57 kommenttia

 • Anonyymi

  Ensimmäistä kertaa katsoin porinoita ja juuri sopivasti "Suurin pudottaja"- jakson jälkeen. Anteeksi kauheasti, mutta mua alkoi ihan ahdistaa tuo sinun ylipaino. Toki olet sen moneen kertaan tuonut julki, että olet sinut asian kanssa, mutta eihän sairaalloinen ylipaino voi olla vaikuttamatta jokapäiväiseen elämääsi.
  Jos sinulla ei vielä ole mitään terveydellisiä haittoja, niin niitä tulee jossain vaiheessa ihan varmasti. Mutta toiseen asiaan.
  Blogia olen siis seurannut ja ihmettelen suuresti vaatevalintojasi. Aina joku mekko/tunika, kaikki samaa kastia. Jotkut onkin sinulle jo ehdotelleet erilaisia asukokonaisuuksia, mutta tietysti vastaat aina samalla lailla: mää tykkään näistä, muut ei oo mun juttu jne. Toki asia varmasti näin onkin, mutta voisit edes kokeilla, kuten olet kokeillut muitakin lukijoiden ehdotuksia (esim hiusten värjäys, kevyt meikki kulmakrvojen nyppiminen jne) vaikka alkuun ne oli kaikki nou, nou.
  Tukisukkia suosittelen minäkin ihan tulevan ammattini puolesta (lääkäri). Ja tietysti huomattavaa painonpudotusta.
  Luulenpa, että et julkaise kommenttiani, mutta ei se haittaa, toivon sinulle kaikkea hyvää ja terveellistä elämää. Ja soisin, että miettisit asioita. Hyvää juhannusta 🙂

  • Anonyymi

   Tämä tuleva lääkäri luultavasti pelastaa tulevaisuudessa koko maailman anonyymisti ympäripyöreillä ohjeillaan 🙂 Pukeutumisohjeet lääkäri voisi kyllä jättää asiaan paremmin perehtyneille. Pipsa on oivaltanut minkä malliset vaatteet parhaiten hänelle sopivat. Ei hoikkakaan pömppövatsainen halua korostaa keskivartaloaan. Mekkotunikat peittävät roikkuvatsan ja leveän perän. Hyvin istuvia housuja on vaikea itse kunkin löytää, trikoohousut on Pipsalle varmaan mukavin vaihtoehto, eikä niitä voi oikeen käyttää ilman pitkää yläosaa. Kuosit on sitten niin makuasia ja itsekin huomaan ostavani aina hyvin samantyylisiä ja -värisiä vaatteita. Jos joku sanoisi minulle että osta välillä kukallisia tunikoita eikä aina niitä yksivärisiä ja raidallisia, niin tuskinpa ostaisin.
   Tukisukkia suosittelen kyllä minäkin ja nyt vedän ne taas jalkaan ja painelen yövuoroon.
   Hyvää Juhannusta!

  • Anonyymi

   Mikä ihme noissa Pipsan vaatteissa oikein ihmisiä rassaa? Sehän on oikein sopiva tyyli pullukalle. Miltä se nyt näyttäisi, jos Pipsalla olisi tiukat lantiofarkut ja lyhyt tiukka pusero? Kyllä reilu ylipaino asettaa pukeutumiseen rajoja, halusi tai ei. Mielestäni Pipsalla on ihanan persoonallinen tyyli leggingseineen kaikkineen. En itse pukeudu Pipsan lailla, olen aika nynny ja pelkään kirkkaita värejä. Tärkeintä on mielestäni korostaa vartalon hyviä puolia ja peitellä niitä huonompia.
   Oli muuten taas kivat porinat. Aina lämmittää mieltä, kun kerrot miehestäsi. Suhteenne kuulostaa niin harmoniselta. Mielestäni suhde puolisoon on se tärkein ihmissuhde ja kun se on noin lämmin, ettei untakaan saa kun toinen ei ole siinä viekussa, niin se on onnea se!

