10 kommenttia

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Kävin heti tsekkaamassa heidän sivuiltaan mitä se jäätelö sisälsi, se on aika tärkeetä ainakin mulle!

  Saapa taas nähdä tuleeko meidän pikkukauppaan? Ei varmaan, ainakin siellä heidän sivuillaan sanottiin että tehdään vain rajoitettu määrä, joten eipä kannata kirjoittaa jouluostosten kauppalistaan!

  -Leila

  • Anonyymi

   Anonyymi

   En tietenkään teidän pikkukaupasta tiedä, mutta itse kävin juuri eilen lähikaupassani, joka on sellainen pieni Sale ja sinne oli ilmestynyt uutuutena nyt ko. jätski – vielä noin viikko sitten ei löytynyt, kun etsin 🙂 Heti ostin pari talteen joulua varten, kun en tiennyt onko miten pieni erä heillä myynnissä.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Kyllä näitä pitäisi jo olla kaupoissa saatavilla. 🙂 Mutta en tiedä millainen määrä on ylipäätään myynnissä ja tuleeko täydennystä jos loppuu. Mut jos vaan löytyy jostain lähikaupoista, ni voin oikeasti suositella. Tää oli hyvää!

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Outoa, ettei jäätelön tuoteselosteessa ollut mainittu ainesosia, joista olisit voinut päätellä, kuinka ja mistä jäätelöön on saatu piparkakun maku.
  Muuten kuulosti kyllä mielenkiintoiselta uutuudelta.

  Maisteluvideoissa olisi hyvä olla myös tuotteen energiatiedot. Mutta ilmeisesti niitäkään ei tässä tuotteessa ollut.

  Meillä muuten on usein tehty itse piparkakkujäätelöä murustelemalla piparkakku pienen pieniksi murusiksi ja sekoitettu se vaniljajäätelöön. LIsäksi joskus vaikka puolukka- tms. hilloa. Maistuvaa on sekin.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *