13.9._3.jpeg
Blogi

Viikonlopun kohellukset

Meidän piti tänä aamuna herätä klo 6 ja lähteä kalaan mutta siinä kävi niin että kun kello soitti, niin mies käänsikin vaan kylkeään. Itse olisin ollut valmiina kalaan, vaikka olin nukkunut vain kolmen tunnin yöunet siinä vaiheessa kun kello soitti. Jäin nimittäin vähän kirjoitteluun kiinni ja havahduin vasta klo 3 siihen että pitäisi vissiin nukkumaankin mennä – kun oikein tulee raaputusinspiraatio niin sitten annetaan kynän sauhuta. Jostain syystä pärjään pienilläkin unilla, ainakin noin kertahommana. Tällä kertaa sain kuitenkin jatkaa uniani ihan aamukymppiin saakka. No kyllä me vielä joku aamu sinne mennään, ehkä yritetään uudelleen ensi viikonloppuna.

Tänään käytiin ihan päiväseltään kalassa kun illaksi olisi jonkin verran tekemistä (mm. mustikkapiirakan teko, saunominen, pyykkääminen sekä bloggaamista) mutta tais olla tuo ajankohta vähän huono kalansyönnin kannalta kun ei oikein mitään kunnollista tullut. Me ollaan käyty yleensä ehtoommalla tuolla kalassa. Yhden kerran oli joku iso affena kiinni mutta ei kunnolla kun pääsi irtoamaan. Muuten oli siis pientä affenaa jotka päästin takaisin. Must on kehkeytynyt melkonen kalastajan vaimo kun osaan jo itte laittaa tuon ongen kuntoon ja vielä madonkin sinne koukkuun.

Sitten kun selvisi ettei täältä tänään taida saalista tulla niin keskityin lopunajan valokuvaamiseen. Tuo on kyllä nätti paikka mutta niin kamalan matkan takana. Pitäisi keskittyä noihin lähempänä oleviin pikkulampiin. Merelle kun haluaa kalaan niin ajamiseen saa laskea tunti per suunta. Siksi haluaisinkin tutkailla noita lähempänä olevia lampia. 

Tänä viikonloppuna ollaankin ehditty tekemään yhtä jos toistakin.
Kalassa on kuitenkin enimmäkseen taidettu olla mutta ollaan me muutakin
ehditty tekemään. Lauantaina me siistittiin meidän pihaa ja vedettiin viimeinenkin
puska sieltä
irti kun ärsytti jonkin verran. Pitää katsoa laitetaanko tuonne mitään
vaikka sellaista suunnitelmaa oli, että esimerkiksi kirsikkapuu
laitettaisi. Vietettiin myös ihana leffailta jossa katsottiin tuo suositeltu Luokkakokous elokuva ja voi hitsit miten saatiinkaan nauraa! Voin lämpimästi suositella kyseistä leffaa jos joku ei sitä vielä ole nähnyt.

Tässä on mun tämän viikon saaliit jotka otettiin mukaan, aika paljon vedin vedestä pikkukaloja jotka luonnollisesti päästin takaisin veteen kasvamaan. Niijuu, sain mä mieheni mukaan 500g lahnankin ja se on ollut isoin kala jonka olen mato-ongella napannut. Ahvenissa isoin on ollut muistaakseni 255g jonka nappasin mukaani. Tuo affena oli muistaakseni melkonen vastaanpanija, mutta sain kuin sain. Nyt taitaakin tulla pieni kalatauko kun ens viikko on melko kiireistä mut voisi sitä yrittää edes yhtenä iltana käväistä. Pitäisi myös katsoa joku uusi paikka, joku mettälampi.