LahoKoivu1.jpeg
Blogi

PipSa + Nouseva Myrsky – Part 2

* Blogiyhteistyö *

Postaus on tehty yhteistyössä Nousevan Myrskyn kanssa. Olen tehnyt aiemminkin yhteistyötä Nousevan Myrskyn kanssa ja tämän aiemman postauksen voit halutessasi lukaista tästä.

Nousevan Myrskyn
tuotteethan ovat kierrätetystä kumista tehtyjä. Vaikka ovatkin kumista tehtyjä niin mitään voimakasta kumin hajua ei näistä tule. Tai ainakaan minun nenääni ei isompaa kumin hajua ole tullut. Kuten ehkä voittekin tietää, niin suosin kierrätystä ja erityisesti ilahduttaa tämä luonnosta saatu inspiraatio.

Laho Koivu -rannekoru on aivan ihastuttava joka on ollut käytössäni useampana päivänä. Kuten myöskin Okaruusu -riipus.

Nouseva Myrsky
haluaakin tarjota blogin lukijoille -20% alennuksen kaikista Nousevan
Myrskyn koruista. Alennuskoodi on ”PipSa” ja
voimassa 9.-16.11.2013 välisen ajan.
Klikkaa itsesi tästä Nousevan Myrskyn uudistuneeseen kauppaan


Kuvan asukokonaisuus

Rannekoru Nouseva Myrsky
Bolero Anttila
Mekko Shopninka

 Legginssit Anttila
Kengät Ecco

14 kommenttia

 • Anonyymi

  Huijui kun näyttää tosi kireältä tuo koru sun kädessä. Oikeen pureutuu ihoon. Askartelukaupoista saa ketjunpätkiä, niin voisit ostaa tuohon semmoisen pienen "jatkoketju"-palan, niin koru löystyisi sun ranteelle sopivaksi 🙂

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Itseasiassa se oli ainoastaan kireä tuossa kun pistin käden lanteille. Muuten ei tuntunut ollenkaan liian kireältä mutta aion kyllä kokeilla tuota jatkopalaa tähän koruun.

  • Anonyymi

   Juu laita toki jatkopala. Olisihan se kivempi jos mahtuisi liikkumaan vähän ylemmäs kädessä, eikä jäisi ihan tuohon kämmenen reunaan, kun ei sitä niin varmastikaan ole tarkoitettu 🙂

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Piti oikein käydä Nousevan Myrskyn sivuilla tutkimassa, niin joo, siellä malleillakin on nuo rannekorut vähän ylempänä. Mä vaan oon aina tottunut et rannekorut on tossa ranteessa, eikä ylempänä. Mut tosiaan, pitää kokeilla jahka pääsen ostamaan jatkopalan. Tai sitten kokeilen kalastajalangan kans kokeilla et miltä tuntuu ennenku ostan jatkopalan. 🙂

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Ovat kyllä. Tykkään itse tästä rannekorusta ja sitten tuosta aiemmasta postauksen kaulakorusta. 🙂

 • Anonyymi

  Aiemmin muuten sulla oli monta otsikkopohjaa päällekkäin mikä hidasti sivun latautumista, silloin korjasit sen. Nyt sulla on kaksi tuota omakuvaa kahtena eri kokoisena tuossa latautumassa, niin jos toisen niistä poistat, ettei aina lataa ensin muutamaa milliä isompaa ja sit lataa pienemmän… Nuo päällekkäisyydet tekee blogista tosi raskaan 🙂 Tänks!

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   No osaatko neuvoa miten poistaa? Koska en yhtään muista miten sen viimeksikään olen saanut pois.

 • Anonyymi

  Ihania koruja!

  Näin sinusta unta viime yönä. Oltiin lavatanssikurssilla eikä meille riittänyt miehiä joten harjoiteltiin keskenämme ja meillä oli aivan hulvattoman hauskaa! =D

  -AI

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Vai että lavatansseissa. Hehehhe! Uskon kyllä että hulvattoman hauskaa oli.

 • Anonyymi

  Hei!
  Innostuinpa minäkin täällä käymään, kun Kodin Kuvalehdessä oli juttua ja muistelin, että aiemminkin jossain mainosteltiin sinua.
  Itse olen nyt yhtäkkiä lihonut parikymmentä kiloa sairauden ja lääkkeiden myötä (ja ilmeisesti painonnousu yhä jatkuu), ja tässä sitä sitten totutellaan uuteen, kummalliseen kroppaan. Lehtijuttusi piristi kovasti. Koitan ottaa mallia positiivisuudestasi. 🙂 Ja voisihan sitä lähteä itsekin tutkimaan netin vaatevalikoimia: uudet, oikeankokoiset vaatteet tuovat hyvän mielen sairasteluista huolimatta.
  Noissa kuvissa sinulla on minusta upeat kurvit, ja tuo mekko pukee sinua hyvin! Go girl! 🙂

  -Ansu-