Ruokap%25c3%25a4ikky28.1.jpeg
Blogi

Ruokapäiväkirjani minun – 28.1.2017

Klikkaa kuva suuremmaksi

Lounas klo 12.00:
Lounaaksi otin taas tätä makaroniruokaa jossa oli siis tummaa makaronia, kasviksia (kurkkua, paprikaa, sipulia) ja tulista salsajauhelihakastiketta.

Välipala klo 15.45:
Välipalaksi kulhossa maitorahkaa, Bonne persikkasosetta ja yksi klementiini paloiteltuna.

Illallinen klo 19.15: 
Illalliseksi oli pizzaa, itse otin 2 palaa. VHH Pizzapohja, täytteenä tomaattimurskaa, tomaattia, jauhelihaa, sipulia, ananasta, oreganoa ja juustoraastetta.    
Iltapala klo 22.30: 
Iltapalaksi smoothie mihin tuli itsetehtyä mustikkakiisseliä, pakastemustikoita, vi sibliniä, maitorahkaa ja vettä. Herkkuna 75g Sourcream&Onion sipsejä. 

Lisäksi olen päivän aikana juonut nesteitä tähän malliin: 
Vihreää teetä 1l
Vettä 1l
Multivitaporejuoma 2,5dl
Magnesiumjuoma 2,5dl

30 kommenttia

  • Anonyymi

    Anonyymi

    Kannattaa välillä lukea mitä "monivitamiini" sisältää. Esim itse halusin sinkkiä kynsilleni mutta sitä ei monivitassani ollut. Turhaako olin sitä kuluttanut jo hyvän aikaa hyvässä uskossa. Otan nyt raskausmonivitan juoman lisäksi. En oo raskaana mutta pillerin koostumus on sopiva talven kuivattamille käsille.

    Pipsa on upea. Runsas ja rehti.

    • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

      PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

      Kiitos vinkistä, on luettu joten tiedän mitä sisältää. 🙂

  • Anonyymi

    Anonyymi

    Nyt tulee ehkä hassu idea, mutta mä sain aikanaan ystävältä vinkiksi ja olen käyttänyt innolla: vauvan hedelmäsoseet on tosi hyviä ja niissä on ihania makuvaihtoehtoja. Sopii hyvin meille laihduttajille nopeaksi välipalaksi tai puuron tai rahkan sekaan.

    • Anonyymi

      Anonyymi

      Varmaan hyviä vaihtoehtoja nekin, mutta niissä on vain osa hedelmää ja loput vettä sekä tärkkelystä sakeuttamaan sitä.

      Itse ostan mieluummin juuri noita Bonnen soseita, jos haluan helppoutta ja nopeutta, kun ne on 100% hedelmää tai marjaa. Toki ei niin näppäriä kantaa mukana 🙂

    • Anonyymi

      Anonyymi

      Apua! Katoin että mikä rotta tuolla lattialle, mutta olisko kissan lelu….? 😀

      Hyvä idea tuo ruokien valokuvaaminen, taidan itekin aloittaa. Visuaalisena ihmisenä saattaisi auttaa siihen kokonaisuuden hahmottamiseen.

    • Anonyymi

      Anonyymi

      Piltit on pahoja eikä vie nälkää todellakaan. Ja jostain kumman syystä KK laskee sen herkuksi. :O

    • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

      PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

      Joo, tuli sopivasti kuvaan. 🙂 Luuli varmaan et tein hänelle iltapalaa 😀

    • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

      PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

      Ei, eikä se ole edes samaa koska sitä on tehty uutta välillä. 🙂

  • Anonyymi

    Anonyymi

    Mikset syö lounaaksi ihan rehellisesti jotain kunnon salaattia? Tuntuu vain hassulta tuo makarooni-jauheliha "höystettynä" muutamilla vihanneksilla. Perussalaattia saa syödä paljon enemmän kuin tuota sinun makaroonihösseliä ja siihenkin saa vaihtelua eri kasviksilla, vihanneksilla, hedelmillä, siemenillä, pähkinöillä, erilaisilla juustoilla ja tietenkin jos proteiinia haluaa niin lisäksi sitten esim. kanaa tai kalaa. Valikoima on ihan rajaton 🙂

    • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

      PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

      On siinä makaroniruuan joukossa ihan hyvä määrä niitä kasviksia. Mut joo, saisihan siihen vaihtelua – nyt oon kokeillut tällä tavalla. 🙂

  • Anonyymi

    Anonyymi

    Tuntuu vähän hassulta, että painoa pudottaessa olet herkutellut molempina viikonloppuna pizzalla ja sipseillä. Ymmärrän, ettei sitä nyt kokonaan herkuista luovu, mutta olet juuri herkutellut itsellesi 10kiloa extraa, niin itse olisin hetken vähän terveellisemmällä linjalla..

    • Anonyymi

      Anonyymi

      Täysin samaa mieltä, ei mitään järkeä tässä touhussa. Jos ja kun elämäntaparemppaa / laihista on jatkunut jo vuositolkulla eikä suurempia muutoksia liiemmin näy, niin olisi syytä ottaa ihan raskaat keinot käyttöön ja jättää kaikki sipsit jne ihan kokonaan pois. Juu tiedän että kokonaispudotusta oli jossain vaiheessa se 30kg tms mutta se oli parin vuoden ajalta ja sitten yhtäkkiä lihomista taas 10kg kuukaudessa niin pitäisi jo hälytyskellot soida että nyt kunnon avut ja tiukat kuurit sekä treeni mukaan että jotain saatais aikaankin.

    • Anonyymi

      Anonyymi

      Voi ei, miten pizza eroaa muista ruuista? Siinähän se on ruokalaji missä vaikka joku makaronilaatikkokin. Mäkin laihdutan ja olen kuules syönyt karkkia ja jätskiäkin. Hui ja silti paino tippunut alaspäin.

    • Anonyymi

      Anonyymi

      Kerro enemmän,onko lähtöpainosi ollut samaa luokkaa kuin Pipsalla,kuinka kauan oot laihduttanut,muuten kommenttisi on turha ja paikkansa pitämätön.

    • Anonyymi

      Anonyymi

      Ai että pitsaakaan ei voi syödä ollenkaan, jos on elämäntaparempalla? Pitsasta saa vähäkalorista helposti, joten miksi ei?
      Toisekseen mun mielestä Pipsa on kymmeniä, ellei satoja kertoja sanonut, että hän ei ole millään kuurilla, hänelle ei ole tärkeää että paino putoaa vauhdilla ja paljon, ja että hän ei tahdo mitään kituuttamista. Uskomatonta että täällä tuntemattomat ihmiset kuvittelee, että he voivat käskeä toista elämään just niin kun heidän mielestään kuuluu elää! 😂
      Mun mielestä kerta viikossa herkkuja kohtuudella on enemmän kun järkevää, ja just näinhän Pipsa on nyt tehnytkin. Tekis hyvää se herkkupäivä muutamille anoillekkin, ehkä ei kiristäisi päätä ihan niin pahasti! 😂

    • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

      PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

      En näe pizzassa mitään ongelmaa jos sitä ei syö liikaa. Kaikki on sallittua, kohtuuden rajoissa.

  • Anonyymi

    Anonyymi

    Hyvältä näyttää Pipsa☺! Itsekin pudottelen painoa maltillisesti ja joka päivä on pakko tulla katsomaan mitä olet syönyt☺… täytyy sanoa että vähän ihailen itsekuriasi eikö sun tee mieli makeita herkkuja? Itse söin perjantaina pizzaa ja korvapuustin ja lauantaina jäätelöä…tänään ei herkkuja sitten yhtään! Jatka samalla linjalla eteenpäin tsemppiä ☺!!

    • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

      PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

      Ei tuo sunkaan herkkumäärä isolta vaikuta, tosin en nyt tiedä kuinka paljon söit pizzaa ja jäätelöä. 🙂 Ei mun varsinaisesti tee mieli herkkuja, paitsi jos oon syönyt liian huonosti eli liian vähän.

  • Anonyymi

    Anonyymi

    On laiskuutta aikuisilla ihmisillä kun ei jaksa eikä viitti edes itse pureskella hedelmiä tai sitten soseuttaa niitä.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *