Yyteri4.jpeg
Blogi

Se oli niin täydellinen päivä, että jossain vaiheessa alkoi epäilyttämään

Eilen oli epäilyttävän hyvä päivä. Tiiättekös kun aurinko paistoi, linnut laulaa ja kaikki on helvetin hyvin? Että jossain vaiheessa päivää alkaa miettimään että miksi tää menee näin hyvin. Sitten alkaakin jo epäilemään että kohta sataa räntää. Mulla oli eilinen tuollainen, että harjottelussakin olo tuntui hassun keveältä ja iloiselta, että ois voinut vetästä pienet Singing in the rainit mutta hillitsin itseni. Kotona sitten joikasin senkin edestä. Tänään olenkin oottanut että milloin se räntä tulee niskaan koska yleensä noin hyvän päivän jälkeen on tullut todella huono päivä. No olen mä tänään kuullut muutamalta henkilöltä näyttäväni laihtuneemmalta, mikä kuulosti todella kivalta vaikkei mitään niin isoa laihtumista ole kyllä tapahtunut. Perjantaina tämä kyllä selviää, että mitä on tapahtunut viikossa. Onko teillä epäilyttävän hyviä päiviä?
Te voittekin taputtaa mua olalle ja sanoa että hienoa Piia. Mä nimittäin sain tehtyä kehittämistehtävän valmiiksi ja lisäksi sain kirjoitettua terveydenhuollon sihteerin tutkintosuunnitelman prujun täyteen, tosin sitä ei ole opettaja vielä tarkistanut mutta se saa odottaa ensi viikkoon kun meillä on silloin koulupäivä joka on pyhitetty noiden tekemiselle. Joudun muuten varmaan jossain kohtia pitämään taukoa blogista, mutta luultavasti sitten kun tuo näyttö iskee kunnolla päälle. Pitäisi myös sopia ohjaajan kanssa milloin voisin pitää kolmannen ”koulupäivän” eli tekisin silloin noita kouluhommia eteenpäin. 

Tulin melkoisella kiireellä tänään kotiin kun piti kuvailla nuo Lumingerielta saamani asut. Olin nimittäin saanut päähäni että haluan ehdottomasti kuvata luonnonvalossa kun sitä taas vihdoin on tarjolla. Piti oikein odottaa tätä päivää että ehtisin kuvaamaan kun tuohon meni kaksi tuntia. En oikein ymmärrä mihin tuo aika aina katoaa kun alkaa touhuamaan. Seuraavaksi onkin vuorossa postauksen kirjottaminen ja kuvien laitto kuntoon. Niissäkin menee varmaan toinen viikko että saan kuntoon koska joudun tekemään ne pätkissä. Tämän uuden rytmin takia ei voi enää tehdä kuten ennen. Lisäksi pieniä ongelmia toi Pirpana kun häntä kiehtoi niin valtavasti nuo rapisevat pussukat joissa asut olivat, eikä auttanut laatikkoon sulkeminen koska tää Piiperö on semmoinen Houdini että osaa avata laatikon ovet. Sitten pienenä vinkkinä jos haluatte mietiskellä että mitähän asuja oikein sain, että nyt pääsin kokeilemaan sellaista asua josta on ollut joskus kommenttien puolella keskustelua. Pienenä vinkkauksena, että nyt pääsin kokeilemaan sellaista asustetta josta täälläkin on joskus ollut puhetta. 
♪🎵🎶♬ Vesala – Ei pystyny hengittää ♪🎵🎶♬
En ole ehtinyt kuuntelemaan musiikkia ja nyt kun olen tässä kotosalla yksikseen kissojen kanssa, niin olen antanut tulla sydämen pohjasta lähtien. Esimerkiksi tuo Vesalan kappale on todella upea kappale, vielä en ole siihen kyllästynyt. Se myös toimii hyvin mulle. Mulle on aina ollut musiikki tärkeää vaikka en silä sen ihmeemmin harrastakaan. Vain yksikseni lauleskelen ja se tuntuu helpottavan olotiloja, oli ne sitten millaiset vain. Muita jotka tykkää lauleskella, yksin, suihkussa, missä vain haluaakin – vaikka karaokessa? 

Hieman naurattaa laittaa näitä kuvia tänne kun lumesta ei ole tietoakaan, mutta koska ovat rauhoittavan seesteisiä niin halusin vielä jakaa ne kanssanne. Tuonne kun pääsisi taas nollaamaan ajatuksensa. No ensi viikolla olisi parikin rentoa päivää tiedossa että silloin voisin harkita suuntaavani noihin maisemiin. Olisi ihana päästä kuvaamaan tähtitaivas tuolla Yyterin dyyneillä. Pitää ihan oikeasti alkaa puhumaan miestä ympäri että joku lauantaiyö käytäisi Yyterissä kuvailemassa. Onkos siellä lukijoissa heitä jotka ovat käyneet Yyterissä? 
Nyt se on selvinnyt! Nimittäin Yves Rocherin joulukalenterituotteiden arvonnan voittajat. Onnetar suosi tällä kertaa heitä: Noora E, Sanni L, Henna – unelmia onnesta sekä Tiia Karoliina. Voittajille on lähetetty sähköpostia. Onneksi olkoon kaikille neljälle voittajalle ! 

