viidennenkansionviideskuva_siiri6kk.jpeg
Blogi

#TBT – Kuvahaaste

” Avaa tietokoneesi kuvatiedostot. Valitse kansioista järjestyksessään
viides. Avaa se. Valitse kansion viides kuva ja kerro tarina sen takaa. ” Näin haastaa Curiouser & Curiouser-blogin Noora ja minähän otin haasteen vastaan.

En yleensä ota (kaikkia) haasteita vastaan, mutta tämä oli sen verran kiva, että päätin lähteä mukaan. Varsinkin kun koneeni on täynnä kuvatiedostoja, tarkalleen ottaen 87 kansiota jotka sisältävät yhteensä yli 15000 kuvaa. Jaiks! Ehkä seuraavana on vuorossa kuvien läpikäynti ja poisto.

Palataampa takaisin tuohon kuvaan, joka minulla oli viidennen kansion viidentenä kuvana. Kuvan tarinassa Siiri koreilee suuren kaiuttimen päällä, joka oli tuohon aikaan hänen vahtitorninsa jossa makoili ja katseli ympärilleen. Tuon kyseisen kaiuttimen päältä näki siis mitä kotonamme tapahtui ja toinen kaiutin, joka ei kuvassa näy oli ulkotapahtumien tarkkailua varten. Harmikseen kaiuttimia ei enää ole, mutta vahtipaikka löytyy tänä päivänä kunnon kokoisesta kissan kiipeilypuusta, tai kuten me kutsumme – linnakkeesta. Kuva on otettu 28. heinäkuuta 2013, eli Siiri oli muutama päivänä takaperin täyttänyt 6kk. Siiri oli vielä tuossa vaiheessa ainut kissamme, meidän murusemme. Ja tämän huomaa tänä päivänä, koska tunnesiteemme Siirin kanssa on vahvin. Siiri on meidän ensimmäinen Maine Coon kissamme. Jokaiseen kolmeen kissaamme meillä on tunnesiteet mutta Siiri on se spesiaalitapaus.

Minäkin pistän hauskan #TBT haasteen eteenpäin, ja haastan tähän kaikki mukaan! Voit osallistua siihen blogissa, instagramissa ja hei, miksei vaikka facebookissa! Mene siis viidentenä olevaan kuvakansioosi ja valitse sieltä viidentenä oleva kuva. Kerro tarina kuvan takana. Kuka on mukana?

10 kommenttia

 • Unknown

  Pakkohan se oli kurkata mikä kuva löytyy viidennestä kansiosta viidentenä. Niinkin taiteellinen otos kuin auton vanne, joka oli siis menossa myyntiin niiden kolmen muun vanteen kanssa, mut ilmeisesti jokainen tarvitsi kuvata erikseen 😀 Muuten kansiosta löytyi pari kuvaa, missä miehen kaverin kissa istuskelee auton konepellillä, mut nepä oli heti ekana. Mut aina ei voi voittaa 🙂

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   No niin, vanteet on päässy pääosaan. 🙂

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Sitä ne kyllä on ja Siirillä on viel tossa kuvassa niin hauska ilme. 🙂

 • Anniina

  Mä oon mukana!! En tosin pääse omalle koneelle kun vasta ehkä maanantai-iltana 😀 Voisin tehdä vaikka ens torstaina, vähän tohon TBT tyyliin kuten säkin! :))

 • av-mamma

  Ompa kaunis kissa! Teetkö joskus postauksen niiden polkuanturoista? Olen polkuanturafani. Osallistuin haasteeseen ja laitoin kuvan blogiini 🙂

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Kiitoksia. Enpä nyt tiedä onnistuukohan se polkuanturan kuvaus niin helposti. 🙂

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Siiri on Maine coon, kuten muutkin kissamme. 🙂