31 kommenttia

 • Unknown

  Jotkut laittaa siivousmusaa, mä laitan Pipsan taustalle höpisemään=) ja muutenkin kuin siivotessa. Sua on mukava kuunnella, osaisinpa mäkin olla noin luonteva.

 • Anonyymi

  Mä kanssa touhuilin kotona kaikkee samalla kun Pipsa höpötteli taustalla 🙂 Oli hyvät porinat!

  Noora

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Kiva että tykkäsit. 🙂 Ja suosittelen kyl tekee samalla jotain ku kuuntelee Porinoita, koska ei niissä niinku mitään sillee tapahdu. 🙂

  • Anonyymi

   Kyllä mä sen touhuamisen ohessa välillä pysähdyn, kun tulee jokin oikeen kiinnostava asia. Eli vaikka muuta touhuan niin kyllä mä kaiken kuulen 🙂
   Noora

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Mut se on kiva, et tommosessa voi olla apuna. 🙂

 • Unknown

  Oletko muuten tutustunut minun blogiini? naisenpuolikas.blogspot.com. Arkea, elämää…etkös sä sellaisista blogeista tykännyt?

 • Anonyymi

  Oli kiva porina, olet kehittynyt paljon esiintyjänä. Hauska nähdä miten olet pulassa aina kun miehesi menossa;) mä olen tottunut olemaan paljon yksin lasten kanssa ja aikoinaan yksinkin. Haluaisitko kokeilla jotain uutta harrastusta?(porinat)
  millaista kuvittelet teillä olevan eläkkeellä? Eroaako nykyisestä vapaa-ajasta paljonkin?(porinat)
  Murehditko koskaan mahdollisia vakavampia sairauksia?(porinat)

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   No kiva että jonkun mielestä oon kehittynyt kun itse en sitä näe. 🙂 No hei, enhän mä nyt pulassa ole mutta kun ei vaan tuu uni jos ei oo unikaveri viekussa. 🙂 Mut sain mä yhdelt lukijalta kivan vinkin. 🙂 Porinajuttuihin vastailen ens Porinoissa. 🙂

 • Anonyymi

  Jatkoa vielä, että jännitätkö sattuuko miehellesi jotain esim lennoilla? Mä murehdin aina vähän…
  millaista elämäsi olisi ilman miestäsi?

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   En mä tuollaisia jännitä. Enkä osaa sanoa mimmosta elämä ois ilman miestäni, en halua ees aatella. 🙂

 • Anonyymi

  Tasa-arvoisessa avioliitossa on kyse nimenomaan juridisesta avioliitosta ei kirkollisesta vihkimisestä.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Juu, kuulemma mutta mielipiteeni on sama. Samat oikeudet kuuluu olla koska ihmisiä ne homotkin on. 🙂

 • Anonyymi

  Kiitos Pipsa porinoista!

  Piti laittaa pause ja käydä kuivaamassa silmät, kun hekotin mielikuvalle aikataulutetusta sairastamisesta. Sanonta "levätään sitten haudassa" joutuisi koetukselle, kun viereisessä haudassa yskisi ja aivastelisi kaikki flunssansa siirtänyt asukki. Onkohan mulla ihan sairas huumorintaju…

  Mukavaa viikonloppua ja pikaista paranemista. T.neiti

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Kyllähän itekki sille nauroin ja oishan se aika naurattavaa kun hautuumaan haudoista kuuluis yskimistä, aivastelua ja niistämistä. Mut totta, haudassa ois aikaa sit sairastella kaikki sairaudet.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Työ ootte niin hättäisiä. Mulla oli tarkoituskin että tänään ilmoitan voittajan, mut oon tässä nyt miettinyt et miten teen sen jos voittajaksi osuu sellainen joka ei halunnut s-postiaan julki. Ehdotuksia?

 • Anonyymi

  Ei sun tarvitsekaan kertoa kaikkia asioita esimerkiksi juuri töistäsi. Itse olen osa-aikainen työntekijä ja bruttotulot on 1500 kuukaudessa. Siinä ei sitten vaateostoksia juuri pysty tekemään muuten kuin kirppareilta ja ruokakaupassa on etsittävä punalappuisia alennustuotteita.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   No enhän mä tänne blogiin kaikkea kerrokaan, työ on yks mihin olen vetänyt rajan. Joskus tuli oltua avoimempi ja kerrottua, mut nykyään oon aika tarkka mistä sitä kertoo. 🙂

  • Anonyymi

   minä myös löysin asmr-videot pipsan kautta ja olen niin onnellinen että pystyn lieventämään ahdistusta niiden avulla 🙂 joten kiitos pipsa <3 🙂 t: heidi

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   No en mä tiedä kunnei ole sitä 3D mikkiä. 🙂 Kiitos linkistä, tuo on aika kiva. 🙂

 • Anonyymi

  Oletko koskaan ajatellut vaihtaa porina-paikkaa? Tulisi vaihtelua. Ulkona ilta-auringossa, verannalla, metsässä kiven päällä istumassa, soffalla, työpöydän ääressä, saunan lauteilla…?

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Oon mä välillä, mut en mä voi terassilla tehdä ku sit naapuritkin kuulee. 🙂

 • Rousk

  Ymmärrän "ahdistuksesi" siitä, kun ihmiset eivät ymmärrä ettet halua lapsia. Itsekään en välttämättä halua, tai ainakaan nyt ei tunnu siltä, ja joskus kun kavereille asiasta puhun, niin he ovat ihan järkyttyneitä ja sanovat, että 'kyllä se vauvakuume sieltä vielä tulee'. Mutta entä jos ei tule, olisiko se maailmanloppu? Meilläkin on kaksi kissaa ja koira harkinnassa, eiköhän siinä ole jo karvalasta kerrakseen… 🙂

  Kivat porinat, ihanan pitkät! Toi yövuoroon lisätekemistä, kun nämä yöt töissä tuppaa menemään aika hitaasti… Vaate-esittelyvideoita odotan innolla! 🙂

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Se ahdistaa kun ihmetellään moista. Ihan kuin pitäisi olla jokin syy, ettei halua lapsia. Oon huomannut että vanhemmat ihmiset eivät millään ymmärrä sitä, ettei halua. Töykeämpiäkin kommentteja oon kuullu nimenomaan vanhemmilta naisilta, joista töykein on se että mikäs mussa on vikana kunnen vauvoja pukkaa pihalle.

   Onhan lapset ihania, enhän mä mikään lapsivihaaja ole. Onhan mulla kummipoika ja tää uus pikkunen, joita voin sitten paijailla. 🙂 Että kyllä mun elämääni lapsia mahtuu. 🙂