23.9 1.jpeg
Blogi

Epäonnistuneet kuvat ei ole aina epäonnistuneita

Hellurei ihanaiset – se oon minä taas!
Siellä satoi pienesti lunta kun tulin kotiin, on luvattu lunta tännekin mutta jotenkin epäilen ettei mitään isoa myräkkää tule – ainakaan tänään. No kotiin päästyäni täällä odottikin paljon kaikenlaista kivaa pikkupuuhaa kuten pyykinpesua – mä tykkään siitä, varsinkin kun saan sanoa pesseeni pyykit vaikka enhän minä, vaan se kone. Mies jaksaa aina muistuttaa kun kerron pesseeni tiskit, että kyllä – sinä pesit ne tiskit. No minä ladoin likaiset koneeseen, kone pesi ne ja mies otti ne koneesta pois. Voin silti sanoa tiskanneeni.

Kun olin heittänyt pyykit ja tiskit koneisiinsa, kävin touhuamaan pakettia Porin Isojoenrannan kissatalolle – on lääkettä, ruokaa, kankaita ja yksi kissanpetikin, joka pitää vielä putsata karvoista pois. Samalla innostin äitinikin penkomaan omia kaappejaan joskos sieltä löytyisi kankaita yms vietäväksi. Käyn vielä huomenna ostamassa apteekista isot kasat matolääkettä.

Tuo innosti mut sitten siivoamaan kaikki kaapit ja jonkin verran tuli
heitettyä turhaakin tavaraa roskiin. Meillä on esimerkiksi
kaikenmaailman purnukoitten kansia mutta ei niitä purnukoita. Piti
sitten katsoa mitkä purnukat on ja säästää niiden kannet. Siivoaminen on
siitä kivaa kun tuli samalla laitettua tavarat siistimme paikoilleen –
surku vaan että tuskin kestävät noin kauaa. Siihen oon tyytyväinen että
oon saanut vihdoinkin pidettyä oman vaatekaappini siistinä. No, tuolla
varastossa olisi vielä läpikäytävää mutta jätän sen kesälle. 

Oli muuten pikkuisen hankala mennä viime yönä nukkumaan kun Sevi oli vienyt paikkani ja kun vihdoinkin sain paikkani takasin, änkesi Siiri tyynyjen väliin kehräämään ja mä en saanut sen takia unta. Siirin kehruumoottoriääni on voimakas! Ja kun aamusti heräsin niin Sulo oli mun jalkojen välissä ja voi hitsit oli se lämmin. Ei kovin paljoa innostanut lähteä tuonne pakkaseen mutta pakko se oli. Sit tein aamusti hauskan huomion – meidän lattia on lämmin! Täällähän on siis lattialämmitys ja niin oli vanhassakin asunnossa, mutta siellä se ei koskaan tuntunut lämpimältä vaan oli aika kylmäkin. Jälleen yksi asia jonka takia tämä koti on parempi kuin edellinen.

Multa on usein kysytty epäonnistuneita kuvia ja innostuinkin niistä jo jokunen aika sitten, mutta valitettavasti mulla tulee harvoin mitään suuresti epäonnistuneita kuvia – vain näitä tällaisia höpsöttelyitä joita teen ihan omaksi ilokseni. No tuo viimeinen kuva on periaatteessa epäonnisuneen onnistunut. Mä luulen tietäväni mistä se epäonnistumattomuus johtuu – siitä että otan itse kuvani eli mulla on aina jalusta ja kamera jossa ajastus.

Mä oon tässä miettinyt vähän kaikenlaista kivaa, mutta kysytään nyt ensin teiltä että tykkäisittekö te. Mitä olisitte siis mieltä siitä, että tulisiko perjantaina vuoden ensimmäiset Porinat? Jaksaisitteko jo kuunnella kaunista ääntäni? Entä olisiko kiva pistää pitkästä aikaa pieni kysymyspostaus tulille? Mut ei mulla tällä kertaa muuta, miettikää ihan rauhassa noita paria ehdotusta ja kun ootte varmoja vastauksestanne, ilmoittakaa se tuonna alas. Mukavaa maanantaipäivää!

16 kommenttia

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   No kyllä mulla huteja tulee, mutta harvemmin näissä asukuvissa.

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Eikös sulle tullut joskus joulun alla vaatepaketti oliko se Elloksesta? Miten niiden vaatteiden esittely?

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Joo mut siel oli vaan legginssit, ja niiden esittely on vähän heikkoa. 🙂

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Porinoita vain kehiin! Ja sellainen kysymys-vastaus postauskin olisi kiva saada pitkästä aikaa =)

  Heitänkin samantien muutaman kysymyksen ilmoille!
  1. Viihdytkö enemmän kotona omia juttuja puuhastellen vai oletko enemmän sellainen persoona joka voisi olla lakkaamatta menossa jossain tuttujen/ystävien kanssa?
  2. Seuraatko ketään Vloggaajaa..? Jos niin miksi juuri häntä/heitä?
  3. Miksi juuri Mainecoon kissarotu? 🙂
  4. Seuraava suunnitelmissa oleva isompi ostos?

  Hilpeää talven jatkoa ja kevään odotusta!

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Mulla on kans kysymys: Miten pärjäät isojen rintojen kanssa? Onko sulla niska – tai selkäkipuja? Itsellä on kuppikoko F ja joudun aina töissä (missä paljon kävelyä) syömään särkylääkkeitä, kun yläselän kivut on niin kamalia. Hyviä rintaliivejä on tosi vaikea löytää.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   No mä aattelin et niitä kysymyksiä kysyttäis sitten kun sen postauksen teen mut vastaan tähän kysymykseesi nyt. 🙂

   Mä pärjään yllättävän hyvin isojen rintojeni kanssa, olen kai siitä onnekas kun mulla ei ole ollut mitään niska- tai selkäkipuja. Nykyisin se menee paremmin kun on tukevammat liivitkin, mutta edes vuosia sitten kun oli ihan kamalat liivit (ei vaa löytynyt sillo kunnollisia) niin siltikään ei ole koskaan ollut särkyjä. Suosittelen tsekkaamaan http://www.lumingerie.fi sivun jossa myydään kauniita ja isoille rinnoille tarkoitettuja rintaliivejä.

  • Anonyymi

   Anonyymi

   Jos on mahdollista, kannattaa käydä fysioterapeutin luona kysymässä muutama tehokas selkäjumppaliike just isojen rintojen aiheuttamien kipujen ehkäisyä varten – kotijumpalla ja pitämällä muutoinkin selkä- ja niskalihakset kunnossa olen isojen hinkkien kanssa pärjäillyt. Mutta jos vain jostain tupsahtaisi ylimääräistä, menisin heti pienennyttämään ja reilusti, tosin vissiin pitäisi laihtuakin, että ois sopusuhtainen.

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Mitäs kysyisin… Miten käynnistyt aamuisin? Oletko aamuäreä vai pirteä peipponen herätessäsi? Onko sinulla tavoitevaate, johon aiot vielä mahtua? Mikä on tällä hetkellä lempivärisi pukeutumisessa? Oletko käynyt katselemassa uusia silmälaseja? Pohditko hiusten värjäämistä tai vaalentamista?

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *