ID_Banneri_Porinat.jpeg
Blogi

PipSan Porinat 37

varoitan teitä kaikkia, seuraava Porina on 53min pitkä joten…. ottakaa hyvä asento sohvalta ja painakaa PLAY.  + Kissivideota kaikille halukkailla Porinoiden alapuolella. (pistin erikseen, niin ne jotka tykkää kattoo kissivideoita, voivat niin tehdä)

VASTAA KOMMENTTIBOXIIN

Jos sulla on joku postausidea ja halua helpottaa minun ensi viikkoa, niin
tuo se ilmi kommenttiboxiin, kiitos.

Paljastakaa tietonne kaikista Tampereen keskustassa olevista pluskoon liikkeistä
mitkä mun kantsis käydä läpitte. Tai muutenkin mielenkiintoisista paikoista.
Muistanko väärin, mutta onko Tampereella vohvelikauppa?

Oisko siellä lukijoissa kiinnostusta päästä näkemään tää höperöitynyt bloggaaja
ihan livenä? Oon Tampereella 9:40-16:25/19:15 välisenä aikana ja nimenomaan
siellä keskustan alueella liikuskelen. Ois mukava nähdä porukkata!

49 kommenttia

 • Anonyymi

  Heippa Pipsa! Plustypyjen kaupoista en ihan hirmusti tiedä, mutta kurkkaas Lorella (Puutarhakadulla). En tosin tiedä, että onko miten nuorille sopivia juttuja siellä.. Vohveleilla pääset herkuttelemaan Vohvelikahvilassa Ojakadulla. Nams ja mums!

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Kiitoksia, pitää käydä kurkkaamassa. 🙂

 • Tuula

  Hitsi vieköön, että oli taas vauhtia ja vaarallisia tilanteita.
  Pidä vaan tuo vauhti ja asenne!
  Mukavaa talvilomaviikkoa, älä sekota koko Tamperetta, osa vaan 🙂

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Juu, vauhtia ja vaarallisia tilanteita on aina välillä. 🙂 En mä koko Tamperetta sekoita. 🙂 Toivon mukaan ainakaan.

 • confetti

  Vohvelikahviloita on nykyisin jopa kolme kappaletta, Ojakadulla, Tuomiokirkonkadulla ja Puutarhakadulla. Sopivasti tuon kolmannen vieressä sijaitsee Lorella, joka on varmastikin se isoin ja merkittävin pluskoon liike, vaikka onkin vähän vanhemmalle asiakaskunnalle profiloitu. Sen vieressä taas on pikkuputiikki DeTyyli, jossa saattaa olla jotakin kokoon 54 asti. Sit on tietenkin Zizzi jonka tiesitkin jo, Sokoksella Gossipin ja Zizzin osastot, Anttilassa double beauty, Stockallakin Zizziä ja Junarosea, sekä tietenkin nää perinteiset KappAhl, Lindex ja Seppälä jotka varmaan Poristakin löytyy. Ai niin ja H&M+, sijaitsee siinä pienemmässä Hennesissä Sokosta vastapäätä. Oisko siinä jo? 🙂 Sokos myy muuten myös mm. Elomin rintsikoita jos huvittaa sovitella.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Joo, siis noita pikkupuoteja nimenomaan halusin kuulla. Kyllähän mää noita Zizzit, Lindexit sun muut tiedän. 🙂 Kun Poristakin löytyy, tosin meidän Anttilassa ei oo DD-nurkkausta joten vois sieltä käydä kyl ostamassa parit legginssit. 🙂

  • Sanna

   On Porissakin DB-osasto, ollut ainakin vuoden jo 🙂 Cittarissakin on jonkun verran, vaihtelevasti.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Siis Porin Anttilassa DB-osasto? Ohoh, nyt on mennyt kyllä ohitte. Cittarissa tiedän DB:tä olevan mutta kun siellä tulee käytyä harvemmin eik viimeks ollu ainakaan legginssejä.

  • Sanna

   On siellä. Ehkä ei niin iso, kuin isommissa kaupungeissa. Mutta just eilen katselin siellä yhtä tunikaa 🙂

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   No perskeles, pitääpä mennä kurkkaamaan. 🙂

 • Unknown

  Hammaslääkäri on yks kammottavimmista paikoista! 😀
  Mulla poistettiin yks viisuri tuossa noin vuosi sitten, jännitin sitä aaaivan hirveesti ja tuntu että nyt mie romahan, mutta yllätyin positiivisesti kuinka kivuttomasti se tapahtu ja nopeaa. Silti se hammaslääkäri kammo on edelleen, tuskin sitä koskaan saa poissa 😀
  Oon kuullu, että ylähampaiden poisto ois kivuttomampi mitä alhaalta, mutta tiedä sitten.
  Itelläki pitäs taas varailla aikaa tarkistukseen ja kyllähän tuolla pari reikää varmasti on ja tuo toinenkin viisuri pitäis poistaa.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Juu, yläviisurien poisto on helpompi ku alaviisurien. Tosin toivon ettei alhaalta tarttis ottaa pois, koska niistä on vaan niin pieni nyppy näkyvissä et tarttis sitten leikata.

 • Anonyymi

  Confetille ja pipsallekin tiedoksi, että DeTyyliä ei enää ole, vaan Puutarhakadun vohvelikahvila on nimenomaan entisissä DeTyylin tiloissa.

  Koskikeskuisen yläkerrassa on joku pluskoon liike, muistaisiko joku nimen?

  Ja suosittelen edelleen lämpimästi Olgan puotia Lielahdessa. Pääseehän sinne bussilla.

  Onko jalkasi jo kunnossa, kun kerran olet Tampereelle lähdössä?

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Kiitoksia vinkistä, pitää katsoa jos ehditään käymään tuolla Lielahdessa. 🙂
   No ei se kyllä tyystin kunnossa ole, mutta särkylääkkeen voimin menen. Onhan nyt talviloma viikko joten en aio sitä kyllä nysvätä kotona mutta toki kevyemmin otan menemiset.

 • Anonyymi

  Mä toivon ainakin sellasta päivä Pipsan kanssa -postausta, jossa on ihan älyttömästi kuvia! Ja sit jotain siivousvideoita kans!

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Siivousvideo on ollut eikä sellaista enää toistamiseen tule. 🙂

  • Anonyymi

   Miustakii se siivoustouhuiluhöpötys video on yks suosikki videoista 🙂 siinä oli ihanasti menoa ja meininkiä.Mutta jos sellaista et enää tahdo tehdä niin mie toivoisin jotain samankaltaista että pääsisi videon muodossa siun mukaan kaupunkiin,kauppaan yms.Tai vaikka jos olisit sen Tampereen reissun videoinut niin pääsisi "mukaan" mekin jotka ei oikeasti päästä sinuu moikkaamaan 😀

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   No sitä siivoilutouhuiluhöpötysvideoo en näe siinä mielessä kannattavaksi kun sellainen jo löytyy, mutta jos te oikeeen nätisti pyydätte ni ehkä mä voin semmosen tehdä. 🙂 Mut siis joskus vois ehkä ottaa videokameraa taas mukaan ja pitkin viikkoa kuvailla pätkittäin. 🙂 Tää ollu suunnitteilla mutta siis Tampereelle oon ottaas videokameran mukaan mutta myös kamerankin. Ja oon viel fiksannu sen nin että saan 55min verran kuvattua tolla muistikortilla. 🙂

  • Anonyymi

   Voi kivaa!! 🙂 oon sen siun siivousvideon kattonu varmaa 25 kertaa kun on niiin ihana 🙂 se on jotenkii niin positiivisen touhukasta meininkiä että se siivousinto ihan tarttuu 😀

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   No eikai se nyt ihana ole, mutta kiva jos se innostaa siivoilemaan. 🙂

 • Anonyymi

  Postaustoiveiksi tuli mieleen näin heti
  Päiväni kuvina ja mitä meikki+hiustuotteita käytät päivittäin/viikoittain. 🙂
  olen sen verran vähän aikaa vasta seurannut blogia etten äkkiä muista oletko näistä jo aiemmin postaillut.
  -TanjaP

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Päiväni kuvina on ollu kerran vai kaks. Meikkijuttuja taas ei ollenkaan koska en meikkaa. 🙂

 • Anonyymi

  Postausideaa..
  Pipsan keittiössä. Eli jotain ruokajuttuja, mitä teet/teette? Käytättekö miten paljon valmisruokia/eineksiä? Mitä ostoskoriin useimmiten tarttuu? jne..

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Se kyllä on mutta aiheena nu on niin valitusherkkiä 🙁

  • Anonyymi

   Älä välitä mahdollisesta nillityksestä, vaan tee postaus viikon ruokaostoksista tai ruokalistasta! Niihin on helppo keksiä kuvituskin, kun napsit annoksista ja kauppakasseista kuvia.

 • Anonyymi

  Ois varmaan ihan hyvä sanoa päivämääräkin jolloin siellä Tampereella olet 😀

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   No varmaankin, mutta siis nyt maanantaina. Ylihuomenna. 🙂

 • Anonyymi

  Taas noin kiireinen reissu! Etkö voisi olla kaverillasi yötä tai sitten hotellissa? Ehtisit kierrellä kaupungilla kaikessa rauhassa…

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Ei tuo todellakaan ole mikään kiireinen reissu. Kyllä kuudessa tunnissa kerkee kaupungilla kiertämään oikein hyvin.

  • Anonyymi

   Mutta etkö mene myös kaveriasi (ja kummipoikaasi?) katsomaan sen kuuden tunnin aikana?

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   No heidänhän takia mää sinne suurimmaksi osaksi menenkin. 🙂 Ja siinä sivussa haluaisin nähdä lukijoitakin mutta se voi toki olla vähän hankalaa kun oon siellä silleen päivällä.

