006+(2).JPG.jpeg
Blogi

Repost: XL-koon uimapuvut

Balsamik Uimapukumekko (linkki)

Aika kaiveilla hieman arkistojen postauksia ja tämä jos mikä soveltuukin tällä hetkellä uudelleenkäsiteltäväksi kun helteetkin palasivat. Jeij! Tämän postauksen mustavalkokuvat ovat jo parin vuoden takaa mutta teksti on uudelleen kirjoitettu.

Muistan hyvin sen ajan kun piti etsiä uutta uimapukua ja nimenomaan yksiosaista koska en ollut koskaan tykännyt kaksiosaisista uima-asuista. Kävin kiertelemässä kaikki Citymarketit, Anttilat, Kappahlit, Seppälät ja mitä niitä nyt vielä olikaan. Yhdestäkään ei löytynyt mulle sopivaa kokoa. Tosin huomioidaan sekin vielä että oli jo kesän loppu kun niitä aloin etsimään. Mulle käy aina niin että herään ostamaan jotain kausivaatetta silloin kun kausi alkaa olla lopuillaan.

Ellokselta mä sitten menin ja tilasin itselleni muutamatkin uimapuvut sovitukseen. Näistä kuvista missä olen Elloksen uimamekot päällä on itseasiassa jo kaksi vuotta. Edellinen postaus löytyy linkin takaa jos joku tykkää kurkistaa (linkki). Ja vielä tuota ylintä mekkoa löytyy Ellokselta mutta alinta ei – tuo alin on siis se uimamekko joka on ollut käytössäni nyt parisen vuotta ja oon ollut tyytyväinen. Tosin nykyisin se on vähän löysähkö kun on tullut hitusen verran laihduttua. Usein multa kysytään että haittaako tuo helma uimista, mutta itse en ole huomannut mitään ongelmaa. Kyllä se helma nousee pintaan kun seisoo paikallaan eli jos tuosta ei tykkää niin uimamekko ei ole oikea vaihtoehto.

Jos mun pitäisi tällä hetkellä ostaa itselleni uusi uimapuku, ostaisin varmaan Elloksen Beachwearin uimapuvun (linkki)
tosin en tiedä kummassa värissä – pinkki vai musta. Yleensä olen
suosinut mustaa väriä uimapuvuissa mutta viime aikoina olen huomannut
tuijottavani noissa myös värillisiä versioita.

Mä rakastan uimista, erityisesti meressä ja järvessä uimista. Kloori ei tee hyvää atooppiselle iholleni joten kovin usein en uimahallissa käy, mutta käy kyllä. Kesäisin tykkään suosia ihan luonnonvesiä ja muulloin käydään kun kaipuun uimiseen käy liian voimakkaaksi.

Tässä muutama nettikauppa mistä löytyy XL-koon uima-asuja
Lumingerie.fi 
Asos.com
(linkki)

NewLook ”Plus Size”
(linkki)

Evans
(linkki)

Ellos
(linkki)

* ~ * ~ * ~ * ~ * ~ * ~ * ~ * ~ * ~ * ~ * ~ * ~ * ~ * ~

Postaus sis. mainoslinkkejä

1. Resort Uimapuku    2. Resort Uimapuku Shapewear   3. Resort Uimapuku

Listasin tähän ylös kolmet suosikkini Halensin uima-asuista ja kokoja riittää muuten 56 saakka. Osaatteko yhtään arvat mikä näistä kolmesta on silti ehdoton suosikkini?

Kuvat Halens.fi

* ~ * ~ * ~ * ~ * ~ * ~ * ~ * ~ * ~ * ~ * ~ * ~ * ~ * ~

1. Uimapuku  2. Uimapuku   3. Uimapuku

Myöskin Cellbesiltä löytyi kivoja uimapukuja 56 kokoon saakka – täällä myöskin vähän isommat valikoimat kuin edellisessä. Osaattekos näistä kolmesta arvata sen ehdottoman suosikkini? 

Kuvat Cellbes.fi

Postaus sis. mainoslinkkejä

* ~ * ~ * ~ * ~ * ~ * ~ * ~ * ~ * ~ * ~ * ~ * ~ * ~ * ~

30 kommenttia

 • Tirli

  Itselleni tilasin juuri uimapuvuksi tämän cellbesiltä http://www.cellbes.fi/alusvaatteet-naiset-uima-asut-12095/uimapuku-230438?oc=023

  En ole päässyt uimaan yli 15-vuoteen, siis ihan luonnonveteen. Uimalassakin olin viimeksi joku 10vuotta sitten. Ens kuussa pääsis taas vihdoinkin uimaan, ihanaa. Vanha uimapuku ei mahtunut päälle, mut se onkin kokoa 52 ja nyt koko on aika paljon suurempi 😀

  Kivoja noi sun uimapuvut, tuon tapaisia katselin elloksesta alkukesällä mut tykkäsin cellbesin uimapuvusta enemmän.

  Noista sun suosikeista, halensilla on vaikea päättää 1 ja 3 välillä mut sanon kuitenkin 1 ja cellbesillä… Hmm… Olisko 3 värireunojan takia 😀 Varmaan meni arvaukset ihan metsään.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Kiva uimapuku. 🙂 Värikäs.
   No nyt sitten vaan uimaan kun uudet uikkaritkin tulee. 🙂
   Aika hyvin muuten arvasit. 🙂

 • Anonyymi

  Mulla on uimamekko ja capripituiset uimahousut. Täällä Suomessa en ilkiä uida ne päällä, joten en ui ollenkaan. Ulkomailla lomilla esim. Turkissa olen uinut ne päällä. Uimamekko on ostettu Cittarista ja uimahousut on oikeastaan jumppahousut Prismasta, mutta samaa materiaalia kuin uimapuvut. Ihan helppo on niissä uida, ei nouse juurikaan ylös ja vilpoisat, kun nousee uimasta pois.

  Mun pitäisi aloittaa joku vesijumppa, kun painoa pitää saada nyt pois joidenkin alkavien terveysongelmien takia ja vesijumpat kuluttaa niveliä vähiten. Pitää varmaan uskaltautua ostamaan uimapuku niitä varten. Mun reidet on niin rumat ja selluliittimuhkuraiset, etten haluaisi niitä näyttää. Jos saisin painoa pois 20 kg niin ne reidet olisi siedettävät.

  Sä oot reipas, kun poseeraat netissä uima-asussa. 🙂 Kivannäköisiä uimamekkoja.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Uiminen ja vesijumppa tosiaan soveltuu vähän isommille paremmin kun eivät kuluta niveliä joten sinne vaan uimaan. 🙂 Heh, joskus on hyvä olla reipas. 🙂

 • Anonyymi

  Ihanaa kun olet löytänyt oman tyylisi myös uimapuvuissa -:)
  Jokainen saa nauttia tästä Suomen Ihanasta Kesästä-:) Voi kumpa kaikki oivaltaitaisvat tuon ettei tarvitse olla aina mallimitoissa mennäkseen rannalle !

  • Anonyymi

   Tarvitsee, jos haluaa mennä ilman että joutuu kuuntelemaan vittuilua.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   No eipäs tarvitse! Jotkut voisivat opetella pitämään ne mölyt mahassaan. Kaikkea ei ole aina pakko päästä kuittailemaan. Ja olisitte tyytyväisiä jos näkisitte lihavan uimassa – sehän on liikuntaa ja parhainta mahdollista!

 • Anonyymi

  Kiva postaus! Itse olen jättänyt uimisen ainakaan missään julkisella paikalla pyöristymisen myötä väliin kokonaan. Mutta joku tuollainen mekkotyylinen tai tankini voisi ollakin ihan kivan näköinen, toisin kuin ahtautuminen niihin vanhoihin koon 38 bikineihin ja kauhistelu että hyh kun pursuilee, en voi mennä näissä kyllä julkiselle paikalle!

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   No pienikokoiset vaatteet, oli ne sitten bikinit taikka uimamekot, eivät ole hyviä kenenkään päällä. Joten eikun uudet uimavermeet vaan ja uimaan. Varsinkin näin helteellä. Mä ootan keskiviikkoa kun sillon näyttäis nuo merivedet olevan aika lämpimiä. 🙂

 • Anonyymi

  Pipsa, joudut siis ostamaan täksi kesäksi uuden uimamekon, jos kerran tuo alimmainen on löysähkö ja käyt paljon uimassa. Mikään ei ole niin ikävää puuhaa kuin kaupoissa uimapukujen sovittaminen…

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Siis en suinkaan joudu. Eikä se siis niin paljoa ole löysä, menettelee siis vielä mutta jos tuosta vielä kapenen niin sitten. Eli ehkä ensi vuonna uusi. Enkä mäkään tykkää kaupoissa sovitella, mä sovittelen kotona. 🙂

 • Anonyymi

  Veikkaan uima-asuja 1 & 2 🙂 Kävin kanssa ostamassa uudet bikinit. En ole vielä niin vähissä vaatekappaleissa uskaltautunut näyttäytyä vaikka painoa on lähtenyt :/

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Rohkeasti vaan näyttäytymään. 🙂

 • Heidi

  Mun mielestä mikään ei ole niin kauheaa kuin liian suuri uimapuku! Tai siis jos vaikka kotona sitä kuivana sovittelee, että no on tämä vähän isohko mutta sitten kun menee uimaan niin se venyy ja vanuu joka suuntaan 😀 Viime kesänä kävin uimassa paljon ja käytin ihan bikineitäkin, mutta nyt tuntuu, etten ole yhtään sinut kroppani kanssa joten en tiedä pystynkö… Kropassa ei ole tapahtunut muutoksia, mutta pään sisällä sitten varmaan 🙁

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Tuo on totta, märkänä sen huomaa. Mulla saisi siis olla nykyisn 54 koko, varmaankin mutta kyllähän tuolla 56 koollakin nyt vielä menee. Ettei siis suinkaan NIIN iso vielä ole että haittaisi. Hei kyllä sä pystyt! Nyt vaan niskasta kiinni ja uskalla!

 • Anonyymi

  Kiitos tästä postauksesta! 🙂 llysin hienit uikkarit tuolta asoksesta 🙂

  -sirkka

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Oleppa hyvä. 🙂 Ja kiva kun löysit. 🙂

 • Anonyymi

  Kotimaisella Delffillä on uimapukuja, joiden isoin koko on 5XL! Itselleni ostin juuri äsken Prismasta Delffin kooltaan 3XL. Mieluummin ostan suomalaisia tuotteita. Ihana uikkari ja ilman toppauksia…

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Kiitoksia tästä. En tiennytkään tällaisesta firmasta. Pitää vissiin raahata mies Prismaan, määki haluun mennä tutustumaan tähän merkkiin. Mimmosissa hinnoissa nuo on?

  • Anonyymi

   Aika edullinen minusta oli. Tänään oli eka kertaa käytössä.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Juu, ei ollenkaan paha hintainen. Tuota hintaa taisi tuo omanikin olla. No mimmonen oli käytössä?

 • Anonyymi

  Juuri sopiva koko. Olkaimet ei ihan narut, mutta ei liian paksutkaan. Hyvä kaikin puolin ja kun halusin tuollaisen, jossa ei ollut toppauksia, olen oikein tyytyväinen. Kelpaa nyt mökkirannassa pulikoida monta kertaa päivässä!

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Joo, toppaukset on kamalia. En itekkää tykkää. 🙂 Nuo olkaimet, voiko sitä paksuutta verrata rintaliivien olkainten leveyteen? Mä tykkään että on leveät olkaimet kun ne tukee paremmin. Mut kyl sun tosiaan kelpaa. Voi ku itelläki ois oma mökki jossa ranta. No ehkä joskus 😉

 • Minna Enqvist

  Tosi kiva uikkari postaus! Itse en meinaa yksiosaisista uikkareista löytää itselleni sopivaa, tuntuu että selän pituus ei riitä!