Asu_23.8._1.jpeg
Blogi

Värikkäänä syksyä kohden

Mulla on tänään ollut pieniä käynnistymisvaikeuksia. Aamusti en olisi halunnut nousta töihin, mutta pakkohan se oli. Hieman sitä nukkumista haittaisi Sulo ja Siiri, jotka nukkuivat kanssamme sängyssä. Nukkuvat itseasiassa joka yö ja Sulolla on paha tapa alkaa nuolemaan mun varpaita. Kotiin päästessäni en meinannut saada itseäni kirjottamaan tätä postausta, vaan kaikki muut jutut oli yllättäen kiinnostavampia. Luomisen tuskaa kaiketi. Lisäksi luulen että mun kroppa tajuaa syksyn tulevan, koska on ollut ihan järjetön kylmäkin, että piti tehdä teetä lämmikkeeksi. Mutta sitten yhtäkkiä tulikin kiire, kun mieheni ilmoitti lähtevänsä kaverin kanssa kalaan eikä heillä ollut mitään eväitä, joten mun piti loihtia pikaisesti nälkäisille kalamiehille evästä matkaan. Ja samalla tunnen olevani taas täynnä tarmoa, vaikka tiedänkin etten tänään pääse kovinkaan ajoissa nukkumaan. No, pitää varautua huomiselle aamulle kahvitäräyksen kanssa.   

En oo ihan varma kerroinko tästä jo, mutta meidän piti ottaa verhot pois, koska eräs raitapaita päätti että niissä on kiva roikkua ja leikkiä piilosta, ja roikkua. Just kun olin itse vähän ajatellut että saisin vihdoinkin laittaa ne normaalisti. Jouduimme aikoinaan laittamaan verhot ylös Sulon takia, koska hän teki aivan samaa kuin Piipu nyt. Pitää varmaan alkaa miettimään kappaverhon hommaamista, jos jotain verhoa haluan noihin ikkunoihin laittaa. Jos muuten kiinnostaa, laitoin instaan kuvan Sulosta, jonka nappasin tuolla uudella telezoomillani. Sulo makoilee tuossa kuvassa häkissä ja oon ottanut kuvan 4 metrin päästä, sisältä. Tommosia lötkötasoja mies teki häkkiin ja kisut tykkää. Sulo myös osaa avata vetolaatikon, jossa on kissojen leluja ja tekipä Piipukin sinne kerran pesän.   

Eilen mulla oli aivan loistava päivä kahden ystävän kanssa, mutta en kerro siitä tämän enempiä vaan saatte tulla eiliseen päivääni mukaan vähän myöhemmin koska innostuin tekemään taas My day videon. Videoista puheenollen, tänä perjantaina tulee Tampereen reissun ostosten esittely – mitä siis ostin itselleni ja miehelleni. Nyt yritän katsoa olisiko elokuvissa menossa mitään kiinnostavaa elokuvaa – nyt tai kuukauden sisällä. Meillä on muutama lippu jotka menee vanhaksi ensi kuussa emmekä tietenkään halua jättää niitä käyttämättä. Mietin tässä sellaistakin vaihtoehtoa, että kutsuisimme jonkun kaveripariskunnan kanssamme katsomaan leffaa. Olisiko lukijoilla jokin elokuva jota suositella? 

Valitsin tänään päälleni saman, kuin mitä mulla oli eilenkin, koska kokonaisuus on kivan värikäs ja tunnen oloni kotoisaksi, vaikka kyseessä onkin housuasu. Pakko se on silti hyväksyä, että taas joutuu vaihtamaan mekot tämmöisiin. Aion kyllä hieman kapinoida ja laittaa mekkoja legginssien ja neuleboleron kanssa, varsinkin pinkki skatermekko voisi näyttää oikein kivalta noiden kanssa stailattuna. Mutta tämän asun paita on mukava alelöytä Kappahlilta ja olen tähän tykästynyt todenteolla ja sopii hyvin Nanson pöksyjen kanssa, jotka muuten ovat muuttuneet liian pitkiksi. En ymmärrä miten se on mahdollista, koska housut on aikoinaan lyhennetty. Pitää siis jossain vaiheessa viedä uudelleen lyhennettäviksi. 

Värikkäästi syksyä vastaanottamaan

Paita – KappAhl

Housut – Nanso

Neuletakki – Samoon

Laukku – Mulberry

Tennarit – KooKenkä

31 kommenttia

 • Anonyymi

  Jos sulta on lähtenyt "tavaraa" reisistä, pepusta ja mahasta, niin housut pitenevät :).

  • Anonyymi

   Eivät pitene:) Ne "pidentyvät" jos niitä ei saa nostettua enää reisistä tarpeeksi ylös. Kun laihtuu niin housut lyhenevät. Ei siis tapahdu samalla tavalla kuin housujen ympärysmitan kanssa. Joskus näkee suuresti laihtuneilla ne vanhat pökät päällä ja ne ovat leveysmitaltaan kuin säkki mutta pituudeltaan polvihousut.

