72 kommenttia

 • Elena / Kauniimpi maailma

  Tämä mekko on todellakin ihanin <3 Sopii sinulle todella hyvin ja korostaa parhaita puolia 🙂 Ja ihanan nuorekas.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Tämä tosiaankin on ihanin. Ja takki kans. 🙂 Mut silti paketin parhain taisi olla tuo Onesie joka pitää lämpimänä. 🙂

 • Anonyymi

  Nämä sopii sulle tosi hyvin. Olen samaa mieltä ettei Suomesta löydy yhtä kivoja vaatteita kuin Yoursilta.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Kiitti. Juu, ei löydy. Jopa Evansin valikoima on Suomen valikoimaa parempi. 🙂 Et sais vähän nuo Suomen liikkeet miettiä kivempaa valikoimaa.

 • Anonyymi

  Voisiko noita vaate-esittelyitä saada myös ihan kuvina? Mulla ainakin kone menee ihan juntturaan videoista, enkä niitä tykkää katsella. Nyt ollut vain videota videon perään 🙁

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   No ku sie niin kiltisti pyysit niin laitoin kuviakin vaikka nuo ei todellakaan oo parhaat kuvat kun tähän aikaan vuodesta saa otettua tarpeeks valoisia ja kirkkaita kuvia paitsi klo 12.00 aikaa. Mut eiköhän nää kuiteski aja asiansa. 🙂 Ja miehän sanoin viime viikolla että tällä viikolla tulee nyt noita vaate-esittelyvideoita. Pienensin niiden kokoa jos se vähän auttaisi.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Jep, UK24 on EU24. (vissiinkin?) Mut siis mullahan on käytössä montaa eri kokoa. On 22-24, 24 ja 26 + 26-28. Noissa UK-koossa mennään aika usein.

 • Anonyymi

  rakastan videopostauksia. ja mitä pidempiä sen parempi. nää kuteet sopii tosi hyvin!

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Samat kengät jotka oli siinä kuvassa joissa nämä esittelin sillon yhtenä perjantaina eli semmoset tummahkon harmaat korolliset nilkkurit. Tai sit jos on lunta ja jäätä, niin talvisaappaiden kanssa.

  • Anonyymi

   Tosi hyvin kävisi sellaiset oikein pitkät saappaat, mutta sinulla ei taida olla sellaisia.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   No mikä sitten on oikein pitkät saappaat. On mulla siis sellaiset pohkeenpitkät. 🙂 Nitä tarkoitin. Ja pidemmistä en oikein edes pidä.

  • Anonyymi

   Polveen asti ulottuvia saappaita tarkoitin. En mitään pohjemallisia tasapohjaisia.

  • Anonyymi

   Sellaiset pohkeenpitkät on kyllä huonoin mahdollinen. Sellaiset polvimittaiset ois parhaimmat tuon mittaisen mekon kanssa.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Kuten sanoin, en tykkää niin pitkistä ja pohjemittaiset on just kivat. 🙂 Mut hei, tääki on makuasia. Tai jos on joku muotisääntö niin ihan sama multa, eipä tuu seurattua niin silmä tarkkana. 😉 Oon kyl nähnyt muutamalla bloggaajalla sellaisia ylipolvensaappaita hameen kanssa, oli kivannäköiset mutta ei tosiaankaan mun juttuni. Enkä oo kyl tainnu missään pluskokoisella nähdäkään tuollaisia polvisaappaita. Linkatkaa jos jollakin on ollu.

  • Anonyymi

   Ei siis välttämättä mitkään ylipolvensaappaat vaan just polveen ulottuvat. Itse olen pluskokoinen ja käytän sellaisia ja kehuja olen saanut että hyvältä näyttää 🙂 Peppi ja Mimmi on ainakin käyttänyt, samoin Bunnymode-blogin Satu ja oikein hyvältä näyttää kaikilla.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Juu, mutta kuten sanoin niin en tykkää niistä polviin asti ulottuvista. Miten mä en oo pistänyt silmään noiden kenkiä kun kuitenkin blogeja seuraan. Hmmm… tosin noilla naisilla on ihanan kaposet jalat.

  • Anonyymi

   Kyllä on Pepillä ja Mimmillä ollut Torridin pitkiä saappaita ja Satulla useammankin merkin, ainaki Zizzin ja Evansin. Ja ehkä nyt kuitenkin on väärin sanoa kaposet jalat jos tarvitaan saappaita leveälle pohkeelle, puhun siis myös itsestäni ja tiedän meillä kaikilla olevan paksut pohkeet 🙂

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   En uusimmista ainakaan löytänyt Mimmin ja Pepin kohdilla mutta Sadulla bongasin ehkä kahdet ellei siten ollut samat 🙂 Mutta siis kyllä noilla likoilla on kaposemmat pohkeet kun mulla. 🙂 Enkä uskalla lähteä tilaamaan netistä kenkiä joita en voi sovittaa kun se palautus kuitenkin tonne ulkomaille on veemäistä. Mutta eipä sillä nyt väliä, koska mulla ei ikinä tulla näkemään polvenmittaisia kenkiä. Pohjemittaisia kyllä. Että jos jonkun suomalaisen tiedätte. 🙂

 • Anonyymi

  Mitäs itse meinaatte tehdä uutena vuotena?
  Entä miten joulusi meni?

  Tavallaan ymmärrän sinua, olet saanut niin paljon kuraa niskaasi, mutta kun se tuntuu vaikuttavan niin, että nykyään et kerro paljon mitään, tavallisiakaan asioita:( Kaikkea ei tarvitse kertoa, mutta kun kerran blogia pidät, niin ihan normaalia elämänmenoa olisi kiva kuulla.

  Minullakin tuppaa kone menemään juntturaan näiden videoiden kanssa, vaikkei edes avaisi videota, avaisi vaikka vaan kommentit. Menee jotenkin sekaisin keskenään eri postaukset.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Joulu meni ihan hyvin. Uudesta vuodesta ei vielä ole varmuutta.

   Eikös täällä ole ollut ihan normaalia elämänmenoa? Ja niitä tavallisia asioita. Juu, tiettyjä juttuja en kerro mutta ei täältä nyt kaikki suinkaan ole loppunut.

   Mää pienensin videoiden kokoa, jos se vaikka hieman helpottaisi. Mut koeta kestää, enää kaksi videota ja sit takas vanhaan tekstikuvapohjaan. 🙂

  • Anonyymi

   "Joulu meni ihan hyvin" ei ole mun käsitykseni mukaan varsinaista joulusta kertomista.
   Mut ihan miten vaan.

   Ja kiitos, nyt jotenkin toimii paremmin, ei enää sotkeudu ainakaan mulla niin.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   En voi tähän kommentoida kokonaisuudessaan miten se joulu meni koska sitten mulla ei ole mitään kerrottavaa itse postaukseen tästä joulusta. Ymmärrät varmaan. 🙂 Mutta joulu kuitenkin meni ihan hyvin. Joskus on silti asioita joista en halua enempää kertoa missään vaiheessa, mutta kyllä te tuutte joulustani vielä kuulemaan – sitten omassa postauksessansa ensi viikolla. 🙂

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Juu tottakai, mullahan on kamera täynnä kuvia ja kaikkea. Tai no, tajusin tässä myöhemmin etten mä todellakaan ole tajunnut ihan kaikkea kuvata – esimerkiksi joulusapuskaa. Oli niin näläkä 😉

  • Anonyymi

   Eikö joulupostauksen aika olisi ollut nyt eikä ensi viikolla? Näitä videopostauksia sitten olisi ehtinyt laittaa myöhemminkin…

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   No huihai, hyvinhän sen ens viikolla ehtii laittamaan. Videpostaukset taas, miten sen nyt ottaa. Toiset sanoo et heti ja toiset sanoo et myöhemmin. Ota siitä nyt sitten selvää. 😉

 • Anonyymi

  Sä oot ihana! 😀 Luen tätä blogia, koska tuun aina tosi hyvälle mielelle sun positiivisuudesta ja höpöttelystä. Tollanen hyväntuulisuus ja elämänilo pukee ihmistä kun ihmistä, vois nää ilkeet anonyymit vähän löysentää pipoa ja ottaa oppia 😉 Ihanaa uuttavuotta sinulle!

