57 kommenttia

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   No mutta enhän mä sen perusteella palauta jos sä et pidä. 🙂 Hupsu!

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Keltainen t-paita on oikein Kiva, samoin harmaa pitkähihainen (asu 3). Asut 1 ja 4 ei oikein napannut. Huppari siis sinänsä ihan nätti mutta makuuni aivan liian lyhyt 🙂

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Hupparin kanssa asun voisi rakentaa mustista (leveälahkeisista) pitkistä housuista. Muut asut oli ihan kivasti rakennettu. Kengistä plussaa!

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Vaikka Zalandon mainoskuvassa huppari oli minimekon kanssa voi sen asustaa myös muuten. Sinulle sopisi paremmin housujen kanssa.

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Kirjavat housut on ihanat! Kaikki oli muuten ihan kivoja, paitsi viimeinen asu, en tykännyt hameesta, oli vähän niinkuin essu edessä ja takaa?

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Oranssi paita on keväinen ja kiva, muut ei jatkoon. Harmaa ei oo siun väri, vie kaiken hehkun vaaleasta ihostasi ja harmaaneule jotenkin muodoton, vaikka selkä onkin kaunis. Hupparit nyt on muutenkin vähän kauheita mutta toi on ihan jees. Mietin vaan tulisko siun kuitenkaan käytettyä? Housujen kaa ehkä parempi tai yksivärinen mekko, kuten pinkki skater? Hankala vaan miettiä mitkä kengät ois hyvät ja sitten tarttis sukkahousut tms viritellä päälle. Kun jos niin lämmin, että paljain sääriin pärjää, on huppari silloin jo liian kuuma ja tumma. Kaapistasi löytyy kauniimpia vaatteita😊

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Neuletakki ja neulepaita-asut on ihan käytännöllisiä perusvaatteita, vaikka harmaa ei olekaan sinulle paras väri. Samoin ensimmäisen paidan väri on liian valju. Huppari-mekkoyhdistelmä on hyvin erikoinen.

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Miksi ostit taas lisää paitoja, kun juuri edellisessä postauksessa toteat, että niitä on järkyttävä määrä?

  Tuo keltainen T-paita on kiva, mutta tuosta lyhyestä hupparista en tykkää sinun päälläsi yhtään.

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Nrot 1,2 ja 3 ihan ok perusvaatteita, mutta mekko lyhyen hupparin kanssa ei hyvä. Vaikka olisi sinut kilojen kanssa, niin silti voi valita pukevat vaatteet ylle, jotka korostavat hyviä puolia ja hiukan peittävät tarvittaessa.

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Keltainen on kiva, väri sopii sulle loistavasti. Hei muuten: mikä biisi tässä videolla soi? 🙂

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   MARKVARD – LOSING MY MIND tommonen tässä ja aika useassa soi 🙂

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Tuo (sinapin?)keltainen t-paita on sinulle tosi hyvä väriltään sekä malliltaan.
  Vaaleat paidat saavat kasvosi näyttäämään tosi kalpeilta.

 • Saary

  Saary

  Huppari ei käy tuon mekon kanssa kyllä yhtään. Koklaisin mieluummin vaikka denimin väristen farkkujen ja pitkän alustopin kanssa. Ensimmäinen paita on paras, imarteleva leikkaus. Sinapin värinen paita on värinsä puolesta ihanan pirtsakka.
  Joskus muuten voisit kokeilla pitää tukkaa korkealla ponnarilla ilman jakausta. Pienellä muutoksella (kuten kampaamalla tukan suoraan taakse) saa mukavasti uutta ilmettä!

  • Anonyymi

   Anonyymi

   Komppaan tätä, eli hiukset ylös ilman jakausta. Ja olisi kiva nähdä testissä erilaisia kampauksia. Vaikka ihan video.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Mä en farkkuja käytä, mutta joidenkin housujen kanssa pitää ehdottomasti kokeilla. Ja totta, ilmettä voisi vaihtaa tuolla pienellä tavalla ja ehkä joskus kokeilen kun tulee semmonen kokeilufiilis. 🙂

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Ei jatkoon. Keltainen paita ehkä, mitta kaikki muut ovat epäpukevia. Ensimmäisen asun paita on kivan mallinen, mutta kovin vaalea väri korostaa epäedullisesti tukkaasi. Jos tukassa olisi sähäkkä väri tai edes napakka leikkaus, niin asu olisi varmaan menevän näköinen. Sama efekti on ton kolmannen asun paidan kanssa.

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Jotkut ovat sanoneet vaalean paidan vievän väriä kasvoilta. Se asia on helposti hoidettu värikkäällä kauniilla huivilla! Huivi tekee särmää kivasti asuun ja on hyvä lisä.

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Minkälainen pohja noissa glitter-kengissä on? Pysyykö hyvin liukkailla pystyssä? Arastelen tilata kenkiä ulkomaisista verkkokaupoista kun ajattelen, etteivät ehkä sovi Suomen talveen.

  Asuistasi nro 1 ja nro 2 ovat omaan silmääni mukavimman näköiset. Tuo ensimmäinen pusero on kivasti erilainen. Harmaa neulepusero suurentaa sinua ihan turhaan ja tuo viimeinen huppari on kyllä söpö, mutta itse yhdistelisin jonkun toisen vaatteen kanssa.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Niissä on sileä pohja, joten ei mitään asiaa liukkailla keleillä. Oon kyl käyttänyt näin talvella jos oon auton kans liikkunu eli ei oo isommin tarvinnu liikkua jalan. Ja lisäks mä hommasin tommosia liimattamia kropopintasia jutskia jotka laitetaan tohon päkiäalueelle. Sen pitäs vissii auttaa pysymään pystyssä, mut en tiedä kun en oo kokeillut. Ohuet nuo glitterkengät on, ettei ne mitkään talvikengät ole, mut tilaa ihan rohkeasti vaan ulkomaalaisista, mut kantsii silti huomioida ettei ne välttämättä ole kauhean paksut pohjistaan.

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Pitäisin nro 3, muut eivät olleet minun makuuni. Mekko ja huppari näyttivät melko oudolta yhdessä eli ainakin toisenlaisen alaosan kanssa voisi olla ok.

  Glitter-kengät ovat hienot! Mutta varmaan eivät talviajan käyttöön, kun on niin ohut pohja? Eivätkä varmaan kestäisi loska-lumi-tiesuolaa kovinkaan kauaa nätteinä.

  • Anonyymi

   Anonyymi

   Mun mielestä glitterit ovat kevääksi ja kesäksi hyvät. Nykyään pidetään vaikka martinseja kesämekon kans, joten miksei siroja nilkkureita.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Glittermonot on tosiaan enemmän kevät-kesä-syksy linjan kenkiä, mut kyl mä oon niitä talvellakin käyttänyt mutta en silleen et oisin lumessa kävelly pitkiä matkoja.

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Samoilla linjoilla valtaosan kanssa. Harmaa värinä haalistaa entisestään hailakoita piirteitä, tokan asun paidan väri sopii huomattavasti paremmin. Eka paita malliltaan hyvä, itsepätkityt housut roikkuvine lankoineen ei mielestäni oikein natsaa noiden huomiotaherättävien blinblingkenkien kanssa. Huppari mekon päällä totaalisen epäonnistunut stailaus mielestäni, paidan malli epäsopiva ja sekava lopputulos. Laittaisin kaikki palautukseen.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *