084.JPG.jpeg
Blogi

Reposaaren Linnakepuistossa

Oltiin toukokuussa pirpanoiden kanssa Reposaaren Linnakepuistossa remuamassa. Hauskaa oli vaikka eksyinkin muista innostuttuani kuvailemaan vähän liiankin intensiivisesti. En kuitenkaan jäänyt paluumatkasta jälkeen.

Silloin kun toukokuussa oli niitä lämpimiä päiviä, niin ajateltiin että haetaan pirpanat Reposaareen ja haetaan paikallisesta Salesta kaikille jätskit. No eipä haettu kun Sale oli mennyt juuri hetki sitten kiinni. No mentiin sitten Linnakepuistoa tutkimaan.

Itse keskityin lähinnä kuvaamiseen ja senpä takia jäinkin muista jälkeen mutta en suinkaan sillä tavalla eksynyt että olisin ihan paniikissa ollut. Niin siinä sattuu aina käymään kun menee niin nenä kiinni kamerassa.  Mies meni siis pirpanoiden kanssa ja mie tulin perässä.

Muistan sen kerran kun joskus vuosia sitten ajeltiin miehen kanssa tuonne, siis ekaa kertaan eikä kumpikaan tiennyt että tuolla oli tuollainen paikka. Käytiin se silloin jo läpi ja on kyllä kiva kun tuollainen on tuolla.

Sitä tunsi itsensäkin ihan lapseksi kun tuli kameran kautta ihmeteltyä tuota linnaketta. Torniin en kuitenkaan uskaltanut mennä. Muistaakseni kolmikko oli uskaltanut. Ehkä mä joku kerta vielä uskallan mennä tuonne, on ihan tukevanoloinen.

Pari tuntia täälläkin saatiin aikaa kulumaan ja lopuksi päätetiin että haetaan ne jätskit keskustasta ja mennään kirvatsiin syömään ne.

Pirpanat on aika isoja jo, joten yksi näistä ylläolevista kuvista joissa olen pääosissa, on tämän vanhemman pirpanan ottama. Osaatteko arvata mikä?

Lopuksi vielä kauniit pilvet taivaalla.

42 kommenttia

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Lapsista puhun. Oon mä ennenkin heistä puhunu mutten paljoo enkä kuvilla.

 • Anonyymi

  Hieno remuamisasu! Etkö koskaan pukeudu vapaa-ajan vaatteisiin kuten ulkoiluhousuihin ja t-paitaan? Lenkkarit jalkaan ja reppu selkään!

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   No en mä tuollaisiin pukeudu mut on mulla ulkoiluun vaatetus jota en nyt tuonne laittanu.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Miten niin kielteisesti? Mä vaan en tykkää ulkoiluhousuista ja t-paidasta mutta on mulla silti liikuntaan sopivat vaatteet jotka ei kuitenkaan ole mitään liikunnan merkkivaatteita.

  • Anonyymi

   Lenkkarit ja reppu HYI! mä olen ollut jopa salilla stretchfarkuissa BECAUSE I CAN. Kesällä lenkkeilen minihameissa ja topeissa. Jos lähtisin tuollaiselle kierrokselle, niin päällä olisi todennäköisesti myös mekko 😛 Urheiluvaatteet ei vaan ole munkaan tyyliä, ne on kalliita ja tylsiä. Jokainen saa tehdä kuten haluaa, eikös niin?

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Kyllä vain. Vaikka ois alasti. 🙂

  • Anonyymi

   Minihameessa? EIkö se hilaudu ylöspäin liikkuessa ja paljasta vähän turhan paljon? Tosin on sitten silmäniloa ohikulkijoille! 😀

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Nii no joo, minari voi olla vähän haasteellisempi 😉

 • Anonyymi

  Ei hitto, miten ärsyttävä postaus kaikkine salamyhkäisyyksineen…
  Yleensä puollan Pipsaa kriitikkoja vastaan, mutta nyt…Arghh

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Ai mikä nyt on niin salamyhkäistä? Pirpanat eli lapset? Ei siinä ole mitään outoa. En heistä puhu omilla nimillä tai näytä kasvoja. Kyllä se nyt pitäs ymmärtää. Jos ois omat lapset no suojelison samalla tavalla.

  • Anonyymi

   Ketä nämä pirpanat siis ovat..? En muista sinun koskaan puhuneen muista lapsista kuin kummipojastasi.. ja sitten siitä joka valmistui.

   Edellinen kommenttini jäi näköjään julkaisematta.. siis se missä asiallisesti sanoin, että tekstisi on nykyään tönköhköä luettavaa.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   No pirpanat ovat lapsia. Kenen lapsia, niin sillä ei ole teille mitään merkitystä. 🙂 Ja oon mä heistä aina joskus kertonut, Porinoillakin tainnut mainita. Ja edellisestä kommentista, missään ei ainakaan näkynyt tuollaista kommenttia – edes roskapostista joten vaikea julkaista. Se voi olla että on tönköhköä luettavaa, eihän mikään teksti aina samanlaista ole. 🙂

  • Anonyymi

   En ymmärrä miksi nämä pirpanat piti sitten edes mainita tekstissä?? Sanomattakin selvää, että lasten nimiä saati kuvia ei blogissa mainita, mutta esim. Siskon lapset tms. Olisi tehnyt tekstistä järkevän ja lukijalle ei olisi jäänyt oloa, että mitä ihmeen pirpanoita?? Kissoja, koiria..?

  • Anonyymi

   Jos kerrot jostakin pirpanoista ja sitten niistä erehdytään kysymään, niin vastauksesi on aika tyly. "Kenen lapsia, niin sillä ei ole teille mitään merkitystä. " Et kertoisi ollenkaan, kun haluat kuitenkin olla niin salamyhkäinen ja jotkut kuitenkin tietävät vallan hyvin kenen lapsista on kyse.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   No enpä ole kuullut kenenkään puhuvan kissoistaan, koiristaan yms. pirpanoina. Kyllä sillä ainakin täällä päin lapsia tarkoitetaan. 🙂 Jotenkin huvittavaa että tällaisesta otitte pulttia. Ja tuskimpa kukaan tietää kenen lapsista on kyse ellei sitten ole joku tuttavani. Muuten ei voi tietää.

 • Anonyymi

  Tässä vaan ei tullut ilmi kestä lapsista puhuit, itse ekaksi luulin että olitte kissat ottaneet matkaan :0

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   No empä oo tainnu kissoja pirpanoiks koskaa sanoa ja oon noista lapsista ennenki puhunu ja nimenomaan pirpanoina. Helpompi puhua noin kuin tunnistettavasti nimillä.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Juu mut parempi myöhään kunnei milloinkaan.

 • Anonyymi

  Tuollainen liuhuhelma korostaa todella paljon isoa takapuolta. Eli vaikka se varmaan tuntuu päällä ihanalta ja peittävältä, niin suosittelisin erittäin lämpimästi sinulle sen pituisia paitoja, kuin siinä lenkkeilyvaatepostauksessa oli.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Saahan sitä suositella 🙂 Oma maku ei vaan lämpene noille.

 • Unknown

  Kerran käynyt Reposaaressa "kunnolla" vaikka Porissa olen koko ikäni asunut ja enpä silloinkaan törmännyt tuollaiseen puistoon. Kiva kun laitoit juttua käynnistä, pitänee tutkia seuraavalla kerralla tarkemmin 🙂

  Hienoa kun jaksat fiksusti vastailla noihin kaikkien anonyymien kommentteihin ja "hyviin neuvoihin", itse kun noita lueskelen niin tekisi mieli alkaa kiskomaan hiuksia päästä 🙂

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   No, totta puhuttaessa – en mäkään tosta aiemmin tiennyt. Satuttiin yks kerta kun oltiin ajelemassa ni törmäämään tuohon ja päätettiin että tonne ois kiva tulla uudelleen. Ja nyt sitten mentiin noiden Pirpanoiden kans. 🙂

 • Anonyymi

  Vau, onpas jännän näköinen tuo linnakepuisto! Pääsispä itsekin tutkimaan 😀

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   No eikun Poriin vaan käymään, niin pääset tutkimaan. Tuolla on vaikka mitä nähtävää, ettei pelkästään tuo Linnakepuisto. Mäntyluodon Kallo, Yyterin hiekat. Ja muutenkin maisemat. 🙂

  • Anonyymi

   Ei suurempaa merkitystä. Kiinnostaa vain kun kehoitit arvaamaan mikä kuvista on pirpanan ottama. Helpottaisi arvaamista jos tietäisi iän. Kiva blogi, mutta hämmästyin töykeää vastaustasi.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   No saahan tekstiä lukemalla selvän että pirpanat on jo isoja ja eiköhän se myös kamerankin käsittelystä selviä. 😉 Kukaan ei ole vielä muuten arvannut mikä kuvista on isomman pirpanan ottamana.

   Ja ei, miehelläni ei ole lapsia.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Siellähän se lopputeksteissä lukee. 🙂

  • Anonyymi

   Juu, huomasin melkein heti kun näppäsin tuon menemään, ei tule noita kuvatekstejä oikein luettua 🙂

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Joo, mut sattuuhan tuota välillä itsellekin joten ei hätää. 🙂

 • Anonyymi

  Täytyy olla samaa mieltä muutaman muunkin kommentoijan kanssa siitä, että tämä postaus oli kyllä jokseenkin ärsyttävä. Olen melko pitkäaikainen lukija, mutta en muista yhtäkään postausta, jossa olisit aiemmin maininnut "pirpanoita". Joskaan en ole kahlannut kaikkia vanhoja postauksiasi läpi. Kuitenkin, olisit ihan selvennykseksi lukijoille voinut puhua vaikkapa "sukulaislapsista" tai "kaverin lapsista", jotta lukijalle ei olisi jäänyt postauksesta niin sekava kuva.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   No jospa en nyt halua kertoa onko kyseessä kaverin lapset vaiko sukulaislapset. Pirpana nimitys sopii tässä tilanteessa oikein hyvin. 🙂 Pirpanoista on kyllä ennenkin ollut, hassua ettette ole silloin kiinnittäneet tuohon huomiota. 🙂

 • Anonyymi

  Pirpana- minusta vähän ikävä/halventava nimitys lapsista. Lapset on lapsia 🙂 Vaikka pieniä ovatkin, yhtä arvokkaita ihmisiä kuin aikuiset.

  Kivan näkönen paikka, varmasti vierailun arvoinen jos siellä päin liikkuu 🙂

 • Marjukka

  Muistan kyllä, on ollut ennenkin maininta pirpanoista;) Mutta ymmärrän jos ärsyttää, ehkä olisi tosiaan voinut mainita "sukulaislapset" tai "kaverin lapset" , eihän tämä yksityisyyttä riko mitenkään.

  Ja aika turha tuo maininta ryhmäkuvasta. Miksi edes mainita?

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   No se oli kyl aika turha, joten mä poistinkin sen nyt. Mut mä tykkään kutsua heitä Pirpanoiksi niin siksi kirjoitin niin enkä muulla tavalla.