WP_000298.jpeg
Blogi

Semmoinen pääsiäinen se…. Ja eikun takaisin arkeen!

Pääsiäinen tuli ja meni – meikäläinen otti niin rentoutumisen ja lomailun kannalta. Ajatuksena oli siis ladata akut täyteen että jaksaa taas muutaman kuukauden painella töitä ennenkuin pi-iiiiitkä kesäloma alkaa. Tänä vuonna olenkin ajatellut käyttää 4vko lomani yhteen putkeen.

Mie oon kyllä niin tyytyväinen tuohon olohuoneeseen – käyn vähän väliä hipelöimässä verhoja ja valaisimia. On ne vain niin ihanat. Vielä olisi makkarin verhotangon laittaminen – tosin sillä ei ole mikään kiire kunnemme ole vielä saaneet päätettyä mitkä verhot sinne sitten laitetaan. Sitten kun makkarikin on valmis, niin tiiättekös mitä se tarkoittaa? No kodin videointiesittelyä!

Meidän piti eilen mennä isäni luokse klapeja tekemään, mutta se nyt sitten siirtyi hamaan tulevaisuuteen koska emme saaneet isääni kiinni. Sekä oma oloni oli aika hutera, niin parempihan sinne on mennä huhkimaan sitten kun on voimissa. Ehkä ensi viikonloppuna?

Niin siinä vain kävi että vietin tosiaankin viimeisen lomapäivän vällyjen alla ja hunajateetä juoden kun pirulainen flunssapöpö iski minuun vaan ei se onneksi isoa otetta musta saanut kun tänään oon niin pirteänä. Kelpaa silti mulle – saanpahan tälle vuodelle pienet sairasteluprosentit.

Ihanainen Anselmi on osallistunut Lotus Emilian ”Tyhjän paperin haaste” kilpailuun ja tottakai sitä nyt pitää ystävää tsempata voittoon. Käykäähän tekin äänestämässä – Anselmin työt ovat Ristipisto ja Sulkasato. Oman ääneni sai Sulkasato <3 (Pssst… Anselmilla on myös arvonta käynnissä!)

Kyselin pitkästä aikaa gallupissa että haluaisitteko että tekisin joskus
postauksen kirjemuodossa. Ja ääniä tuli yhteensä 167 verran, joista 104
olivat sitä mieltä että kyllä haluavat ja 63 eivät haluaisi. Joten
aletaan tässä pikkuhiljaa raapustelemaan teille kirjettä. 
Huomaa muuten hyvin, että kevät tekee tuloaan kun ulkona on lämmin eikä täällä sisälläkään ole nuo lattialämmityksen nappulat useinkaan punaisella. (jeee, eipähän tartte kauhistella isoja sähkölaskuja) Ja tulipa nähtyä kadunlakaisijatkin vauhdissa sekä ulkona alkaa taas haisemaan (enkä nyt tarkoita että miltään hyvältä mut onneks se asia paranee kunhan kevät muuttuu kesäksi)


26 kommenttia

 • Anonyymi

  Heh, olet tuota sinun kotiasi jo sen verran videoilla esitellyt etten usko kenenkään enää kaipaavan erillistä esittelyä 😀 Eiköhän me jokainen olla jo nähty missä on Anselmin taulut ja missä seinätarrat, uudet sohvat ja maljakot… 🙂

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   No mutta täytyyhän sitä nyt kunnollinen kotiesitely tehdä. Nuo mitä tässä oon aiemmin näytellyt, ni ollu kuitenkin niin keskeneräistä täynnä. 🙂

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   No mutta muru, älä sitten katso kun sen videon aikana tulee. Ymmärrän, että tätä on kuvattu jo riittämiin mutta ei vielä kuitenkaan tyystin valmiina. Mutta ymmärrän kyllä siun (teidän) kannan hyvin. Mut näin mie haluan – tehdä samanlaisen videoinnin kun vanhaltakin, tai ei nyt ihan samaa mut kuitenkin. 🙂

  • Anonyymi

   No tää taas haluaa ehdottomasti uudesta kodista ja sisustuksesta kunnon videopostauksen! ;D

   -Tellu

 • Anonyymi

  Menikö flunssan alku ihan vaan levolla ja hunajateellä ohi, vai jouduitko ottamaan jotakin lääkettä?

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Ihan levolla ja hunajateellä meni ohi. 🙂

 • Anonyymi

  Pikaista paranemista flunssasta!
  Tuosta alimmaisesta kuvasta saisi – – – no, vakiokommenttini sinulle, tiedät varmaankin mitä ajattelin taas ehdottaa ;-), mutta kun nuo kuvat vaan on niin hienoja!

  Mukavaa paluuta arkeen.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Flunssa meni ohitse jo. 🙂 Ah, joo taidan tietää sun vakiokommentin kuviin nähden. 🙂 Kiitoksia. 🙂

 • Anonyymi

  Luontokuvat on aivan huippuja! Mieluummin blogiin niitä kuin vaate- ja kotikuvia.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Nooo, kaikkea tulee blogiin – ei voi vain yhtä ja samaa laittaa vaikka tokihan luontokuvat on kiintoisampia itsenikin osalta. 🙂 Luonto on vaan kaunis.

  • Anonyymi

   Vähän ehkä monimielinen tuo kohta "luontokuvat on kiintoisampia itsenikin osalta"… hmmmmm…ehkä en halua luontokuvia sinusta?

