20 kommenttia

 • Anonyymi

  Voi kun kivat porinat. Mä nauroin sun kanssa, kun kerroit niistä sun puhelukommelluksista, sulla oli niin tarttuva nauru. Oot kyllä niin
  kivantuntuinen ihminen 🙂

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Voi kiitos, kiva oli nauraa sun kanssa. 🙂 Mä nauran viel välillä tota puhelinkommellusta, kun ei vaan tunnu menevän oppi perille. No ei vaan, kyl mää osaan sen esittelyn sanoa mut kui nyt sit ekaa kertaa meni ihan totaalisesti väärin. 😀 Pistän kipeyden piikkiin.

 • Anonyymi

  Huomenta. Minä kukun yhtä aikaisin hereillä kuin sinä eilisaamuna, mutten vapaaehtoisesti, vaan valitettavasti univaikeuksista kärsivänä… inhottava vaiva, joka ollut arkeani jo pari vuotta.
  Kivat porinat taas ja täytyy sanoa, että teillä on todella kaunis koti. Ihana varmaan asua noin väljissä neliöissä. Ja sinä olet niin iloinen persoona. Kun naureskelit videolla, miten silmäsi loistivatkaan ja kun selitit sitä puhelinjuttua, murteesi tuli vielä enemmän esille. Hauskan kuuloista, kun itse olen itärajalta.
  Hauskaa vappua teille!

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Huomenta! Ikävää että sulla on noita univaikeuksia, voisinpa helpottaa sua antamalla osan omista unenlahjoistani sulle. 🙂 Kiva että tykkäsit videosta. Täällä on ollut ihana asua, jo sekin on auttanut, kun täällä on saanut asua rauhassa, eikä ole kaikenmaailman vainoajat tutkimassa roskiksia tai posteja. O_o Mä en kuule itsessäni sitä murretta mut varmaan innostuessa iskee. Pitääkin kuunnella se pätkä uusiksi. 🙂 Ja tuo puhelinjuttu on kyllä hauska kun menee sanat ihan sekasin. 😀 Mut onneks kollegat ymmärtää.

 • Anonyymi

  Voisitko kuvata kameralla näitä videoita, on niin mahdottoman huono äänenlaatu, ettei ei meinaa saada selvää.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Ikävää kuulla ettei sulle kuulu tuo ääni hyvältä. Editoidessa en huomannut mitään ongelmaa, mutta kuuntelenkin kuulokkeiden avulla, niin ehkä se vaikuttaa. Suurinosa pätkistä on kuvattu nimenomaan kameralla ja vain muutama kännykällä.

 • Anonyymi

  Olen samaa mieltä äänenlaadusta, siihen voisi kiinnittää huomiota. Ja että äänenvoimakkuus pysyisi tasaisena läpi koko videon, nyt sitä täytyy säätää aina välillä.

 • Anonyymi

  Kyllä sun puheessa vahva Porin murre on 😉 Ja sinulla on hersyvä nauru, sellainen saa aina hyvälle tuulelle.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Ei mulla kyl semmosta kunnon murretta ole, jos oikein kunnon murretta puhuisin, niin kukaan ei ymmärtäis sanaakaan mut sana siellä, sana täällä. 🙂

 • Anonyymi

  Porinaa porinaa 😊 Nyt jäi jotenkin itselleni epäselväksi miksi siis halusit niin kovasti valvoa? Se tuli selväksi että halusit tukea saalistusretkelle lähtenyttä perheen päätä (toivottavasti saalis täytti odotuksesi 🙂 heräämällä samaan aikaan ja useaan otteeseen se, miten tärkeää on olla tekemistä ettei nukahda, mutta miksi? Mikset vain mennyt nukkumaan miehesi lähdettyä?
  Vahinko että sairastelu on nyt ilmeisesti verottanut tuota harjoitteluasi 🙁 Kauanko jouduit saikkuilemaan? Pikaista paranemista kuitenkin!

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Ai enkö mä sanonut sitä, anteeksi kauheasti. Siihen on oikeastaan montakin syytä. Halusin herätä samaan aikaan miehen kanssa ja siinä alkaa tekemään porinoita, että ne ehtisi illaksi blogiin. Halusin myös katsoa miten jaksaisin valvoa, kun tommosia ei usein tule eteen. Mut pääjuttuja oli tuo, että ehtisin tekemään Porinat. 🙂 Ettei kyse ollut tuosta, ettenkö olisi voinut nukkua miehen lähdettyä, en vain halunnut kun oli tekemistä. 🙂 Ei sairastelu isommin ole harjottelua verottanut. Ihan 3 päivää saikuttelin.

 • Anonyymi

  Mukavaa oli katsella aamutouhujasi vaikkakin vaikutit vähän kipeältä. Pieni kiva yksityiskohta: hatun pesu! Mutta miksi miehesi laittaa talouspaperit niin ylhäälle ettet yllä niihin? Minulla on myös se ongelma, että olen lyhyt (160 cm), mutta meillä säilytetäänkin tuollainen tavara alhaalla komeroissa ja kaapeissa. Paranemista ja iloista vappua sinulle!

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   JOo, olin viel pikkusen tossa kipeänä mutta jo parempaan päin. 🙂 Joo, hatun pesu oli hauska ja tuli puhtaaksi. 😀 Meillä ei ole muualla tilaa kuin tuolla ylhäällä + Sevin takia pitää pitää ne korkealla kun sitä kiinnostaa muovit, alkaa puremaan niitä.

 • Anonyymi

  Ihania noi sun kisut. Eritoten Sulo ja Piiperö 🙂 Onko Sulo enemmän mamman vai isännän poika? 🙂

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Kiva että tykkäsit. 🙂 Sulo on mamman poika <3

 • Anonyymi

  Heippa Pipsa! Lueskelin tässä aikani kuluksi vanhoja postauksiasi ja oli pakko tulla kertomaan, kuinka huikeasti olet kaunistunut niiltä ajoilta. Olet pienentynyt huimasti ja lisäksi koko lookkisi ja pukeutumistyylisi on tosi raikas nykyään! Ainoa mitä kaipaan, on se punainen tukka. Mielestäni se sopi sinulle tosi hyvin, paremmin kuin tuo blondi. (Blondi on vähän tylsä, mutta makuasia se kai on.) Kivaa kevään jatkoa sinne 🙂

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Joo, se punainen tukka oli kiva mutta vaatisi niin paljon huoltoa että ei sovi mun laiskalle tyylille. 🙂

 • Anonyymi

  Talouspaperigate oli tosi mielenkiintoinen, mutta ihmettelin sitä jätesäkkiä. Onko teillä aina kodarissa jätesäkki vai onko teillä joku suursiivous tai konmaritus menossa?

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Siis se musta jätesäkki siinä aukossa? Se on ihan palautuspulloja varten siinä, kun ei ole muutakaan paikkaa. 🙂

 • Anonyymi

  Toimiiko toi sappisaippua hyvin tahroihin? Onko se pahan hajuista? Tällaista mietin ☺ . En nimittäin ole koskaan tuota kokeillut!