takit2.jpeg
Blogi

Takit

1. Black Faux Fur Trim Hood Duffle Coat With Toggle Fastening
2.
Black Coat With Animal Print Fur Collar
3.
Black And White Dogtooth Jersey Jacquard Jacket
4.
Indigo denim western jacket with pearl stud trim

Päätinpä listailla teille muutamat takit joita olen vähän sillä silmällä katsellut Yoursilla. Muutama vähän kesäisempikin takka mahtuu joukkoon – farkkutakkia ja varsinkin tuollaista vyötärömittaista olen etsinyt jo hetken aikaa. Ainut miinus on, että se on sininen! Haluaisin mustan mutta ei tuossa värissä taideta oikein tehdä.

Tuosta mustavalkoisesta en nyt oikein edes ota selvää, onko minkä kauden takki. Lämpimän syksyn?

Minkäs luulette olevan mun lempparitakki näistä kaikista? Entä mikä on teidän mielestänne noista takeista EHDOTON EI meikäläiselle? No niin, nyt saa kertoo ihan rehellisen mielipiteen.

5. Black Jersey Fleece Coat With Button Up fastening And Waist Belt
6.
Cream Animal Print Faux Fur Coat
7.
Black Faux Fur Coat
8.
Black Waterfall Faux Suede Jacket

26 kommenttia

 • Anonyymi

  mulla on tuo yoursin musta karvatakki alin vasemmalta itsellä. 😀
  viime viikolla tuli postissa. En oo viellä päässy käyttää.

 • Anonyymi

  Sun suosikki ehkä nro 8, myös nro 1 hyvä (itsellä sen tyyppinen, soveltuu isommille immeisille). Melkeinpä kaikki muut nou nou mutta jos yks pitää sanoa niin vyön takia nro 5.

 • Heli

  Omasta mielestäni nro 8 olis just sinun takkisi! Osaan kuvitella sen päällesi 🙂

 • Clementine

  Mielestäni eka ja vika takki on näteimpiä ja sopis sulle parhaiten. Isoimmat "nou nou:t" on sit nuo kaks venäläistyylistä karvasta eli 6. ja 7. 😀

 • Anonyymi

  Takit 6, 7 ja 8 ei sovi sulle, eikä myöskään tuo farkkutakki. Takki 6 on tosiaan liian venäläinen, takit 7 ja 8 loppuu sinulla huonoon kohtaan, eli vartalon leveimpään kohtaan. Ei siis niitä!

  Takki 1 on kiva, ja sopisi sinulle hyvin. Takin 2 kaulus tekee siitä liian rouvamaisen.

 • Universalis

  Veikkaisin suosikiksesi nro 6, koska pidät eläinkuoseista. 🙂 Tosin se on vaalea, joten valinta oli tosi vaikea. Mutta luulisin sun valitsevan silti nro 8:n.

  1 tai 5 ois ehkä oma valinta… Nro 3 huonoin, koska en oikeen tykkää tuosta kuosista.

 • Anonyymi

  Kuotonen ehdottomasti, juuri itselleni katsoin samaa takkia 🙂 Myös ykkönen on kiva.

 • Anonyymi

  Nyt tulee ihan ensivaikutelman perusteella arviot, eli ei herneitä kellekään kiitos. =)

  Sun suosikit: 8, 1, 7

  Mun suosikki sulle (ja itselleni) 1

  Inhokit 2 (mummoinen), 3 (kamala) ja 6 (hirveä).

  -AI

 • Anonyymi

  Eläinkuosi on joskus jossain muodossa ihan kivaakin, mutta tekoturkistakkina isolla ihmisellä… en valitsisi.

 • Anonyymi

  Vaatteiden lopullinen ulkonäköhän riippuu ihan kantajasta. 🙂 jollekin sopiva voi olla toiselle kamala. Ja vaatehan voi näyttää päälle puettuna ihan eriltä kuin henkarissa ollessaan.

  Mä jotenkin tykkään tuosta kukonaskelkuviosta (3) vaikka kaikki muut tähän asti on tainneet dissata sen…

 • Anonyymi

  3 kuosi huono, 7 tekisi susta pallomaisen, 1 paras mutta sullahan on jo duffeli. Mikset hankkisi jotain nuorekkaampaa ulkoiluun sopivaa takkia, esim. toppatakkia?

 • Anonyymi

  Ehdoton suosikkini sulle olisi nro 1 ja hyvänä kakkosena tulee nro 8. ^_^

 • Anonyymi

  Toppatakkia tai muuta ulkoilutakkia minäkin suosittelisin. Talvitakkia tuskin tarvitset muuta kuin yhden ja duffelihan sinulla jo on.

 • Anonyymi

  Mun mielestäni tuo toka takki ei missään nimessä ole täti- tai mummomainen, vaan siinä on mielestäni häivähdys 1960-lukua. Tuo toka takki on siis mun mielestäni tosi kaunis ja klassisen mallinen, ei kaiken tarvitse olla aina älyttömän modernia. Itse pidän erityisesti päällysvaatteissa sellaisista jutuista, jotka kestävät aikaa.

 • Susu

  Ehdottomasti ylemmästä kollaasista tuo ylempi vasemmalla oleva (Black Faux Fur Trim Hood Duffle Coat With Toggle Fastening?) jos siiitäkin syystä, että oon käsittänyt ettet ole pipo-ihmisiä joten huppu on ihan ehdoton talvella. Nuo muut..no, ovat ehkä vähän vääränmallisia ja jopa mummomaisia. Farkkutakki on mun mielestä aika 2000-luvun alusta kaikkine "klittereineen" eli iso NÖY!

  Alemmasta kollaasista tuo Black Jersey Fleece Coat With Button Up fastening And Waist Belt, juurikin tuon vyön takia. Korostaisi vyötäröäsi varmasti todella kauniisti 🙂 Vaaleaturkkitakki on vähän venäläinen (ei sillä että siinä pahaa olisi) mutta musta ei vaan käy sulle. Kaksi alinta on oikein nättejä.

  <3: Suvi/ResidenceBlah

 • Anonyymi

  Kivoja takkeja… 8 piirtyy heti verkkokalvolle Pipsan kantamaksi 🙂

  – Tilda

 • J.B

  Minulle tulee aina mieleen turkiksista isomman ihmisen päällä, kun Aku Ankassa on aina sellainen turkiksiin pukeutunut iso daami, jolla pikkuruinen alistunut aviomies. 😀 Kasi on ihan sinun näköisesi, itse tykkään eniten näistä ehkä viitosesta. Neljä ekaa on ihan hirveitä!

  • Anonyymi

   Sen takia minäkin varmaan tykkään "turkiksista" … Mun mies ei kyllä ole pieni… 😛

 • Unknown

  Tämä nyt ei varsinaisesti liity tähän asiaan mutta kysyn kuitenkin kun netistä ulkomailta vaatteita tilailet. Mistä tiedät mitä kokoa pitää olla että vastaa omaa kokoa? Taidan olla keskivertoa tyhmempi mutta ei uppoa tajuntaan vaikka kuinka tuijotan kokotaulukoita ja muuntimia=)

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   No kokeilmalla sen oppii. Mäkin siis katsoin että okei 26-28 on suomikoossa n. 54-56 joten sellaisen nappasin sovitukseen. Toki tuo koko on mulle hitusen iso mutta kun kuitenkin 22-24 koko on taas joissakin vaatteissa turhan nafti pepun kohdalta. Että se on vähän salatiedettäkin. 🙂 Et suosittelen tilaamaan yhden vaatteen, yhtä kokoa ja kantsii ottaa sitä kokoa mitä Suomessakin käyttää.