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Voi kiitti. 🙂 Kiva että blogi ilahduttaakin. 🙂 Räiskyvää Uutta vuotta myös sinulle! 🙂

 • Anonyymi

  Öh, täällä oli sen musta-valkoisen mekon esittely, mut ei ole enää??

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Se tulee huomenna. Töpeksin äsken itse, eli se oli vahingossa julkaisuun joten poistin sen. Huomenna sitten. 🙂

 • Kristiina

  Moi! Sain vasta tietää sinusta ja blogistasi, kun sain äidiltäni Kodin Kuvalehden nro:23 jossa oli sinun haastattelusi. Tosi kauniita vaatteita olet löytänyt netistä! Olen itsekin kokoa 48 tällä hetkellä. Harmittaa juuri tavallisten kauppojen valikoimat, esim.vaatteen leikkaus vaikuttaa paljon siihen miltä se näyttää päällä, mutta suurin osa "isojen tyttöjen"vaatteista on säkkejä! Lisäksi ympäristön paine rassaa minuakin, vaikka olen täysin terve ja käyn sauvakävelyllä, syön pääsääntöisesti terveellisesti ym. Vanha työkaverini joka ei ollut nähnyt minua noin vuoteen katsoi tavatessamme vain pelkkää mahaani! Luuli varmaankin että olen raskaana :O Mutta Uutta Vuotta kohden uusin kujein! Tarkoitus on vaihtaa pikkuhiljaa kävely juoksuksi ja raahata itseni kuntosalille. ITSENI TAKIA, ei kenenkään muun! Hyvää Uutta Vuotta 2014!

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Moi! No parempi myöhään kuin ei milloinkaan, eikös vain? 🙂 Tuo on totta, että monissa vaatteissa on ei niin sopiva leikkaus. Ja itselläni usein jää siis noiden myymälöiden vaatteet … no säkiksi tuosta yläkropasta. Jossa mä taas haluaisin vähän tiukempaa. Olisit näyttänyt sille vanhalle työkaverille kieltä kun niin tuijotti. 🙂 Noin mä ainakin teen. 🙂 Heh, ei muutaku juoksuksi vain. 🙂 Mut muista silti ottaa ihan rauhassa senkin kanssa. 🙂 Jep, itsesi takia ei muiden! Hyvää Uutta Vuotta! 🙂

  • Anonyymi

   Mulle taas sopii nuot "isojen tyttöjen" mallistojen vaatteet oikein hyvin. Pakko olla myynnissä myös mallia teltta, että minun kaltaisillekin löytyy päälle pantavaa? Telttakoossa kun pitää ollakin telttamallisia(KIN) vaatteita. Nimimerkillä pakko minunkin on pukeutua :D. Olen todella harteikas ja isokokoinen nimenomaan yläosasta, kaikki ylimääräinen tulee käsivarsiin ja muutenkin yläkroppaan.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Tottahan tuokin on. 🙂 Mutta sepä siinä, että miksei tätä huomioida kun tehdään vaatteita että on monenmuotoista? Itse en voi asioida kaupassa jonka vaatteet eivät näytä hyvältä päälläni. Mikä toisaalta kyllä harmittaakin.