  • Anonyymi

   En ymmärrä miksi Pipsa ei voisi pukeutua omaan tyyliinsä ja vaatteisiin joissa viihtyy. Lähinnä naurettava ajatus, että bloggaajan pitäisi noudattaa lukijoiden asuehdotuksia. Toki on tylsää, jos pukeutuu aina samoihin lempivaatteisiin, mutta ei minusta ole mitään vikaa siinä, jos tykkää vain mekoista ja tunikoista.

  • Anonyymi

   Haloo!
   Lääkärinä voit toki antaa mielipiteesi ruokavaliosta jne, mutta mikään EI mikään lääkärin koululutuksessa anna kenellekkään valmiuksia neuvomaan pukeutumisessa!! Mielipiteitä toki saa olla.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   No jokaisella on omanlaisensa makumieltymykset vaatetuksen suhteen. Mä tykkään nyt näistä mekoista 🙂 Ja huihai, se on monet kerrat jo nähty että vaikka mä hyppisin päälläni kun käsketään niin sekään ei miellyttäisi. Siksipä mie menenkin oman pääni mukaan. Kiitoksia kuitenkin vaatetusehdotuksista 🙂

   Minun ja mieheni suhde on kyllä … harmoninen. 🙂 Suhteemme on kyllä niin toimiva ja vielä 11 vuoden jälkeenkin tuntuu kuin ois just tavannut. 🙂

  • Anonyymi

   Minä en kyllä usko, että tekstin on kirjoittanut lääkäri, tai siis tuleva sellainen. Ensinnäkin sana "ahdistun". Toisekseen toisten ihmisten läskeillä mässäily (Suurin Pudottaja). Ja seuraavassa kirjoituksessaan hän jo sitten pitää vastaanottoa. No, ei se erikoistuminen ihan noin mene.

   Eli nyt lukijat, medialukutaitoa kehiin, kaikki kun täällä internetissä ei ole niinkuin väitetään.

   Ja miksikö voin väittää, että kirjoittaja ei ole lääkäri eikä opiskele sellaiseksi? Miettikääpä ajatuksella sitä. 😉

   Mutta Pipsa, edelleen ylväänä kohti tulevaa.

 • Anonyymi

  Älä käytä noin paljon aikaa sen selittämiseen ettet välitä mitä vauva.fi sivustolla sinusta puhutaan…. Herää kysymys, ketä yrität vakuuttaa, meitä vai itseäsi.
  Miksi yleensä otat asian esille, jos se ei "tunnu missään"?

  • Anonyymi

   Voi kaiketi aiheen ottaa esille ihan yleisen huolen nimissä?? Vaikka ei itse suuremmin ottaisi parjausviesteistä itseensä, ilmiö sinällään on varsin ikävä. Uskon, että suurin osa olisi samassa tilanteessa Pipsaa heikompia. Miksi tästäkin pitää purnata?

   – Tilda

  • Marjukka

   Oon vähän samaa mieltä, älä pohdi niin paljon vauva-palstan juttuja tai esim sitä viha-sähköpostia, jonka sait. Ymmärrän, että ne on ikäviä, mutta älä välitä moisista. Itse en jaksa porinoissa näiden pohtimista kuunnella.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   No, harvemmin näitä tulee mietittyä mutta otin nyt asian esille koska ystäväni oli nähnyt että minusta kirjoitetaan ihan puutaheinää tuolla sivustolla. Ja pyysinkin että jos on pakko höpötellä, niin pysyisi sitten edes faktoissa. Ei ole kiva jos joutuu selittelemään joillekin ihmisille ettei sellaiset sivustojen kirjoitukset ole totuuksia ja niihin mä aina painostankin, että niitä ei kannata uskoa mitä joku sanoo että Pipsa on kertonut jne. Nii ja olihan tuossa joskus joku esiintynytkin siellä minuna ja voin sanoa, että MINÄ EN LIIKU TUOLLA SIVUSTOLLA JOTEN EN TODELLAKAAN KIRJOITTELE SINNE. Eli jos siellä joku väittää olevansa minä, niin nyt tiedätte etten se ole. ^_^

