9 kommenttia

 • Anonyymi

  Otanpas tässä karkkipussin ja rupeen kuuntelee sun porinoita! 🙂

  Ihanaa viikonloppua sinulle

  /Sanna

 • Anonyymi

  Oi miten kiva video! 🙂 Ihana kun jaksoit tehdä, vaikka olo on väsynyt. Kuulostaa hyvältä tuo blogiloma, tekee varmasti hyvää irrottautua blogista kokonaan viikoksi. Itse en bloggaa, mutta voin kuvitella, että niin kivaa kuin bloggaaminen onkin, niin siitä tekee väsyttävää se, että siitä ei ole koskaan kunnolla lomalla.

  Kolmen kaverin jäätelöt ovat aivan ihania! Itse en tosin välitä niistä vegaanisista mauista, joku siinä kookoskermassa vaan itselläni tökkää. Esim. se suklaa-kinuski-merisuola olisi ollut aivan ihanaa kermajäätelönä, mutta vegaanisesta versiosta en välittänyt. Se on jännä kun rakastan kookoksen tuoksua yli kaiken, mutta makuna en pidä siitä lainkaan ja kookoskermaisista jäätelöistäkin olen maistavinani jonkin ikävän sivumaun.

  Mukavaa viikonloppua! 🙂

  -Pauliina

 • Anonyymi

  Hyvä että otat vähän taukoa blogista, se tekee sitten hyvää 🙂 Ihanaa viikonloppua<3

 • Anonyymi

  Söpöjä noi voimistelutossuballeriinat. Mutta ne on tosi huonot jalassa ,jos pitempään kävelee ,itellä tuli kauheat rakot. Mutta kevyeen söpöilykäyttöön hyvät. Parempaa vointia!

 • Anonyymi

  Mun mielipide noista kengistä on, etten ostaisi mitään noista. Ekat on sellaiset ettei ole tarkoitettu ihan joka päiväiseen käyttöön, ja kahdet balleriinatyyliset taas aika jumppatossun näköiset. Ja uskoisin ettei niilläkään ainakaan pitkiä matkoja kävele, koska ohut pohja niin jalat särkisi aika pian.

 • Anonyymi

  Itse tykkään sellaisista jalalle mukavista kengistä, jotka eivät paina tai purista mistään ja joilla on hyvä kävellä. Ostin juuri punaiset, aitoa nahkaa pienellä kiilakorolla olevat loaferit (Waldläufer), jotka ovat jalassa ihanan pehmeät kuin aamutossut. Elikkä tilaamasi kengät eivät ole minun makuuni; ei värinsä eikä "heppoisan ulkonäkönsä" takia.

 • Anonyymi

  Pitkästä aikaa piipahdin blogiisi ja kivalle näyttää postaukset. Ehkäpä vähemmänkin asupostauksia olisi ihan riittävä.

  Kiva jos pidät blogi- ja sometaukoa sillä silloin voit keskittyä elämäntapamuutokseen kunnolla. Älä unohda itseäsi kaikkien töidesi takia. Iloista mieltä! >Inka<

 • Anonyymi

  Mahtaisko sua vaivata kevätväsymys? Pidä vähän taukoa, keskity omaan hyvinvointisi .

 • Anonyymi

  En tuollaisia kiinantossutyyppisiä baltsuja ostaisi enkä pitäisi. Ylipainoinen kun olen itsekin, tiedän tarvitsevani tukevia kenkiä.