 • Anonyymi

  Miulla oli superkamalat viisurit!Yksi alhaalla tulehtui niin pahasti että se poistettiin sairaalassa,oli suuri vaara jo verenmyrkytykseen 🙁 loputkin 3 kpl poistettiin niin ei meinannut verenvuodosta tulla loppua ja se kipu oli kamalaa ja pitkään kesti että pystyi syödä normaalisti.siulla ei vissii kamalan rajua ollut kun näytit jo seuraavana päivänä olevan täysissä sielun ja ruumiin voimissa?:)

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   No hui kauhistus, tuollaiset on kyl pelottavia. Joo, siis määhän olin täysissä sielun ja ruumiin voimissa jo samana iltana. 🙂

  • Anonyymi

   Ohoh!siulla on kyllä hyvä kipukynnys 😀 mie olin ihan sänkykamaa 2 päivää ja kuume nousi niistä 3 muustakin viisurista jotka ei ollut ees ehtiny tulehtuu.Mie aina patistelenkii kaikkia menemää hamppilääkärii aikailematta ettei käy niinku miulle 😀 Täytyyki lähtee heti pesemää hampaita 😀 😀

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Se voi olla, mutta tuoki on niin yksilöllistä.

 • Anonyymi

  Eikö sulla ole mitään sanottavaa? Olisit voinut tiivistää videon pariin minuuttiin. Herra jee! Yli 50 minuuttia ei mistään… Herätys!

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Hmmm… kyllä mulla jotain sanottavaa tais olla kun 53 minuutin pituisen videoin sain aikaiseksi. 🙂 Sitten voi sanoa ettei mitään sanottavaa jos olisin vain istunut ja möllöttänyt kameraan. Nyt mä kerroin viikostani. 🙂 Tietenkin, jos sä kaipaat Ajankohtaista Porinaa, niin siinä mielessä ei ollut sanottavaa. Mut tommosia ne Porinat on, ei Ajankohtaisia uutisia. 🙂

 • Anonyymi

  Kiitos jälleen ihanan eläväisestä videosta! Toivottavasti jalkasi kuntoutuu mahdollisimman nopeasti ja pysyy kunnossa.

  Onko sulla tiedossa enemmänkin kotimaan matkailua? Onko suunnitelmia reissata esim. kesällä muuallekin päin Suomea? Taka-ajatuksena tunnustettakoon pienesti se, että "pipsabongailu" mahdollistuisi laajemminkin ;D

  Tilda

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Oleppa hyvä. No ainakin tämän Tampereen reissun jälkeen on ollut kipeä joten vähemmissä määrin pitää nuo juoksut pitää. Vähän kyl jänskättää ensi viikon työhönpaluu.

   Ois kiva päästä Hesassa käymään, mutta en yksin. Joten täytyy kattoa jos saisin ystävän mukaan. 🙂 Tai sitten miehen kanssa. Ja kyllähän mä kesällä meen taas Tampereelle, toki aiemminkin mutta noin niinku yksikseni.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   No kyllä mä sinne haluaisin kaverin mukaan, tai no onhan mulla sielläkin suunnilla kavereita että se tarttis vaan sopia. Mut yksin palloilu on vähän tylsää. Siksi kaipaan seuraa.

 • Anonyymi

  Lisäys vielä edelliseen viestiini.. Viitaten Anonyymi1.2.2014 22.46:n viestiin. Minä pikemminkin arvostan Pipsan kykyä pitää puhetulvaa käynnissä näin pitkään jopa monologina 🙂 Eipäs tule toista vastaavaan kykenevää ihan heti mieleen! Taito, josta olisi hyötyä monessa ammatissa, tehtävässä ja tilanteessa. Oma miehenikin meni vallan puheen määrästä pyörryksiin kun ohimennen pääsi Pipsan porinoita kuulemaan samassa huoneessa häärätessään 😀 Kehui pirtsakaksi tapaukseksi!

  Tilda

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Elä Tilda enää toistamiseen kiusaa miestä mun monologeilla. 😉

 • Anonyymi

  Kai tiedät että jos menet jalan sairausloman aikana Tampereelle shoppaamaan ym., niin työnantajasi voi antaa sinulle potkut jos joku sinut ilmiantaa? Eli sinuna pitäisin sitä talvilomaa ainakin sen maanantain, ja vasta tiistaina saikkua jos tarvis 🙂

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   No tottakai mä tiedän. Ja mullahan on siis talvilomaa tämä alkava viikko. 🙂 Ja vaikka Tampereelle menenkin, niin aion sielläkin ottaa rauhallisesti. Ja toisaalta on hyvä nähdä alkaako jalka vihottelemaan vai kestäisikö jo.

 • Anna / Kuvan mukainen

  Sä oot just tollanen räiskyvä ilopilleri, kuhan alkukankeudet on selättty 🙂 <3. Täällä Niilan kanssa kuunnellaan porinoita näin jälkikäteen kun tuli hyvä hetki.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Joo, niin mä taidan olla. Oi ihanan Niilan kanssa ootte kuunnelleet. <3