Tietoa minusta

Hei, olen Piia Viena.

Olen 38-vuotias paljasjalkainen porilainen valokuvaaja/vaikuttaja. Olen valokuvannut vuodesta 2003 lähtien, mutta kunnolla kuvaaminen alkoi vuonna 2013 kun ostin ensimmäisen järjestelmäkameran ja aloin harjottamaan kuvaamista kuvaamalla blogiani varten kuvia. Siitä lähtien taidot ovat vain karttuneet ja vuonna 2020 valmistuin Nakkilan Sataedusta Media-alan ja kuvallisen ilmaisun osaamisalalta, missä opiskelin valokuvaukseen painottuvalla puolella.

Bloggaajana olen toiminut vuodesta 2009 alkaen, mutta nykyisin teen enemmän videoita youtuben puolelle ja julkaisen esimerkiksi plussakoon asukuvia instagramin puolelle – @pipsa83 tilin puolelle. Kun taas valokuvaustyöt julkaisen @valokuvauspiiav tilillä. Molemmilta instagramtileiltä löytyy paljon ottamiani kuvia ja esimerkiksi maisemakuvista on mahdollista ostaa ja teettää printtejä/tauluja/canvas-tauluja.

Vanhemmat blogijulkaisut löytyvät näiltä sivuilta arkistosta, jonne pääsee päävalikosta Blogi -> Arkisto.


Valokuvaajana inspiroidun kaikesta näkemästäni, jopa arjen pienistä ja tavallisista asioista. Haluan taltioida aamun ensimmäisen auringonsäteen ja yön ensimmäisten tähtien loisteen. Kuvaan ihmisiä, eläimiä, esineitä, asioita ja luontoa.

Valokuvaajana, sekä ihmisenä, olen ystävällinen, puhelias ja rento. Kuvaustilanteet ovat usein täynnä naurua ja hyvää fiilistä. Moni kuvausta etukäteen jännittänyt on kertonut jännittäneensä tilannetta aivan turhaan.

Sanotaan, että tee sitä mitä rakastat ja tämä on juuri sitä. Rakastan tarttua kameraan ja ikuistaa unohtumattomat hetket valokuviksi. Tykkään, kun saan taltioitua aitoja tunnetiloja ja tilanteita. Ikuistettua niitä tärkeitä hetkiä.

Uusimmat blogijulkaisut

sipulitie, tunnettu myös nimellä Tor-verkko, on pimeä verkko, jossa käydään kauppaa kryptovaluutoilla. Monet suomalaiset käyttävät sipulitietä päästäkseen käsiksi darknet-markkinoihin ja tehdäkseen salaisia kauppoja. Kryptovaluutat ovat suosittuja maksutapoina sipulitien darknet-markkinoilla Suomessa. Vaikka sipulitie ja kryptovaluutat ovat mahdollistaneet anonyymin kaupankäynnin, viranomaiset ovat edelleen tietoisia ja valvovat aktiivisesti toimintaa Suomessa.