%C3%A4ss%C3%A4t.jpeg
Blogi

Porin Ässät

Kuvankaappaus Porin Ässät kotisivusta

Menee tämä ilta näin kun kuunnellaan radiosta Ässät – JYP peliä RadioPorin nettiradion kautta.

Nyt kun Ässät on (taas) menestyneet SM-liigassa, niin minuakin on alkanut kiinnostaa pelit. Ainakin silleen hyvin hyvin pienesti mutta kuitenkin. 

Muistan hyvin sen kun Ässät voitti hopeaa (olisiko se ollut vuonna 2006?) ja ERITTÄIN hyvin muistan kappaleen jota humalaiset kannattajat hoilasivat kaduilla niin sydämen pohjasta saakka, että se kuului seitsemänteen kerrokseen saakka.

Ja nyt sitten minä olen saanut korvamadon kyseisestä Patasydän kappaleesta.

Löytyykö lukijoista jääkiekosta kiinnostuneita? Kenties JYP kannattajia? ^_^

14 kommenttia

  • Anonyymi

   Arvaapa kaksi kertaa millaisia silmäyksiä Pipsan habitus hallissa saisi? 😀

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   No ei ne pelit kiinnosta niin paljoa, mut kyllä sitä radiosta ja televisiosta seuraa. 🙂

 • Anonyymi

  Mä seuraan SM-liigassa Ilvestä. Enemmän kuitenkin kiinnostaa maajoukkueen pelit ja niitä seuraan aina! 🙂 Joku anonyymi kysyi, että mikset käy ikinä pelissä. Itse olen käynyt kaksi kertaa, se on tylsää, eikä pelistä pääse niin selville sieltä katsomosta kuin kotisohvalta mielestäni. 🙂 Ei ole selostusta, eikä sieltä näe hyvin. Mun veli taas käy paljon jääkiekkomatseissa paikan päällä, itse en tykkää siitä melusta yms. 🙂

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   No tuossa on kyllä hyvä syy – selostus puuttuu. 🙂 Väkisinkin sitä huomio kiinnittyy otteluun kun juontaja huutaa kurkku suorana. 🙂

 • Anonyymi

  En ole koskaan ymmärtänyt, mitä mielenkiintoista on seurata, kun mustaa kuminpalaa lyödään laidasta toiseen. En pidä jääkiekkoa ollenkaan urheiluna.

  • Anonyymi

   Mäkään en. Tai sitä, et juostaan pallon perässä. Ei oo futiskaan urheilua. Saati se, et juostaan ilman sitä palloa… joku juoksu. Urheilua muka? Tai vaikka paini, möyritään vaan lattialla, ei se mitään urheilua ole. En oikeastaan pidä mitään urheilulajia urheiluna.

 • Anonyymi

  Ite seuraan vaan ku Leijonat pelaa ja tänä keväänä pääsen livenä kattoo oijoi:))

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Oijoi! Pidänä sitten suomenlippu korkealla ku oot kattoos! Me meinataan kattoo ihan kotisohvalta. 🙂 MM-pelit ja Leijonien pelit kiinnostaa aina.

 • Anonyymi

  Ässät henkeen ja vereen! <3 Tasanen sarja on tulossa JYP:ä vastaan. Eiköhän kannusteta Ässät voittoon, vaikka sitten kotisohvilta käsin! 😀

 • Anonyymi

  JYP <3 onneks nyt ei mitaleitta jääty tänäkään vuonna sentään! 🙂
  Onnea Ässille finaalipeleihin!! 🙂