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   JaaJuu, kukas luontkuvia minusta haluaisikaan. *nauraa* Tarkoitin siis että Luontokuvat ovat kiintoisia minunkin mielestä. 🙂 Siksihän niitä kuvailen. 🙂

 • Anonyymi

  " eikä täällä sisälläkään ole nuo lattialämmityksen nappulat useinkaan punaisella. (jeee, eipähän tartte kauhistella isoja sähkölaskuja) "

  Kyllähän se lattialämmitys lämmittää vihreällä ollessaankin, eli kuluttaa sähköä ihan samalla tavalla kuin punasellakin ollessa. Punaisella vain yrittää pyrkiä siihen lämpötilaan mitä vihreällä ollessa ylläpitää -> sama sähkönkulutus.

 • Ence BOO

  Onko mulla mennyt joku ohjeistus pahasti ohi, vai miksei mun kommentteja julkaista? Päästät paljon negatiivisia anokommentteja läpi, mutta sitten ihan neutraalit ja asialliset omalla naamalla kirjoitetut kommentit ei läpäise seulaa.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Ence, mie päästän kyl kommentit läpi jos omalla naamalla ne julkasee 🙂 Mut sulta ei oo kyl hetkeen tullu kommenttia,tarkistin jopa roskapostin ku sinnekki voi joskus mennä.

 • Anonyymi

  voisitko neuvoa, mistä näkee kommenttien lähettäjän osoitteen, siis sen ID-koodin vai mikä se on nimeltään. Itsekin saan liian paljon ilkeitä kommentteja…haluaisin vain nähdä, mitkä tulevat samalta lähettäjältä.

  • Anonyymi

   Vai että ID-koodin 😀 Viimeksi kun katsoin niin se oli IP-osoite

  • Anonyymi

   Kummasti vaan tiesit mitä tarkoitin, kirjoitinhan että "vai mikä se on nimeltään"…mutta voitit, olet fiksumpi!

 • Anonyymi

  En tiedä millaisia kommentteja jätä julkaisematta, mutta ne "ilkeät" kommentit joita julkaiset ovat minusta useimmiten ihan tavallisia viestejä, eivät erityisen ilkeitä. Olen itsekin kommentoinut olkkarianne siten, että sanoin pitäväni itse enemmän kevyestä tunnelmasta, en noin raskaasta ja tummasta. Ikävää, jos ajattelet, että se on veetuilua.

  Olen seurannut blogiasi jonkin aikaa ja olen huomannut, että sinulla ja isännällä on todella poikkeuksellinen esteettinen silmä. Se taas tarkoittaa sitä, että kun julkaiset näistä erikoisista sisustusratkaisuistanne kuvia, niin ihmiset palavat halusta päästä kommentoimaan ja kertomaan miten Minä olisin sisustuksen tehnyt. En usko, että näin olisi jos makunne olisi tavanomainen ja kotinne vaikka vaalea, maalaisromanttinen, kaikinpuolin tavallisempi. Lisäksi ihmisiä ärsyttää se, että teet ratkaisuja aika paljon sen perusteella, mitä blogissa sinulle neuvotaan, vaikka aluksi aina olet vahvasti eri mieltä. Sellainen epäjohdonmukaisuus hiertää useampaa lukijaa.

  Pitäisikö sinusta kotianne hehkuttaa ellei yhtään tykkää?

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Olohuoneen kommentit eivät ole yksikään ollu veetuilua enkä kyseiseen postaukseen ole joutunut yhtäkään kommenttia hyllyttämään. Kaipa mun täytyy joskus teille lukijoille kertoa millainen on ilkeä kommentti jota en julkaise. 🙂 Mut nyt ei ehdi ja jaksa tällaisiin negatiivisuuksiin keskittyä kun kaunis päivä!

   Blogiin tulee niin paljon erilaisia neuvoja, että väkisin me niistä jostain saatetaan tykätäkin ja mitä nyt olen tuohon mielen muuttamiseen sanonut jo monet kerrat, niin mä olen hitaasti lämpenevä ja tämän asunnon sisustuksen kanssa ei haluttu isännän kanssa tehdä mitään hätiköityjä päätöksiä eli me punnittiin asioita läpi pitkän aikaa ennenkuin alettiin tekemään.

   Eli ei tarvitse hehkuttaa jos ei tykkää. 🙂 Makuja kun on niin monia.

  • J.B

   Minusta ei pidä hehkuttaa, mutta silti minusta on ilkeää ja tarpeetonta tulla sanomaan, että onpas kamala, kun yhtä hyvin voi olla hiljaa. Kävin taannoin sukulaiseni uudessa asunnossa, joka oli minusta aivan kauhea, mutta sanoin, että nätti on, koska en halunnut aiheuttaa pahaa mieltä asiasta, jolla ei ole oikeasti minulle mitään väliä. Ei se minun elämääni muuta, vaikka joku sisustaisi kuinka rumasti ja parilla pienellä kehulla sain hänelle toivottavasti hyvän mielen, vaikka ne olivatkin valkoisia valheita. Siitä totuudesta ei olisi hyötynyt kukaan millään tavoin.

   Sitä paitsi se on helppo huudella anonyymina, Pipsa kuitenkin uskaltaa omalla nimellään ja kasvoillaan laittaa kuvia elämästään, vaikka tietää, että negatiivistakin palautetta tulee. Ja kritiikki on ihan ok, mutta sen tarkoitus on antaa jotain kritiikin vastaanottajalle. Kun kyse on makuasiasta, haukkuminen on niin tarpeetonta, koska siinä ei ole oikeaa tai väärää mielipidettä.