151.JPG.jpeg
Blogi

Vihdoinkin täällä!

Vihdoinkin ne ovat täällä! Kauan odottamani kolmikko – vaikka tokihan paketissa muutakin tuli. Löin järkkärin miehen kauniiseen kouraan ja tokaisin että ottaa kuvat. Nyt on nekin otettu – vielä puuttuu vaatteiden videointi ja postauksen teko voi alkaa. Vaate-esittelyiden osalta.

Hyvin olin tällä kertaa valinnut kunnei yhtäkään vaatetta tartte pistää myyntiin. Ja erityisen ihastunut olen tuohon pitkään, itselleni maxi pituiseen, mekkoon. Perjantaina pääsette tekin näkemään nuo ihastuttavat uudet vaatteet.

Eipä tullut mun
työnteosta tällä viikolla mitään kun kylkeä särki niin julmetusti.
Maanantaina raahauduin suoraan töistä työterveyteen tutkituttamaan että
mikä sitä nyt vaivaa kunnei millään meinaa ottaa parantuakseen. No
ihmekös tuo on, kun sieltä paljastui reippaasti murtunut kylkiluu.

Ei
siis ollutkaan pelkkä revähtymä kuten pitkään ajattelin. Onneksi nyt
sain panacodia särkylääkkeeksi joten ainakin yöt olen ollut
höyhensaarilla, leveä hymy huulilla. Tekee kyllä niin uuvatin olotilan.
Tosin edelleenkään en voi nukkua kyljelläni ja myös sängystä
ylöspääseminen ei kivuitta onnistu, mutta muuten ei enää särje sekä
vaikeuta touhuja.Kohta vappua juhlistamaan vaikka itselläni se on sairasloman takia hyvin
rauhaisa. Äitini täällä jo kävikin kyläilemässä ja hakemassa oman
ostoksensa joka tuossa Yoursin paketin mukana tuli. Ja parin kaverin
pitäisi piipahtaa kylään illemmalla, munkkeja ja shampanjaa maistelemaan.

Miten teillä juhlistetaan vappua?

29 kommenttia

 • Anonyymi

  Aikamoista yskimistä sulla sit ollut. o.O

  Vappu menee tänä vuonna varsin rauhallisesti. Tänään ei ihmeempiä tohinoita, nautitaan kun saadaan miekkosen kanssa olla kaksin kotona (eli kumpikin omilla koneillaan, hah). Huomenna grillailua (toivottavasti ei koko aikaa ihan kaatamalla sada) ja hengailua kera perheen (pois muuttanut lapsikin tulee käväsemään).

  Ajattelin testata tehdä sitä sun kehumaa broiler-pastasalaattia, joskin vähän muokkaan ohjetta (paprikan jätän allergian takia pois ja kurkunkin aion laittaa erilliseen kippoon, kun se varmaan menee ihan lödöksi ja ajattelin josko salladia riittäisi seuraavaankin päivään). 🙂

  t. piip

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   No pahin yskä ikinä mulla. Mut en mäkää kyl osannu oottaa et nyt kylkeni siitä murtaisin. Mut näköjää sit näin kävi. Eka kerta ku mulla mikään murtunut. Ja on tuo edelleen pirun kipee.

   Kivalta vapulta kuulostaa teidän suunnitelmanne. 🙂 No kerrohan sitten oliko broiler-pastasalaatti hyvää kun tekaisit. 🙂 Munkin piti tehdä sitä nyt viikonloppuna mut se sit jäi. 🙂

 • Tirli

  Ei siis mikään ihmekään että oli kylki niin kipeä kun on kylkiluu murtunut 🙁 On sulla sit kova yskä ollut kun on murtanut jopa kylkiluun, hui. Toivottavasti alkaisi jo paranemaan, että pääsit jo takaisin terveiden kirjoihin! 🙂

  Kivaa että paketti vihdoin saapui ja saamme ihastella uusia vaatteitasi sitten perjantaina. Ainakin se pitkä kiinnostaa eniten 🙂

  Mun vappuun kuuluu telkka, hyvä ruoka, munkit, limu ja sipsit. Yksin kotona, mut ei se haittaa. 🙂

  Hauskaa vappua!

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Juu eihän se enää ihme olekaan et kui on niin kipeä. 🙂 Mut joo, olihan se yskä tosi paha, pahin mulla ikinä. Mut edelleen on kipeä, huomenna töihin vaikka vähän se arvelluttaa. Pakko ottaa kipulääke vaikka se tekee uuvatin olon. Ihan sillee ku paikoillaan on,niin ei satu mut muuten kyllä tuntee. Jopa hengittäessä.

