83 kommenttia

 • Anonyymi

  Itse tykkäsin tuosta rennommasta asusta. Noi sun kissat on ihania <3 🙂

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Joo, asu on kivan rento. Tykkään itsekki + sitä on helppo muokata. 🙂 Kisut on kyl ihanat, Sulo niin reipas.

 • Anonyymi

  Ihana keväinen rotsi!!😊 Olisin itekin halunnu tollasen mut oli koot loppu! Ja sopii upeesti sen raitapaidan ja housujen kanssa. Niissä oot niin nuorekkaan näköinen. Hameet, ainaki se musta, tekee tätimäisen vaikutelman.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Se on kyl keväinen rotsi, ootan innlla et ilmat tosta hivenen lämpenee ni saa alkaa käyttää. 🙂 Joo, tää meni nopsaan kaupaks. Varsinkin kun nyt viikonlopun on ollut joku deal kampanja, et oli tosi edukkaaseen hintaan.

 • Silja`s

  Molemmat toimii ja ehdottomasti kuvii myös mekon kanssa!😊👌🏼 Ihana takki!

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Kyllä kuvia tulee, oon ollut ahkera kuvailija nyt viikonloppuna. 😀

 • Heidi

  Tosi kiva video 🙂 Ja aivan ihana tuo Sulo ja Pirpana! Olin ihan huuli pyöreänä kun Sulo meni noin nätisti tuonne kuljetusboxiin, mulla on kissa ja sen kanssa se on aina aivan hirveä taistelu.

  Tykkäsin tosi paljon tuosta rennosta asusta vaaleanpunaisen bikerin kanssa, sopii tosi hyvin sulle! Todella raikkaan näköinen 🙂

  Kurja juttu tuo mitä äitisi oli saanut kuulla 🙁 Voimia sulle ja äidillesi!

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Kiva että tykkäsit. Joo, meillä menee kaikki nätisti koppaan. Ootko kokeillut tuoda koppaa siihen vaikka olohuoneeseen, avaat oven ja annat kisun rauhassa tutkia sitä. Meillä on koppa ollut aina avoinna, KUNNES siitä alkoi tulemaan tappelua että kuka siellä saa makoilla.

   Joo, eipä tuo kovin mieltä ylentänyt mutta toivotaan etteivät ole mitään vakavia.

 • Anonyymi

  Ihana video! Oli kiva rentoutua perjantai-iltaan ja katsella porinoita. Teethän taas näitä videoita 🙂

  Takki sopii molempien kanssa. Hieno takki!

  Paljon voimia äidillesi ja sinulle.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Kiva että oli mieluiset. 🙂 Kyllä mä näitä teen aina kun vain innostun ja ehdin. 🙂

 • Anonyymi

  Miten lyhennät nuo takin hihat kun ainakin videon perusteella hihansuissa on vetoketjut?

  • Anonyymi

   Mikä ongelma vetoketju on? Kyllä ompelija pystyy vetoketjunkin lyhentämään. Siirto tuossa materiaalissa hankala, mutta lyhennys onnistuu hyvin.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Se ei ole varsinaisesti lyhentämistä, vaan taitan sisäänpäin sen verran kun tarvitsee ja pistän useammalla pistolla kiinni. Mut tosiaan, kyllä ompelijakin voi noita lyhentää, mutta en itse tee ihan niin radikaalia.

 • Anonyymi

  No nyt! Tykkäsin kovasti rennosta lookista! 😊 hyvä hyvä 👌

 • Unknown

  Hei ihana Pipsa,

  ensinnäkin voimia koko perheelle sen takia, mitä videolla kerrot. Syöpä on semmoinen asia, jolle ei mahda mitään. Minulle on toitotettu koko elämäni ajan elämäntavoista jne. mutta ammatissani ole ymmärtänyt, että ei ole välttämättä mitään merkitystä. Olen itse suvusta, jossa syöpä on tuttu vieras.

