idmaisema.jpeg
Blogi

Hymyile (edes) kerran päivässä

Hui kun on aamuisin jo niin kamalan kylmää, mutta päivällä sitten kuitenkin lämmintä ettei voi oikein topatakkaan vaatetta – ellei sit halua saada lämpöhalvausta. Tää on syksyssä vähän pepusta kun nuo lämpötilat heittelehtii noin paljon aamun ja iltapäivän aikana, eikä voi just siks pukeutua tarpeeks lämpimästi. No tokikin asiat vois tehdä helpommaks ja ottaa tuon kevyemmän neuletakin käyttöön – voihan sen ängetä tuonne laukkuun sitten iltapäivällä. Tuo syksyn tulo on kyllä huomattu kun kissa änkee sänkyyn nukkumaan ja kun tarvitsen sisälläollessa villasukat! Joko siellä on vaihdettu lämpimämmät vaatteet päälle vai vieläkö joku tarkenee kesäisissä vaatteissa?

Nokian puhelimetkaan ei oo enää Nokian puhelimia vaan Microsoftin. Oon ollu aina Nokian kannattaja (en siltikään oo tästä asiasta johtuen haukkunut muita kännykkämalleja, se vaan on aina ollut Nokia) mutta nyt on munkin myönnettävä että saattaapi puhelinmalli muuttua. Juurikin Iltalehden sivuilla oli kysely että vaikuttaako Nokia-kauppa puhelinvalintoihini, niin mun on pakko sanoa että kyllähän se pistää miettimään. Aiheuttiko siellä minkäänlaisia tuntemuksia tämä kauppa?

Julkkis-BB alkoi eilen, aikooko joku katsoa? Me katsottiin ekat kuus asukkia jotka sinne meni ja loput kuusi sitten aamusti netin kautta. En tiedä katsommeko tätäkään kautta mitenkään kunnolla, ehkä muutaman jakson siellä täällä. Tosin pakko vähän kyllä purnata, että mitähän julkkiksia nuo nyt olivat? Siis okei okei, muutama on julkkis mutta on siellä sellaisiakin joista mä en oo kuullut halaistua sanaakaan. Tuksu ja Nykäsen Matti sinne ois pitänyt laittaa, ainakin ne ois jo kaksistaan saaneet aikaseen sellaista menoa että ois voinu ehkäpä jopa katsoa – vaan ehkäpä se meno ei ole ihan sitä mitä tuottaja hakee. Vaikka musta tuo koko BB formaatti alkaa olla jo aikansa elänyt. En oo varmaan kahtena vaiko peräti kolmena vuotena enää kunnolla seurannut, toki nyt netin kautta niistä kuuli kun niitä uutisia ei vaan pääse karkuun.

Siiri on ehdolla Compact Care kissaksi (kuten moni muukin ihana söpönassu) ja jos tykkäät Siiristä, niin käyhän tykkäämässä – tai tykkää jotain toista kisulia, tai vaikka kaikkia! 🙂 Siiristä voi tykätä painamalla TÄSTÄ.

Huijui tässähän alkaa kohtapuolin olemaan jänskäajat kun kaveri hääpäivä se sieltä vaan lähenee ja lähenee… enkä mä oo vieläkään saanut aikaiseksi kokeilla niitä sukkahousuja jotka sain. Pitäisi testata ja ottaa testikuvat noista kokonaisuuksista. Nytkin olisi ihan hyvää aikaa, mutta sitä vaan mieluummin tuijottelee vaikka Siirin nukkumista tai laulaa ”Täällä Pohjantähden Alla” kappaletta sydämen pohjasta saakka. Siis ihan mitä muuta hyvänsä mutta ei sukkiksien testausta.

sain toisen vakituisen siivouskohteen, jeeeij! Oon niin iloinen tästä tilanteesta, johan se kolme vuotta kestikin! Tuo uutinen kyllä piristi mun päivääni ihan totaalisesti – oon nimittäin tässä muutaman päivän kärsinyt tajuttomasta päänsärystä, olkapääsärystä ja ilmeisesti jostain flunssasta joka koettaa iskeä mua tainnoksiin (siinä se kyllä onnistuu yön ajaksi sillä oon nukkunu 9,5h yöunia ja todella sikeästi)

Nyt kun palkkakin nousee, niin en ole tehnyt mitään muutakuin pomppinut Tabletin kanssa nettikaupoissa tutkimassa, että olisiko siellä jotain kiinnostavaa. Kävin nyt pitkästä aikaa pyörimässä Suomalaisilla sivustoilla ja valkkasin sieltä muutamat kivat tuohon allaolevaan kollaasiin. Pakko sanoa että kyllä tuo Tabletti vaan on kiva esine, kun sen avulla voi nettailla ja levätä samalla – kun kokoajan tuntuu jokin vaiva yrittävän vetää mua tainnoksiin.

Ai niin, muistui äsken mieleen että munhan pitäisi ostaa Eccojen tilalle uudet samankaltaiset kengät (kyllä, en vieläkään ole heittänyt niitä tonne jorpakkoon mut ihan kohta, lupaan!)

8 kommenttia

 • Anonyymi

  Kaunis sateenkaari.
  Ota itsestäsi kuva sukkiksissa, legginseissä ja jos mahdollista niin vielä snadisti levenevissa jatseissa (ohuissa ja kenkien kanssa tarpeeksi pitkistä) ja ota kuva niiden kenkien kera mitä aiot käyttää 🙂 Kyl siis nopeasti sitten suttaantuu ja osaat valita. Kais laitat sen huikean boleronkin sinne, se sopi siihen hameeseen niin hitsin hyvin? Se kuva missä ensimmäistä kertaa näytit ylläsi mekon, boleron ja laukun on edelleen vertaansa vailla.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Tuplasateenkaari on aina kaunis. Kyllähän mä meinaankin kuvan ottaa legginsseissä ja sukkiksissa. Jazzhousuja mulla ei vielä ole enkä tiedä miten ne tähän edes liittyy koska en niiden kanssa ole juhliin menossa. 🙂 Mutten siis tänne ole laittamassa enempää kuvia juhlamekosta, paitsi sitten kun kaikki on viimeisen päälle. 🙂

 • Anonyymi

  Näin Citymarketissa yksi päivä että Norlynilläkin on tullut uusia My size-sukkahousuja aina kokoon 60 saakka. En sitten jäänyt hipelöimään, minkälaista materiaalia ovat. Ja vielä kun keksittäisiin sellaiset sukkahousut, joihin ei tule helposti reikiä…
  -hss

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Kiva tietää että Norlynilläkin on ja löytyy Cittarista. VOis mennä katsomaan kun ainakin noihin Vogelia (tai joku ton merkkinen) oon tykästynyt. Kyllähän semmoset sukakhousut on keksitty jotka ei reikäännyt, tarttee kuulemma olla tarpeeks paljon denierejä. 🙂

 • Anonyymi

  Ei vaikuttanut mihinkään tuo Nokian myyminen. Lumia 1020 on jo tilattu.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   No se on hyvä, ettei ole vaikuttanut. Itse kyllä vähän oon asiasta kyrsiintynyt. Jotenkin odottaisin että Nokia tekis uuden puhelimen.