 • Anonyymi

  Toi mekko on niiiiiiiiiin upea! Mun mielestä just hyvä koko, ei tollasen pidäkään olla löysä.
  T. Virpi

 • Linnea

  Hei,
  huomasitko että Ellokselle on tullut Lovedroben vaatteita? Niitä samoja, mitä esim. Yours, Evans ja New Look on välillä myynyt.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Hei,
   oon joo huomannut. 🙂 Oon sieltä paria mekkoa vähän kuolaillutkin. Tosin aika moni niistä on ulkomailla halvemmalla hinnalla…

  • confetti

   Sithän jos viitsii voi tilata Ellokselta sovitukseen ja ulkomailta sitten lopullisesti kun tietää oikean koon ja istuvuuden… 🙂 Jos on oikeasti niin iso hintaero että maksaa vaivan. Mä olen tosin kokonaan eläköitynyt Ellos-tilaamisesta koska kokemukset on niin huonoja (asiakaspalvelu Virossa, toimitusajat välillä älyttömän pitkiä ja tilauksissa minimisummat, portaali on huono, alennuksissa usein jotain ihme ehtoja ja onpa niinkin käynyt että postissa tullut tuote ei ole vastannut lainkaan mallikuvaa / tuote on ollut väärä…) Hassua kyllä mutta ulkomailta vaan hommat hoituu helpommalla ja halvemmalla, ainoana miinuksena toki palautusten maksullisuus.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Niin voisihan sitä, mutta jotenkin en tykkää tuosta ajatuksesta että tilaan sovitukseen toisesta ja tilaan kuitenkin muualta. Jotenkin epäreilua peliä. En ole nyt ihan varma saako noita mekkoja suoraan Lovedroben sivuilta halvemmalla. Olivat punnissa eikä mun pääkopassa ollu laskuri suostunut toimimaan. 😉 Tosin en ole ostanut pitkiin aikoihin Ellokselta enää mitään ihmeempää. Legginssejä ja housuja.

 • Sari

  Moikka! Täälä yks, jolla on pohjetta 50 sentin edestä 🙂 ja olen tilannut saappaita mekkojen / hameiden kanssa pidettäväksi http://www.duoboots.com. Sieltä saa juuri oman pohkeen leveyteen oikeat ja juuri alkoi alennusmyynnitkin, pitäisköhän tilata ruskeat… On lyhyempää ja pidempää vartta ja normikenkiäkin löytyy erileveydellä eli suosittelen todellakin paikkaa! Kiva Linnea, kun vinkkasit noista Ellokselle tulleista mekoista, mutta olipa tosiaan Lovedrobe hinnoiteltu vähän yli eli jatkan edelleen suoraan Briteistä tilaamista…
  Mukavaa loppuvuotta!

  • Anonyymi

   Minkälaiset pohjat noissa Duobootsin saappaissa on? Pärjääkö liukkaalla kelillä? Minä olen ollut arka hankkimaan saappaita nettikaupoista kun ei sitä pohjaa pääse kokeilemaan, tuolla Duobootsissa oli nyt vaan aika hyvät alet…
   -hss

 • Anonyymi

  Tää blogi on näköjään mennyt sellaiseksi että kaikki on ihanaa ja kaunista, tarkoitan että kaikkien kommenttien tulisi olla kehumista. Mitään negatiivista ei tule sanoa. Jos esim. itse julkaisisin kuvia itsestäni uusissa vaatteissa jne. niin toki oletan saavani myös negatiivista palautetta.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Ja sekös on paha jos kaikki on ihanaa ja kaunista? Miksi on pakko olla negatiivinen? Saahan toki negatiivistakin sanoa mutta senkin voi esittää nätisti. Ja jos tähän ei kykene, niin menkööt sitten palstoille itkemään. 🙂

  • Anonyymi

   Ei todellakaan ole pakko olla negatiivinen. Ja onhan se kiva jos kaikki on sun mielestä ihanaa ja kaunista, mutta nyt oli kyse kuitenkin vaatteista, ei todellakaan esim. sun elämästä ja olemisesta. Niitä en toki arvostelisikaan, mutta etköhän sä kuitenkin tee tätä siksi että tätä kommentoidaan. Hyvällä ja pahalla, eli kaikesta pahasta ei kannata vetää hernettä nenään kuten sulla usein on tapana. Jos joku ei pidä jostain niin kyllä itsekin välillä kärkkäästi kommentoit takaisin. Mietitkö koskaan asioita niin että kaiken negatiivisen palautteen ei ole tarkoitus olla ilkeätä vaan voisit kokeilla joskus jotain, jospa vaikka yllättyisit positiivisesti.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Nooo, eipä ole nyt tullut mitään negatiivista kommentointia vaatteisiin nähden. Vaan eipä tuolla nyt kaikki vaatteista ole tyystin tykänneet.

   Mjooo, onhan se kiva että saa keskustelua aikaiseksi mutta tietynlainen vänkäys -ihan puolin sun toisin- alkaa puuduttamaan. Jos mä sanon jostain etten tykkää, niin toinen osapuoli ei aina osaa lopettaa ja ainakin mulle jää sellainen fiilis siitä, että pitäisi taipua tämän toisen tahtoon. Ei kiva.

   Se tässä netin kautta kommentoimisessa on ikävää, kunnei näe toista. Tulee nimittäin aika paljon väärinkäsityksiä.

   Mutta mikäs siinä on etten minä saa vastata kärkkäästi takaisin mutta te saatte? Eikös se ole nyt hippasen epäreilua. 🙂

   Kyllä mä mietin ja jos katsot kommentteja enemmänkin, niin kyllähän täällä on eriäviäkin mielipiteitä ettei kaikki suinkaan ole sitä "ihanaa ja kaunista". 🙂 Ja hei, kyllä mä olen joskus kokeillut lukijoiden neuvojakin mutta ei se tarkoita että AINA teen kuten lukijat sanoo. Eihän se olisi sitten enää minua. Otetaan nyt vaikka esimerkkinä nuo polvenmittaiset saappaat. Kuten sanoin,niin ovathan ne hienot mutta itse en niistä pidä. Toki voihan olla että makuni ja mieleni joskus aikanaan voi vielä muuttua. Eihän se kiellettyä ole? Ja et ilmeisesti ole lukenut blogia vielä kauaa, sillä jos olisit niin tietäisit että olen varsin hitaasti lämpenevä muutenkin ehdotuksille. Tämä kun on tullut sanottua muutamaankin otteeseen. 🙂

  • Anonyymi

   Mä kommentoin johonkin aiempaan postaukseen miten on hassua kun tummanpuna-mustaa mekkoa pidetään värikkäänä vai pirteänä, miten Pipsa nyt videolla siitä sanoikaan, koska se on tummuusasteeltaan lähes yhtä tumma mustan kanssa, mikä taas on pipsalle NOUNOU. Kommenttia ei kuitenkaan julkaistu, vaikka osoitin vain tekemäni huomion. Itse kun käsitän värikkäät vaatteet ihan muuten kuin tummanpunaisina-tummansinisinä-tummanharmaina jne 🙂

  • Anonyymi

   Lisään vielä, että mitenkään töykeästi en ko. kommenttia kirjoittanut, mutta jäi seulaan ilmeisesti eriävän mielipiteen takia. Tuommoinen kommenttien sensurointi on aika käsittämätöntä, kun ajatuksia kai näillä videoilla ja esittelyillä on tarkoitus herättää ja ajatukseni oli että onpas hassua kun tummaa mekkoa pidetään värikkäänä 😀 Ehkä sana kaikuu omissa korvissani eri tavoin kuin Pipsan korvissa. Kuiteskin: Sensurointia kommenttien osalta kannattaisi ehkä pikkuisen löysätä, eikä olettaa että kaikki on heti HAUKKUMALLA sanottua. Lue vaikka kahteen kertaan kommentit läpi ennen kuin hylkäät, niin tokalla lukukerralla voi jo tuntua ihan erilaiselta kuin ensimmäistä kertaa jossain tunnekuohussa lukiessa.

  • Anonyymi

   Blogilta katoaa vähän niin kuin funktio siinä vaiheessa kun postausten herättämiä ajatuksia ja keskustelua ei päästetä läpi 🙂 Vähemmän susta ois niillä palstoillakin vittuilua, jos täällä voisi ne turhautuneet mammat sanoa että "en pidä tästä mekosta". Se puolestaan kun he laittavat kyseisen kommentin ja se jää deletointiin provosoi kirjoittamaan seuraavaksi johonkin mammapalstalle että "kyllä se pipsa sitten on läski ja ruma ja vielä tosi nenäkäskin" 😀 Ymmärräthän mitä tarkoitan? Eli se liika sensurointi sun suunnalta voi provosoida liialliseen negatiivisuuteen muualla. Kun tottakai se loukkaa kommentoijaa jos hänen kommenttiaan ei päästetä läpi. Nytkin minä tässä ajatuksella sinulle kirjoitan, ja jos nämäkin jäävät delete-napin alle, niin olisin kyllä aika turhautunut siinä vaiheessa 🙂

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Anonyymi 1 ja 2,
   Hmmm… melko vaikeata on julkaisu ollut kun tuon tyylistä kommenttia ei ole mistään löytynyt, ei julkaistavista tai edes roskakorista.
   Että älkää nyt heti olko siellä miekat pystyssä jos joku kommentti ei mene läpi, koska syy ei aina ole välttämättä minussa.
   Pahoitteluni jos olen nyt sanonut väärässä kohtaa mekkoa värikkääksi, vaikka onhan se punainenkin väriä vaikka tummahko onkin. Enkä jaksa alkaa tutkimaan videota läpi miten sanoin, värikäs vaiko pirteä.
   Ehkä sinun mielestäsi se ei sitten ole edes pirteä, mitä minun mielestäni kuitenkin on. Mutta se siitä, makuasioita. 🙂

   Eli kommenttisi ei ole jäänyt mihinkään seulaan.

   Anonyymi3,

   Voi huokaus, kyllähän minä olen blogiin päästänyt keskustelua läpi. Jonkin verran on sellaisia että kirjoittavat ihan asiaa mutta ihan sitten sinne loppuun pitää päästää joku aivopieru.
   Että jos pystyy jättämään suoranaiset loukkaamiset siitä tekstistä pois, niin voisikin julkaista kommentteja.

   Ja kyllä ne kuulemma siellä palstoilla itkee muutenkin, eikä vain siitä syystä että ilkeä Pipsa ei päästä mun eriäviä mielipiteitä blogiin. Heh, ilkeä Pipsa voisikin päästää jos osaisi jättää ne suoranaiset vittuilut pois. Eli jos joku sanoo en pidä tästä mekosta, niin siinä ei ole mitään sellaista miksen voisi kommenttia julkaista. Mutta kun tuohon vielä lisätään jotain ala-arvoista arvostelunpätkää niin se kyllä saa seulan värähtämään. Ja siitä voi syyttää kommentoija ihan itseään.
   Että mitään haukkumiskommentteja en päästä läpi vaikka kommentissa ensin olisikin ihan asiallista kommenttia. Mut kai se menee sitten niin että kun sitä viestiä kirjoittaa niin verenpaine nousee eikä pysty vastustamaan sitä ilkeätä lisäystä.

   Ja jos katselet jotain vaatepuolen postausta, niin kyllähän siellä on näitä "en pidä" kommentteja eli tuollaisia en jätä seulaan. Tosin nyt näihin ei ole tullut tuollaisia. Pahemmin ainakaan.

