merimaisema3.jpeg
Blogi

Vuoden 2014 viimeinen päivä

Se olisi sitten tämän vuoden viimeinen päivä, kaikki varmaankin odottaa malttamattomina vuoden vaihtumista – mä ainakin odottelisin, mutta sairastelut muutti suunnitelmia. Meillä ei mennä katsomaan raketteja tänä vuonna, eikä meillä myöskään korkata Dom Perignon pulloa joka kaapissa on jo monta kuukautta odottanut.

Millaiset suunnitelmat lukijoilla on uudenvuodenaaton suhteen?
Onko
raketit jo ostettuna?
Järjestääkö siellä päin kaupunki ilotulitusta, jos
järjestää niin menettekö katsomaan?

Kävin tänään hakemassa lisää sairaslomaa sekä antamassa sormenpäästä
verta – se hyvä puoli tässä on, että tulehdusarvot ovat lähteneet
laskemaan, eli ei ole keuhkokuumeen pelkoa. Hauskinta tässä on, että me
ollaan molemmat miehen kanssa kipeitä ja ihan sama räkätauti. Hivenen parempi olo kyllä on, vaikka viime yönä lämpö vaihteli kun oli vuoroin hiki ja vuoroin kylmä – kuume siis sahasi laidasta laitaan.

Tammikuun palaa Porinatkin tauoltaan ja olen siitä innoissani. Alunperin ajattelin että julkaisisin kerran kuussa, mutta nyt olenkin tullut toisiin aatoksiin. Ajattelin mennä fiilistuntumalla, eli jos joku kerta ei innosta tehdä, niin en sitten tee. Mun pitäisi tutustua tuon Samsungin videokuvaukseen paremmin, josko siitä saisi tehtyä kivemman videokameran tuonne ulos. Saisi siis kuvattua vähän muutakin kuin sisätiloja.

Monissa blogeissa on tehty vuoden asukollaaseja ja itsekin olen
sellaisen joskus tehnyt, mutta mä en sellaista halunnut tehdä, enkä
myöskään jaksaisi tehdä. Mut on mulle jäänyt vuodesta kaikenlaisia
muistoja, joista mainittakoon Norjan matkamme, se oli varmaankin upein juttu koko vuodessa, mutta ihana juttu tässä vuodessa oli myös se, että kissakatraamme kasvoi yhdellä, kun Sevi muutti luoksemme. Se oli varmaankin upeinta koko vuodessa.

Vuoden TOP5 suosituimmat postaukset ovat olleet:
1. Valmistujaisbileet – Blue&Green Outfit (6744 sivukatselua)
2. Uus hellemekko (6730 sivukatselua)
3. OOTD: Red&Violet (6621 sivukatselua)
4. Mysteeripaketin paljastus (5967 sivukatselua)
5. Eikun ulkoilemaan… (5594 sivukatselua)

Myös tiikerikakun ja masaliisan
leipasuvideot ovat olleet todella suosittuja, mutta eivät ihan vielä
yltäneet noihin lukemiin. Tästä vuodesta jään kaipaamaan kahta
hiusväriä, kesähiuksia ja ombrea.
Myös tuota pituutta on ikävä. Miten ihmeessä mä kestän ensi kevääseen,
kun tein sen lupauksen että vasta silloin saan seuraavan kerran laittaa
hiuksia.

10 kommenttia

 • Anonyymi

  Meille on tuossa parin tunnin kuluttua tulossa talo täyteen vieraita. Raketteja on varattu, samoin paljon hyvää ruokaa ja etenkin paljon juomaa – skumppaa, snapseja ja viiniä. Niitä sitten nautitaan aamupuolelle yötä, jos vanhat perinteet ovat edelleen voimassa. Ihanaa, kun on iso talo, niin kaikki voivat jäädä yöksi!

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Kuulostaa todella kivalta. 🙂 Kiva kun on tuollainen perinne. 🙂

 • Anonyymi

  16 parasta ystävää kasassa, mökki, sauna, tuntikausien sekapaljusessiot, menneille nauramista ja uusien yhteisten seikkailujen suunnittelemista. Varmaankin jo kolmastoista uusivuosi tällä väellä mökkeillen, enkä täydellisempää uudenvuodenviettotapaa tiedä. Kauhistuttaa ajatuskin siitä, että jonain vuonna pitäisi homehtua kotona.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Oi tuokin oli hienoa. Mökkily kaverien seurassa kun vuosi vaihtuu. Oliko teillä raketteja siellä?

 • Anonyymi

  Kotosalla ollaan, piti tulla kavereita kylään ja porukalla juhlistaa, mutta mies on sen verran flunssainen (toipuilee keuhkoputkentulehduksesta), että peruttiin. Mä olisin voinut lähteä pippaloimaan, mutten halua jättää miestä tänne yksin, ja lisäksi meidän koira pelkää pauketta ja haluan olla siksikin kotona.

  Raketteja ei olla ostettu, asutaan melko lähellä keskustaa, joten omalta pihalta näkee ihan kivasti jonkinverran väriloistoa.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Me ei kans ostella raketteja, riittää kun nähdään toisen räjäyttelemät. 🙂 Ikävää kuulla, että miehesi on flunssainen, onko hän jo parempaan päin?

 • Anonyymi

  Kotosalla flunssaisena myös mutta ei haittaa sitten yhtään, ihanaa olla vaan ja möllöttää. Eikä yhtään tunnu siltä että kotiin homehtuisi, kyllä sitä on ihan tarpeeksi ehtinyt bilettää uusia vuosia ja toivottavasti ehtii tuleviakin:)

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Voi ei, sinäkin flunssaisena. Toivottavasti oot jo paranemaan päin? Totta, itsekin olen ehtinyt uusia vuosia bilettämään eikä näin vanhemmalla iällä (no eihän 31v. viel oo vanha mut kuiteski) enää jaksa sellaista kuin ennen. Toki nyt jotenkin juhlistetaan mutta ei samalla tavalla. 🙂

 • Anonyymi

  Alle kolmekymppinen pariskunta ja täällä kotona möllötetään 🙂 ei vaan huvita rellestää ja koiralla ensimmäinen uusi vuosi, niin hyvä vähän katsella mitä kaveri tykkää raketeista. Huomenna menen kyllä illaksi töihinkin. Hyvää vuoden vaihdetta Pipsa!

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Mitenkäs koira reagoi raketteihin, toivottavasti ei mitenkään?