 • Tirli

  Hyvää Juhannusta! 🙂

  Vauvapalstan jutuista ei tosiaan tarvitse välittää. Ihmiset tykkää olla ilkeitä ja kauhistella erilaisia asioita, vielä eniten varmaan tuollaisella keskustelupalstalla. Onhan siellä puhuttu sun legginssit, sun nilkat, sun jalat muutenkin, sun hiukset.. Välillä käyn kurkkimassa, mut keskusteluihin en osallistu vaikka tekiskin mieli sanoa niille että "mikä teitä vaivaa"!!!

  Kiva että sait uuden linssin, kuvat todella kirkkaita nyt ainakin siiristä ja sillasta 🙂

  Mä vihaan tuota nipailua mitä nomination käytöstä tulee, sen takia koru visusti laatikossa. Joskus jää oikein ihoakin väliin ja sit sattuu 🙁 Ainakin jos siis paljon venyy silloin kun sen rannekkeen laittaa ranteeseensa. Lisäksi niitten palojen laittaminen on hankalaa, siinä meni hermot 😀

  Täytyypä maistaa tuota Asti Gancia-kuoharia, nuo kuivat kun on niin kamalan makuisia. Viime vkloppuna olin juhlissa ja yhden siemauksen sain kuoharilasista otettua. Ei vaan tykkää. Mut jos toi olis parempi kun on makeeta. 🙂 Täytyy testata syyskuussa kun täytän 33v.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Kiitoksia. 🙂 Olikos sulla hyvä juhannus?

   Enhän minä noista välitäkkään ja kaverillekin sanoin ettei kannata vastaisuudessa ees avata jos muhun liittyvän keskustelun näkee. Oon ite oppinut ettei itteensä kannata googlettaa. 🙂 Tai no ite ja ite, oon lukenut lehdistä ettei julkkikset etsi itseään niin ei voi loukkaantuakaan mistään. 🙂

   Juu, uus linssi on ihan mahtava. Tykkään!

   Tuota nippailua ei tuu enää sillee kuin tuli sillon kun oli kireämpi. Nyt tuokin tuli ihan siitä kun piti plärätä sen kanssa. 🙂

   Kokeile ihmeessä Ganciaa, oli todella hyvää. Ja onneks olkoo jo etukäteen synttäreistä. 🙂

 • Anonyymi

  – Siis antakaa Pipsan jo olla! Mitä sitten, vaikka onkin isompi tyttö? Mitä se muiden elämää haittaa, jos Pipsa on sellainen kuin on? Se tuskin muuttaa lääkärin tai muunkaan huutelijan elämää suuntaan taikka toiseen. Huolehtikaa ihmiset omista vartaloistanne ja omasta elmästä. Jestas… Onneksi tämän blogin pitäjä on vahva persoona, eikä ota negatiivista energiaa itseensä. Hyvä Pipsa ja hyvää juhannusta! :D.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Kiitoksia, toivottavasti oli mukava juhannus?

 • Anonyymi

  Videolla mainitset oppineesi oikeaoppisen tavan laittaa hajuvettä, millainen se on? Miten laitetaan hajuvettä oikeaoppisesti?

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   No siis että laitetaan vain pieni suihkautus sitä hajuvettä kaulaan (valtimon kohdille) ja sitten ranteeseen (valtimon kohdalle) Aikasemmin oon suihkauttanut vaikka kuinka monta kertaa ja aina vaatteelle. 🙂

  • J.B

   Sattumalta juuri luin jostakin(en kyllä millään muista mistä), että nimenomaan noin ei pidä tehdä! 😀 Siis että ei saa suihkuttaa valtimon kohdalle, koska sitten se tuoksu lähtee iholta niin nopeasti. En kyllä tiedä onko se totta, mutta juttu oli ihan vakuuttava. Minäkin suihkutan vaatteelle, koska ajattelen, että voimakas alkoholi plus aurinko ei ole kovin kiva yhdistelmä muutenkin aiemmin ikääntyvälle kaulan/decolteen iholle.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   No kyllähän noista varmaan löytyy kaikenlaisia variaatioita. Itsekin jostain nettisivulta, jonkun lehden muistaakseni, löysin tuon suihkutusohjeen.

 • Anonyymi

  Olipa kiva tuliainen mieheltäsi. 🙂

  Itse en harmillisesti voi töissä hajuvettä käyttää, ja muutenkin tulee tosi harvoin laitettua kun en vaan jotensakin muista. Ehkäpä sitä voisi juhannuksen kunniaksi käydä suihkauttamassa. 🙂

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Oli kyllä kiva tuliainen. 🙂 Se on nyt alkanut tuomaan noita hajuvesiä. Korut on jääneet vähemmälle kunnei niitä tule silleen käytettyä. Pitäs kyllä ottaa niskasta kiinni. 🙂 Itsekin suihkauttelen yleensä töiden jälkeen. 🙂

 • Anonyymi

  En ymmärrä miksi ensimäinen kommentti sai huutia.. Toki tottahan se on, että ylipaino tuo omia terveydellisiä ongelmia mutta jos ja kun Pipsa varmasti tiedostaa itse sen ja silti on tyytyväinen itseensä niin mikä jottei. Tärkeintä olla tyytyväinen itseensä ja olla onnellinen!
  Antakaa Pipsan elää omanlaistansa elämää, niin kuin hänkin antaa meidän elää niin kuin me itse tahdomme. Ei se meiltä ole millään tavalla pois…
  Olen melko uusi lukija blogissasi ja mielenkiinnolla joka päivä katson onko jotain uutta postausta 🙂 ensimmäisen kerran katottuani blogiasi ajattelin että ei, ei tää oo mun juttu mutta niin mä vaan hurahin sitten tähän.
  Koruista puheenollen onko sulla yhtään tatuointeja tai lävistyksiä? Sulle sopis oikein hienosti nenälävistys, semmonen pieni timantti…
  Hyvää juhannusta!

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Juu, kyllä mä tiedostan olevani lihava ja sen olevan terveyshaitta – ettei sitä nyt oikeasti tarvitse mulle huudella ihan joka minuutti. 🙂

   Ja tervetuloa lueskelemaan blogia. 🙂

   Ei mulla ole tatskoja tai läväreitä – en oo vaa kokenut omaksi jutukseni. 🙂

 • Anonyymi

  Helppohan se on ruudun toiselta puolelta hakkua ja puhua paskaa suun täydeltä esim johonkin netti saittehin kun ei kasvotusten viitsi tulla sanomaan. Säälittävää toimintaa aikuisilta ihmisiltä.
  Toisen mielestä joku asia on näin ja toisen noin, miksi kaikesta pitää tehä joku maailmanlopun numero??
  Jos ei Pipsan höpötykset ja ulkonäkö kiinnosta niin miksi te olette täällä?! Jättäkää loukkaavat sanomiset itellenne, mitä te siitä sanomisesta kostutte?
  Hyvä Pipsa, jatka samaa rataa! 🙂
  T: Suvi

 • Susanna

  Pipsa olet ihan just sopiva sellaisena kuin olet. Anna sen vauvapalstan hölmöjen muhia omissa keitoksissaan. Olipa kiva kuulla taas porinat, tutun murteen ja puhetyylin kuulemisesta tulee kiva olo pitkäksi aikaa:) Hyvää juhannusta sinulle!

