KiinaSandaalit1.jpeg
Blogi

Pinkit sandaalit

Mulle saapui ekat kengät, tai siis sandaalit (eiköhön nekin kenkiä ole, hahaha), jotka tilasin Wish.comista. Nämä tuli ihan parissa viikossa ja itse maksoin toimituksen kanssa 16€, mikä on ihan kohtuullinen. Tuohon pari kymppiä lisää, niin samankaltaisia saa Suomestakin. Tosin pinkkejä versioita en ole juurikaan nähnyt, vain mustaa, punaista ja valkoista. 
Mulla on tästä koko 35, jonka sisämitta on sivujen mukaan 22,8cm ja itse sain mittanauhan kanssa saman luvun. Jos siis kiinnostaa tilata, niin mitatkaa oman jalan pituus ja valitkaa sen perusteella koko. Ilmoitetut sisämitat pitävät siis paikkansa. Eikä sandaalit muuten tuoksuneet yhtään miltään, kun noitakin varoituksia kuulin tilaukseni jälkeen, että voi tulla myrkylle haisevat kengät. Enkä sitä epäile, jotkut saattavatkin olla, varsinkin kun samaisia sandaaleita myydään Wishissä monessa eri kaupassa ja hintakin vaihtelee. 

Nämä ovat mulle pituudeltaan just eikä melkein. Voisivat olla sen muutaman millin pidemmätkin, mutta ajattelin pärjätä. Eniten olen huolissani pikkuvarpaista, kun ne jäävät tuohon sivun keskikohtaan vähän hassusti, mutta ainakin testikävelyt kotona eivät vaikuttaneet huonolta. Jalassa sandaalit ovat todella, todella hyväntuntuiset ja luulen, että siihen vaikuttaa tuo pohjallisen pinkki alue, joka vaikuttaa pehmusetulta. Kun kokeilin tuota pehmustettua kohtaa, nin se on kohollaan muusta alueesta ja on pehmeä kun sormella painelin. Kävellessä sen huomaa, kun pohja ei ole kova, vaan yllättävänkin miellyttävä, varsinkin päkiän ja kantapään kohdilla tuon pehmeyden huomaa. 
Väri on just eikä melkein täydellinen! Sopivat nimittäin loistavasti yhteen Furla Metropoliksen kanssa. Odotan jo innolla asuvalintoja, varsinkin kun huomiseksi on luvattu lämpöä. Olen siis äärimmäisen tyytyväinen tähän ostokseen. Onkos teillä onnistuneita kenkäostoksia Wishistä? 

47 kommenttia

 • Anonyymi

  Väri on kyllä kiva. Mutta, noihin ei jää yhtään ns. käyntivaraa ja pikkuvarvas on jo pahasti mytysssä. Ja jos (kun?) ovat jotain keinoainetta, eivät käytössä venykään.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Väri on ihan täydellinen. Juu, ne voisi olla muutaman millin pidemmät mutta aion yrittää käyttää näinkin. Ja se pikkuvarvas on aina tommonen myttynen, se on meidän sukuvarvas, kaikilla tommonen ihme myttytökö. 😀 😀

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   En mä oikeen usko tuohon, kun nuo pikkuvarpaat on ollut tommoset lapsesta pitäen. 🙂 Enkä nyt aattelis et KAIKKI meistä käyttäisi. 😀

  • Sanna

   Mulla kans pikkuvarvas tosi pieni, mytty 🙂 Hankala löytää sopivia sandaaleita mihin varvas asettuis sopivasti. Toivottavasti Pipsan sandaalit on hyvät käytössä.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Joo, aina ei sovi täydellisesti tommonen myttyvarvas mut oon pistänyt jotkut toimimaan. 😀 Sandaalit on ihan hyvät käytössä, en ole huomannut mitään ongelmaa käytössä.

 • Anonyymi

  "Pituudeltaan just eikä melkein – voisivat kuitenkin olla muutaman millin pidemmätkin, mutta ajattelin pärjätä. " Eivätkö nämä lauseet ole vähän ristiriidassa keskenään? 'Just eikä melkein' meinaisi ihan 100% sopivaa, ei sellaista, mikä aiheuttaa epäilyä. Söpöt sandaalit kuitenkin, toivottavasti ovat mukavat käytössä! En ole itse vielä tilannut Wishiltä mitään, mutta pitänee testata pian. Hyvää kesää! 🙂

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Niin, onhan se vähän hassusti sanottu mutta pituus on siis just oman jalkani pituinen mutta olisi ehkä vielä parempi jos ois muutaman millin pidempi. 🙂 Ainakin tässä kotikäytössä ovat olleet todella mukavat, pitää katsoa onko enää sitten kun pitää kävellä pitkiä matkoja. 🙂

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Itse olen bongannut vastaavanlaisia KenkäPorista. Myös Zalandolla on näitä "korukenkiä". 🙂

 • Anonyymi

  Näyttää todella mukavilta sandaaleilta, onpa hyvä idea tuo pehmustus. Ei se varmaan sandaaleissa haittaa, vaikka olisi ehkä pikkasen knafti, kun ei varpaat osu mihkään niinkuin tavallisessa kengässä osuisi. Hyvin noita voi käyttää. On kyllä supersöpöt!

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Ja on tosi mukavat jalassa, mutta katsotaan nyt suuremmalla käytöllä et miten käy. 🙂

 • Jaana Mäkelä

  Oi,miten ihanan näköiset ja näyttääkin että on pehmoiset jalkapohjaa vasten.Kivoja askeleita uusille kengille <3 🙂 T. Jaana Maarit Mäkelä

 • Anonyymi

  Hienot! Näyttää ainakin hyvin istuvilta 🙂 Täytyypä harkita josko itsekin tilaisi Wishistä jotakin!

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Ei ne ihan täydelliset ole, mutta menttelee. 🙂 Suosittelen kokeilemaan, kantsii vaan kattoo niiden kuvine joukosta ne ilmoitetut mitat. 🙂

 • Anja

  Onpa ihanat ja tosiaan pehmoisen näköinen pohja joten varmaan mukavat jalassa. Samantapaiset kuin ne sun juhlasandaalit, mutta pehmoversio 🙂

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Joo, vähän samantapaiset tosiaan, mut niinku sanoit – nää on pehmot. 😀

 • Anonyymi

  Kengät on kuin karamellit 🙂 Täytyisi itsekin testata kiinakauppoja.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Suosittelen, kannattaa vaan seurata sitä kuvissa olevaa mittataulukkoa. Toivotaan et tulee hyvät, jos päätät tilata. Tästä Wishistä kun on montaa kokemusta.

 • Sandra

  Siis nuohan on aivan liian pienet.. Kenkä ei ikinä saisi olla mililleen sen jalkapohjan kokoinen vaan aina sentin verran isompi että on käyntivaraa.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Juu, tiedän mutta ajattelin silti yrittää käyttää. 🙂

 • Anonyymi

  Miksi et vain myisi noita ja tilaisi uudet kokoa suuremmat? Olisihan se mukavampi kävellä oikean kokoisilla kengillä.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Pieniä kenkäkokoja on hankala myydä, isommat menee paremmin kirppiksillä kaupaksi. Mut ei noiden kanssa mikään epämukava ole kävellä, että aion yrittää käyttää näitä ja jos isommassa kävelyssä tuntuu ikävältä, niin ehkä sitten tilaan uudet, mut luultavasti näin ei käy.

  • Anonyymi

   Kyllähän moni pikkutyttö haluaisi tuollaiset "karkkikengät". Pistä myyntiin vaan, kyllä ne kaupaksi käy. Ja jos eivät mene, niin sitten ei mene. Älä kuitenkaan käytä liian pieniä kenkiä, kadut myöhemmin..

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Kiitos vinkistä, mutta näiden kohdalla ei ole tarvetta myyntiin. 🙂

 • Anonyymi

  Sun jalan sisäsyrjä tulee yli tosta kengästä. Nehän on liian kapeat tai muotoilu on väärä.

 • Anonyymi

  Hyvät, oikean kokoiset kengät on todella tärkeät. Olen ollut lähes koko aikuisikäni 10-15 kg ylipainoinen, ikää 38v. Kuukausi sitten valittelin lääkärille jalkavaivoja, lähinnä jalkapohjissa tuntuvaa kipua vähänkin pidemmän lenkin jälkeen tai muutenkin, kun jalkojen päällä olen ollut pidempään. Karu oli totuus: rasvapatja (siis se meidän oma pehmuste) oli "kulunut" kovasti molemmissa jaloissa. Ja syy tietenkin ylipaino. Takaisin sitä ei enää saa ja kuluu tottakai koko ajan lisää. Nyt siis painonpudotus ja ammattilaisen valitsemat kengät. Kunnollisilla kengillä tätä "kulumista" olis voinut vähän hidastaa. Joten kannattaa miettiä, mitä jalkaansa laittaa.

