12 kommenttia

 • Miina

  Kanttarellejahan nuo olivat. Ihan parhaita sieniä. Juuri äsken herkuttelin kanttarellisoosilla, joka on helppo tehdä ja niin hyvää. Pitää varmaan lähteä sienimetsälle, vaikka inhoan myöskin hirvikärpäsiä. Poimikaa ihmeessä kanttarellit mukaan!

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Ei me noita muutamaa kanttarellia poimittu, mut otettiin herkkutattia. 🙂

 • Anonyymi

  Nyt tulee multa niiiiiin negatiiviset kommentit että!

  Joo, pelkään metsäreissuja, siellä on karhuja, hirviä, leijonia ja krokotilejä! Puhumattakaan niistä hirvikärpäsistä, ne on todella kamalia otuksia!

  Kurjaa että kesä ei ollut oikein suotuisa marjoille ja sienille, niitä olisin teille suonut! Mutta sait niitä toisia, apua en muista enää nimeä, en ole koskaan itse niitä luonnossa nähnyt! Joo vähän noloo? Tyrnejä! Eikös yksi tyrnimarja vastaa yhtä appelsiinia ja enemmänkin c-vitamiinipitoisuuksia kun mitataan?

  Inhoon ilotulituksia, vaikka ne kyllä näyttää upealta, mutta ilman ääntä jos vielä joskus onnistuvat toteuttamaan, niin mun kissakin kiittäisi! Oikeesti tiedän eläimiä jotka on pakko huumata jollain rauhottavilla kun pelkäävät niin kovin räjähtelyä. (toinen ääni on bassojen jumputus) Etkö sinäkin Pipsa ollut ääniherkkä?

  Niin mutta pitsaa olisin tullut syömään jos olisit kutsunut, näytti meinaan ihanalta!

  Vieläkin kiinnostaa, miten sen uimapukupesun kävi, tuliko puhdasta jälkeä?

  Mukavaa viikonloppua teille koko perheelle! -Leila

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   😀 No anna tulla negatiiviset kommentit 😀

   Hirvikärpäset on kamalimpia, siis iiiih. Mä saan niitä sitten miehestä napsia pois ja tuona kertakin löysin yhden kerpeleen hiuksistani. Murr!!

   Joo, on se ikävää et kesä oli marjoille huono. Joo, tyrnejä sitten sain, ni on se ihan hyvä. 🙂 Mulle on sanottu että pari kolme marjaa vastais appelsiinin c-vitamiinimäärä ellei enemmänkin. En oo ihan varma mut noin kuullut.

   JOo, ne ilotulitukset ei oo kivoja eläimiä ajatellen. Ja ihmttelenkin ihmisiä jotka tuo eläimiä noihin tapahtumiin. Oon mä ääniherkkä mut en ilotulitteille. Etten siis sillä tavalla ääniherkkä mut esim. jos prätkä menee kovaa vierestä, ni se tunnahtaa. Ja muitakin, mut ei ilotulitteet oo mitenkään ihmeellisiä mulle, siis äänen suhteen.

   Pizza on aina hyvää, me tehdään tommonen karppaajien pohja, se on vähähiilarinen siis. Tosi hyvää. 🙂

   Uikkaripesu meni hyvin, puhdasta tuli. Tai niin toivon. EI ainakaan tuoksu likaiselta, mut ei oikei siltä pesuaineeltakaan.

 • Anonyymi

  Kiitos Pipsa kivoista porinoista. Millaisen pohjan laitoit pizzaan, näytti super hyvältä!

 • Anonyymi

  Kiitos ilahduttava Pipsa ihanista "jokapäivän" porinoista/mydayista, oli ihanaa aina oottaa iltaa tietäen että sun juttujas ja menojas pääsee taas kuuntelemaan ja näkemään 🙂 Toivottavasti jatkossakin teet tällaisia useamman päivän juttuja jos motivaatiota on 🙂 Ihanaista syksyä sulle! Moi!

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Ole hyvä vain. Kiva kuulla, että tykkäsit. Kyllä mä varmaan toistamiseenkin teen. Joskus ehkä pari päivää, joskus viikko, joskus päivä. Riippuu vähän miten ehtii viikon aikana touhuu. 🙂

 • Anonyymi

  Nää "kuuntelut/katsomiset" on ollu niin parasta! Kiitos tuhannesti. Lisää näitä tavallisia jokapäiväisiä höpöttelyjä.