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Annetaan, annetaan. 🙂 Kiva kun tykkäsit Porinoista ja mukavaa juhannusta vaikka se onkin jo mennyt. 🙂

 • Lumina Scargall

  Vauvapalstalla haukutaan järjestäen ihan kaikki, mikä on järjestäen todella surullista. Ei ihme ettei koulukiusauskaan lopu kun vanhemmat on näköjään sen kiusaamisen mallin antanu 🙁

  Mukava video pipsa, ihailtavan positiivinen!!! 🙂 pää pystyyn vaan 🙂

  Voisitko esitellä tarkemmin sun hajuvesiä? Kerroinkin jo ohimennen, mutta tarkemmin, tee vaikka hajuvesipostaus 🙂

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Se on harmillista että on tuollainen sivusto jossa on paljon negatiivista ilmapiiriä. 🙁

   Kiva kun tykkäsit videosta ja joo, voin esitellä tarkemmin hajuveteni tässä kesän aikana. 🙂

 • Marikamaria

  Jee uus objektiivi! 🙂 Nyt vaan reeniä, tolla kelpaa opetellakin mieluummin, kun kittilinssillä. 😀
  Ja siihen asukuvaan liittyen. Pistät vaan kameran jalustalle ja takapihalle. Kyl siellä tarpeeks lääniä on, et tausta on sumea. 😀

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Jee, uus objektiivi. 🙂 On ollut kyl kiva. Ja manuaamifocusta on kiva käyttää – ainakin sellaisiin jotka ei liiku 😉 Kissojen kans siis vaativaa käyttää sitä. Tosin en oo saanu taustaa sumeaks tuolleen asukuvissa ellei mies nappaa niitä kuvia. En viel osaa tehdä sitä silleen jalustan kans mut opettelen kyllä. 🙂

  • Marikamaria

   Onks sulla jatkuva kuvaus ja tarkennus päällä? Sillä pitäis saada liikkuvastakin kohteesta kunhan on vaan tarpeeks nopee valotusaika. 🙂
   Ja niihin asukuviin liittyen, laita mahdollisimman iso aukko ja kuva mahdollisimman läheltä kohdetta ja tausta pitkällä niin pitäis tulla sumea tausta. Googleta "bokeh" niin löydät paljon ohjeita aiheeseen liittyen. 🙂

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   On juurikin noin, mut aina niistä tulee suttuisia kuvia. Kissojen pitäs olla paikallaan et tulee hyvin tarkka kuva. 🙂

  • Marikamaria

   Onpa kummaa. :O Mun kameralla onnistuu ihan hyvin, just äsken lisäsin blogiinkin kuvan meidän koirista juoksemassa ihan täyttä hönkää. 😀

 • Anonyymi

  Onko sinulla tietoa, mistä suomalaisista nettikaupoista saa D-mitoituksella vaatetta naiselle? t. miksu

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Anttila, KappAhl, Lindex, H&M, Seppälä, Sokos/Prisma, Ellos…. onhan noita. 🙂

 • Anonyymi

  Olet aivan oikeassa, kissat on aina kivoja! 😀
  Hajuvedet on niiiiiiiiiin ihania! Mulla on monta kymmentä ja hajuveden laittaminen kuuluu ihan mun aamurutiineihin. Mulla on ihan tollasia halpoja mut ihania silti. Ehdottomasti suurinosa on Oriflamelta ja sit jokunen Seppälästä.
  T. Virpi

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Kissat on kyl kivoja. Mä oon nytkin työhuoneessa, ni Siiri nukkuu tossa pöydän päässä ja Sevi miehen työtuolilla. Silla on taas omissa oloissaan, se on vähän tommonen yksinoleskelija. Oriflamelta ja noista yleensäkin saa ihan kivantuoksuisia hajuvesia, oon miettiny et tilaisin jotain kokeeksi.

 • Anonyymi

  Tulevalle lääkärille: Mikäli aiot työssäsi menestyä, opi katsomaan asioiden taakse. Katso anoreetikon taakse, katso ylipainoisen taakse. Asiat ovat monimutkaisia, vaikka joku ne voikin helposti oikoen selittää syömisen ja kulutuksen suhteella. Ns. suora puhe saattoi iltapäivälehden mukaan tehota Vesa-Matti Loiriin. Lopulta. Mutta todellisessa maailmassa suora puhe kääntyy itseään vastaan. Eli kauhistelemalla ja haukkumalla tuskin kovinkaan montaa saa muutoksen tielle. Ja mitä sitten, jotkut on ylipainoisia, jotkut heistä saavat siitä terveydellisiä seurauksia. Mutta samaan aikaan on tutkittu, että raskasta fyysistä työtä tekevät miehet kuolevat 6kymppisinä keho nivelineen loppuunkäytettynä. Elämä on ja jokainen elää oman elämänsä. Toivotan tulevalle lääkärille hyviä itsetutkiskelun hetkiä. Toivon myös, että tutustut ihmisen psyykkeeseen laajemmin.

  • Anonyymi

   Tämä on allekirjoitettava monilta osin. Ihmisen mieli on aivan liian monimutkainen kapistus, jotta toiseen voisi vaikuttaa esitetyn suoraviivaisesti. Siitä seurauksena on vastarinta, puolustusreaktio jne. On todellakin osattava nähdä syvemmälle ja omaa terveysintoilevaa nenäänsä pidemmälle.

  • Anonyymi

   Tällaisella palstalla ei ole mahdollista eikä toki suotavaakaan ryhtyä em. asioita kovin laajasti käsittelemään.
   Halusin vain tuoda julki sairaalloisen ylipainon haitat esim. tuki- ja liikuntaelimille, sydän- ja verenkiertoelimille yms. Samoin pyrin tuomaan esille vastaanotollani riskit anorektikoille, tupakoitsijoille, alkoholin suurkuluttajille. Riskiryhmään kuuluvat ilman muuta mainitsemasi raskasta ruumiillista työtä tekevät. Heitäkin on mahdollista auttaa esim. TYKY-toiminnalla jne. Työterveyshuolto on tässä avainasemassa.
   Nämä ovat kipeitä asioita ja jokaista potilasta täytyy lähestyä eri lailla. Jokainen potilas on oma persoonansa, ja lähestymistapa valitaan sen mukaan.
   Vastaanottotilanteessa on toki jokaisen lääkärin pystyttävä puuttumaan myös näihin arkoihin asioihin, lääkärin työ ei ole vain sairaiden hoitamista vaan myös mitä suurimmassa määrin terveyden edistämistä.
   Moni "maallikko" varmaan hämmästyisi, jos tietäisi kuinka paljon eri sairaaloissa ja terveyskeskuksissa tehdään työtä terveyden edistämiseksi moniammatillisten työryhmien toimesta. Eli nämä eivät ole mielipiteitä, vaan faktoja. Ja valitettavasti tätä työtä ei riittävästi osata arvostaa, hoitoon hakeudutaan vasta, kun sairaus on jo iskenyt. Tehokkaalla ennaltaehkäisevällä toiminnalla voitaisiin auttaa monia ihmisiä.
   Mielipiteitä esitin Pipsan pukeutumistyylistä. Ne olivat siis omia mielipiteitäni, eikä niistä tulisi kenenkään vetää hernettä nenään. Tekstini ei missään nimessä ollut loukkaava tai ilkeä, se oli vain mielipide,

  • Anonyymi

   Minulla on todella vakava terveydellinen ongelma, mutta kukaan (ei työterveyshoito tai terveysaseama) ole koskaan millään tavalla kysynyt siitä. On hoidettu oireita sen ympäriltä puuttumatta itse asiaan. En siis näytä ihmiseltä, jolla voisi olla kyseinen ongelma.

  • Anonyymi

   Et ole ajatellut itse kertoa siitä lääkäreille, vaan annat niiden arvailla, että mikähän sulla mahtais olla..

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Mukavaa, että ootte saaneet keskustelua tästäkin asiasta. 🙂 Siis olen positiivisesti yllättynyt kun yleensä tuosta keskustelu menee asiattomuuksiin. 🙂

   Sanon tämän nyt itsekin että tiedostan olevani lihava ja lihavuuden riskit, mutta noistakin huolimatta pystyn omasta mielestäni ainakin tällä hetkellä elämään suht OK elämää ja nauttimaan. Että suinkaan ei tarvitse kokoajan olla huolehtimassa mun voinnista ja noin, mutta asioista yleisellä tasolla voi aina jutella. 🙂 Ja tuokin on totta, että joskus kannattaa katsoa "taakse" ja nähdä enemmän kuin sen edessä seisovan lihavan. 🙂

 • Anonyymi

  Ja eiköhän Pipsa ole elämänsä aikana jo saanut kuulla suoraa puhetta ylipainostaan kaikilta lääkäreiltä… Eihän lääkärissä voi ylipainoinen ihminen käydä minkään syyn takia ettei häntä kehoteta laihduttamaan!

  • Anonyymi

   Pipsa on mm. lehtijutuissa sanonut, ettei kukaan lääkäri ole koskaan puuttunut hänen ylipainoonsa.

  • Anonyymi

   Todella vastuutonta toimintaa lääkäreiltä mikäli eivät puutu sairaalloiseen ylipainoon.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Juu, ei ole kukaan lääkäri puuttunut painooni vaan olen pari kertaa itse keskustellut työterveydessä painostani ja sieltä saanutkin tukea. 🙂

  • Anonyymi

   Kai lihavat nyt itsekin tietävät olevansa lihavia, joten lähinnä minusta olisi typerää lääkäreiltä siihen puuttua… Minulle ei kukaan koskaan sanonut mitään ollessani lihava. Tosin minulla ei ollut mitään lihavuuteen liittyviä sairauksia, enkä ole käynyt usein lääkärissä muutenkaan.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Jep, kyllä me tiedämme olevamme lihavia. 🙂

 • Anonyymi

  Kuulkaapas nyt arvoisat keskustelija ja miksei myöskin Pipsa. Kannattaisi taasen muistaa, että erilaisen mielipiteen esittäminen ei edelleenkää ole haukkumista. Varsinkin silloin,kun bloginpitäjä itse haluaa tuoda elämänsä julkisuuteen kaiken kansan nähtäväksi ja ilmeisesti myös arvosteltavaksi, pitäisi mielipiteitä ja avostelua kestää…näin olen ymmärtänyt, koska mielipiteitä aina silloin tällöin vaatteista ja melkein kaikseta kysytään. Kyllä silloin pitää Pipsankin ja myös teidän keskustelijoiden hyväksyä kaikenlaiset mielipiteet asioista. Ihan hyvässä hengessä tässäkin ketjussa mielipiteet ja ehdotukset on mielestäni esitetty…

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Minä olen kyllä hyväksynyt eriävät mielipiteet ja arvostelut – minä en niistä rikki mene mutta kun joillekin vain tuntuu olevan vaikeuksia erottaa eriävä mielipide ja asiaton teksti. 🙂 Usein saan kommentteja jossa on ihan OK teksti aluksi mutta loppuun on pitänyt kirjoittaa jotan todella töykeää. 🙁 Sellaiset kyllä jätän julkaisematta. Eikä tässä postauksen kommenteissa ole ollut nyt mitään asiatonta, enhän mä olisi julkaissut jos olisi. 🙂

 • Anonyymi

  Upeita kuvia olet saanut uudella obiskalla. Hyvä hyvä! Nyt varmaan huomaat miten upeampaa on kuvata kun on parempi obiska käsillä? Et varmaan ole kaivannut sitä kittiä enää?

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Kiitti. On kyllä ollut upeaa kuvata tällä uudella linssillä ja ei, en oo kaivannut kittilinssiä enää. Mut eiköhän sitä joskus tuu käytettyä. 🙂