  Ihana takki. Ensimmäisessä kuvassa mustan kauniin juhlamekon kanssa, en tajunnut kaunista väriä. Toisessa asukuvassa, minulle tuli voimakkaasti halu nähdä takin parina alaosana denimiä -eli farkut, farkkuleggarit tms. Raidakas paita oli kiva. Bikerin hyvä puoli on ihana istuvuus ja sopivuus monenlaisen asun kanssa.

  Mie lyhensin omia hiuksiani näin alkavan kevään kunniaksi… itse en ehdottaisi sulle semmoista, mutta oletko koskaan halunnu kokeilla kiharoita? Ne on tänä keväänä muotia (vink, vink). Joissain kuvissa olenkin sinulla nähnyt ja ne niin sopii…Kun ois vain aina aikaa väkertää. Vapaapäivän kunniaksi vois tehdä, otatko haasteen vastaan? 🙂 Hyvää kevään jatkoa ja hyviä lenkki-ilmoja Poriin, teillähän on siellä komiata tukkimehtää! Ajatella, mihin sitä "maalaisena" kiinnittää huomionsa. Kaikkea hyvää! T. Maria

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Moikka Maria,

   Syöpä on kyllä semmoinen ikävä mille ei voi mitään, mut onneksi sitä vastaan pystytään taistelemaan. Täytyy nyt vain toivoa etteivät ole mitään sellaisia, vaan jotani vaarattomia rasvapatteja vaikkapa.

   Mulle tuli muuten sama fiilis, eli farkkulegginssien kanssa pitää vielä joku kerta kuvailla. Biker tosiaan on aika kiva ja sopii monen kanssa. Jopa tiettyjen mekkojenkin. 🙂 Ootan innolla että kevät tulisi ja pääsisi käyttämään.

   Olen mä jotan laineita alkanut tekemään, kun lukija neuvoi muutamat youtubevideot joilla ohjeistettiin suoristusraudan kanssa kiharoiden tekoa. Itse oon tosin laineita tehnyt, mutta kenties niitä kikkuroitakin voisi kokeilla. Kiitos haasteesta, en ota sitä nyt vastaan koska en tiedä miten ehtisin tekemään mutta kirjaan sen itselleni ylös että joskus voisin kokeilla ja väkertää. 🙂

 • Fatpolish

  Moi Pipsa. Ahkerasti pidät blogia. Vuorovaikutusta lukijoiden kanssakin, niin mäpäs nyt kirjoitan paria juttua mitä oon miettinyt.
  – vähän lyhyemmät videot ois kivempia, ei noita jaksa katsoa. Puhu vähemmän, keskity enemmän. Älä aliarvioi katselijoita. Kyllä me ymmärretään että asu on rento ja blaa blaa blaa. Ja kerta osaat editoida niin noi maaniset hihittelyt vois väillä poistaa, vaikka iloisuus on tietty ihan kiva juttu. Ihan hyvä et älysit sen itkemisen leikata pois.
  – mikä on blogisi tarkoitus? Ihan kiva että oot lihava ja ostelet vaatteita, mutta ostelet mun mielestä aivan liikaa vaatteita suhteessa muuhun itseesi panostamiseen. Tai siis toivottavasti ymmärtäisit myös muuten panostaa itseesi, niin olisit kiinnostavampi ja vakavastiotettavampi muodikkaana ihmisenä. Nyt olet vain muodokas.
  – Epäsiistin vaikutelman saa, oli vaate mikä tahansa, kun hiukset hampsottaa miten sattuu ja kulmakarvat on ylikasvaneet. Käypä jollain kosmetologilla laitattamassa kulmat, niin saat ehkä vähän perspektiiviä siihen miten iso vaikutus niillä on
  – Kannattaa sijoittaa mekkojen sijaan myös silmälaseihin, sillä tuo malli on jotenkin epäpasseli sinulle, korostaa vaan lähes yhteenkasvaneita kulmakarvoja ja peittää poskipäät, saa näytämään raskaalta.

  Kiteytettynä: JOS haluat pitää muodin ja tyylin kannalta mielenkaista, kurvikkaita kokoja kunnioittavaa ja sponsoreita arvostavaa blogia, niin suosittelen vähän satsaamaan noihin asioihin.

  • Anonyymi

   Juurihan pipsa uusi silmälasinsa..
   Antaa pipsan olla ja pukeutuu kun itsehaluaa,hyviä ehdotuksia tosin

  • Anonyymi

   Silmälasit voisivat olla muodikkaammat. Värikään ei oikein tule esiin, joten jäävät aika mitäänsanomattomiksi. Nykyään on niin upeita värikkäitä tai muuten hienoja pokia, jotka antaisivat kantajalleen persoonallista leimaa.

  • Anonyymi

   Olen samaa mieltä fatpolishin kanssa. Välillä olisi hyvä miettiä blogin tarkoitusta. Onko blogi vakavastiotettava vai ainoastaan blogi, jossa pääpaino on sillä, että "oot lihava ja ostelet vaatteita"?

   Elämäntaparemontistakin jotenkin putosi pohja pois kun katselin nykyistä kokoasi.

   Blogin sisältö on kovasti materiassa mikä sinänsä ei haittaa. Mikäli vaatteet ja asusteet se juttu, joka painottuu eniten niin silloin kannattaa tosiaan panostaa itseensä. Hiukset, kevyt meikki jne.

   Lisäksi asupostauksia ulkona eri ympäristöissä etenkin kun nyt kohta kevään valo antaa siihen mahdollisuuden. Pyydät isännän kuvaamaan viikonloppuisin niin saat aina viikoiksi materiaalia.

  • Anonyymi

   Pipsa, älä kuuntele Fatpolishia. Miksi hän seuraa blogia, jos se on hänen mielestään epäkiinnostava.
   Videoiden pituus on mielestäni sopiva,etenkin kun ei niitä nyt ihan hirveän usein tule. Nämä "minun päiväni"-videot on ainakin minusta olleet mielenkiintoisia,pelkkiä asuvideoita en minäkään usein jaksa katsoa (asujen esittelyyn toimii valokuvatkin).

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Kiitoksia Fatpolishille palautteesta.

   Mitä tulee silmälaseihin, niin juuri nämä on hankittu ja ovat omaan mieleeni. 🙂 Mutta olisi mielenkiintoista nähdä, että millaiset olisi nämä muodikkaat, hyväksytyt lasit?

   Mitä tulee blogiin, niin tämä nyt vain sattuu olemaan tämännäköinen blogi. 🙂 Se on minunnäköiseni ja jos se ei ole jonkun mieleen, niin en voi kuin toivottaa onnea paremman löytämiselle. 🙂

  • Anonyymi

   Itse olen sitä mieltä, että porinat eivät voi olla liian pitkiä! 😀 Tykkään kuunnella näitä muun puuhan ohella, joten itse suosin pitkiä videoita. Ääntäsi on mukava kuunnella, ja videoita katsellessa tulee usein jännästi kotoisa olo 🙂

 • Anonyymi

  Näissä housuissa on nyt sama juttu kuin niissä Nanson kuviollisissa, että ovat kyllä tarkoitettu löysiksi, eikä tuollaisiksi pintaa nuoleviksi lähes legginssien näköisiksi. Kaksi tai kolme kokoa saisi olla lisää, jotta olisivat tarkoituksensa mukaiset.

  • Anonyymi

   Luulin, et ne on legginssit. Olisi kiva nähdä kuinka hoikentavat ns. herraintyylin housut olisivat. Tosin niitä voi olla vaikea löytää Pipsan koossa. Nyt nämä housut näyttävät aivan liian kireille, ovat siis makkarapötkyt.
   Biker on ok! Alaosaan tarvitsisi tehdä vaan muutosta.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Millaiset on herraintyylin housut, ikinä kuullutkaan. 🙂

 • Anonyymi

  Mekko oli kiva! Ja muutenkin video oli mukava katsoa ja kissat on oikein suloisia! 🙂

  Mikäli haluaa kevään kunniaksi vähän freesimpää lookia, suosittelen itsekin kosmetologilla käyntiä kulmien muotoilun osalta. Se on ihana hetkeksi hengähtää kun toinen henkilö muotoilee kulmat täydelliseksi.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Kiva kuulla että kisut taas ilahduttivat, pitää yrittää kuvailla enemmänkin heitä. 🙂

   Kiitos freesausvinkistä.

 • Anonyymi

  Voimia koko perheelle tuossa äitin asiassa.
  Ihana oli tuo mekko. Tykkäsin siitä.
  Kiva video. Yks mikä oli kurja, johtu mun tietsikasta. Kuva pätki koko ajan. Mun täytyy ostaa läppäri. Olen jo katsellu Gigantin mainoksiakin.
  Mutta hyvät viikonloput sulle.
  >Leena

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Kiitos, eipä tuo ollut kiva uutinen kuulla mutta toivotaan ettei ole mitään vakavaa. No höh, mä tiedän tuon tuntuu kun alkaa tökkimään. Mulla teki vanha kone sellaista, kun tehot yksinkertaisesti loppui. Myös sekin vaikuttaa jos yrittää katsoa HD-laatuisena tuota videopätkää, kokeile josko videolaadun alentaminen helpottaisi katselua?

 • Anonyymi

  Sulle sopii tämä tyyli paremmin kuin se mitä yleensä näkee sun päällä. Kysyn blogin sisällöllisyydestä että mikä tässä on nyt se punainen lanka kun elämäntapamuutos meni ilmeisesti puihin:/ Se kun on ollut se juttu miksi tätä blogia olen lukenut. Tyylipostaukset ovat olleet kiva lisä blogiin muttei niillä pitkälle pötkitä.

  • Anonyymi

   Kommentoin aiemmin, että mikäli pääpaino on puhtaasti asuilla niin silloin on syytä panostaa myös muuhun ulkonäköön, jotta profiili olisi jotenkin uskottava.
   Ns. tyylipostaukset ovat ihan ok, mikäli ne on rakennettu tosiaan tyylillä ja asun kaikki osat ovat edes kooltaan sopivia. Toinen juttu on tämä ulkoinen olemus muutoin. Esim paljaat jalat mekkokuvassa olivat hirveät! Tällaisiin seikkoihin kannattaisi kiinnittää huomiota!

   Lukijat haluavat kauniita tyylikkäitä asukuvia, joten blogin tasoa voisi tässä asiassa parantaa. Yleensähän bloggarit kehittävät blogejaan!

   Nyt tuntuu, että suurin osa lukijoista käy katsomassa tätä blogia ajatuksena mitähän kamalaa Piia nyt on pannut päälleen ja onko edes muistanut kammata hiuksiaan saatikka panna kengät jalkaan!

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   No joo, mäkin haluaisin tietää miten remppani on mennyt puihin? Totta, että on ollut alamäkeäkin mutta ylös sieltä on kuitenkin noustu. 🙂

  • Anonyymi

   Homma on niin sanotusti levahtanut olemattomaksi. Blogi ei ole kiinnostava "muoti"-mielessä vaan nimenomaan siksi sitä on tullut seuranneeksi että olet kertonut miten homma on edennyt. Viime aikoina homma ei ole edennyt mihinkään muuten kuin verbaalisesti. Kyse ei ole viikoista vaan kuukausista. Mitään ei ole tapahtunut sitten alkusyksyn. Siihen asti blogi oli mielenkiintoinen ja asiallinen. Jonkun aikaa sekoilua jaksaa katsella ja odottaa että ryhdistäytyy mutta ilmeisesti tästä on nyt tullut rättien esittelyä ja muuten vain päivittäistä kohellusta.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Niin, kenties sinulle se ei ole muoti mielessä kiinnosta mutta noita asujani on täällä kuitenkin ollut kauan ennenkuin remppa oli. 🙂 Täällä on vähän kaikkea sieltä täältä. 🙂

  • Anonyymi

   Ei täällä ole enää kaikkea sieltä täältä ja asukuvat menivät ennen ihan kivasti rempan kanssa yhteen, ei siinä mitään mutta blogi on nyt pääsiassa sisällöltään asuja. Mielestäni olisi oikeudenmukaista kertoa suoraan lukijoille että tämä on muuttunut nyt lihavan ihmisen muotiblogiksi eikä ole enää elämäntaparemonttiblogi.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Blogi ei ole koskaan ollut elämäntaparemonttiblogi, se on vain sivunnut kyseistä aihetta. Ja jotenkin hassua että "tämä on muuttunut lihavan ihmisen muotiblogiksi" koska sellainen tämä on ollut jo pitemmän aikaa. 🙂 Tosin kirjoitan silti muustakin kuin muodista. 🙂

 • Jenni

  Oikein kiva asu! Bikerin ja raitapaidan yhdistelmä on oikein onnistunut ^^ Housut on kyllä auttamatta liian piukat mutta pääasia että itse tykkäät =^-^=

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Se on kyllä kiva asu, vaikka en itse kyllä tuntenut housuja mitenkään piukoiksi, ihan sopivilta ne tuntui. Mut mene ja tiedä sitten, ehkä mä en vaan osaa. 😀

 • Anonyymi

  Suosittelisin että panostaisit kunnollisiin nastakenkiin! Kestävät tosi monta vuotta eikä tosiaankaan tarvitse miettiä kaatuuko vaiko ei?!

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   No muuten kyllä, mutta kun tarvitsin nimenomaan tällaiset jotka saa tarvittaessa kengistä irti. Nastakengät olisi hyvä pelkkään ulkoiluun, ei muualla liikkumiseen.

 • Anonyymi

  Onko niin että ne nastat ovat painosi takia uponneet kenkiin😕?

  • Anonyymi

   Sanoi siinä videolla, että painon takia nastat menneet vinksalleen, näin ymmärsin.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Joo, luultavasti paino on vaikuttanut siihen.

 • Anonyymi

  Ihanan keväinen tuo biker☀Raitapaita näyttää aina hyvältä, olen itse hulluna niihin, varmaan lähes 10 löytyy kaapista😀

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Monessako eri värissä? Ymmärrän kyllä, kun löytää jotain hyvää – pitää se hommata monessa eri värissä. 🙂

  • Anonyymi

   Mulla on raitapaitoja sinivalkoisena , mustavalkoisena, yksi punavalkoinen. Löytyy lyhyellä ja pitkällä hihalla, kapeammalla ja leveämmällä raidalla. Että onhan noita😂

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   No niin näyttää olevan, mut mikäpä ei jos on hyväksi ja kivaksi todettu. 🙂

 • Anonyymi

  Biker on ok, väri on tosin parempi kesällä päivetynyttä ihoa vasten. Nyt tulee vähän katkarapu-fiilikset. Housut taas ihan kamalat, koska ovat auttamattomasti liian pienet. Mikä idea on ostaa oversize-mallisia vaatteita niin pieninä, että puristavat? Vaatteen malli ei ole sellaiseksi tarkoitettu, vaikka sinällään päälle menisikin. Kai se on mukavaa saada "huijattua" vaatekokoa pienemmäksi.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Kesällä sitten nähdään, miltä näyttää päivettyneen ihon kanssa. 🙂 Housuihin en uskalla ottaa enempää kantaa, kuin etteivät ne päällä tunnu mitenkään liian tiukoilta, mutta kuten sanon, en mä vissiin sit vaan osaa. 😀

  • Anonyymi

   Juu, ehkä se tosiaan on vähän niin, ettet vielä oikein osaa. Vartalon muuttumisen myötä on varmaan halu saada ostettua kokonumeroltaan pienempiä vaatteita, mutta kannattaisia keskittyä kokonumeroa enemmän siihen miten vaatteet istuvat.

