ystäviä voi muistaa muulloinkin.

Ihanaa ystävänpäivää!
(Paitsi teille jotka haukutte viattomia anonyymisti netissä, teille ihan paskaa ystävänpäivää!)
(tekstikrediitit tästä kuuluu ystävälleni Annalle)

Blogi Reposaari4

Oon hetken jo metsästänyt auringonlaskua ja nämäkin kuvat ovat yhdeltä kerralta otettu kun näytti niin lupaavalta, että nyt sen viimeisen auringonsäteen saisi kuvattua. No eipä saanut. Kuten kuvastakin voi nähdä, niin ainoa mitä näki, niin oranssinen kajastus horisontissa, kiitos yllättävien pilvien. Onneksi osasin kääntää asian voitokseni ja nappasin kuvia myrskyaalloista mitkä heitti jäätä rantaan iskeytyessään.

Ja minä, kuvaaja ihan itse siinä hytisee myrskytuulessa kun ei vieläkään ole tajunnut ostaa kuvaushanskoja. *nauraa* Ei mulla muuten kylmä olekkaan, mutta kun paljain käsin pitää kuvata niin se on ongelmallista. Sellaiset tavalliset sormikkaat oli mukana, mutta niiden kanssa kuvaaminen on hankalaa ja sen takia paljain käsin kuvasinkin. Onneksi miehelläni oli isältäni saadut vanhat rukkaset missä sisällä villavuori, niin noilla sai lämmitettyä kädet. Mut edelleen pitäisi panostaa että hankkisin ne kunnon kuvaushanskat, varsinkin jos haluaa tavalla kuvata.

Blogi Reposaari3

Viime vuonna oli melkoista Käärijähuumaa, mutta tämän vuoden UMK:n vaihtoehdot edustamaan Suomea Euroviisuissa ei innostanut sitten tippaakaan. No, jos pehmennän hieman sanojani, niin Mikael Gabrielin kappaleen sanoituksesta pidin, koska se on tietyllä tavalla sopiva. Mutta en siis itse olisi lähettänyt ketään näistä Euroviisuihin. Sini Sabotagen kappale taas oli ainoa joka oikeasti aiheutti mussa ärsyyntymistä. Harvemmin mikään kappale ärsyttää mua, mutta tämä sen teki. Muuten olen kyllä pitänyt Sabotagen aiemmista kappaleista.

Pilvi Hämäläisen esiintyminen toi sellaisen fiiliksen, että tämän olisin lähettänyt edustamaan Suomea. Oikein yllätyin hänen laulustaan joka on muuten jäänyt päähän, tai oikeammin korvaan soimaan. Pidin myös Käärijän ja Erika Vikmanin Ruoska kappaleesta. Millaisia mielipiteitä teillä on tämän vuotisesta UMK kattauksesta? Voittiko oikea esiintyjä?

Blogi Reposaari2

Ihan kohta on kevät ja se tarkoittaa sitä, että mun pitää alkaa käymään vaatekaappia läpi. Se on meinaan täynnä laatikoita jotka taas on täynnä vaatteita, enkä ajatellut kaikkia pitää itselläni. Jo siis ihan tilanpuutteen takia täytyy laittaa osa pois.

Olen säilyttänyt suurinta osaa vaatteista säilytyslaatikoissa kun kaikkia ei voi enää sattuneesta syystä laittaa henkarissa tangolle roikkumaan. En nimittäin kaipaa kolmatta kertaa säikytystä yöunista kun kyseinen tanko päättää että nyt kaikki vaatteet pois mun päältä ja lattialle. Mut tulossa kuitenkin myyntiin mekkoja koossa 54-56 ja ehkä yksi vihreä tekonahkatakki. Laitan nämä jossain kohtaa instagramiin myyntiin eli löytyy @pipsa83 tilin stooreista.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *