Asu_19.4._1.jpeg
Blogi

Pupujussikat ne lystikkäitä on

Olipa ihana tulla kotiin kun linnut lauloi keskenään kilpaa, että kenen laulu kuuluu kovemmin ja tulinpa myös nähneeksi Käpytikan joka kovin puuta hakkasi. Sitten kun pääsin sisälle asti, niin ihmettelin että mitäs nuo kisut oikein katsoo killittää takapihalla ja kun itsekin menin kurkkimaan, niin pupuhan (=rusakko) se siellä ruohoa pupelsi. Sen jälkeen oli pakko todeta, että mun on mentävä ulos, joten ei muutakuin pyörä alle ja kuuntelemaan luonnon metelöintiä. Se oli kyllä mukavaa rentoilua, vaikka ihan täysillä meninkin ja oonkin tällä hetkellä melkoisen väsynyt, joten Nukkumatti tulee varmaan ajoissa kylään. Harjottelun alussahan mulla oli päivän jälkeen aivouupumusta, kun sain yliannostuksen uutta tietoa. Se on onneksi mennyt jo ohitse, mutta nähtävästi näitä ajottaisia väsymyksiä tulee, vaikka eihän se ihme ole kun on vetänyt ittensä ihan piippuun (pyöräillessä). 
Lupaan etten kovin paljoa enää puhu näistä kouluhommista, mutta mun on ihan pakko hehkuttaa miten tyytyväinen olen kun nuo kirjalliset hommat on suurinpiirtein taputeltu. Itsearviointia pitäisi vielä tehdä ja kehittämistehtävän PP-esitys koulua varten. Meillä on perjantaina viimeinen harjottelun aikana oleva koulupäivä, joten ajattelin silloin käydä koululla kysymässä opettajalta paljon kaikenlaisia kysymyksiä ja sitten suunnata kotiin tekemään tuota PP-esitystä. Seuraavaksi olisi edessä näyttöjen antaminen mutta oon aika itsevarma et osaan tehdä hommat. Toki heikot kohdatkin on mutta kenelläpä ei. 
Nyt mä menen tekemään täksi illaksi iltapalaa eli 2 mandariinia, 2 porkkanaa ja 1 banaani, sekä huomisen lounaseväät kuntoon eli kasvista, täysjyvämakaronia ja tonnikalaa. Sitten ajattelin että hetken rentoilen kirjeen parissa ennenkuin painun nukkumaan. Pahoitteluni mutta en jaksa tänään vastailla noihin kommentteihinne, mutta kyllä mä vielä jossain vaiheessa – viimeistään perjantaina. 

Meillä ei tule tylsää kun on kissat, ihanat päivien piristäjät. Nyt on tuo Piiperö alkanut seuraamaan mua, vähän samalla tapaa kuin Silla teki. Vessapoliisiksi se ei ole vielä alkanut. Hassuinta on se että hän tykkää tosi paljon nukkua takkaklapien päällä. Melkosen kova nukkualusta mut mikäs siinä jos kelpaa. Sitten on pakkoa sanoa niille jotka sanoo ettei kissa näytä mieltään, niin he eivät selvästikään ole tavanneet Siiriä! Siiri on tuossa maukunut (miiaaaauuuuuuuuu) ulos ja olen päästänytkin, mutta kuudetta kertaa en enää jaksa. Siiri menee siis häkkiin ja on siellä muutaman minuutin kun haluaa takaisin sisälle. Ja kun sille nyt tuossa hetki sitten totesin kun kunnolla oikein venytti maukumistaan, etten ole enää päästämässä, niin hänpä kiipesi liesituulettimen takana olevaan hormiin. Olen kiinnittänyt huomiota, että menee sinne aina, kun siltä kiellän jotakin.
Mie oon alottanut pyöräilykauden eli nyt voidaan sanoa että kevät on saapunut! Pääsiäisenä nousin pitkästä aikaa pyörän selkään ja kävin vetämässä kunnon tappotreenin heti aluksi, vaikka meinasin että teen vain pienen pyrähdyksen jota sitten pidennän kun pitkän tauon jälkeen jaksaa taas paremmin. Mutta se vauhdin hurma, se vei mennessään joten en mä mitään kevyttä vetänyt vaan samantien ihan kunnon. Mulla tapana tehdä tuollaisia Hiit/Intervalli tyyppisiä eli vedän täysillä tietyn ajan verran, sitten rauhottelen ja sitten taas täysillä. Tosin mulla ei ole mitään kelloa tuossa käytössä (kannattaisi!) vaan menen omien tuntemuksien mukaan. Oon nyt vähän mietskellyt että pitäisi varmaan kännykkään ladata joku ohjelma (käsittänyt että näitä hiit ohjelmia löytyy). Pyörällä tuon tekeminen on loppupeleissä aika miellyttävääkin. Muita jotka ovat kaivaneet pyöränsä varastosta esiin?  

Huppari – Yours Clothing
Takki – HM+
Housut – HM+
Tennarit – KooKenkä
Laukku – Furla

Pääsiäisenä tuli pompittua tämän näköisenä, siis sillon kun en mennyt noidan mustana kissana. *nauraa* Huppari ei ollut täysin sopiva asussa mutta kun ei ollut parempaakaan, niin tämän kanssa mentiin. Ajatuksena oli siis laittaa joku vaalea yläosa ja tämä oli ainoa jonka jotenkuten hyväksyin. Lähes täydellinen asu, tykkään kokonaisuuden värisävyistä. Sellaista puolirentoa tällä hain ja musta onnistui aika hyvinkin. Kaipaan tähän jotain muuta yläosaa ja mulle tulikin Zalandon paketin mukana yksi v.punainen toppi, josta olin ottanut reilun koon, mutta sen kanssa kävi niin että oli sitten yläosasta liian iso. Ärsytti! Nyt mulla on metsästyksessä v.punainen yläosa, mutten ole vielä löytänyt kivaa – paitsi Yoursilta yhden kiinnostavan. 
Yläosa on kapeampi, alaosa taas leveämpi. Mua ärsyttää oman kroppani muoto, kunnon muotopuoli. En voi ottaa pientä kokoa koska se ei mene pepun ylitse, enkä voi ottaa isompaa kokoa koska sitten se on kuin narulla lepattava pussilakana. Tämän ongelman takia mä suosin joustavia vaatteita koska ne antaa pikkusen anteeksi. Olisi kiinnostavaa kuulla kanssasisarilta, joilla on sama ongelma, että miten te olette tehneet? 

83 kommenttia

 • Anonyymi

  Ihanat värit kyllä ja kivan keväiset. Tekstipaidoista tulee mieleen Halpa-Hallin rätit, mulle paidat teksteittä. Vaalea pastelli turkoosikin toimisi. Voiko ompelija auttaa?

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Voisi varmasti auttaa mutta ei jotenkin innosta ostaa puseroa vaikka 50e ja sitten maksaa 20e että ompelija muokkaa sen.

 • Anonyymi

  Vaikeaa on jos on pyrstössä mittaa. Kavennan yläosaa trikoopaidoista

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Niin varmaan helppo tehdä jos sen osaa.

 • Anonyymi

  Todellakin täydellisyyttä hipova asu! Vaaleat värit tässä asussa imartelee sua ja vyötärösi tulee ihan uudella tavalla esille.

  Terveisin anonyymi, jolla on ollut tapana lukea blogiasi, mutta en ole aiemmin kokenut tarvetta kommentoida. Nyt en voinut pidätellä itseäni. 😊

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Kiva kun kommentoit. 🙂

   Mä tykkään kans värisävyistä, pusero ois voinut olla vähän parempi mutta ei paha tääkään. 🙂

 • Anonyymi

  Minkäslaisia pyörälenkkejä teet? Eli tuleeko paljon kilometrejä mittariin ja kuinka kauan kerrallaan poljet. Onkos Porissa päin muuten hyviä mäkiä, joissa voisi tuutata kunnon intervallireenejä?

  Ei muutakun tsemppiä lenkeille ja iloisia kilometrejä pyöräilykaudelle.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   En mä yleensä seuraa noita, vaihtelevat 20-60min välillä. Meen niin fiiliksen mukaan. Nyt menin 20min verran, mutta en tiedä matkasta. Tai kai sen pystyisi mapsin kautta lasketaan. Ei täällä oikein ole mäkiä. Tampere oli siinä hyvä, siellä oli mäkiä. Varsinkin Turtolan mäkin, vai Lukonmäen mäki. En muista enää kummaksi sitä kutsuttiin. 😀

  • Anonyymi

   Sports tracker-sovelluksella ainakin näkee kuljetun matkan ja nopeuden. Se on vieläpä ilmainen!

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Kiitos, tätä on ennenkin vinkattu mutta en tällä hetkellä kaipaa mitään seurantaohjelmaa. 🙂

  • Anonyymi

   Asuttiin aikaisemmin siinä Lukonmäen vieressä. Sitä ei ihan joka plikka ylös poljekaan. Eikä edes kaikki miehet. Usein siinä näkee niitä, jotka luovuttivat ja taluttavat pyöränsä ylös. Hyvä kunto sinulla!

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Onko tosiaan? Miten mulla on muistikuva että sitä mäkeä sanottiin joksikin muuksi. Mut se oli aika kauhea mäki mut kyl mäkin siitä muutamia kertoja menin kun piti hommiin Hervantaan päästä. 🙂

  • Anonyymi

   Oletkohan sinä oikeasti polkenut ylös sen Lukonmäen. Vai olisiko niin, että olet pyöräillyt Hervannan valtaväylän vierellä olevaa kevyenliikenteenväylää.

   Minun lapsuudessani (eli kauan sitten) Lukonmäki oli yksinkertaisesti "pitkä mäki", joka nimityksenä sanookin jo kaiken. Ja onhan se jyrkkäkin.

 • Anonyymi

  Ei ne joustavat vaatteet mitään anteeksi anna, vaikka niin kuvittelet. Muut kyllä huomaavat, että ostat pari kokoa liian pieniä kolttuja, mutta sinulle se tuntuu olevan vaikeaa hahmottaa. Mites muuten lauhdutus? Tuo huppari oli kesällä sulle väljä, mutta nyt saumat suorastaan soi.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Vaatteiden kokoasiat ovat vähän kinkkinen asia, kun te näette vain kuvat ja mä taas tunnen vaatteen päällä – joten menen luonnollisesti sen perusteella miltä vaate päälläni tuntuu. 🙂 Remppa menee ihan kivasti, nyt en ole mitään seurannut paitsi että ruokailuissa pitänyt tarkempaa kirjaa. 🙂

 • Anonyymi

  Miten tuo pusero voi olla noin tiukka verrattuna viime kesän jazz-kuviin? Sinunhan pitäisi kertomasi mukaan olla laihtunut viime kesästä.

  Se jazz-asu oli kiva,mustat housut ja pusero sopivat tosi hyvin yhteen. Minusta nuo vaaleat housut ei toimi läheskään yhtä hyvin. Vieläkö sinulla on ne mustat?

  • Anonyymi

   Katsoin samaa😕 Pusero oli jooa löysä viime kesänä. Pipsa, mitä on tapahtunut? Olet kertonut laihtuneesi, mutta kuvat kertoo muuta😕?

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   On mulla nuo mustat housut, ovat vaan ohuet että pitää odottaa lämpimämpiä kelejä. 🙂 Hupparin kokoasiaan en viitsi ottaa kantaa, ettei ymmärretä väärin.

  • Anonyymi

   Miten sen voi ymmärtää väärin, kun näkee että se on paljon tiukempi kun viime kesänä? Edes joku aluspaita sen alla ei selitä asiaa.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Voi kuule, mä oon nähnyt täällä miten mustakin väitellään valkoiseksi. 🙂 Joten en vain viitsi käyttää nyt aikaani kokoasian vääntämiseen. Jokainen saa toki olla omaa mieltä asiasta, enkä ala siihen puuttumaan. 🙂

  • Anonyymi

   Sano nyt vaan suoraan, että olet lihonut. Ei tuohon nyt vain muuta selitystä ole, ja siksi kiertelet asiaa ihmeellisillä selityksillä. Mitä hävettävää siinä lihomisessa on? Kaikki epäonnistuvat joskus. Nolompaa on tuo suoranainen valehtelu ja lukijoiden aliarvioiminen noilla "käsittäisitte väärin" -jutuilla.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   En sano kumpaakaan, että olisin laihtunut tai lihonnut koska kuulette sen sitten omassa postauksessa. 🙂 Että kärsivällisyyttä, pyydän. Ja oon tässä blogissa oppinut että on parempi olla sanomatta kuin yrittää edes sanoa mitään, kun useinmiten sanomani on ymmärretty väärin. En valehtele enkä aliarvioi, mutta en nyt vain halua vielä paljastaa koska sitten postauksen teko olisi aivan turhaa. Asia on nyt osaltani taputeltu, lopetan itse nyt tästä asiasta keskustelun, ettei menisi vääntämiseksi. 🙂

 • Anonyymi

  Onpa suloinen asu! Sopii hyvin nuo värit keskenään ja myös sulle. Tykkään nähdä sut sporttisena 🙂

  • Anonyymi

   Tuossa asussa nyt ei kyllä ole mitään sporttisuuteen liittyvää 🏃

  • Anonyymi

   SporttiNEN tai urheilulliNEN ei tarkoita urheiluasua. Se tarkoittaa sen henkistä menevää asua ja sellainen Pipsalla juuri onkin.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Mä en itseasiassa edes ajatellut mitään sporttista asua. Ihan vaan rennohkoa asua. 🙂

 • Anonyymi

  Pyöreät kannut ja pyllerö on hankala yhdistelmä. A linja auttaa joskus tai peplum malli

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   A-linja voisi ollakin ja Peplum ois kyllä kiva mutta niissä jää yleensä etureppu esiin joka tuntuu haittaavan sitten muita. 🙂

 • Anonyymi

  Puolirento? Ite en kyllä käyttäis muualla kuin kotona, enintään lähikauppaan menisin tuolla asulla.
  Mikset "hyöty"pyöräile, esim. mene harjoitteluun, kauppaan, jne.?

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Mutta sähän saat tehdä kuten haluaisit. HUomaatko että nämä ovat niitä makuasioita? Harjotteluun en pyöräile koska sinne on kuiteskin reippaasti matkaa, enkä suostu aamusti heräämään tuntia aiemmin ja mennä harjotteluun valmiiksi hikisenä. Ehkä jos saisi pyörän sinne ja pyöräilisi sieltä kotiin.

  • Anonyymi

   Kuinka pitkä matka sinulla on harjoittelupaikkaan? Siis ihan kilometreissä.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   En halua kertoa tarkkaa kilometrimäärää, mutta sen verran ettei aamusti pyöräily houkuttele.

  • Anonyymi

   Jos minä olisin sinä, niin jos kerran mies kuskaa sinut aamulla harjoitteluun, niin ottaisin pyörän mukaan ja iltapäivällä sitten polkisin sieltä kotiin. Matka ei taida kuitenkaan olla kymmeniä kilometrejä.

 • Anonyymi

  Pikkuisen hakusessa värien käyttö,jos vaaleanpunaista haluaa ei se tarkoita että kaikki on vaaleanpunaista,kolitsi housuista ei viitti edes sanoa mitään.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Kenties mutta on hauska kokeilla. 🙂

 • Anonyymi

  Utelias kun olen, niin piti oikein käydä katsomassa viime kesän postaus missä tuo sama paita näkyy. Olipa sinulla kaunis rusketus, toivottavasti tarttuu aurinko tänä vuonna yhtä hyvin! Itse en kyllä pysty kahden kuvan perusteella sanomaan kummassa olet hoikempi, se riippuu niin paljon kuvakulmasta ja muista vaatteista. Sitäpaitsi, tärkeintä on että tiedät itse. Jos painoa onkin tullut lisää, niin sittenhän vain pitää tsempata. Eihän tämän mikään laihis pitänytkään olla vaan loppuelämän kestävä hyvinvoinnin opettelu. itsellä paino jojoilee, se on inhottavaa. Mutta aina vain uudestaan pitää aloittaa perusasioista. Sinulta saan positiivista asennetta. Jotenkin olen käsittänyt osin tämän bloginkin ansiosta, että se paljonko painan, ei määrittele millainen olen ihmisenä. Vaikka olisin lihava, minulla on oikeus olla onnellinen, käyttää kauniita vaatteita, syödä ihan julkisesti herkkuja ja nauttia elämästä. Myös ihmissuhteisiin painoni ei vaikuta. Jos joku ei halua näyttäytyä seurassani koska olen lihava, niin ehkäpä hän ei koskaan todellinen ystävä ollutkaan… Mieheni kanssas taas olen yhdessä muista syistä, kuin oman tai hänen ulkonäkönsä vuoksi. Olet mun virtuaalilaturi, eli saan aina virtaa kun sun juttuja luen. Kiitos kun jaksat!

  terveisiä Pohojanmaalta Outilta

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Kiitos kun sie oot olemassa, mukavaa kuulla että saan annettua susta virtuaalivirtaa. 🙂

   Joo, ei se paino määrittele ihmistä vaikka niin kovasti jotkut yrittääkin tehdä. 🙂 Joskus vain surettaa että ihmiset ajattelee noin mustavalkoisesti. Ja tässä tuli taas todettua se miten lihava ei saisi pukeutua jotenkin ja sekin käännetään että eihän kukaan ole kieltänyt vaan mehän vain neuvoimme, vaikka nimenomaan se oli tuota toista. 🙂

 • Anonyymi

  En kyllä kehtaisi noin pienissä vaatteissa ihmisten ilmoille mennä. Korkeintaan kotona kun tiedän ettei ketään ole tulossakaan.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Sovitaan sitten niin, ettet mene. 🙂

 • Rousk

  Nyt on asu kyllä melkein täysi kymppi! Upean hennot värit, sulle sopii housut+ paita -yhdistelmä! Ihanan keväinen asu, aurinkoa sinne teille ja rapsutuksia kissoille 🙂

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Kiitos. Pitää vaan metsästää joku kivempi toppi toho. 🙂

 • Anonyymi

  En voi käsittää, että joku oikeasti onnistuu ostamaan ja tilaamaan noin paljon hutiostoksia, ja vielä pitää niitä hyvänä.
  Toki joukosta löytyy muutama oikein hyvä ostos, esim. se musta Saint Laurentin mekko, mutta kun niitä on todellakin vähän. Nauroin katketakseni, kun esitit kukkahametta ja joku kiiltäväpintainen sininen mekko, olivat niin kuin lastenvaatteita jättikoossa, se oli vain niin koomisen näköistä, etten voinut muutakaan tehdä. Saammekohan koskaan enää nähdä ne vaatteet päälläsi, ei ole ainakaan sitä mekkoa joka piti muuttaa hameeksi näkynyt. Veikkaan että myyntiin menevät. Sääli vain se reppana joka niitä ostaa, mikäli näyttävät yhtä huvittavilta ostajan päällä.
  Tuntuu, että pääasia sinulle on, että vaatteet näkyvät ja erottuvat joukosta, ja mikäli ei pysty hyvällä tavalla erottumaan joukosta niin sitten kelpaa mainiosti hassulla tavalla erottuminen.
  Miksi sinä Pipsa aina ostat niin huomioon herättävät vaatteet? Onko se sinun mielestä se tärkein asia, siis, että sinuun kiinnitetään huomiota hinnalla millä hyvänsä. Oletko ajatellut, että jättikokoisena ihmisenä et voi millään ostaa samantyyppisiä vaatteita kuin hoikat ihmiset, vaikka he näyttävät niissä hyviltä, se ei tarkoita sitä, että sinä näyttäisit. Katso vähän mitä muut samankokoiset läskit käyttävät, 99 % osaavat paremmin hahmottaa mitä heille sopii kuin sinä, koska he tiedostavat ongelmansa, ja pukeutuvat sen mukaisesti.
  Mitä tämä kertoo sinusta, sinulla ei ole tyylitajua sitten vähääkään, kokeilet mitä sattuu ja olet niin onnellinen joka kerta kun sinulla on uutta esitettävää. Kuinka aikuinen nainen voi olla niin typerällä tavalla lapsellinen? Tyyli on näköjään jotain mitä jotkut eivät sitten millään pysty oppimaan, surullista mutta totta. Toisilla se on synnynnäinen lahja, mutta sitä lahjaa ei siis sinulle ole jaettu.
  En yhtään ihmettele, että saat niin paljon sinun mielestä kielteistä palautetta, kun ihmiset yrittävät ehdottaa sinulle muunlaisia vaatteita, joka ihan oikeasti sopisi sinulle mutta vastaat vain että ”kiitos kannanotosta”. Minusta se osoittaa, että koet olevasi muiden yläpuolella, mitä taas ärsyttää moni lukijaa. Pieni nöyryys ei olisi pahasta.
  En yhtään ihmettele, että kommentit ovat juuri sitä mitä ovat, toitotat että et itse välitä mutta haluat säästää lukioita. Oletpa sinä jalomielinen ihminen, melkein enkeli.

  • Anonyymi

   ano 10.55 huh huh… Jälleen kommentti, joka kertoo niin paljon enemmän kommentin kirjoittajasta kuin Pipsasta…
   Ja hei tarkoitit varmaan "lukiJoita", lukioita kun ovat toisen asteen oppilaitokset. <3 <3

  • Silja`s

   Tätä mä en tuu koskaan ymmärtämään, et miks ihmisten pitäis pukeutua toisten ihmisten mieltymysten mukaisesti, eikä omansa. Ihmiset eivät oo kaikki samasta muotista veistettyjä ja se tässä on just se pointti. Herää tähän elämään, niin voisit itsekin paremmin, kun voit olla just sitä, mitä sä itse haluat.

  • Anonyymi

   Ei oo ei,mutta voihan sitä kumminkin pukeutua oikean kokoisiin vaatteisiin ja muutenkin olla keikkumatta akusvaatteisillaan.

  • Anonyymi

   Okei, mä olen oikeesti anon puolesta tosi pahoillani. Kaikkiahan ei voi miellyttää, mutta eipä se juuri ihmisestä hyvää kerro jos mainitsee erikseen että on nauranut ääneen toisen asua. Kuinka röyhkeä voi olla?

   Kertokaa joku MIKSI meidän pitäisi pukeutua muille miellyttävällä tavalla? Meikä kun on käsittänyt että me pukeudutaan itseämme, emme tuntematottomia varten? Mä en tuosta Pipsan asusta välittänyt mut eipä Pipsa mua varten pukeutunutkaan. Mut tyylinsä kullakin ja koko ajan se muuttuu ja kehittyy.

  • IlonaK

   Tyylitajua ei voi ostaa kaupasta, mutta ei myöskään hyviä käytöstapoja. Miten lie anonyymi klo 10.55 kasvatettu, kun ei ole niitä kotonakaan oppinut.

   Allekirjoitan Siljan kommentin. Arvelen, että Pipsa pukeutuu väreihin ja kuoseihin siksi, kun niistä tykkää.

   Minusta tuo asu oli oikein mukava, enkä olisi mitään yksiväristä toppia siihen kaivannut.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Kiitoksia anonyymille mielipiteestä.

 • Anonyymi

  Nyt näyttää siltä ettei nahkatakki mene sovinnolla kiinni,mites tuo hupparikin näyttää nyt noi naftilta??

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Kyllä se kiinni menee mutta kuulin teiltä lukijoilta, ettei tuota takkia kuulu laittaa kiinni. 🙂

 • Anonyymi

  Miten ihmeessä kissa kiipeää hormiin :)? Millaisesta raosta? Eikö siellä ole mitään ritilää tmv.? En ymmärrä :)!!

  • Anonyymi

   Vielä lisäys, että en siis kyseenalaista teidän horminne asianmukaisuutta, mutta tää kuulosti niin kummalta, että haluaisin, että kerrot selvennystä. Naurattaa tuo hormiinkiipijä 🙂

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Siis meillä on tuo liesituulettimen takana sellainen aukko, jonne kissat pääsee. Ne ei pääse sieltä itse tuulettimeen tai pihalle, vaan siellä on sellainen ontto kohta. 🙂 Sitä on vaikea selittää, pitäisi nähdä. 🙂

   Tässä videolla näkyy tuo paikka: https://www.youtube.com/watch?v=WS5w0corXH4

 • Anonyymi

  Kivat sävyt asussa!
  Voisitko joskus tehdä postausta ihmisistä/julkkiksista, kenen tyyliä ihailet jai ketkä ovat mielestäsi kauniita/komeita/hyvännäköisiä/tyylikkäitä? Niin naisten kuin miesten osalta 🙂

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Kiitos postausideasta, tätä pitää kyllä tovin mietiskellä koska mulla ei ole ketään julkkista kenen tyyliä ihalisin tai noin.

 • Anonyymi

  Tämä asu on oikein kiva, sopii sulle paljon paremmin kuin suurin osa mekoistasi. Peukku tälle 🙂

 • Anonyymi

  Pipsa,onko käynyt nyt niin,että painoa on tullut taas muutama kilo lisää!? Katsomalla sun kuvia rempan ajalta eron huomaa selvästi, silmäänpistävästi😮

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Näet(te) sitten kun postauksen taas teen, että mite on. Nyt en sano juuta enkä jaata. 🙂

 • Anonyymi

  Minusta tuo yläosa obn ok mutta housut ovat vähemmän edukseen päälläsi. Ensinnäkin nuo prässit niiden pitäisi kulkea keskellä jalkaa eikä kiemurtaa sinne tänne. Vältä prässejä siis. Housut ovat myös väriltään toimimattomat vaikka harmaa ja vaaleanpunainen sopivatkin väreinä yhteen. Käytä toisensävyisiä housuja vaikka mustat kyllästyttävätkin varmaan. Miten olisi tummanharmaat tai viininpunaiset, tummuutta alakertaan siis lisää. Ja edelleenkin suosittelen sinulle tummansinisiä, hyvinistuvia farkkuja sen joustavuusominaisuuden kera.
  Katselin myös viimekesäisiä kuviasi ja olen sitä mieltä että siellä oli useitakin hyviä asuja, käytä niitä pois. Mutta noin yleensä tuo nyt esittelemäsi asukokoinaisuus oli yläkerrastaan hyvä ja hempeydessään houkutteleva, nuorentava ja jopa kaunis. Jatka vaan muutostasi kaikessa rauhassa vaikka epälijöitä on, mitäpä asia tai tahti muille kuuluu?

  • Anonyymi

   No hyvänen aika. Jos ei kerta kuulu muille niin miksi sitten täytyy pitää julkista blogia?

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Monilla tuntuu olevan käsitys että kun bloggaaja kirjoittaa julkista blogia, on kaiken kuuluttava lukijoille. Miksi emme pysty toimimaan täällä kommentoinnin puolella aikuismaisesti? Miksi joku lukee blogia mikä ärsyttää? Miksi joku asia on hyväksyttävää jollakin toisella, mutta ei minulla?

   Kiitos vinkistä, olen tommosia viininpunaisia housuja katsellutkin mutten ole löytänyt tarpeeksi miellyttäviä. Ja niitä farkkuja ei tule, mutta t.siniset jegginssit kyllä löytyy. 🙂

  • Anonyymi

   Anolle tiedoksi, että näissä housuissa prässit eivät mene keskellä. T. Samat housut itsellä 🙂

 • Anonyymi

  Hei Pipsa ja blogin seuraajat!!! Luetteko muita pluskokoisten blogeja?
  Olisin kiinnostunut löytämään lisää luettavaa ja asuvinkkejä. Saisiko vaikka tänne kommentteihin listata tutustumisen arvoisia blogeja? Erityisesti ulkomaalaisten kirjoittamat olisi kivoja, jos kirjoittavat enkuksi, saisi vähän kielitaidon kohotusta samalla.

 • Anonyymi

  Täällä kans muotopuoli. Mulla on kaikki paidat ja takit kainalosta löysiä, mutta eipä sille mitään mahda. On sitä vaatteitakin jossa tämä malli näyttää hyvältä esim. kesällä rento hihaton toppi ja korkeavyötäröiset shortsit 🙂

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Terve vaan! Ei muakaan se pieni löysyys haittaisi kainaloissa, mutta kun pitää persuksen takia ottaa 2 koko isompi, niin se löysyys on aika isoa kainaloissa. Jos kokoero olisi vain 1 koko, niin sen kainalolöysyyden varmaan kestäisi. 🙂

 • Anonyymi

  Ihanan keväinen asu – tekee itsekin mieli kaivella jotain hempeän väristä päälle 🙂 mun mielestä toimiva vaatekokonaisuus, sopisi tuo huppari ehkä myös semmosten beigejen chinojen tai ohuempin löysien kangashousujen kanssa, jos semmosia tykkäät käyttää 🙂

 • Anonyymi

  Tää on mun mielestä oikein kiva asu, vaaleanpunaiset on sopivasti samaa sävyä mutta silti eri 😀 ja kuten joku muukin sanoi, niin parempi kuin suurin osa mekoista.

 • Anonyymi

  Pitäiskö sun Pipsa ihan itsesi vuoksi pitää pieni breikki tästä koko blogihommasta ja keskittyä hetkeksi siihen omaan terveyteen? Näytät jotenkin todella huonovointiselta näissä uusissa kuvissa ja tää jatkuva arvostelun kohteena oleminen ei varmaan paranna asiaa.

  • Anonyymi

   Aamen tälle! Sen sijaan että nyt niin kovasti pohdit ja selittelet negakommentaattoreiden pahaa oloa ym. niin mitä jos antaisit olla? Keskittyisit itseesi ja siihen, mistä saat itse terveesti hyvää oloa? Relaa vähän, koita saada "elämäntapa"remontin jutut taas kuntoon (on niitä vaihtoehtoja pelkän salsajauhelihankin ohella) ja hyvää elämää voi elää ilmankin jatkuvaa mekkojen tai laukkujen hamstrausta.

