rannalla_taas.jpeg
Blogi

Vihdoinkin!


en jaksaisi odottaa kuukauden päähän. Pääsen nimittäin silloin päivittämään hiukset taas uuteen uskoon ihastuttavan Anniinan kätösissä. Oon ajatellut pysytellä samaisessa Ombrevärissä mutta tällä kerralla haluan enemmän selkeätä kontrastia värisävyihin. Nii ja mitään leikkausta ei tuu tapahtumaan, siis tasottelua ihmeempiää sillä mulla on nyt vihdoin ja viimein pysynyt tämä ajatus päässä että kasvatan hiuksiani. Haluan jostain kumman syystä saada pitkät hiukset ja muuten, saatte sitten ihan luvan kalauttaa virtuaalisella paistinpannulla jos alan vihjailemaankaan siihen suuntaan nyt kesällä, että hermot menee ja haluan lyhyemmän kesätukan. Ette saa antaa mun leikata hiuksiani! Mulla kun yleensä kesäisin saattaa mennä hermot pitkän ja hiostavan tukan kanssa. No ehkä tällä kertaa kokeilen nutturan laittamista, niin viilentäähän sekin eikä tarvitse leikellä.

Taas on lääkärissä käyty ja sama pöpö edelleenkin vain jyllää – tällä
kertaa multa otettiin joku ihmeen verenkuva jossa selvisi että
valkosoluarvo oli kohollaan mutta mitään radikaalia ei nyt vielä aleta
tekemään. Sain vain ukaasin levätä, levätä ja levätä – sekä syödä
antibioottikuurin loppuun vaikka sen syömisestä en ole kokenut mitään
helpotusta tilanteeseen. Ei niin kauhean kivaa kun ottivat kaksi putkilollista verta mutta onneks en ole enää sellainen kun oli lapsena – jos verta ois pitänyt antaa. Häpeissäni myönnän että olen valitettavasti purrut näytteenottajaa – lapsena. 

Meille saapui myös eka paketti Zooplussan tilauksesta. Siiri ja Sevi meni ihan ekana sisusta tutkimaan. Silla enemmänkin tyytyi vain katselemaan. Varmaan kaks tuntia ne ihmetteli ja lekki tuon laatikon kanssa. Eivät olleet edes hitusen verran kiinnostuneita ruokaisaan tuoksuun mikä laatikoista lähti. Sitten kun näin tämän kuvan, niin kävin samantien siistimässä nuo takit oikeille paikoilleen tuohon kaappiin. En tajuakaan mikä siinä on ettei niitä takkeja saa sinne muutenkin. Ei, aina pitää heittää tuohon eteispenkille. Ja mikäs muukaan on kipeänä ärsyttävämpää kuin se tosiasia että siivottavaa olisi vaan kunnei saa siivota.

Sain vihdoinkin maanantaina tehtyä tuon Yoursin tilauksen ja nappasin
todella paljon kuvankaappauksia että saan tehtyä jonkinlaisen
tutoriaalin Yoursin tilauksesta – tosin koska itse käytän PayPalia
maksuvälineenä, saattaa se hivenen olla erilaisempi. Oli muuten hyvä
että odottelin Yoursin tilauksen tekemistä sillä sain alennuskoodin jolla sain peräti -13 euroa pois hinnasta. Kerrankin mulla
sattuu noin hyvin tuuri! Sillä yleensä se oon minä joka ostan kalliilla
ja päivän päästä samat tavarat voi saada vaikka -30 euroa halvemmalla. Mut ens viikko on hyvä viikko kun sillon tulee isot kasat kaikenlaistakin kivaa.

Multa usein kysytään, et mistä ostan kirjepaperini niin ajattelin tässä nyt kertoa kun huomasin että kyseiseen kauppaan on tullut uusia settejä myyntiin ja mun oli ihan pakko ostaa niistä kolme. No varastoni kaipaavatkin täydennystä. Kyseessä on siis Postcard Garden niminen Suomalainen yritys josta olen nyt varmaan vuoden ajan tilaillut papereita.

6 kommenttia

 • Anonyymi

  On aina ihanaa, kun saa kivoja vaatepaketteja! 🙂

  Nuo valkosoluarvot varmaan viittaavatkin juurikin johonkin pitkäaikaisempaan tulehdukseen, toivottavasti paranet pian! Sitä on todellakin liikkeellä nyt, ihan pienistä vauvoista lähtien.

  Mikähän siinä muuten on, että kissat tykkää noista pahvilaatikoista niin paljon ja se on ehdottomasti ykköspaikka ympäristön tarkkailuun? 😀

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   On se todellakin kivaa kun saa uusia vaatteita.
   No en nyt tiedä viittaavatko oikeastaan mihinkään, lueskelin että nuo arvot voivat olla just kohollaan jos on esim. flunssa. Sais kyllä alkaa tokeentumaan, ei oo kivaa olla montaa viikkoa kipeänä. En tiedä mikä noissa pahvilaatikoissa on. Mut oon huomannu et mitä yksinkertaisempi lelu niin sitä isomman hupin siitä saa.

 • Anonyymi

  Joo ei niitä hiuksia leikata tarvi et ne saa pois niskasta. Mullaki on puolipitkät/pitkät hiukset eikä ne oo auki ku suihkun jälkeen sen aikaa että kuivuvat. Tykkään laittaa niitä kaikenlaisille kampauksille. Mites osaatko sä tehdä kampauksia?
  Multa otetaan aina n. 7 putkea verta muutaman kerran vuodessa. 😀 Onks sulla siis joku kammo neuloja/verta/jotain kohtaan? Hyvä ettet enää aikuisena pure hoitajia. 😀
  T. Virpi

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Mä oon onneton tekee mitään kampauksia, ponnarille ja nutturalle osaan just laittaa. 🙂 Hei, 7 putkiloa – se on aikamoinen määrä. On mulla joo piikki eli neulakammo. En voi katsoa sitä neulaa. Vaikkei se oikeastaan edes satu kun verikoe otetaan. Tosin jotkut hoitajat osaa ottaa sen niin hyvin. No ois sekin kun aikusena purin hoitajia. No onneks noita ei usein tartte antaa, oisin ehkä hermorauniona jos pitäs kuukauden välein antaa.

 • Anonyymi

  Jep, pitkillä hiuksilla pärjää hyvin kesälläkin, jos nostaa ponnarin ylös tai sutaisee jonkinlaisen nutturan. Ja jos yöllä on tapana hikoilla, kannattaa silloinkin yöksi nostaa hiukset nutturalle tms. Ja pitkien hiuksien kuivatus on välillä ahdistavaa, kun kestää kauemmin, mutta varsinkin kesällä kuivuvat kyllä nopeasti!
  Mulla otetaan verikokeet vähintään kerran kahdessa kuukaudessa ja yleensä n. 4-5 putkiloa. Lisäksi mulle laitetaan useamman kerran vuodessa kanyyli käteen. Kaikkeen tottuu… nimimerkillä Itsekin kammosin verikokeita ennen.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   No pärjäähän toki, mutta mä oon aina saanu hermoromahduksen niiden pitkien hiuksien kans. Oon jopa yks kerta mennyt ja lyöny sakset miehen käteen ja sanonu, et leikkaa ponihäntä pois. Niin hermostunu oon ollu joskus. 🙂 Ja juu, kaikkeen toki tottuu – enhän itsekään ole sellainen kuin lapsena. 🙂 Tai siis no, lapsena mä en kyl tottunu tohon verikoejuttuun vaikka joka kuukausi otettiin. Ja monta vuotta.