   Nämä housuthan ei ole ensimmäinen vaate, joka on sulla ollut selkeästi liian pieni siihen nähden millaiselta kyseisen vaatteen on tarkoitettu näyttävän. Mieleen tulee ainakin esimerkiksi se yksi kuviollinen mekko, olisko ollut Ilse Jacobsen tms.

   Se, että vaate "ei tunnu mitenkään tiukalta" ei vielä tarkoita, että se on sopiva ja harvoinhan nuo trikoovaatteet nyt kovasti ahdistaakaan vaikka monta kokoa liian pieneen ahtautuisikin.

   Näissä joggerseissa ongelma on ehkä se, että ne on malliltaan kapenevat, joten niihin ei sinun jaloissasi jää ollenkaan löysää. Ehkäpä enemmän joggersien rentoa fiilistä onnistuisit tavoittamaan, jos valitsisit sellaiset, joissa lahje on suora.

   Ja tosiaan vähän isompaa kokoa pitäisi ottaa, niin sitten se kyseisille housuille ominainen rentous tulisi esiin. Nyt näyttävät legginseiltä nuollessaan iho

  • Anonyymi

   Ymmärrätkö mitä oversized tarkoittaa? Ylisuuri malli on tarkoitettu väljäksi ja nyt housut ovat makkarankuorena ylläsi. Ei jokaista vaatetta jonka saa mahtumaan päälleen tarvitse ostaa! Liian tiukat vaatteet vaan korostavat epäedullisesti muotojasi kun taas oikean kokoisissa vaatteissa näyttäisit kokoasi hoikemmalle.

   Tämä ei ole ilkeä kommentti, sillä haluan vaan kertoa ihan päivänselvän asian sinulle kun et tunnu ymmärtävän vaikka toistuvasti joku aina kommentoi tästä asiasta.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Joo, se Jacobsenin mekko oli nafti mutta ei nämä joggerssit kyllä sellaselta tunnu. Mä oon aina käyttänyt niitä kokoja joissa mussa on itsellä ihan OK olla, en ole ajatellutkaan että itselleni hyvältä tuntuva näyttää toiselle väärältä.

   Ja kyllä tiedän mikä on oversized, mutta mielestäni nämä joggerssit eivät ole sellaiset. Edes HM:n tekstistä ei ole tällaisesta mitään viitettä. Ja kun googletin tätä oversized joggers, niin ei tullut samanlaisia kuvia. Nyt saatte kyllä vääntää rautalangasta, koska en mä en vaan näe noissa housuissa samaa ongelmaa, mitä muut näkee. 🙂 Mut toisaalta, muuttuvatpahan sitten laihtuessani oikeanlaisiksi. 🙂

  • Anonyymi

   Housut vaaleina tiukkoina korostavat löysiä reisiä etenkin polvien kohdalla aika pahasti. Pidä housut ihan vaan kotihousuina ja osta jotkut väljemmät ja paksumpaa kangasta/neulosta olevat julkiseen käyttöön.

  • Anonyymi

   Etkö itse koskaan kiinnitä huomiota oudosti tai erikoisesti pukeutuneeseen henkilöön? Vaikka asun muutaman sadan kilometrin päässä sinusta, tiedän, että Porissa kulkee yksi Suomirock-legenda jonka olemus on viime aikoina herättänyt huomiota ja tämän tietää myös 50 km päässä minusta asuva kaverini. Tämän legendan kulahtaneesta ulkomuodosta on myös nettikeskusteluja. Hän ehkä herättää enemmän huomiota koska on hyvin tunnettu, mutta jonkin verran tunnettu olet sinäkin. Kyllä sinuunkin kadulla kiinnitetään huomiota ja jos housut kiristää epäedullisista paikoista, se huomataan ja siitä myös saatetaan puhua. Jos et nyt mistä sinulle näissä kommenteissa yritetään sanoa, niin katsopa tuota videon alkukuvaa. Miten housut asettuu haaroista. Tämä sama ongelma oli aiemmin joissain toisissa housuissasi. Moni lukija on nyt kommenteissa yrittänyt sanoa sinulle noista lahkeista. Mene H&M:n sivuille ja zoomaa esittelykuvia, katso siitä, miten housut laskeutuu mallin päällä, lahkeet mene ihoa pitkin. Sinulla tuota vapaata tilaa ei jää, housut ei ole lahkeista väljät. Jos et vieläkään ymmärrä mitä sinulle yritetään sanoa, niin onko sinulla joku kaveri, joka olisi sinulle 100% rehellinen ja voi sanoa mielipiteensä suoraan ilman, että loukkaannut? Kysy asiaa häneltä.
   Muistathan, että kadulla kulkiessasi muut ihmiset näkevät sinut kokonaisuutena, itse et itseäsi näe kuin peilistä ja kuvista. Se, miten muut sinut näkevät, ei ole välttämättä sama kuin se mitä sinä itse peilistä näet.
   Mutta pisteet raitapaidasta, se olisi tosin vielä parempi hiukan pitempänä.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Hmmm, pakko myöntää etten mä aina kiinnitä. Enhän mä edes tiennyt että Porissa on tällainen legenda, itse en ole tainnut törmätä koska ei sano itselleni mitään. Älä huoli, tiedän kyllä että ihmiset näkevät minut mutta ei mun tai kenenkään pukeutuiminen kuitenkaan kerro siitä ihmisestä itsessään juurikaan mitään. Ja voi, olen kyllä kysynyt mielipidettä kavereiltakin ja he ovat olleet kanssani samaa mieltä. Mut mielipiteet on omiamme. Pääasiahan se on että mä itse tykkään ja viihdyn housuissa. 🙂

  • Anonyymi

   Kyllä mun mielestä juuri pukeutumisella voi viestittää niin monia asioita.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   No jaa, mutta mitäpä minä tiedän kun en toisten ihmisten vaatetuksiin niin isosti kiinnitä huomiota. Vaikka blogeissakin katselen kuvia, niin en mä ees mieti semmosia että mitähän sillä pukeutumisella viestitetään. Oon vaan että onpas kiva asu ja siirryn lukemaan tekstiä. 🙂

  • Anonyymi

   Kyllä sä tämän henkilön tiedät. Tehnyt yhtä biisiä lukuunottamatta kappaleet Suomen ensimmäiselle timanttilevyn saavuttaneelle rocklevylle (julkaistu muuten sun syntymävuonna) ja oli itsekin tuolloin tuossa bändissä. Googletapa.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Mutta kun en minä tiedä. En ainakaan näillä vihjeillä. Sano suoraan nimi sitten, koska en jaksa aikaani käyttää tällaisen googletteluun.

  • Anonyymi

   Googletin ja saamassasi vihjeessä on virhe, kyse on ekasta suomenkielisestä timanttilevyn saaneesta rocklevystä. Vuosi on 1983.

  • Anonyymi

   No juuri nämä housut nyt eivät varsinaisesti ole malliltaan oversized, mutta silti VÄLJÄT, vaikka näitä sanoja ei siellä h&m:n kuvauksessa olisikaan. Viittasin vain siihen, että usein ostat lähtökohtaisesti reilun mallisia/oversized vaatteita, mutta ihan liian pieninä. Joggersit ovat malliltaan ylhäältä löysät ja kapenevat lahkeisiin päin. Näissä ei nyt malli pääse oikeuksiinsa, vaan näyttävät legginsseiltä. Joskus kannattaa pohdiskella vähän omaa kropan mallia ja sitä, minkälaiset vaatteet siinä toimivat, eikä mennä sokeasti sen mukaan mikä näyttää mallilla hyvältä. Juuri esim. tuo suoralahkeisten joggersien vinkkaus oli hyvä esimerkki tällaisesta.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Joo, ei varmasti pääse oikeuksiinsa koska ovat lahkeistakin liian pitkät. Mut onpahan kiva istten katsoa kun kapenen että muuttuvat oikeanlaisiksi. Itse toki voin ja käytänkin näin, vaikka se nyt ilmeisesti on väärin tehty. 🙂 Yrittäkää kuitenkin kestää. 🙂

  • Anonyymi

   Heippa! Mitä ihmettä täällä tapahtuu😱 Eiköhän Pipsa saa käyttää just sen näköisiä ja kokoisia housuja kuin mitä itse haluaa ja mistä tykkää🤔 Ei pitäisi kuulua kenellekkään teistä😬 Ei oo varmaan kukaan koskaan kadullakaan pysäyttäny et hei vaiha vaatteet ku ne on väärän kokoset tai muuta vastaavaa.. nyt vähän järkeä näihin kommennteihin✌️

 • Anonyymi

  Onnea sinulle paljon harjoittelusi aloittamiseen. Terveiset täältä Keski-Suomesta!

 • Merituuli

  Katsoin aivan äimistyneenä, miten Sulo käveli kutsusta kuljetuskoppaansa 😮 Meidän kissa inhoaa automatkailua yli kaiken, joten se yrittää aina mennä jonnekin piiloon, kun näkee koppansa ja tietää edessä olevan autoilua. Sulolla – tai muillakaan teidän kisuilla – ei sitten taida olla autoantipatioita.

  Raitapaita-asu oli tosi kivan pirtsakka ja keväinen! Voimia sun äidille ja teille muille perheenjäsenille.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Joo, meillä kaikki menee nätisti – tai Pirrestä en osaa viel sanoa mutta eipä se tunnu kauhistelevankaan koppaa. Ei meillä taida olla mitään autoantipatioita vaikka kyllähän Sulokin maktan alussa hieman mourusi mutta rauhottui kun juttelin hänelle ja pidin kättä kopan vieressä.

 • Marja-Leena

  Ootko käynyt vaakassa? Joko paino nousee? Kaipaan sinun ruokapäiväkirjoja.Itselläni meinaa syönti vähän lipsua ja vaaka vähän pelottaa.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Olen käynyt, ei ole noususuunnassa vaan päinvastaisessa. 🙂 Kiva kuulla että kaipaat. 🙂 No nyt ei sitten muuta kuin syöntiin kuri ja sinne vaa'alle vaan rohkeasti. 🙂

 • Anonyymi

  Mun mielestä taas housuasu on todella kivannäköinen Pipsan päällä. Nuorekas ja raikas. Itse asiassa ensi katsomalta luulin, että wooooooot! Pipsalla FARKUT? Aivan vaaleiden farkkujen näköiset.

  Ei kun tuolla housuasulla kevättä kohti vaan 🙂

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Hehehhe, ei ole tosiaan farkut. 🙂 Mut on kyllä kivat housut, niin rennot. Varmaan nämä ja sitten ne yhdet viskoosihousut tulee olemaan kevään rentoiluhousut. 🙂

 • Anonyymi

  Tilasin sinun innoittamana tuon bikertakin ja tykkäsin kovasti. T. Katjuska

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Kiva kuulla että innostin ja vielä saitkin, kun joku ilmoitti että kaikki oot on loppu. 🙂

  • Anonyymi

   Tilasin heti postauksesi jälkeen ja silloin oli hyvin kokoja jäljellä. Itse tilasin koossa 50. T. Katjuska