 • Anonyymi

  En tiedä teistä muista, mutta kyllä minulla joustavasta kankaasta valmistetut vaatteet venyy käytön aikana ja palautuu taas kuosiinsa pesussa. Sama farkkujen kanssa; pesun jälkeen ne on napakat, viikon käytön jälkeen saa nostella välillä että pysyvät jalassa. 😉 Vaikea painoa siis määritellä minkään vaatteen istuvuuden perusteella.

  Lueskelin eilen blogipostauksiasi ja ärsytti kyllä puolestasi. Vaikutat mukavalta ihmiseltä, vastoinkäymiset kasvattavat meitä ja opettavat myötätuntoa muita kohtaan. En ymmärrä miksi ihmiset unohtavat käytöstavat netissä, toista ihmistä pitäisi kohdella kunnioittavasti ja kaikkea kakkaa ei tarvitse aina sanoa ääneen/kirjoittaa. Eiköhän jokaisella meistä ole ikäviä asioita elämässään jo ihan tarpeeksi. 🙁

  Jokainen voi vaikuttaa omaan käytökseensä. Osalla kommentoijista voisi olla nyt hyvä hetki kasvaa aikuiseksi. En yhtään ihmettele enää tätä puhetta wt-ihmisistä ja luokkaeroista yhteiskunnassa, kun kaikki eivät osaa edes käyttäytyä kuten sivistyneen ihmisen pitäisi. 🙁

  • Elina

   Hyvin sanottu.:) Ehkä ihmisten yleinen pahoinvointi näkyy myös siinä, miten suuri tarve on kyttäillä jonkun blogistin elämää ja käydä kommentoimassa ilkeästi? Toisaalta jos nämä ihmiset ryhtyisivät ajattelemaan maailmasta positiivisemmin niin ehkä oma paha olokin vähän helpottaisi? Yhteiskuntaa se ei tietenkään korjaa, eikä tuo rahaa käyttöön yhtään enempää, mutta ainakin itselleni tuottaa iloa keskittyä pieniin, hyviin asioihin, ja koettaa toimia kivalla tavalla toisia kohtaan.

 • Elina

  Tosi kivasti toimii värit yhteen tässä asussa!:D Itse olen tottunut ajattelemaan verkkareita, hupparia ja keinonahkatakkia yhdistelmänä, joka on kaapista vedetyt, rämät college-housut, kauhtunut ikivanha pusero ja takki siihen päälle, jotta näyttää ihmismäiseltä.;) Mutta tämä kyllä toimii paljon paremmin.

  Sitten kun oli puhetta pluskokoisten blogeista, ja tämä viestini oli aiempana versiona haihtunut jonnekin bittiavaruuteen. Listaan joitain seuraamiani + tubettajia, joilla yleensä on myös blogi ja/tai instagram-tili.

  Suomalaiset:

  http://www.menaiset.fi/blogit/tyylia-metsastamassa

  http://plusmimmi.bellablogit.fi/

  https://www.youtube.com/channel/UCOo7c6rxgey_Chztm91tNnQ

  https://www.youtube.com/channel/UCltptY2IkCFoXxqd0QMvWmA

  Englanninkieliset (amerikkalaiset, englantilaiset):

  https://www.youtube.com/channel/UCQze9oazv7Q15eMZmF2knlg

  https://www.youtube.com/channel/UCVuexNvGLaIL2qCjIU238Uw

  https://www.youtube.com/channel/UC9MnuqIrG8JVbB8POcbw-ig

  https://www.youtube.com/channel/UCINgkP5R6zvF9WuMTjY-RqQ

  https://www.youtube.com/channel/UC6fOXeZjDHqmk9YL2cYqqPw

  https://www.youtube.com/channel/UCLbtBAADNWGv5mL2InRLnIA

  https://www.youtube.com/channel/UC39eHhTEqiBlqRbmIIYjm-g

  https://www.youtube.com/channel/UCjnim4l9ObyJFO6Cn6mJUjw

  https://www.youtube.com/channel/UCAvgeBRw4qUxB0XdBz89sjg

  Ranskankieliset:

  https://www.youtube.com/channel/UC7q7c20ctRjC11udS5G6mvQ

  https://www.youtube.com/channel/UCB_gVWctx9mr8mpMb3lXx5w

  Saksankielinen:

  https://www.youtube.com/channel/UCDjoysZ597qyCJ7iiEJ5IoQ