ID_asu29.10.2013.jpeg
Blogi

Tiistai-illan asua ja vaateaatteita (+ mä oon ihan satavarma että noi kissat suunnittelee jotain meidän päänmenoks)

 

Tänään onkin melkoinen koti-ilta kun on kaikenlaista kotona puuhattavaa juttua kuten mm. minun tiskivuoroni ja ruuanlaitto. Emme sitten eilen saaneetkaan aikaiseksi sitä makaroonilaatikkoa mutta nyt se on tuolla uunissa valmistumassa. Kaiken noiden puuhien jälkeen aion napata itselleni ruhtinaallisen suihkuhetken. Mä muuten kaipaan niitä aikoja kun meillä oli amme. Nyt tekis nimittäin pikkaisen mieli sellaiseen. Kynttilät tuomaan tunnelmaa, musiikkia ja hyvä lehti. Aijai!

Käväistiin me tuossa kirjastossa hakemassa jotain kirjaa, mitä ei sitten löydettykään. Itse siinä ihastelin lähinnä pimenevää iltaa.

niin aikoinaan vannoin (silloin joskus kamalassa teini-iässä) etten koskaan ikinä laita mekkoa tai hametta päälleni. Ja mitäs muutakaan mä tänä päivänä käytän kuin mekkoja (no okei, tunikamekkoja) Niin se mielet vaan muuttuu. Jos ei muuttuisi niin mä kuuntelisin vielä tänäkin päivänä XL5 ja BSB. Jaiks! Ai miks mä mietin tämmösiä? No koska menin taas askeleen eteenpäin vai oletteko nähneet mulla hameita? No ette tosiaan ole, mutta tuutte ehkä vielä näkemään kunhan keksin jonkun sopivan yläosan tuon hameen kanssa. Ostin itselleni tällaisen mustan hameen kultaisilla ruusuprinteillä. Näette sitten myöhemmin esittelyä, jahka löydän sen sopivan yläosan.

Meidän Zillastakin on kovaa vauhtia tulossa mammantyttö. Oon nimittäin hetken ajan jo kiinnittänyt huomiota siihen että neiti tykkää nukkua paitani päällä, jos sellainen vaan sattuu sängyllä lojumaan. Nyt sitten tein testin ja heitin tahallani yhden mekon sängylle ja kävin puolen tunnin kuluttua tästä katsomassa olisiko Zilla siirtynyt mammalta tuoksuvan vaatteen päälle. No olihan se.  Siirsin mekon paikkaa toiseen kohtaan ja pistin vanhaan kohtaan mieheni paidan. Taas odotin puoli tuntia kunnes kävin kurkistamassa ja sinne mun mekkonihan päälle tyty oli mennyt ja vielä pitkin pituuttaan. Mitä mä sanoin – tuleva mammantyttö.

24 kommenttia

 • Anonyymi

  Oletteko kissojen vanhempia, mamma ja pappa?
  Etsitkö usein tietoa kirjaston sivuilta (ehkä Web-Origo) vai etkö hakenutkaan tiettyä kirjaa? Itse käytän paljon kirjastoa ja myös kirjaston nettisivuja. Ja hankintatoiveita voi myös jättää, jos on vaikka vanhentunutta tietoa vain tarjolla.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Hahahha, no ei olla vanhempia mutta se nyt vain on kiva sanoa noin. Me katsottiin netistä että kyseisen kirjan piti löytyä hyllystä mutta ei sitä ollutkaan siellä. Pitää siis laittaa varaus netin kautta niin sitä kautta viimeistään saa.

 • Anonyymi

  😀 miekin välllä kiusaan miestäni ja sanon kissalle että "Iskä tuli kotiin." 😀

 • Anonyymi

  Mä ainakin oon mun kissan mami 🙂 maine coon kolli, maailman lempein sellainen, asustaa kanssani. Terkut kissalle ja kiitos aktiivisesta blogikirjoittelusta 🙂 t. E

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   No mamiks tai mammaks mä itteeni sanon ja mies on sitten pappa tai iskä. 🙂 Vähän hupsua mutta se omilla etunimillä kutsuminen tuntuu hupsulta. 🙂 MInkä värinen cooni sulla on?