28 kommenttia

 • Anonyymi

  Älä Pipsa laula töissä. Netistä löytyy lauluvideosi. Vesala kyllä on hyvä ja taitava monella alalla.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Älä murehdi, en ole laulamassa. Kirjoitinhan tuossa että mieli teki mutta hillitsin itseni. 🙂 Ja juu, varmaan löytyy parikin lauluvideota. 🙂 Vesala on todella hyvä, yksi lemppareita.

 • Anonyymi

  Täällä on näitä vainoharhaisia. Yksi valittaa vauva-sivustolla, että olet poistanut blogista laulamistasi koskevan kohdan. Mielestäni se on edelleen luettavissa. Mukavaa, että sinulla ollut eilen iloinen päivä, eikä tämä päiväkään tainnut hullumpi olla.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Okei, hyvä tietää. Oon tästä sanonutkin mutta ei kannata ihan täysin uskoa noihin mitä tuolla sivustolla puhellaan. 😀 Mut joo, on ollut mukavat päivät. Ja viikonloppu lähenee. 🙂

  • Anonyymi

   klo 19.53 vauva-palstalle kylläkin lähetetty kommentti, jossa lukee "no eihän poistanut" t: kommentin lähettäjä
   (Älä Pipsa sinäkään purematta niele ihan kaikkea mitä nuo "kantelijat" sulle tulee tiedottamaan.)

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   No joo, ei näitä tarttekaan laittaa mulle mutta toisaalta oli hyvä tietää mistä tuo aiemman kommentin laittanut puhui, kun kommentoi että olisin muokannut tekstiäni.

 • Anonyymi

  Olisi niin mahtavaa jos tekisit taas porinoita tai päivä tai viikko tms Pipsan kanssa 🙂

  Hienoja kuvia!

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Pitää katsoa kun on paremmin aikaa. 🙂

 • Unknown

  Laula vain. Laulaminen on terveellistä, se parantaa verenkiertoa ja hapenottokykyä. Ääni kohenee, kun treenaa. Jokainen laulaa äänellään ja sävelkorva kehittyy. Ihmiset ovat niin ehdottomia ja viisaudessaan antavat neuvoja. Miun ääni on herkkä ja olen ujo…mutta annas olla, kun ääni on hyvin lämmitelty ja pääsen oikean ihmisen kanssa treenaamaan 🙂 Autossa ei sitten kannata laulaa, moottorilla vaikutus ääneen – ja en osaa perustella 🙂 Itse laulaisin mielelläni juuri autossa 🙂 Ujoilut sikseen ja kaikki laulamaan, se on hyväksi. Sitäpaitsi Pipsa, sinulla on kaunis tumma ääni – älä pelkää koettaa korkeammalta.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Juu, laulan kyllä. 🙂 Sitä ei saa kukaan multa vietyä. En ole ajatellut laulamista ihan noin mutta kyllä se jotenkin terapeuttista on.

 • Anonyymi

  Hauska nähdä kuvia kauniista talvisesta Yyteristä. Se kesäinen hiekkaranta on joskus käyty paikanpäällä katsomassa ja pötköttelemässä kuumassa sannassa. Merivesi oli kyllä vähän turhan viileää silloinkin.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Kiva että tykkäsit. Seuraavaksi sitten aurinkoisempia kuvia tuolta. 🙂 Merivesi on aika pitkään viileätä, olikos se nyt heinäkuussa kun lämpeni. Ja viime vuosina kun on ollut viileä kesä, niin ei oo lämmenny ihan riittävästi.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Ihan huvin päiten 🙂 Ei niitä kannata mitenkään vakavasti ottaa. 🙂

 • Anonyymi

  Sullon aivan ihana ääni ja todella hyvä sävelkorva! Oletko osallistunut mihinkään laulukilpailuun?

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Kiva jos olet sitä mieltä, koska en itse ole. Ja ei, en ole osallistunut kilpailuihin. Ne on enemmän ammattimaisempia ja osaavampia varten. 🙂

  • Anonyymi

   Ois mahtava mennä nakurannalle! Silloinhan ei voisi olla mitään asukriisiä missään. Nakurannoilla ihmiset ovat luonnontilassa, jossa mitä ilmeisemmin
   kilotkaan eivät ole este auringon palvonnalle…