  • Anonyymi

   Kyllä ne pitenevät 🙂 Mieti vaikka tietä, joka mutkittelee. Kun mutkia oikaistaan, tie perille lyhenee. Sama juttu laihtumisen kanssa. Kangas pääsee suorempaa reittiä alas, ja punteista tulee liian pitkät. Samoin käy paitojen kanssa. Kun hartiat, rinnat, maha, selkä jne. pienenevät, paita valuu entistä alemmas. Loistavaa Pipsa, että housuista on tullut liian pitkät 🙂

  • Anonyymi

   Juurikin näin kuten ano 10.30 kirjoittaa. Hyvin havainnollistettu! <3

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   No kivahan sitten niin, jos tuon takia ovat pidentyneet. 😀

 • Anonyymi

  Olipas kivat asukuvat! 🙂 leffoista en valitettavasti osaa sanoa yhtään mitään. Ja totta tuo aikaisemman kommentti, että housut "pitenevät" laihtumisen myötä. -kirmi

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Kiva että tykkäsit. Tää on kyl pirtsakka asu, sopiva syksylle koska oranssi. 😀

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Olen myöskin samaa mieltä, mutta ei tämäkään hassumpi ollut. 🙂

 • Anonyymi

  Tokihan housunlahkeet viiltää maata silloin kun tapahtuu lihomista. Vyötäröä ei saa nostettua tarpeeksi ylös, jäävät siis röllykän puoleenväliin.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Eipä ne röllykän puolessa välissä näytä olevan. 😀

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Kiitoksia, ei tosin taida Porissa olla?

 • Anonyymi

  Aikamoinen väri-iloittelu, jopa hieman levoton! Sopii kuitenkin sinulle. Asusta saisi paremman sinisellä tai harmaalla paidalla, jotka sopisivat housujen väriin.
  Tuo oranssi paita olisi kiva mustien verkkareiden tai shortsien kanssa vaikka salille.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Juu, housujen väreillä saisi vieläkin paremman kokonaisuuden mutta en ole löytänyt täysin sopivaa sinistä/oranssista puseroa, niin pitää mennä näillä toisilla jotka mielestäni ovat silti kivat kun ohittavat hivenen niitä parempia värejä. 🙂

 • Anonyymi

  Onko elämäntaparemppa-postausta tulossa jossain vaiheessa vielä? Kiinnostaisi kovasti tietää kuinka sulla nyt on mennyt, ainakin näistä kuvista katsottuna näytät taas hoikistuneen! 🙂 joskus tekee ihan hyvää katsoa niitä rehellisiä mittoja ja hypätä sinne vaa'allekin, että mennäänkö oikeaan suuntaan!

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Kyllä se varmaan jossain välissä tulee. Mä käyn kerran viikossa vaa'alla ja otan mittani. 🙂 Pysyy paremmin selvillä. 🙂

 • Anonyymi

  Saman mittaisilta sun housut ainakin näyttää, jos vertaa aikaisempiin asupostauksiin.

 • Anonyymi

  Minusta olisi hienoa jos aloittaisit sokeriton syyskuu -kampanjan ja postaisit kuulumisia sen tiimoilta. Uskoisin että monia lukijoita teema kiinnostaisi.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Ihan kiva idea, mutta tarkoittaako se sokeriton vain herkkujen perusteella vai kaikesta missä on sokeria?

 • Anonyymi

  Katsoin sinun salivideosi ja sinulla näyttäisi olevan paljon sellaista kevyttä hyllyvää läskiä, joka varmasti aika helposti lähtee pois. Et ole mitenkään sellainen kiinteä pullukka, jonka on varmasti vaikeampi laihtua. Hyvä video kaikenkaikkiaan!

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Kiitoksia, kiva kuulla että pidit videosta. 🙂

 • Anonyymi

  Olisi kiva jos jatkaisit sitten kun remppasi tuottaa taas tulosta kuvakoostetta, joka oli blogissasi 17.2.2016. Löysin ihan sattumalta oheisen postauksen ja kuvat olivat todella hyvät kertomaan elämäntapamuutoksestasi. Laihduit silloin todella hienosti ja näytit kivalle viimeisessä kuvassa Nanson mekossa.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Pitää katsoa kun on sellainen hetki että sellaisen koosteen voisi tehdä. Pidemmältä aikaväliltä katsottuna kuvat ovat hyvät kertomaan muutoksesta.

 • Anonyymi

  Ihanan pirteä asu! 🙂 Kissakaverista tuli mieleeni kysyä, että onko teidän kissat sirutettu? Haaveissa olisi hankkia rotukissa lemmikiksi ja mietiskelin, että sirutetaanko sisäkissoja samaan tapaan kuin vapaana liikkuviakin.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Kiva että pidit asusta. Meidän kaikki kisut on sirutettuja. Kaikki kissat kannattaa siruttaa, vaikka olisikin sisäkissa, koska joskus voi sattua vahinko ja kissa päästä karkuun, niin löytyy sitten helpommin takaisin sen sirun ansiosta. 🙂