  • Anonyymi

   Totta. Näinpä se menee. Harvemmin muistaa omalta kohdaltaan kun on kenkiä ostamassa. Lasten kengät tulee tarkistettua kaikin puolin niin huolella (mitoitus, lesti, pohjan taipuminen, pohjamateriaali jne) mutta omat jäävät joskus oman onnensa huomaan.

   Päätinkin nyt että seuraavat korkkarit ostan laadukkaat vaikka maksaisi 200, mikä on mun kipuraja kengissä ollut 😉 Toivotaan ettei sitten vanhana ole itseaiheutettuja jalkavaivoja.

  • Anonyymi

   Olen samaa mieltä siitä, että hyvät kengät ovat tärkeät, mutta on ihan huuhaata, että jalkojen rasvapatjat kuluisivat niinkin pienestä ylipainosta kuin 10-15 kg. Kuulostaa enemmänkin rakenteelliselta vialta. Mulla on ollut enimmillään 60 kg ylipainoa, eikä mitään jalkaongelmia, vaikka liikuin (ja liikun) jalan joka paikkaan ja kengät oli mitä sattuu. Vasta kolmen raskauden myötä muutuin iholtani niin "herkäksi", etten juurikaan siedä esim. puristuksen tunnetta, joten sekä kengät että vaatteet vaihtuivat laadukkaampiin ja hyvä niin.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Totta, hyvät kengät on hyvät – varsinkin sellaisten kohdalla joita käyttää enimmäkseen. Kesällä pidettävistä sandaaleista en silleen murehtisi liikaa. 🙂

   Mikä on muuten muiden kipuraja kenkien hinnassa? Mulla on kans 200€.

 • Anonyymi

  Nuorena hiihtelin menemään liian kapeilla kengillä enkä tietenkään kuunnellut mitään neuvoja. Nyt on vaivaisenluut ja pakko käyttää leveälestisiä popoja. En tosin haluaisikaan enää jalkoihini epämukavia kenkiä. Niin se elämä opettaa 🙂

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Niinhän se elämä tuntuu tekevän, opettavan. 🙂 Joskus vaan sen kantapään kautta. 🙂

 • Anonyymi

  Näyttävät tosiaan vähän pieniltä kuvassa. Itse olen myös hyvien kenkien kannalla eli ei ole yksi eikä kaksi kertaa, kun kengät on jääneet käyttämättä. Mulla tulee helposti selkäongelmia vähänkään vääristä kengistä eli ostaminen on aina tuuripeliä enkä koskaan voisi tilata verkosta.

  Olivatko nuo kalliit sandaalit? Tai ei kai silläkään väliä, jos eivät olekaan hyvät. Uudet hankintaan, ja nuo myyntiin/annat jollekulle tai heität niillä vaikka vesilintua 😀

  Aika karkit kyllä ovat!

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Ei olleet kalliit, hinta näkyy blogitekstissä. 🙂 Mut kyl näitä pystyy käyttämään eikä tunnu huonoilta jalassa, tosin eihän näitä ympäri vuotta käytetä. 🙂

 • Anonyymi

  Mukavat, sopivan kokoiset kengät on tärkeät! Mielestäni kenkiä on vaikea tilata sovittamatta, ainakin oma jalka niin ronkeli.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Olen samaa mieltä, mutta sandaalien suhteen olen itse vähän löysempi kun niitä ei kuitenkaan tule suurimmaksi osaksi vuotta käytettyä. 🙂 Kenkiä on oikeastaan helppo tilata, jos tietää oman jalkansa pituuden ja leveyden. Mutta Wishin kautta tilaamalla kun voi tulla mitä vaan, ilmoitetuista sisämitoista huolimatta.

 • Anonyymi

  Ihan nyt aidosti ihmettelen, että miksi pitää tilata halvalla tehdyt halvat kengät, joita ei voi palauttaa, kun ovat liian pienet?

  • Anonyymi

   Ja joita ei viitsi myydä, koska pieniä kenkäkokoja on vaikea saada myytyä… jos ostaisin 16€ maksavat, liian pienet kengät, niin jos niitä kukaan ei muutamalla eurolla ostaisi, niin heittäisin menemään.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Uteliaisuuttani mä nämä kengät tilasin, mut oon kyllä ihan tyytyväinen näihin. Toisiin kenkiin en taas ole, mut siitä paremmin My day videolla. 🙂