   Mutta en todellakaan aio päästää blogin puolelle tuollaisia kommentteja "pipsa on läski, ruma ja mitä kaikkea" vain sen takia ettei sitten tule tarvetta mennä mammapalstalle huutelemaan. Mun ei ole MIKÄÄN PAKKO päästää noin ala-arvoisia kommentteja läpi. Jos joku siitä ottaa nokkiinsa kun ei saa jotain vittuiluviestiä blogiin, niin on kuule mulle ihan sama.
   Enkä myöskään halua blogista mitään negatiivisuuden pesää. Menkööt negatiivisuuksien kanssa hut hittoon täältä! Jos ei pysty asioita asiallisesti sanomaan vaikka olisivatkin eri mieltä, niin jättää sitten sanomatta. Mun ei tarvitse sietää mitään tuollaista OMASSA BLOGISSANI. JOs jotkut eivät pysty asiallisuuteen niin ei sitten tarvitse sanoa mitään, ostakoot stressipallon ja puristakoot sen hengiltä.
   Tai kirjottakoot ne vihatunteensa paperille, sekin voisi helpottaa.

   Palstoille itse sanon että kirjoittakoot koska tietääkseni noilta sivuilta voi helposti saada bannin liiallisesta noitumisesta. Ja sitten hauska pointti on että jos kerran palstoillakaan ei tykätä negatiivisesta noitumisesta niin miksi mun pitäisi sellaista kestää täällä? Blogin funktio katoaa jos tänne pääsee tuota negatiivista huutoa. Mutta kuten sanoin, jos pystyy asialliseen keskusteluun niin se on aina tervetullutta eikä väliä vaikka on eriävä mielipide. En minä sitä kiellä keltään ja tiedän ettei aina voi olla ihanaa ja mahtavaa, on myös ei niin ihanaa ja mahtavaa. 🙂

 • Sari

  Sulle -hss, joka kyselit Duobootsin saapikkaiden pohjasta. Eihän niitä ole Suomen talveen tehty, olen käyttänyt jokaisen parin suutarilla ja laitattanut puolipohjalliset ja joihinkin vielä kantaan paksumman kantalapun (on kustantanut Satakunnassa noin 20 euroa), mutta sitten pärjää kelillä kun kelillä ja tulee vähän vielä paksummat pohjat lumikeleille. Mitään karvavuorta noissa ei ole, vaan normaali kangasvuori. Nahan laatu noissa on mielestäni hyvä, jokainen pari on kestänyt useamman vuoden, vaikka olen melko huoleton kengänkuluttaja 🙂 Suosittelen kokeilemaan juuri alennusten aikaan, voit jäädä koukkuun 😉
  Ja peeäs Pipsa. Tästä asukokonaisuudesta ei tosiaan keksi mitään negatiivista, it's perfect! 🙂 Mietin itsekin, pitäiskö klikata tuo mekko kotiin (ja jotain muutakin, edellisestä Yoursin tilauksesta on jo useampi vuosi aikaa…).

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Wait? What? Satakunta? Poristako? Huomaa mikä saa Pipsan mielenkiinnon heräämään. 😉

   Klikkaa ihmeessä, vielä kun on kokoja. Tosin tuo voi kohta tulla aleenkin. Mä oon nyt tykästynyt näistä "skater" mekoista. 🙂

  • Anonyymi

   Asian vierestä : miksi puhut itsestäsi kolmannessa persoonassa? PipSa tykkää yms.

 • Anonyymi

  Käväisin Yoursin sivuilla videosi innoittamana katsomassa mekkotarjontaa. Ikävä kyllä kaikki talvimekoiksi sopivat olivat loppuneen. Jäljellä (ilmeisesti alennusmyynnistä johtuen) oli vain kesämekkoja, joissa ei ollut hihoja/oli vain ihan lyhyet kapeat hihantyngät.

