Valkomekko1%2B%25283%2529.jpeg
Blogi

Vaate-esittelyssä: Yours Clothing White Floral Dress

Tämä mekko on tullut mulle jo kesällä ja olen sitä ehtinyt käyttämäänkin. Tämän videonkin olen kuvannut jo kuukausia sitten mutta jostain syystä en ole saanut sitä tänne blogiin – paitsi tiettenkin nyt kun on jo myöhäistä käyttää mekkoa, ellei sitten tule jotain kivaa juhlaa johon tämän voisi laittaa. Tietenkin kun on syksy, niin se tarvitsisi alleen sukkahousut sekä boleron/neuletakin.

Tätä mekkoa tuijotin Yoursilla ties kuinka kauan kunnes se tuli alennukseen ja silloin nappasin sen ostoshaaviini. Olen alkanut selkeästi olemaan vähän rauhallisempi mekko-ostoksieni kanssa kun tätäkin jaksoin odotella pitemmän aikaa ja sainkin sitten vähän halvemmalla hinnalla. Mä oon ennen jotenkin arastanut valkoisia vaatteita mutta nykyään oon uskaltanut hommata muutaman sellaisen.

Mekko on polyesteri/elastaanisekoitus kuten aiemmatkin Yoursin mekot, mutta tämä on aikalailla samantuntuista kuin tuo Ralph Laurenin mekko eli veikkaisin tämän olevan ”sitä parempaa” polyesteria. Koko on UK24 ja ensi kesänä mun pitääkin viedä mekko ompelijalle kavennukseen, koska siinä on nyt jo kainalolörpötykset ja voin vain kuvitella kuinka suuriksi ne muuttuu tässä talven aikana. 
Mutta tässäpä se videoesittely sekä kuuluisa pyörähdys.

           

24 kommenttia

 • Anonyymi

  Tämä on kyllä kiva. Laskeutuu nätisti ja sopivan pituinen. Sopii loistavasti kesäjuhliin, toivottavasti sellaisia on luvassa niin pääsee käyttöön.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   No ei varmaan enää nyt oo luvassa, mutta ens vuonna toivottavasti. 🙂

 • Anonyymi

  On kaunis mekko! Ja sinä myös! Olet laihtunut jo niin paljon, että voi kuvitella miltä näyttäisit normaalipainoisena. Vaikka eihän ne kilot automaattisesti kauneuteen vaikuta, mutta eri tavalla omat kasvonpiirteesi tulevat nkyisin näkyviin. Enkä nyt tarkoita että mielestäni sinun pitäisi laihduttaa johonkin tiettyyn kokoon tai tuohon maagiseen normaalipainoon. Se on ihan sinun oma asiasi. Nyt vain todellakin voi kuvitella miltä pienempänä näyttäisit.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Kiitos, mekko on ihana. Kyllä mäkin osaan suurinpiirtein aatella miltä näyttäsin sitten pienempänä. 🙂

 • Anonyymi

  Ihana mekko! Eihän sitä tiedä, jos tuleekin vielä intaanikesä ja saat kutsun puutarhajuhliin, niin on mekko valmiina.
  Asiasta kukkaruukkuun: oletko huomannut onko Yoursin koot aina paikkansapitävi eli 24 on samankokoinen kaikissa yläosissa tai mekkojen yläosissa? Paljonko tuon mekon kainalosta kainaloon mitta on? Yritän hahmottaa mikä olisi oma kokoni jos uskaltaudun vaikka nettiostoksille.
  Hyvää ja värikästä syksyä!

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   No en jotenkin usko intiaanikesään enää tässä vaiheessa mut ei sen niin väliä kun tuolla on ihania syysvaatteitakin. 🙂 Siis ei, esimerkiksi UK24 kokoinen pusero on mulle tosi iso – puseroissa yms. mulla menee ihan UK20. Tää tuli huomattua siellä Mäntässä kun pääsin oikeen kokeilemaan. Mekoissakin mulla menee siis UK22, mutta kun tätä mekkoa ei saanut enää kuin tässä UK24 koossa ja aattelin että kyllä ompelija saa sitä kiristettyä tuolta yläosasta. En nyt tähän hätään osaa sanoa kai-kai mittaa mutta tuolla Yoursin sivuilla on nuo mittatiedot ja ne on antaa hyvän kuvan koosta. 🙂

 • Anonyymi

  Ymmärrän toki, että lihavampana skater-mekot olivat sinulle hyvä valinta. Nyt, kun olet hoikkunut niin samaiset skaterit tekevät sinut huomattavasti kookkaammaksi mitä todellisuudessa olet. Sinun kannattaa tarkastella nimenomaisesti sivuprofiilia, jossa leveä kellohelma alkaa heti rintojen alta ja antaa vaikutelman hyvin massiivisesta keskivartalosta.

  Bodycon-malliset mekot sopivat sinun vartaloosi nyt erittäin hyvin ja toivoisinkin näkeväni niitä enemmän tulevaisuudessa. Niitäkin on saatavilla kukkakuvioisina 😉

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Joo, skatereilla on tuo lihottava ominaisuus mutta siltiki tykkään niistä. Tykkään noista molemmista, bodyconeista ja skatereista. 🙂

 • Anonyymi

  Skater leventäätosiasn sivusta. Joku voisi väittää että olet raskaana, kun niin nousee ylös pystyyn tuo helma. Sinulle sopii nyt hoikistuneena bodycon. Ihana kukkakuosi Mekossa. Juhlava.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Niinhän se tekee mutta joten en vaan osaa olla tykkäämättä siitä. 🙂

 • Anonyymi

  Täydellinen mekko sulle 🙂 kaunis ja elegantti, kyllä kävisi hyvin joihinkin juhliin.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Joo, jotkut rennommat juhlat toimis kyllä. 🙂

 • Anonyymi

  No nyt on kyllä ihastuttava ja kesäinen mekko, siinä on kaikki olennaiset elementit sataprosenttisesti kohdillaan: väri, kuosi, malli ja leikkaus. Bolerolla tai neuletakilla ja sukkiksilla siitä saa syksyisemmänkin version 🙂

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Joo, totta – noilla saisi syksyisemmänkin. Voi olla että testaan jossain kohdin. 🙂

 • IlonaK

  Kaunis mekko! Ei ole liikaa kangasta helmassa, mutta sopivasti, että pyörähtäessä ja muutenkin liikkuessa hulmahtaa nätisti. Ja miusta tässä kankaassa on kaunis ja "maltillinen" kuviointi, ei liian kirjava.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   JOo, kuvio on kerrankin rauhalline eikä kovin levoton kuten yleensä noissa on. 🙂