Asu 4.6. 1.jpeg
Blogi

Lentäviä crocseja ja herkässä olevia hymyjä

Ulkona on ihan tajuton tuuli. Oon huolissani seuraillut tomaattiamppelieni pyöritystä ja miettinyt, että pitäisikö ne laskea johon maankamaralle – sellaiseen kohtaan mihin tuuli ei kävisi niin pahasti. Toisesta irtos jo oksa. Sniif. Lisäksi oon pariin otteeseen joutunut pelastamaan mun lentävät crocsit, vaikka kuvittelin laittaneeni ne ekan kerran jälkeen niin, etteivät enää lähtisi tuulen mukaan. Lähtivät kuitenkin. Ja tämä oli myös päivä kun päätin pitkästä aikaa pitää hiukseni auki. Ei olis vissii kannattanut, mutta kun olin näin päättänyt, niin sen myös pidin. Arvatkaa vain kuinka monta kertaa sain irrotella hiuksia suustani tai muuten vaan siirtää pois silmien edestä. No aika santerin monta kertaa. Lisäksi olen miettinyt mitä teen blogilla loppuviikon suhteen, kun tiedossa on vähän kaikenlaista mikä vie ajatusta pois täältä, kuten mm. synttärit. Kysyinkin instan puolella että miten te haluaisitte joten katsotaan illemmalla miten sen kanssa on käymässä. Huomasin youtuben puolella tällaisia videoita missä lukijat ovat saaneet päättää vuorokauden aikana tapahtuvista asioista. Ilmeisesti siinä annetaan kaksi vaihtoehtoa ja eniten ääniä saanut pitää sitten tehdä. Mua on alkanut kiinnostamaan tuon tekeminen, koska se voisi olla hauskaa nähdä mitä te pistäisitte mut tekemään. Kesäloman aikana sen voisikin toteuttaa, koska on enemmän vapaita päiviä sen toteuttamiseen.

Viikonloppuna pidettiin Siljan kanssa likkojen ilta ja juhlittiin samalla hänen synttäreitään – viikon kuluttua sitten meikäläisen. Aika meni todella nopeasti, kun vaan oleiltiin ja höpöteltiin, vartijakoiran vahtiessa nukkuessa vieressä. Uimistakin suunniteltiin, mutta se sitten jäi kun tuuli aikalailla ja karaokeakin meinattiin, mutta ei osattu laittaa laitteita. Joku kerta vielä me vetästään Siljan kanssa livekaraoket. Siljan kanssa on niin ihana olla – aina tulee hyvälle tuulelle. Instasta voi kurkata muutamia kuvia tästä illasta. Saas nähä mitä tässä kesän aikana keksitään Siljan kanssa. Muuten viikonloppu meni aika rennosti, touhuiltiin pihahommissa (suunnittelen kukkaistutuksia), mietiskellen mitä omiin synttärijuhliin oikein haluan tehdä. Kyseessä on pienet juhlat, joten mitään suurta en ole tekemässä. Lähinnä haluan tarjota ystäville ja läheisille suussasulavan hyvää täytekakkua ja jotain kuplivaa, sekä viettää mukavaa aikaa heidän kanssaan. 

Mekko – Yours
Farkkutakki – Ellos*
Laukku – Furla Metropolis
Ballerinat – ClickShoes

Sain synttärien johdosta Yoursilta pienen alennuskoodin ja oon nyt kovin miettinyt että käyttäisinkö sen, vai antaisinko jollekin joka tarvitsisi sitä vähän enemmän. Itse kun tilaisin joku aika sitten sieltä vaatteita, niin juuri nyt ei ole semmost ”must have” fiilistä. Tämä ihana maksimekko on muuten Yoursilta ja sitä saa sieltä edelleen. Mun on pitänyt tehdä vaate-esittelyvideo tästä tulleesta Yoursin paketista, mutta kun muutamia vaatteita piti fiksatuttaa ompleijalla, niin se vähän pitkittyi. On siis tulossa, mutta tämän mekon kohdalla en ole jaksanut odotella. Tämä on liian ihana. Materiaali on polyesteria, mutta ilmavuutensa takia ei ole kuitenkaan hiostava. No okei okei, ulkona tuulee, joten ehkä se vaikuttaa. Onneksi on tuo ihana Elloksen farkkutakki* pitämässä lämpimänä, mutta nyt kun kuvia katselen niin näyttää hihoista pikkusen pitkiltä, että taitaa olla viisaampi kivertää niitä muutaman kerran. Tykkään tästä mekosta ja asukokonaisuudesta – pistää aina hymyilyttää kun näitä kuvia kattelen, enkä ihmettele kun kuvissakin on hymy herkässä. Kun joku vaate tuntuu omalta, niin se vaan tuntuu. 

Huom! * merkityt linkit ovat kaupallisia.

24 kommenttia

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *