53 kommenttia

 • Anonyymi

  Kivat hiukset. Paljon asiaa videossa. Tuohon äitin asiaan, haluaisin sanoa. Ei missään nimessä yksin kotiin. Miten hän pärjäisi siellä. Jalan haavan hoito, vessassa käynnit, ruokailu, turvattomuuden tunne. Entä jos tulee joku vahinko, kuka on vastuussa. Ehkä kotihoito käy, mutta ehkä se ei tässä tapauksessa riitä
  Jos äitisi vaan suostuu, niin sitten joku hoitopaikka hänelle.
  Voimia sinne
  >Leena

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Joo, nyt oli paljon kaikkea. Pahoittelut pitkästä kestosta. 🙂 Joo, ei munkaan mielestä hän voi yksin olla kotona kun ei siellä voi omatoimisesti tehdä kaikkia asioita ja kun meistä omaisista ei kukaan ehdi sinne menmään hoitamaan 24/7. Itse voisin mennä, mutta sitten pitäisi ottaa blogista ja töistä vapaata, koska kaikkea en pystyisi tekemään. No blogia ei ehkä ihan tyysti tarttisi lopettaa kun sitä voisi tehdä äidinkin tyköä.

  • Anonyymi

   Sori. En tarkoittanut, että liian paljon asiaa. Kiva oli kuunnella.
   >Leen

 • Anonyymi

  Uusi tukka on tosi kaunis! Tsemppiäs sinulle ja äidillesi, kuulostaa todella ikävältä tilanteelta!

 • Anonyymi

  Aiotko pitää poste restante -osoitteen, vaikka se muuttuu maksulliseksi?

 • Miina

  Huoli läheisestä on rankkaa – voimia sinulle ja äidillesi.
  Hiusväri on ihana! Ehkä nykyiset hiusvärit ovat kehittyneet ja ovat ystävällisempiä hiuksille kuin ennen. Työkaverini herkistyi hiusväreille mutta käy nykyään hennaamassa hiuksiaan luomutuotteilla Henna voisi sopa sullekin? – koska punainen väri on ilmiselvästi sun juttu.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Kiitoksia.

   Joo, voisihan se henna sopia, mutta pitääkö silloin käydä erilaisessa kampaamossa? Vai miten sen kanssa menisi? Olen siis huono itse värjäämään.

  • Anonyymi

   Hennassa on se huono puoli, ettei oikeastaan lähde hiuksista pois kuin kasvamalla ja jos sen päälle värjää kemiallisella värillä, lopputulos voi olla vaikka vihreä. Eli kannattaa hankita tarkkaan, ennen kuin ryhtyy hennaamaan, vaikka henna toki hiuksille onkin parempaa, kuin normivärit. Mutta jos kiinnostaa, niin kannattaa kysyä lisää jostain hennavärjäyksiä tekevästä ekokampaamosta.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Ahaaa. No pitää kysästä tommosesta kampaamosta vähän enemmän asiaa.

 • Anonyymi

  Se lettikampaus oli ihana! Tuli oikein surku, että ehtikö miehesi nähdä sitä ollenkaan ennen kuin avasit?

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Kyllä hän ehti sen näkemään. 🙂

 • Anonyymi

  Mieltä lämmittää se,kun sinä käyt äitiäsi usein sairaalassa katsomassa.Olet ihana ihminen.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Varmasti se äidinkin mieltä lämmittää. 🙂

 • Anonyymi

  Löysin netistä sivuston, jonka kautta voi lahjoittaa hiuksensa menettäneille lapsille hiuksia peruukkiainekseksi. Pituudeksi riittää 17 cm. Tuli googlaamalla ensimmäisenä.

  Ja nyt harmittaa, kun en ollut itse tajunnut tuota lahjoitushommaa, olen äkkiä muistellen kolmesti leikkauttanut pitkistä lyhyiksi.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Olisikohan ollut tuo sama jonka löysin kans, tää Little Princess tai tuollainen? Ilmeisesti viime vuonna oli myös Suomen lapsille hiuskampanja. Mut joo, mulla on tuohon 17cm vielä matkaa ja ilmeisesti toivottiin 30cm pituutta, niin pitää nyt katsoa miten tässä teen. 🙂

 • Anonyymi

  Lopettaisit tän turhan/tyhjänpäiväisen blogin ja keskittyisit elämään ja äitiisi nyt töysillä jos jän kerran tukea tarvitsee. Ihan turha itkeä ja inistä blogissa henkkoht asioista, ketä luulet itkusi kiinnostavan? Olet vain bloggaaja, joten tuskin saat ihan aitoa empatiaa noilla krokotiilin kyynelilläsi.

  • Anonyymi

   No huh,huh mikä kommentti.
   Miksi ihmeessä sitten seuraat tätä blogia? Kovasti näyttää sua kuitenkin kiinnostavan…

 • Anonyymi

  Tykkään sinun tukasta ja minusta nätein väri mitä sulla on ollut ehkä. Ikävä kuulla sinun äidistäsi että on noin epävarma tilanne. Iso halaus sinulle. Oli taas mukava myday postaus.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Kiitoksia. Päivä kerrallaan tässä mennään, mutta rankkaa se on silti.

 • Anonyymi

  Osta Frantsilan pihkasalvaa siihen äitisi jalassa olevaan haavaan 🙂

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   En mie tällä hetkellä koske siihen haavaan omin nokkineni. Saa ammattilaiset tehdä sen. Kiitos silti vinkistä.

  • Anonyymi

   Hyvä, hoitakaa haavaa niin kuin ammattilaiset neuvoo. Pihkasalvassa on hartsia, jos sille on allerginen tilanne menee todella huonoksi. Eikä pihkasalvaa saa laittaa auki oleviin haavoihin muutenkaan.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Joo, ei tartte pelätä, en minä ala säätämään mitään omaa. Kyllä ammattilaiset saavat vapaasti hoitaa jalkaa.

 • Anonyymi

  Kovasti voimia sinulle ja äidillesi. <3

  Hiusväri on oikein kaunis ja sinulle sopiva. 🙂

  -Pauliina

 • Anonyymi

  Kivat porinat! Hennan joulumarja-korut ikkunalla! <3

  Olen aina haaveillut kylpyläreissusta, mutta kun häpeen kroppaani, niin en ole mennyt. Tyhmää, mutta en vaan voi sille mitään, mutta olin täysillä mukana uimassa tein kanssa! 😀

  Olen niin pahoillani äitisi asiassa, kyllä tollaset asiat painaa mieltä! Löytyisipä joku hyvä väliaikainen "hoito"-paikka, palvelua on varmaan tarjolla jos jonkinlaista, mutta ne on tavalliselle ihmisille kalliita paikkoja! Mun äiti on saman ikäinen ja mietin välillä, mitä sitten kun ei enää pärjää yksin kotona, varsinkin kun ei asuta samassa kaupungissa, minä olen ainoa lapsi jne. Toivon että teillä asiat selviää ja hän saa rauhassa parantua, terveisiä! <3

  <3 <3 Kissat <3 <3

  Valokuvaaminen on ihana harrastus! Meillä isä valokuvasi, ajeltiin 60- ja 70-luvulla kesäisin ympäri Suomea ja isä kuvasi luontoa ja hyönteisiä, välillä ajeltiin ukkosten perässä ja erilaisten linssien, "aukkojen" ja ajastimien (?)kanssa isä kuvasi salamoita! Meillä on satoja diakuvia, ihania muistoja lapsuudesta! Niin ja isän lempileipa oli jälkiuuniviipaleet (niitäkö sinäkin tarkoitit?), paljon voita päälle jne. ne on munkin lempparit! 😉

  Olen samaa mieltä siinä että kroppa kyllä kertoo mitä se kaipaa! Ollaan syöty nyt viime aikoina hirveet määrät appelsiineja, greippejä ja verigreippituoremehua, olen varmasti juonut aivan liikaa edellä mainittua, mutta kun se on niin hyvää!

  Joo, haluaisin taas innoissani vastata JOKAISEEN sun kommenttiisi, mutta ehkä mä jätän tilaa muillekin!

  -Leila

  • Anonyymi

   Leila, nää sun kommentit on aina jotenkin ihania 🙂 tulee hyvä mieli näistä. Kiva kun kommentoit 🙂

  • Anonyymi

   Kiitos, silti nolottaa mun innostukseni! En mä "oikeessa" elämässä näin intoile, hillitsen kyllä itseni, mutta Pipsa on ikään kuin hyvä ystävä jonka kanssa voi pälistä vapaasti! On täällä muitakin jotka tuntuu olevan samanhenkisiä, sinäkin varmaan? Intoillaan yhdessä! <3

   -Leila

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Joo, siellä ne on ikkunalla odottamassa. 🙂

   Sinne vaan kylpylään, ei siellä kukaan katsele. Älä jätä tekemättä asioita mitkä innostaisi tehdä. 🙂

   No joo, toivottavasti löytyisi joku paikka eikä turhan kallis. Olisihan se kiva jos voisi kotonaan olla, mutta kun sinne ei ole ketään auttamaan. Tai kotipalvelut ja tommoset, mutta kun nekin on vain hetken juttuja. Enkä luota nyt siihen että äiti olisi yksikseen kotonaan.

   Juu, jälkiuunileipä/viipaleet. Pienenä sanoin sitä kovaksi kuin elämä leipä. Ku se on semmosta sitkeää ja paksua, tai isä aina teki niistä semmosia paksuja. 😀 Että pikkuPiian hampailla oli tekemistä.

   Salamoiden kuvaus kuulostaa kivalta. 🙂

   Juu, kyllä kroppa kertoo ja nyt on tasaantunut hippasen verran tuo klementiinien syönti. 🙂

 • Anonyymi

  Yks juttu vielä: ihana uusi tukka! <3 Liukuvärjäys on upea! Niin ja sopii se jakaus toisellekin puolelle!

 • Anonyymi

  Tosi ihanaa ku oli pitkät porinat! Kuulun niihin seuraajiin, jotka tykkää eniten näistä justiinsa. Tukkaväri oli tosi makee, sopii sulle upeesti. Mäkin kasvatan tukkaa ja tuntuu vaan kasvavan hitaasti ku oottaa. Voimia sulle, ku elämässäs nyt noita murheita ja stressiä äitisi asioista.

 • Anja

  Tulipa kaunis väri hiuksiin ja todella ihana tuo lettikampaus. Toivottavasti äitisi saa olla vielä sairaalassa, koska hoitoa se jalka vielä kovasti tarvii. Tai tosiaan sitten jossain palvelu-, hoito- tms paikassa missä autetaan. Mukavaa viikonloppua ♡

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   En löytänyt sitä. Oon jemmannut sen jonnekin hyvään paikkaan. 😀

 • Anonyymi

  Onko sinulla todella äitisi lupa kertoa hänen asioistaan noin valtavan paljon julkisesti? Itse en haluaisi sairasvuoteella ollessani, että sairauteni ja muutkin siihen liittyvät asiat olisivat kaikki tykkänään julkisia.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   On lupa kertoa, enkä tässäkään nyt kaikkea kerro. 🙂 Älä pelkää. 🙂

 • Anonyymi

  Voi surku äitisi tilannetta. Terveisiä hänelle ja jaksuja sinulle. Kivat porinat ja tosi kauniit hiukset sait. Punainen väri sopii sinulle. Punainen väri on vaan siitä hankala että se haalistu kauhean nopeasti.