  Sellainen pitkähihainen ja pikkaisen pidempi talvimekko olisi kiva, koska se oikea talvi tulee ihan varmasti, vaikka nyt ei lunta maassa olekaan.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Hmm… eipä Yoursilla kauheasti taida ns. talvimekkoja olla, mutta siitä vaan kesämekkoja ja sitten jotain neuletakkia päälle. Ei oo mulla ainakaan koskaan kylmä tullut. 🙂

 • Rousk

  Oi että kun on nätti mekko! Voi kun sais tällasen minipienen ihmisen koossaki jostain tuommosen! 🙂 Oikein nätisti sopii sun päälle ja takki täydentää kivasti! Nätti asukokonaisuus 🙂

  Ite meinasin viettää uutta vuotta kumppanin ja kolmen kissan + yhden koiran kanssa 😀 saunoen ja syöden ja raketteja katsellen 🙂 Itse uskallan ehkä tähtisädetikun sytyttää 😀 Kivvaa uutta vuotta sinne myös! 🙂

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Mä katselin, niin ei nyt ihan samaa saa mutta samanlaisia skatermekkoja löytyy ainakin Booztista ja Nellyltä. Varmaan muistakin voi löytyä. 🙂

   Täällä menee uusi vuosi varmaan aika samoissa merkeissä. 🙂 Nakit ja perunasalaatti, nam. 🙂

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Katso ihmeessä. Ja mitä nyt nopsaan siis katsoin, niin valikoima on iso. Mutten siis ihan tommosta samanlaista värikästä ihan löytänyt, tosin en nyt kaikkia kauppoja läpi käynytkään. 🙂 Et toivotaan et löytäsit samankaltaisen. 🙂

 • Universalis

  Sain nyt viimein katottua näitä videoita ja tykkäsin! Varsinkin Siirin ryntäys oli hauska! Ja olit itekin iloinen ja hassu oma itsesi, mukavaa kateltavaa siis. 🙂

  Aiemmin pidin tätä värikästä mekkoa parhaana, mutta nyt videon jälkeen myös tuo punainen samettimekko näytti todella hyvältä. Vaikea valita kumpi on parempi. Hyvältä näyttää myös sun päällä nämä vaatteet eli osuvat valinnat oot tehnyt. 🙂

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Heh, en ees muista mihin se Siiri ryntäs, varmaankin Zillan perään.

   On tullu osuvasti tilattua ja tilaan vielä tässä lisää. Kun myin ne siniset mekot pois niin niillä rahoilla tilalle ja nyt kun Yoursilla alet, niin saan vähän enemmänkin. 🙂 Aattelin et tilaan toisenkin Onesien, että kun toinen pesussa ni on toine laittaa päälle. 🙂

  • Universalis

   Hyvä idea tilata toinenkin! Muista sitten esitellä sekin, kai kuitenkin otat eri värisen? 🙂 Pitäisköhän munkin viimein uskaltautuu tilaamaan Yoursilta, jos kans ostais ton Onesien… Hmm…

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   No en mä nyt sitten tilannutkaan sitä toista. 🙂 IHan vaan siitä syystä että kun toi Onesie kuivui niin nopsaan, en sitten tarvikkaan toista. Ehkä joskus myöhemmin jos tulee aleen. 🙂

 • Anonyymi

  PipSa, olet oikeasti ihana valoisa persoona jolla tuntuu olevan kaikki hyvin ja onnellista. Älä välitä noista urputtajista (taitavat vain olla kateellisia) ja tottakai saat hylätä ilkeät kommentit. Toivottavasti jaksat pitää jatkossakin tätä blogia. 🙂

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Noo, joillekki oon ja joillekki on. 🙂 En minä välitäkään mutta rasittavaa käydä nämä samat asiat läpi aina puolen vuoden välein. Pitäs vissii pistää joku iso kyltti tohon sivuun. 🙂 No en tiedä onko kateellisuus se asia, mutta jokin meikäläisessä pännii ja lujaa – ainakin joitakin. Mutta se kun on jokaisen oma asia tulla blogiin tai jättää tulematta. En oo kaulimen kanssa siel huutaas et nyt mun blogiin. 🙂 Eli peiliin voi katsoa itse kukin. 🙂