33 kommenttia

 • Anonyymi

  Hei Pipsa, mistä valmisteesta puhut tossa videolla? Siis hiusten kasvun edistäjänä? Ymmärsinkö oikein että jotain hevosille tarkoitettua mutta mitä ihmisetkin syö? Kuuntelin moneen kertaan sen kohdan mutten saa selvää vaik kuinka pinnistelen. Kerro ny mitä se oli kun tartten kaikki hiustenkasvatusvinkit. 😀
  Joku sulkasato ollu jo vuoden ja varmaan joku puutostila kyseessä.

  T. Yx harvahiuksi.

  • Anonyymi

   Vaikken ole Pipsa, niin vastaan silti. Hevosbiotiini.
   Itse syön ihan ihmisille tarkoitettua biotiinia.
   Kaikkein tehokkaimmassa muodossa biotiini taitaa olla Priorinissa, mutta siihen nyt ei valitettavasti ole varaa.

  • Anonyymi

   No biotiinia söinkin purkillisen, eikä ollut mitään apua. Nyt on kokeilussa kysteiini. Olisko tuo hevosbiotiini jotenkin tehokkaampaa? Noi biotiinipillerithän on tosi lieviä. Tuntuu että kaikki on kokeiltu. Noi Prioriinit sun muut on niin kalliita etten kanssa lähde niihin. Pitääköhän kokeilla nyt toi hevoskuurikin sitten. terv. Yx harvahiuksi

  • Anonyymi

   En ehkä itse lähtisi tuon hevosbiotiinin kanssa kokeilemaan terveyden rajoja. Mä syön tällä hetkellä Fennovitan biotiinia (https://www.tokmanni.fi/terveystuotteet/biotiini-plus-100-kpl/6430061670029/dp) sen suositellun 2 kapselia päivässä. Biotiinin lisäksi syön sinkkiä, B- ja E-vitamiinia ja monivitamiinia. Ja mulla on kyllä tepsinyt. Valehtelematta multa lähti puolet hiuksista rankan laihdutuksen jälkeen (-60kg, on pysynyt poissa). Nyt ovat kasvamassa takaisin. Ei siihen yksi purkillinen riitä, ihan reipas 6kk kuuri aluksi, sitten alkoi vasta tuloksia näkyä.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Kyseessä on hevosbiotiini jota saa Tokmannilta. Toki sen käytön kanssa saa olla varovainen, vaikka itselleni sen käytöstä ei ole tullut mitään haittavaikutuksia. Itse oon kokeillut noita ihan perusbiotiineja ja sinkkejä, mutta sitten luin että monilla oli tää hevosbiotiinin käyttö auttanut hiusten kanssa.

 • Anonyymi

  Tosi pitkäksi on hiuksesi jo kasvaneet! Ihan sormet syyhyäisi päästä laittamaan niihin erilaisia lettejä. Omasta mielestäni on vähän epäsiistin näköistä kun hapsottavat hiukset roikkuu laittamattomina kasvoilla. Itsekään en tykkää pitää hiuksiani auki ja töissä ne onkin aina pidettävä kiinni. Tiedän ettet osaa, etkä halua laittaa hiuksiasi, mutta olisi kiva jos tekisit postauksen jossa harjoittelisit vaikka Youtuben avulla. Ihan jotain yksinkertaista vaan. Tai ystäväsi voisi kokeilla sinulle erilaisia kampauksia nyt kun niissä on noin paljon pituutta. Omat hiukseni on niin liukkaat, ettei niissä oikein pysy kunnolla mitkään letit tms.

  • Anonyymi

   Joo, olisi kiva jos tekisit sellaisen videon jossa kokeilisit erilaisa (letti)kampauksia.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Tosi kiva idea tuollainen lettivideo, mutta ihan nyt en sellaista viitsi alkaa tekemään, koska en osaa. Mut jätetään se tonne vihkoseen ylös, josko joskus myöhemmin. 🙂

 • Anonyymi

  Häiritsevää, mutta myös hiuksia kuluttavaa, kun ihan koko ajan suit niitä.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Joo, se on kyl, mutta en mä pysty lopettaa. Se on hypnoottista! :))

 • Anonyymi

  Lainaus Me Naisista : Elintarviketurvallisuusvirasto Eviran rehu- ja lannoitevalvontayksikön johtaja Sinikka Marmo ei kuitenkaan suosittele hevosbiotiinien käyttöä ihmisille. Marmo toteaa, että rehujen ja ihmisen ravintolisen vaikutuksia ja turvallisuutta arvioidaan omien prosessiensa kautta. Siksi hänen mukaansa ei ole taetta siitä, että hevosbiotiini sopisi ihmiselle.
  – Ihmisille käytetyt vitamiinivalmisteet sisältävät tarkan tiedon esimerkiksi siitä, mikä on niiden päivittäinen annostus. Vastaavasti rehuissa on eläinlajikohtaiset käyttöohjeet. Lisäksi hevosille tarkoitetut biotiinivalmisteet sisältävät hevosten tarpeet huomioiden yleensä muitakin ainesosia kuin biotiinia, Marmo sanoo.
  Hän huomauttaa, että jos ihminen käyttää hevosille tarkoitettua biotiinia, tuotteen valmistaja ei vastaa mahdollisista haittavaikutuksista, vaan biotiinin popsija kantaa itse vastuun seurauksista.

  • Anonyymi

   Jep, en itsekään uskaltaisi hevosille tarkoitettua biotiinia napsia..

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Biotiinia noissa on, samaa kuin niissä pillereissä, mutta annostus pitää tosiaan vähän itse laskea, että mikä ois sopiva. 🙂 Itse suosittelen hevosbiotiinia mutta tietenkin omalla vastuulla. Kaikille kun se ei välttämättä sovi. Itselleni ei ole tullut mitään haittavaikutuksia, tosin otankin 2-3pvä välein ja määrä on laskettu sopivaksi. 🙂

 • Anonyymi

  Kyselit mitä voisitte maistella seuraavaksi. Ehdotan sirkka-tuotteita, joko niitä on Porin kaupoissa?

 • Anonyymi

  Hei! Harmittaa kun on niin paljon videopostauksia, mulla kun tapana lueskella blogeja pedissä muiden nukkuessa ja tarvitsen hiljaista tekemistä.. jää iso osa blogistasi pimentoon kun ei videoita pysty katsella. Päiväsaikaankaan ei oikein ole hetkeä jolloin tulisi katseltua noin pitkiä videioita.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Moi! Näitä videoita on nyt poikkeuksellisesti paljon. Normaalisti taitaa olla sen kerran viikossa ja sitten pari tekstipostausta. Eiköhän ens viikolla taas palata normaaliin. 🙂

 • Anonyymi

  Tuo hiusten kokoaikainen näpertely kävi itsellänikin silmään. Laita hiukset vaikka korvan taakse, jos valuvat silmille.

  Entä sopisiko nuttura, jonka voi kiinnittää sellaisella klipsujutulla eli ei vaadi kummempia taitoja? Se ei varmaankaan kuluta hiuksia tai käytä ponnarissa niitä muovisia hiuslenksuja.

  Itse inhoa hiuksia silmillä yli kaiken enkä pysty nukkumaan hiukset auki ollenkaan 😁

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Mä oon kokeillu joskus laittaa, mut ne yleensä lässähtää sieltäkin silmille. 😀 Parhainta on laittaa ponnarille, mutta kun sitä pitäisi välttää.

  • Anonyymi

   Miksi?
   Voithan käyttää sellaista kiinnikettä joka ei kuluta hiuksia.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Juu, oon käyttänytkin mut niis on usein se vika etteivät oo tarpeeks kireitä. Et aina löystyy ja luisuu hiuksista pois.

  • Oili-Maria

   Sillon kun mulla oli vielä niin pitkät hiukset että ne sai ponnarille, niin tykästyin niihin "puhelinlanka"ponnareihin. Siis mitkä on sellasia kierteisiä niikun lankapuhelimen luurin johto 🙂 Niitä saa niin monessa eri koossa että löytyy taatusti kaikille sopiva, ei valu eikä syö hiusta 🙂 Poistaminen pitää vaan muistaa tehdä samaan tapaan kieputtaen kun laittaminenkin, muuten sattuu 😀

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Joo, siis semmosia puhelinlankaponnareita mulla nimenomaan onkin. Ne on muuten kyl hyviä mut pakkaa löystymään, varsinkin liikkuessa. Paikallaan jos on, niin ei mitään ongelmaa.

  • Anonyymi

   Tanssi on hyvää kuntoilua. Kiinnostaisiko sinua mennä tanssikurssille? Siinäkin kilot lähtisi mukavasti. Voisi olla hauskempaa kuin sali.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Joo, tanssi on kyllä kivaa kuntoilua mutta ei kiitos tanssikurssia. 😀 Mää tanssin ihan ittekseni, vaikka varmasti ois ihan kiva tommonen kurssi.