   Kuulostaa hyvältä vapulta tuokin. 🙂

 • Anonyymi

  Mulla on kans kokemusta murtuneista kylkiluista ja ne on kyl kipeet. :/
  Mekot näyttää ihanilta, sen mitä tuosta ny näkee.
  Mä en varmaan vietä vappua yhtää mitenkää.
  T. Virpi

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Ai sullakin on ollu murtunu kylkiluu. No tiedät sitten kuinka kipeenä mie oon. Kauanko sulla kesti se särky et meni ohi? Mullahan taitaa nyt alkaa kolmas viikko. Eikä vieläkään oo helpottanu. Edes kipulääke ei viel kokonaan särkyä mut helpottaa onneks. Mitä, etkö sä mitenkään viettänyt?

  • Anonyymi

   Joo mä liukastuin kerran talvella ja mulla murtui toiselta puolelta 3 kylkiluuta. Joo oon aika mummeli. 😀 Se ei siis johtunu yskästä mutta mulla sattui olemaan samaan aikaan yskää ja vittu se yskiminen sattui! Kyllä se kesti tosi kauan, en ny muista kuinka kauan mut enemmänki kuukausia ku viikkoja. Koita kestää.
   T. Virpi

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Auts, ei kiva kun kolme samalla kertaa. Kai ne laittoi liimasiteen tuohon? Ku lääkäri mulle ainaski sano et jos ois ollut 2-3 luuta murtunu ni ois voinu laittaa liimasiteen tukemaan. Mut joo, yskiminen, aivastaminen ja nauraminen sattuu ihan hitosti. Ja sit kaikki muukin. Tosin nyt ei satu ku on lääke vaikuttaas. Mä koetan kestää mut töis tulee olee tiukkaa.

  • Anonyymi

   Ei laitettu mitää, mulle sanottiin silloin että nykyään ei enää suosita murtuneiden kylkiluiden sitomista ku se voi painaa niitä liikaa sisäänpäin ja jotai sellasta. 😀 En oikein muista enää tarkalleen.
   T. Virpi

 • Anonyymi

  Älä sinä vain ota yhtään skumppaa tai muutakaan alkoholipitoista kun Panacodia syöt.
  Yksi tabletti siis sisältää 500mg parasetamolia ja 30mg kodeiinia. Tuo kodeiini metabolisoituu maksassa morfiiniksi, joten tosi hyvä kipulääke kyseessä. Ei ihme, että nukuttaa.
  T: sh

  • Anonyymi

   Älä sinä vaan vedä herneitä nekkuun ihan turhasta, saatika asiallisesta kommentista koskien lääkkeitä. Toki varmaan apteekissakin on mainittu samasta asiasta.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Norovirus ei jaksanu mua montaa päivää, meni paris päiväs ohi. Toki maitohapoillakin saattoi olla osasyytä miks meni ohi. 🙂

 • Anonyymi

  Ai että miten juhlistetaan vappua? Shamppanjalla, savukalalla, simalla, munkeilla, tippaleivillä, valkoviinillä, suklaalla, ilmapalloilla, serpentiineillä, työväenmusiikilla, vappumarssilla ja hyvällä seuralla.

 • Elena / Kauniimpi maailma

  Auts, kuulostaa kipeältä tuo murtunut kylkiluu! :/ Paranemista siitä!

  Oikein hyvää vappua sinnekin! 🙂

 • TanjaP

  Meillä ei vappua juhlisteta oikein mitenkään,mies saapui Suomesta kotiin tänään ja loppuviikko menee puutarha ja kasvihuone+grillausjutuissa. 🙂

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   No mutta kuulostaa tuo teidän loppuviikon suunnitelma kuitenkin kivalta. Mitäs grillasitte?

 • Anonyymi

  Kovin on kukallisia taas kaikki mekot! Joo, en tykkää kukikkaista vaatteista, mutta tuo maksimekko, josta olet kertonut, näyttää mielenkiintoiselta, odotan esittelyä. Tilasin H&M:lta maksimekon, mutta se on mulle niin pitkä, että jää jalkojen alle kävellessä ja olen sentään 168cm pitkä.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   No mie satun tykkäämään kukallisista ja ne taitaa olla ulkomailla IN tällä hetkellä kun niitä siellä on tarjolla. 🙂 Toki on mullakin rajansa et mimmonen kukallinen. 🙂 No ainakin tuo mun maksimekko ois sulle varmaan pohjemittainen.

 • Kristiina

  Mä juhlistin kavereiden kanssa käymällä Havis Amandan lakitusta katsomassa, Senaatintorilla istuskelemalla ja viiniä ja simaa nauttien! Ja koska vuosi vuodelta krapula tulee aina helpommin, niin tänään on sitten sitä paranneltu.

  Hyvää vappua!

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Kivalta kuulostaa vaikka krapula ei ole kivaa. Mut hei kokeiles juoda ennen nukkumaanmenoa oliko se nyt pari lasillista kylmää vettä. Yhdel kaveril se ainakin toimii ettei tuu krapulaa, tosin voihan olla ettei se kaikilla toimi. 🙂