Elloskollaasi3
Blogi

ELLOS ASUKOLLAASI x BLACK WEEK (sis. alekoodin)

Kaupallinen yhteistyö Elloksen kanssa (sis. mainoslinkkejä)

Elloksella alkaa Black Week ja sain hyvissä ajoin teille kerrottavaksi alekoodin PIIANOV22 jolla saa -33% pois tilauksen kalleimmasta tuotteesta ja -10% lisäalennuksen jo alennettuihin hintoihin. Tarjous käy kaikkiin Elloksen valikoiman tuotteisiin näissä kategorioissa: vaatteet, kengät, kauneus, koti&sisustus. Ja koodi on voimassa 30.11.2022 asti ja sen voi käyttää kerran.

Itsekin tässä pohdiskelen joskos tilaisin tämän Ahkkan kerraston mihin siis kuuluu merinovillainen paita* ja merinovillaiset housut*. Kun olen alkanut enemmässä määrin viettämään aikaa ulkosalla (metsissä liikkuen) niin tällainen setti ei olisi pahitteeksi ja Ahkka on merkkinä laadukas, sekä näissä on kokoja 60 asti. Lisäksi pohdin tilaisinko parit lempilegginssit lisää kun niille on aina käyttöä eli kyseessä nämä Elloksen puuvillaiset legginssit* on omasta mielestä parhaimmat. Ihan jo siitäkin syystä että kestää käyttöä ja on sopivanpituiset mulle eli ei tarvitse lyhentää. Kolmanneksi bongasin tämän kauniin vaaleapohjaisen kukkamekon* ja se olisi niin mua, mutta oon nyt koettanut olla etten ostaisi yhtäkään mekkoa ennen ensi kesää. Paitsi jos vastaan tulee joku lämmin merinovillainen mekko, niin sitten asia erikseen. Vai mitä mieltä olette, pitäskö kukkamekko vain unohtaa? *nauraa*

Sain taas valita Ellokselta muutaman vaatteen ja minä palasin takaisin vanhaan tuttuun ja turvalliseen eli valitsin mekkoja. Tässä syksynvärisessä midimekossa* mua kiinnosti aivan ensimmäiseksi tuo väri eikä tämä ole hassumpi päälläkään. Kangas on ohutta 100% polyesteria, mutta tuntuu päällä mukavalta (ei hiosta). Otin mekon koossa 54/56 mikä tuntui itselle hyvältä. Hihansuissa on joustorypytys eli jää mukavasti tuohon ranteen kohdalle eikä valu alemmas – hihan pystyy nostamaan vaikka kyynärtaipeeseen. Tämän mukana tulee t.sininen alusmekko. Tuulisella säällä mekko elää omaa elämäänsä. Mukava yhdistää niin tekonahkatakin kanssa kuin villakangastakinkin.

Toiseksi mekoksi valitsin tämän mustavalkopilkullisen midimekon* jossa myös pitkät hihat jotka saa nostettua joustavien hihansuiden ansiosta ylemmäs. Tämän kanssa oli hauska yhdistää värikkäät asusteet. Tämäkin on 100% polyesteria. Ainoa mikä itsellä mekossa hieman tökkii on tuo yläosa sillä se ei istu hyvin ilman kietaisunauhaa (vaaleanpunaisessa jakkukuvassa oon laittanut kietaisunauhan) ja tuulisella kelillä ottaa ilmaa sisään joka itseäni ainakin ärsyttää. Mutta kietaisunauhan kanssa oikein kiva. Mulla on tästäkin koko 54/56, mikä on normaalikokoni Elloksella.

Kummasta mekosta pidit eniten – syksynvärisestä vai mustavalkoisesta?

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *