missdior.jpeg
Blogi

Tähtiin kirjoitettu

Heippa ihanaiset!

Ulkona ei kuitenkaan paista aurinko, mutta ei se mitään koska itse kuitenkin valaisen päivääni olemalla kuin naantalin aurinko. Mä oon heti niin onnellinen kun oon saanut kunnon yöunet, ja kyllähän se ihan tosikin on – levänneenä jaksaa paremmin. Toki myös pienillä asioilla on syynsä, että olen iloinen. Myös viikonlopun tapahtumat saa mut liitelemään pilvilinnoissa, kuin vastarakastunut.

Kyllähän se hyvää tekee, olla välillä erossa toisesta mutta siinä tapauksessa muutama päivä riittää. Oli iloa, niin minulle kuin kissoillekin, kun mies saapui kotiin. Ja jännittyneenä odotin, minkä hajuveden sain tuliaisiksi. Tällä kertaa kun en antanut mitään listaa, vaan mies sai ihan itse ostaa. Ja kuten kuvista voitte päätellä, niin ihan nappiin meni miehen ostos. Ei sentään kolmatta samaa Miss Dioria ollut ostanut vaan tämä on jotain ihan uutta tuoksua. Tykkään tuosta hennon kukkaisesta tuoksusta.

Perjantai-illalla mies ehdotti melko myöhään, että menisimmekö ajelemaan ja totta kai mä siitä innostuin. Varsinkin pimeällä ja hieman sumuisella tiellä on mielenkiintoista ajella, kun päästää oikein mielikuvituksenkin valloilleen. Mitään en aavistanut, koska käymme aika usein ajelemassa, joten yllätys oli melkoinen kun mies sitten yhtäkkiä käänsikin auton pimeälle metsätielle joka vei merenrantaan. Siinä meren pauhatessa mies sitten pyysi katsomaan taivaalle, joka oli täynnä tähtiä. Voi että miten kaunista se olikaan, ja ni-iiin romanttista.

Lauantaina me saatiin extempore idea, että maalataan makkarin toinen seinä. Väriksi valikoitui vaaleanharmaa, koska ajattelin tummemman olevan liian tumma ja nyt kun seinä on kuivunut, näyttää väri juuri hyvältä. Mies naureskeli, että tässähän saa hyvää harjottelua – tiedä vaikka innostuisimme enemmänkin maalailemaan. Ja tämän takia mä aikoinaan halusin nämä maalatut seinät, enkä mitään tapetteja.

Mä oon nyt aloittanut totuttamisen näihin erikoisen värikkäisiin housuihin. Tykkään näistä mutta nämä on niin uutta mun makumaailmaan, että pitää tehdä taas omat totuttautumiset eli: Käytän ensin kotona, jonka jälkeen laajennan johonkin pikapyrähdykseen julkisesti vaikkapa blogipostinhakureissulle jne. Tätä tehdään niin kauan kunnes tuntuu luonnolliselta lähteä kirkkaat pötkyt päällä kaupungille.

Olen myös päättänyt myydä tuon syysmekon, eli kiinnostuneet voi laittaa sähköpostia tai FB-viestiä. Mä vaan en saa itseäni tykkäämään tuosta, helma on niin tyhmässä paikassa mun pituuteeni nähden. Harmi, sillä värit ovat oikein ihanat. Housuista olen saanut kovasti yhteydenottoja, mutta sori, en ole myymässä. Jäävät vaikka sitten kotihousuiksi jos en ulos uskalla (koskaan) mennä.

24 kommenttia

 • Anonyymi

  Teetkö sä oikeasti miehellesi listan valmiiksi tuliaisista?? musta koko asia menettää merkityksensä jos lahjansa valitsee itse etukäteen… tuo syysmekko oli musta ainut joka sopi sulle todella hyvin,kerrankin vähän erilainen,muuta mekot sulla on aina samalla kaavalla

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Siis hajuvesissä olen aina antanut listan, josta mies on sitten saanut ottaa. Nyt en antanut listaa ja hyvin oli valikoinut. 🙂 Hajuvedet kun yleensä on sellainen asia, et kyl mä siitä jonkun listan mieluusti teen, niin ei tule ihan vääräntuoksuista. Ettei se nyt merkistystä menetä, kun saahan se siinä itse kuitenkin päättää mikä on hänen mielestään kivoin. 🙂 Ja syysmekko ei sit yhtään sopinu mulle, pituus tökkii mut toki sen nyt vois lyhentääkin.

  • Anonyymi

   Me miehen kanssa tykätään antaa toisillemme lahjoja niin tuliaisten kuin myös joulu- ja syntymäpäivälahjojen muodossa. Meilläkin usein sanon ja mies sanoo aika suoraan, että mitä haluaisin (saatan jopa klikata miehen puolesta jonkun mieleisen tuotteen nettikaupan ostoskoriin). Minusta tämä on ihan ok ja kyllä aikuisenakin saa innostua pienistä ja isommistakin lahjoista. Totuus vain on, että usein esimerkiksi koru- tai hajuvesilahja ei mene ihan nappiin, jos toinen ihan tuurilla sen valitsee. Näin ainakin meillä tahtoo käydä, vaikka yhdessäolo vuosia yli 10. Olen erittäin kateellinen niille, joiden puolisot pystyy yllättämään ihan nappiin menneillä lahjoilla, joista tulee niitä jokapäiväisiä suosikkeja.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   No mä kyllä jännitin tuota että miten nappiin menee hajuvesiostos. Kun yleensä sanotaan ettei hajuvettä kannata ostaa lahjaksi ellei sit osta semmosta merkkiä mistä tietää käyttäjän tykkäävän. Mieskin varmaan muisti aiemmat Miss Diorit, vaikka tämähän oli siis uudempi tuoksu, eikä suinkaan samaa mutta hyvin onnistui. 🙂

  • Anonyymi

   No eiköhän se ole kosinut aikoja sitten, kun kihloissakin kerran ovat. 😉

  • Anonyymi

   Tarkoitin lähinnä, että mies haluaisi ottaa seuraavan askeleen eli sopia hääpäivästä.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   No tätä tuskin tapahtuu, mää lähden lätkimään jos uskaltaa alkaa häistä puhumaan. 🙂

  • Anonyymi

   Miksi lähtisit lätkimään…? Eikö kihlaus ole lupaus naimisiinmenosta ja vakavasta yhdessäolosta? Etkö itse sitten ole vakavissasi miehesi kanssa…?

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Olen kyllä vakavissani mieheni kanssa, mutta en silti halua naimisiin. Ja koska lapsiakaan ei tule, niin en näe mitään kannattavuutta mennä naimisiin. Juu, kihlaus on tuota mutta ei kuitenkaan meidän tapauksessa. 🙂

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Hö, musta se oli liian pitkä. 🙁 Tietty voishan sen lyhentääkin.

  • Anonyymi

   Minustakin se syysmekko istui ylläosasta sinulle todella hyvin! Jos olisi minun syysmekkoni, harkitsisin kyllä lyhentämistä :).
   -hss

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   No niin, mutta jokin siinä nyt kuitenkin tökkii.

 • tiinuli

  Ihana tuliainen ja niin romanttinen ilta <3 kyl mäkin antsisin hajuvesien kohdalla listan! Mun lemppari on Diorin Diorissimo

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Kyllä hajuveden kohdalla kannattaa antaa lista. Silleen mä oon tehnyt, et oon laittanu listaan kolmet nimet ja mies on saanu niistä sitten valita, mut nyt se halus tuoda ihan itse. Et sitä just jännitin et toimiiko tuoksu mulla. 🙂

 • Anonyymi

  En ole ikinä antanut mitään toivomuslistaa valmiiksi ja olen vuosien mittaan saanut aivan ihania tuliaisia. Kaikkea muutakin kuin koruja ja hajuvesiä.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   No en mäkään muussa tapauksessa, paitsi hajuvesien. Niin ei voi tulla väärää tuoksua, sillä sehän ikävää olisi.

 • Anonyymi

  Miten ehit käyttää noi kaikki hajuvedet kun ostelet/saat niitä koko ajan lisää! :O

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   No eihän niitä nyt niin paljon ole ja joka päivä käytän, niin kyllä ne jossain vaiheessa loppuu. Äsken loppui eka Miss Dior, ja nyt tuo Hugo Boss femme tuoksu vetelee viimeisiään.

 • Tirli

  Romanttiselta tosiaan kuulostaa tuo ilta. Tähtitaivas on todella kaunis, varmasti kauniimpi vielä merenrannalta katsottuna 🙂 Ja kiva tuliainen, kaunis pullo rusetteineen.

  Mukavaa syksyä sinulle!

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Se oli kyl, romanttista, yllättävää ja kaunista. 🙂