21 kommenttia

 • Anonyymi

  Megaporinat jees jees jees!!������ Piristit taas perjantaipäivän. Kiitos.

 • Anonyymi

  Mitä ihmettä. Yritä nyt hyvä ihminen muistaa juoda. Jos oot ollu 18 h juomatta, niin jos esim. nyt klo on 12, niin oot viimeks juonut edellisenä iltana klo 18.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Joo, se oli kyl melkonen aika. Ei mulla kyl yleens ihan tommosta tuu, siis väliä.

 • Anonyymi

  Mukavaa höpinää!

  On sun äitisi kärsinyt, kun ei vieläkään uskalla sanoa, että on parempi olla! Toki siinä ihminen säikähtää kun tulee niin paljon takapakkeja? Toivottavasti kuitenkin sekin päivä tulee, että uskaltaa sanoa, että nyt ollaan jo parempaan päin menossa!

  Olin ihan varma, kun siinä kiukkuilit, että sun farkkutakki oli kadonnut tai varastettu! Oikeesti siinä jo ääneen sanoin että: "EI EI?!" Mutta ne olikin vaan vanhat rintsikat jotka pettivät! Oikeesti nyt kai jo voi nauraa?

  Sulo tietty sai taas parhaat naurut siinä kun pyöri sun kenkien päällä! Olen kuullut muittenkin kissojen tekevän tota samaa! Mitä ihme tuoksua te levitätte, ei mun kissa ole ikinä mun tossuista välittäyt? Edesmennyt poikakissa kyllä pissaili kenkiin vahoilla päivillää, innostui jostain syystä merkkaamaan vain mun poikani lenkkareita! ÄÄÄK se oli karmeeta!

  Tämä vuosi on ollut ennätys vaatteiden ostossa, ainakin mulla! Olen käyttänyt hirveesti hyödykseni Elloksen ja Cellbesin alennuksia! Vaikka joskus on ihan pakko pelata varman päälle ja ostaa joku IHANA ennen kuin loppuu, vaikka sitten normaali hintaan!

  Mukavaa jäljellä olevaa elokuuta! -Leila

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Kiva kuulla että pidit. 🙂 Kyllä se äiti jo parempaan päin menee, jalka tarvitsee vaan kuntoutusta.

   No, sitä tulee kiukuteltua kun on väsy, jano ja nälkä. Ja se takki oli oikeasti ihan turhake ja vei turhaa tilaa ja aarrgg! Eikä ne rintsikat ollu syypää kiukkuun, vaan ne siinä tohinassa napsahti rikki. Et siinä oli olo, et mitä vielä!

   Sulo on aina ihan paras. Kunnon viihdyttäjä! Mulla oli kato jalanpohjissa kissanminttua, ni siks se silleen teki. 😀 No ei vaiskaa. Mut en mä oo kenenkään muun kissan nähnyt tekevän noin. Ei ees muista kissoista kukaan tee noin. Siks aattelen sitä vähän outona. No mammansa kissa, kun outo on 😀

   Nuo alennukset on ihan parhaampia. Itekki yritän niihin odotella jos jotain ostelen mut ei se aina toimi. 😀

 • Anonyymi

  Kyllä kiitos megaporinoille. Ja kiitos tästäkin videosta 🙂 olet ihana kun autat äitiäsi.

 • Anonyymi

  En oikein ymmärtänyt suuttumisesi syytä. Siis sekö sinua suututti, että sinulla oli takki mukana, vaikkei olisi tarvinnut? Kuljetetaanhan takkia yleensäkin sateen yms. varalta. Liiviesi on pitänyt olla todella kuluneet, jos tuki lähtee itsestään pois. Kun itse olen yrittänyt tarkoituksella ottaa tukia liiveistä, on ne todella tiukassa.

  • Anonyymi

   Ei tarvitse olla kuluneet liivit, että kaarituki irtoaa. Itselle on sattunut parikin kertaa niin, että kerran pari käytetyt liivit hajoaa ja nimenomaan tukien lähtemisellä. Jotain maanantaikappaleita kaiketi, mutta ei siis mahdotonta uusien liivienkään kanssa.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Ei se tuki mitään pois lähtenyt, vaan se napsahti katki. Toki liivit oli jo kuluneet ja olin jo tilannut uudet tilalle. 🙂 Ja oli noilla jo ikääkin. 🙂 Ja takki ärsytti koska nälkä, väsy ja jano ja koska kiukutti kantaa sitä turhaan mukana ja täyttää reppu sillä.

 • Anonyymi

  Muuten kivat porinat mutta miten pystyt olee 18h juomatta? 😮 ite pyörtyisin janosta. Etkö tunne janoa?

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Silleen että olin vaan. Kyllä mä janoa tunnen mut tuolloin se ei vaan ehtinyt juomaan kun vasta myöhemmin.

 • Anonyymi

  No mutta hei; vaikka oli vastoinkäymisiä, oli myös jotain myönteistäkin eli sait jo samana päivänä niitä mustikoita jääkaappiin ja pakastimeen, vaikka epäilit niiden huonoa saatavuutta! (Kohta 20:20)

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Joo paitsi etten saanu. Piti siis sanoa vadelmia, mut jostain syystä sanoinkin mustikoita 😀

 • Anonyymi

  Mukavat porinat. Laitoin oiken napit korviin ja kuuntelin häiriöttä.
  Ihana, kun autat äitiä. Toivottavasti saa pian nauttia terveemmistä päivistä.
  Olen lukenut Aavikon kukka kirjan. Tosi hyvä. Kyllä riipas sydäntä nuo silpomis kohdat.
  Voi herttinen tuota hurmuri-Suloa. On hän ihana.
  Mukavaa viikonloppua
  >Leena

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Kiva että tykkäsit. 🙂 Joo, kyllähän sitä äitiä auttelee, mut saa siinä olla tarkka ettei ihan liikaakaan. Joo, tuo kirja oli kyl… hyvin hänelle kävi mutta aika rankka lapsuus kun tommosia joutunut kokemaan. 🙁 Sulo on kyl melkonen hurmuri. 🙂

 • Anonyymi

  Megaporinat, kiitos! Kaksi tuntia olis hyvä:) Ja vaikka sun viikon syömisetkin siihen kuvattuna niin olis kiva! Tsemppiä äidillesi, meillä äidin kannalta erittäin vaikea kokemus satks, myös korvauksia saatu potilasvahinkovakuutuksesta. Huhhuh. Onneksi äitisi nyt kotona:)

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Kiva kuulla, että megaporinat o mieleen. 🙂 En mä varmaan noita syömisiä silleen kuvaile, kun tuntuu ärsyttävän ehkä liikaakin. Harmi että teillä ikävä kokemus tuolla, toivottavasti saatte asiat selvitettyä. 🙂