siiri.jpeg
Blogi

Siirin ja Zillan päiväkirjat (eli saletisti kissakuvia ja kuulumisia)

”Mitä se mamma oikee häslää”


Siiri

Kävin tänään (taas!) siellä kamalanhajuisessa paikassa ja kuulin miten ne sanoi mua tuimannäköiseksi. En mä oo tuima! Enhän? Mamma ainakin puhui iskän kans et mä oon tuimannäkönen mut et oon kuitenkin ihan lällykkä. Ne otti multa putkilollisen verta. Iskä kehu mua tosi paljon ku en edes miukassu kun ne tökkäs sen kamalan piikin muhun. Mä oon saanu vähän painooki, ilmankos se iskä on mutissu mun painavan enemmän ku ennen.

Mamma oli mulle viime yönä kiukkunen kun leikin kananmunan kanssa. Mutta kun mua ei vielä nukuttanut. Mut kiukkunen se oli. Ehkä mä oon kiltisti ens yön.

Mut mun pitää ny lopettaa ku mamma antaa lääkettä (se on oikeesti iha karsee makust mut älkää sanoko sitä mammal ku muuten mä en varmaa sais sitä hyvää juustoo), mä kysyn onks pikkusiskolla jotain lisättävää. Mo!

Zilla: ”Mä haluun ylös”
Siiri: ”Mä kans mutku pelottaa”

Zilla

*VIUH ZROOM VIUH VAUH – Zilla juoksee käytävää pitkin häntä putkella*

Mitä? Täh? Ai saanks määki kirjottaa tän jottain? Onks mammal joku plokiki? AI SIKSKÖ SE OTTAA MEIST AINA KUVII SIL HÄRVELIL? Okei okei mä kerron jotain.

Mul oli kyl just kiipeilyt keske mut olkoo. Mamma aina kattoo alhaalta ja sanoo jotain ettei saisi hypätä alas. Mä oon sen verra huimapää et mua ei pidättele mikää. Paitsi just mamma ku se kieltää. Mä tykkään kiipeillä, kävin tuolla vaatekaapinkin päällä kun jättivät noita ovia auki niinku mä sanoin ni mua ei pidättele mikää. Mä tykkään myös jutskailla mamman kans. Sanon sille moi ni se sanoo mulle kans moi. Apinaki kuulemma oon.

Mamma aina hokee et mul on jalkafetissi ku tykkään puskee itteeni sen haiseviin jalkoihin. No kai mun nyt pitää puskee et saan niihin oman hajuni. Mut eiks tää jo riitä? Mun tarttis mennä hyppimään.

”Jos mä oon oikee söpösti tässä tällee ni mamma tykkää”

8 kommenttia

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Zillan viikset on kyl mahtavat. 🙂 Ovat suloisia kun ovat nätisti, nää osaa aika raivostuttaviakin kun mitään ei oteta kuuleviin korviin. Ei siis sillon kun yhdessä juonivat.

 • Villa Kallio

  Nättejä ovat ja yhtä innokkaita kiipeilemään kuin mein Selmakin. Tosin selma liikkuu pitkin päivää pihalla vapaana ja kiipeilee enimmäkseen puiden oksistoissa. Selma on innostunut hiiri, lintu ja melkein kaikesta mikä luokitellaan lentäväksi otuksiksi. Zilla on melkopaljon saman näköinen kuin meitinkin marakatti! 🙂

 • Anonyymi

  Voi kun sun neidit on sit suloisia. Poltatteko paljon kynttilöitä? Meillä kävi semmoinen juttu, kun oli pöydällä kynttilä palamassa, ja meidän puolivuotias kisuli hyppäs pöydälle, niin häntähän siinä kärsi.
  Eli kärähti hännästä karvat (puoliksi norjalainen metsäkissa).

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Kiitoksia. Ei me pahemmin olla poltettu, mut pelätäänkin just tota karvojen käräytystä.