Gracetakki2blogi.jpeg
Blogi

EXCUSE MY BONBONIN VILLAKANGASTAKKI ON KYLMIEN TALVIEN PELASTUS

Tänä talvena on ollut kylmääkin kylmempiä kelejä, mutta se ei ole haitannut, koska mulla on ollut käytössä laadukas ja lämmin villakangastakki. Tämän tummansinisen Excuse My BonBonin villakangastakin kanssa on voinut seisoskella paikoillaan eikä ole tullut kylmä. Testattu nimittäin on. Tää on ollut ihan ehdoton kun ollaan käyty yli -20 asteen pakkaslukemissa. 
Takissa on myös hyvin tilaa eli alle mahtuu reippaasti kerrostuksia. Jos sellaisia siis kaipaa. Itse en oo. Oon pärjännyt hyvin tänä talvena niin, etttä alla on ollut merinovillainen neulemekko taikka joku neulepusero. Riippuen toki pakkasen purevuudesta. Esimerkiksi kuvien ottohetkellä oli muistaakseni -6 astetta pakkasta ja aurinko paistoi, niin tämä setti oli oikein hyvä. 
Tykkään tästä takista, koska se on tyylikäs, lämmin, tilava ja lisäksi tämä on suomalaisia tekoa eli mun mittapuulla laadukas. Täydellinen talvitakki minulle. Tämä mun villakangastakki on kokoa 54-56. 
Tää takki on ollut mulla ns. arkikäytössä eli aina päällä paitsi ulkoillessa – ulkoiluun multa löytyykin ihan omat takkinsa ja sen eniten käytössä olleen voit löytää tästä postauksesta

Villakangastakki – Excuse My BonBon
Katukissa -pusero – Kaino
Villahuivi – MBM
Kintaat – Saatu joltain tutulta
Kompressiolegginssit – BomBom
Talvitennarit – Ratsula

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *