tee2.jpeg
Blogi

Teetä teekaupasta

-Postaus sis. mainoslinkkejä-

Vihdoinkin saapui nuo teet jotka tilasin (ja ihan itse maksoin) Teekaupasta. Mun on pitänyt sieltä tilata jo vaikka kuinka kauan mutta nyt sain vasta aikaiseksi. Seuraavaksi lähden metsästämään teekukkia.

Tilaamani teet:

Vadelma musta tee (linkki)

Organic Wu Yuan (linkki)

Tuo Wu Yuan on ihan samanlaista mitä join  muutamia vuosia sitten, kaverini tuomana. Kaverini tosiaan oli Kiinassa käymässä ja toi muistaakseni 200g tuota teetä mukanaan. Ihan samannäköistä ja tuoksuista. Itse kyllä tilasin vain 50g paketin mutta jostain syystä sain 100g. Mikäs siinä, kelpaa!

Ekaksi maistiaiseksi valitsin siis Vadelmanmakuista teetä kun tätä en ole aiemmin maistanutkaan ja se jo tuoksuikin niin vastustamattoman hyvältä. Oli muuten hyvää! Jos mustasta teestä tykkää niin mun mielestä on kyllä kokeilun arvoinen.

Tilaus tuolta Teekaupasta tuli parissa päivässä omaan postilaatikkoon – tosin jos paljon tilaa kerralla niin sitten tulee muistaakseni postipakettina mutta tällaiset vaatimattomat kaksi teepussukkaa tulee ihan kirjeenä kotiluukkuun. Huom! Tilaamalla yli 25 eurolla saat ilmaiset toimituskulut.

koodilla:
herkkuja10
Voimassa 31.8.2014 asti.
-Postaus sis. mainoslinkkejä-

7 kommenttia

 • Anonyymi

  Laitoitko ne teet minigrip-pusseihin vai onko nuo jotkut näytepussit jollekin kaverille?

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Eihän noissa minigripeissä oo ku pieni määrä teetä, laitoin ne siihen että näette mimmosta se tee itseasiassa on. 🙂 Vasemmalla siis vadelma ja oikealla Wu Yuan.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Ohjeistuksen mukaisella tavalla, tosin lämpötilasta en voi varmaksi sanoa. 🙂

  • Anonyymi

   Lämpötilalla on aika tärkeä rooli teen hauduttamisessa – varsinkin, jos kyseessä on vihreä tee.

 • Anonyymi

  Hei. Voisitko laittaa tuon blogiarkiston niin, että siinä näkyisi postauksien otsikot päivämäärien sijaan? Löytäisi vanhoja postauksia paremmin otsikoiden perusteella.