 • Henni

  Meinasin myös kysyä, ett miksi ~kolmekymppinen pariskunta haluaa kutsuaa itseään mammaksi ja papaksi? Mutsi ja faijakin olisi ehkä jotenkin loogisempia, jos pidätte eläimiä lapsinanne. Huvittavaa, että ensimmäinen kommentti koski samaa asiaa. Mutta kyllä se kieltämättä silmään joka kerta osuu, vaikkei mikään kuolemanvakava asia olekaan. Itse ajattelen, että mieli kannattaa aina pyrkiä pitämään nuorena ;P

  • Kristiina

   No kun se on nimenomaan sellasta höpsöö söpöstelyä. Omaa äitii voisin sanoa mutsiksi mutta enpä mä itseäni mutsiksi kutsuis, edes ihmislapselle.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   No miksei voisi kutsua? En mää omia vanhempiakaan ole kutsunut mutsiksi tai faijaksi. Ne on äiskä ja iskä. 🙂 Me ollaan kiusuille mami/mamma ja pappa/iskä. 🙂 Mielen saa pidettyä onneksi nuorena niin monella tapaa. 🙂

  • Anonyymi

   Juu, ei sovi:D !

   Yläosaksi joku melko tiukka toppi, kuten tuossa kuvassa, v-aukkoinen sopisi hyvin. Ja sitten sen päälle joku "liehuke", hyvää materiaalia, joka antaa väljyyttä yläosalle. Ehkä samantyyppinen kuin se sun liehuhelmainen neule, mutta kangasta.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Juu ei sovikkaan enkä ole legginssejä laittamassakaan. 🙂 Ja kuvankaltaista yläosaa olen etsimässä vaan kun ei tunnu löytyvän. Saa linkkailla jos näkee jossain hyvän yläosan. 🙂

 • Luluthezulu

  Musta mamma ja pappa on ihan ku äiti ja iskä, ruottiks esim 🙂 sanotaanhan isoisääkin tuffaks, ukiks, pappaks ja what not..nehän on vaan lempinimiä 🙂 siis hellittelyä..outoihin asioihin kiinnitätte huomiota, siis noin niinku eri asioihin mitä itte 🙂

  niin ja ittelleni tuli mieleen vaikka ei tähän liitykkään niin edellisellä videolla, vaate-esittely, teit Pipsa niin monta kertaa sen mauskuttavan äänen että ihan korviin otti 😀 muuten oli kauhean hyvä video ja tosi hienot mekot mut se ääni…jotenki se vaa niin otti kuulon päälle! en tiiä ootko ite huomannu?

  • Anonyymi

   Se on kauheeta se maiskauttelu. Kun sitä alkaa kuuntelemaan, ei kuulekaan enää mitään muuta.

   Tiedän, ettet Pipsa tätä itse huomaa, se vaan tulee, mut yritä kiinnittää huomiota. Videot on niin armottomia.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Sorii, en oo kyllä huomannu maiskauttelua. Onkohan sitä Porinoissakin? Nää on just semmosia asioita joita teen tiedostamatta ja jos alan kovin hermoilemaan ja kiinnittämään asioihin huomiota, niin menee koko videoinnista se maku. Valitan siis.

 • jenni

  Minä ja mies ollaan kissoille ja koiralle mamma ja isi :). Koira tunnistaa jos puhutaan mammasta tai isistä 🙂

 • Anonyymi

  En osaa vastata tuonne ylemmäs enää, mutta minulla on cremetabby cooni 🙂 t. E

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Ai niin semmonen. Joo, tiedän. 🙂 Ihana väri. Mä oisin tykännyt semmosesta hopeatabbysta, mutta taitavat nyt olla aika kiven alla. Mut toisaalta, mikäs noissa mustissa. 😉

 • Anonyymi

  tosi hieno kuva kissoista ! Teillä on selvästi sisustukseen sopivat katit 🙂

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Heh, tottahan toki pitää olla sisustukseen sopivat kissat. 😉

 • Anonyymi

  Minä kuttun itteeni mamiksi ja mies on isi koirillemme… Ja on meillä ihmislapsiakin 😛